OS i Vancover närmar sig sitt slut!

Jag har nog aldrig följt ett vinterOS som i år, så mycket skidåkning, curling och hockey har jag aldrig sett innan, och jösses vad roligt det är när det går bra för Sverige, oavsett sport!
För bara 30minuter sen tog Sverige sin 11 medalj genom Johan Olsson på 5milen, vilken spurt han langade, grymt! Måste ha varit ett riktigt grymt OS från Sveriges sida med så många medaljer och varav fem av den ädlaste valören!

Nu återstår bara OS-finalen i hockey, där hemmanationen Kanada tar emot USA, kommer dock inte orka kolla eftersom jag skall upp och träna tidigt imon, men jag håller såklart på Kanada!

Sitter har lite skoj snack med Malin just nu, hehe, ska rapportera alla mina kommande drömmar som handlar om Österrike för henne, dom är rätt underhållande faktiskt!

Tjofräs

Sunday bloody Sunday!

Uppe med tuppen i morse, 7.40 ringde klockan och efter en ordentlig frukost åkte jag till Heidhallen för att döma minihandboll för P-00 (10åringar)! Min domarkarriär är inte nått att skryta med men förhoppningsvis brydde sig inte spelarna om det och det gick faktiskt rätt okej att döma.
Efter att ha dömt ett antal matcher under 4 timmar var jag helt slut i huvudet och magen kurrade rejält, och det blev äntligen dags att åka hem igen.
På vägen hem svängde jag förbi Mediamarkt för att kolla om dom kunde fixa min kamera, killen i servicen var ett riktigt neggo och ville absolut inte hjälpa mig med en smart lösning utan att bli ruinerad så jag fick ta med mig kameran hem igen och tills jag har råd får jag använda pappas kamera.

Nu sitter jag här hemma och väntar på mat, kyckling idag, mums! Därefter blir det faktiskt bara att vila, mitt huvud orkar inte koncentrera sig på plugg idag, men imorgon är det måndag och då tar vi nya tag!

Kan Curling vara spännande?

Ja, faktiskt! Jag satt och såg slutet på damfinalen i Curling i förmiddags (när jag egentligen borde pluggat) och jösses vad spännande det var!
En sport som jag innan tyckt vart helt fruktsansvärt ointressant blev helt plötsligt olidligt jobbig att se, och eftersom det går sådär långsamt blir spänningen utdragen till max. Det blev ett lyckligt slut iaf, de svenska damerna lyckades försvara sitt OS-guld och vann med 7-6 över Kanada. Grymt!

Lag Anette Norbeg, OS-medaljörer 2010

Trots Curling avbrottet har jag hunnit plugga i 1,5 timme faktiskt, och nu börjar jag närma mig ett första utkast, det är skönt! Hinner dock inte med mer plugg den här helgen så det får vänta.

Nu ska jag alldeles strax åka till Kungälv för att spela med b-laget, hoppas på en bättre match än sist iaf! Jag taggar från bänken, hoppas på ett litet inhopp idag iaf! wish me luck!

helgens planer

Efter träningen idag blev helt plötsligt min lediga helg helt fullbokad, vilket iof är härligt eftersom jag slipper komma på något att göra och istället får göra det jag tycker är allra roligast, nämligen spela handboll!

Såhär ser alltså helgen ut...
Lördag:
11.30- måste jag bara se Let's dance reprisen!
13.00-16.00- är planerad projektrapports skrivning, hoppas bara jag orkar och har fantasin med mig!
17.30 Matchsamling i mimershus i Kungälv med Olli, div1
21.00- hemma och tidigt i säng!

Söndag:
8.45-13.00 döma minihandboll i heidhallen
15.30- Matchsamling med heidlös, div3
18.30- Hemma och dags att packa iordning måndagens träningsgrejer

Ganska ointressant för många, men va tusan, handbollen är mitt liv och jag njuter av att ha fullaproppade helger!

Marcus ger Adam en Lapdance?!

Igår var det fullt upp hela dagen, därav inget inlägg, först skola sen direkt till Lundbystrand för att lira match, vi vann men spela kasst! Det bästa med matchen var nog att Jonna och Elin gjorde comeback, riktigt nice! Var hemma vid halv 9 och efter en stunds tv-tittande slocknade jag totalt...

I natt har jag drömt massor av sjuka grejer, som vanligt sedan vi kom hem från Österrike har allt jag drömt utspelat sig där, gaah längtar tillbaka! Och så även i natt. Vi satt allihopa inne på Marcus, Adam och Tobias rum och snacka. Helt plötsligt kommer Marcus ut från badrummet i bara kalsonger och ger Adam världens lapdance. Jag kan inte beskriva hur kul jag hade åt det när jag vaknade, och vilka gryma höftrörelser Marcus lyckades få till, hahaha!
Näh ursch, tur att det bara va en dröm!

Idag har jag förövrigt inte gjort så mycket, ingen morgonträning idag, endast religion i två timmar. Därefter åkte jag hem. Blev jätte sugen på kladdkaka när jag kom hem så jag passade på att baka en, fast har inte ätit upp den än, det får bli istället för godis sen efter träningen. Köpte ett par jätte snygga vår/sommar skor på scorettoutlet på freeport förut också, kommer bli riktigt snygga till bruna ben!

Nu sitter jag och väntar på att Charlotte ska hämta mig och vi ska till träningen, ska bli skönt att röra på sig!
Blir myskväll efter träningen (som vanligt) med mamma, pappa och brorsan!

Tjofräs!

Kan man inte löpträna så kan man...

.. Åka Längdskidor! Men trots att det egentligen inte går så fort och det varken är brant uppför eller nerför är det jävligt klurigt. Ramlade några gånger innan jag hittade en bra teknik, sen gick det rätt okej, blev däremot lite frustrerad när bindningarna släppte hela tiden och att mammas pjäxor var så stora gjorde inte saken bättre. Men det blev iaf ett bra träningspass, 1,5 timme i spåret blev det och svettig var jag när jag var klar, så lite måste det ju ha gett, eller?

Resten av kvällen kommer jag spendera framför tv'n och förhoppningsvis går det något som är värt att se. Det blir inget mer plugg idag, måste vila efter gårdagens värstingdag.

tjofräs

Studiedag i all ära!

Efter en välförtjänt sovmorgon tog jag tag i projektrapporten och i nästan 4 timmar satt jag och skrev, och jag är inte ens halvfärdig. Jösses vad mycket arbete jag kommer ha lagt ner på det här, hoppas verkligen att det visar sig i betyget! Jag tänker iaf kämpa för ett riktigt bra betyg!

Efter timmarna med plugg blev det lite käk och sedan åkte jag till träningen, vi värmde upp med fotboll och sedan spelade vi hela träningen, jätte kul, fast kroppen kändes lite skum efter inte ha tränat handboll på över en vecka.
Efter träningen var det meningen att alla skulle åka till ÖHK-hallen för att kolla på damerna men jag hade absolut ingen ork så efter duschen så tog jag och åkte hem istället.

Under resterande tiden av kvällen kommer jag bara kolla tv och försöka gå och lägga mig tidigt. Imorgon är det skola igen.

Var det någon som sa plugg?

Vilken dag! *suck*, jag har pluggat super mycket hela dagen typ.
Började redan 7.30 med egenplaneringen, skall vara klar om en vecka, och då skall 11 träningar vara inplanerade. Fick även tillbaks lite feedback på planeringen vi hade innan sportlovet, fick jätte härliga kommentarer av Bagarn och är riktigt nöjd med mitt mitt betyg.
Efter en trevlig vända på frullen, med en mängd skratt så hade vi engelska, och dagens lektion innebar renskrivning av talet som skall redovisas om en vecka. Lektionen som varade i 1,5 timme ägnade jag till att översätta min text från svenska till engelska, därefter satt jag ytterligare en timme och skrev rent den och läste för mig själv så att tiden, 180sekunder, stämde.
Därefter blev det lite mat och sedan matte, gick igenom det sista innan repetionerna inför provet om två veckor.

När jag kom hem vid halv fyra kunde jag andas en liten stund, med lite sudoku och mat, därefter satte jag mig med egenplaneringen igen, har bara 3 träningar kvar att planera nu. Skickade även en bild till Lena som jag kan använda vid engelska talet, och så började jag kika igenom vilka bilder från Österrike jag kan använda i fotokursen.
Alltså en hel del plugg idag!

Blev fysträning med laget idag också, riktigt skönt, även om jag längtat efter handboll nu när jag vart borta.
Imorgon är det buffert dag och jag ska sitta med näsan i projektrapporten, heja!!


Söndagsångest ?!

Gårdagkvällen blev lugn, Mikael och jag slötittade på melodifestivalen sen gick vi och la oss. Jag stensov hela natten och tydligen hade jag varit riktigt förbannad i sömnen för enligt Mikael hade jag skällt ut någon. Haha, längesen jag pratade i sömnen, men blev väl smittad av Oscar när vi var i Österrike.

Morgonen blev också lugn, segstartad är ett milt ord. Blev iaf lite gjort idag, vi gick en promenad ner till kungsmässan (vädret var ju helt underbart) och jag passade på att köpa lite smågrejer, bla leggings.

Mikael tog bussen hem vid 16.00 och jag åkte hem för att käka. Efter käket kom söndagsångesten, jag vill inte till skolan imorgon, har ingen lust alls, massor att göra både i skolan och utanför. Men jag orkar inte? Borde ha pluggat lite nu ikväll men nej, orken finns inte någonstanns, tur att det är buffertdag på tisdag!
Jag vill tillbaka till Österrike där skolan inte fanns!


Världens tröttaste Elin ringde..

För tre timmar sedan gick jag av bussen, efter nästan 20 timmar i en trång buss var det skönt att äntligen få komma hem, tråkigt bara att det är sämst väder här hemma och att det dröjer ett tag innan jag träffar alla underbara Lidköpings och Jönköpings folk.

Österrike var underbart!, grym skidåkning, strålande solsken och alldeles lagom kallt. God mat, massor av bus och roliga samtal med grymma människor. Massor av skratt, skämt och annat kul såklart!
Tråkigt bara att det var tvunget att ta slut. Men aja, får åka upp till Lidköping och leka med mina asgoa kompisar så småningom.

Nu är jag fruktansvärt trött, sitter och väntar på älsklingen oxå, som jag inte träffat på två veckor nu. Blir en extra gosig myskväll eftersom vi har ett år idag!

Några i gänget steker på Glaciären!



Ordlista för nyfiket folk.
(om du någon gång stöter på någon av de här kan det vara bra att veta vad de säger)
FUUUUU - fuck you
TY (lol)- tack
multi(bra)- ord som sätts framför, för att förstärka något
pump- ett random ord framför annat
fappa- runka
ARN- en person som gör/är något (ex, tråk-ARN. en tråkig människa)
gäga- ett sjukt ord för att få en snopp nerstucken i halsen
älga- när man skär igenom olika tonläget när man pratar
göra en björnes magasin- bajsa
...



Arbetsintervju...

Riktigt nice skoldag idag, började 10.30 och sluta 11.10, hade endast matte eftersom fysikläraren ställde in lektionen i sista sekunden och jag visste redan att fotolektionen var inställd. Men det bar inte alls av hemåt efter skolan, utan det blev en vända på stan, köpte godis och tidningar tills imon, så jag kan roa mig på bussen. Kollade även lite på telefon och annat såtjafs.

Klockan 14.00 var det dags för intervju på Liseberg, fast-food avdelningen. Det var riktigt trevliga tjejer och killar med på intevjun, och Jenny och Annelie som höll i det verkade vara riktigt goa. Även den individuella intervjun kändes bra så nu är det bara att hålla tummarna fram tills slutet av mars! Hoppas verkligen att det blir ett jobb där i år!

Kom hem för en timme sen typ och har inte gjort nått vettigt sedan dess. Pappa står i köket och gör pankakor, mums!

Ikväll blir det träning och sedan packa det allra sista och imorgon bär det äntligen av! Det kommer bli en helt suverän vecka i backen! Sakna mig inte för mycket!

Kommer dock sakna Mikael lite när jag är borta, för det dröjer ju innan vi ses igen, missar ju alla hjärtans dag oxå. Men när jag kommer hem firar vi ett år och då blir det mys! <3

Bara inte du!

Bara inte du, är Katarina von Bredows senaste bok, och den är helt underbar! Jag älskar den, precis som alla andra böker jag läst av henne. Orkar inte dra handlingen men den är helt klart läsvärd!

Har alltså suttit och läst ett antal timmar idag, var ju hemma vid ett och efter en stunds fysikplugg fastnade jag direkt i boken. Meningen var egentligen att jag skulle ha boken på bussen ner till Österrike om jag tröttnade på Marcus (skämt å sido) men det lär inte bli så, för boken är snar slut.

I övrigt idag har jag faktiskt varit jätte duktig och lagat mat, köttfärssås och pasta, riktigt gott blev det! Sen har jag kollat lite TV också.

Nu ska jag kolla på Andra Avenyn, och jag hoppas man får reda på vem våldtäcktsmannen är idag!

Tjofräs

Tagga!

Min dag började inte alls som jag tänkt mig, jag vaknade upp alldeles snorig (antagligen för att jag lekte massor i snön igår) men träna skulle jag såklart göra!
Jag gjorde mig i ordning och gick bort till Jossan för att åka till morgonträningen. Efter nästan 15min väntan var klockan 07.05 och då beslutade jag mig för att ringa och kolla om de var på väg, men icke! Jossan skulle på regionalträning och hade helt glömt av att säga till. (Hoppas att det gick bra för henne) Blev såklart rätt sur och hade ingen möjlighet att hinna till träningen, så fick gå hem och lägga mig igen.

Åkte sen till skolan och hade Engelska och Matte, slutade 14.15(lite tidigare än schemat) och hann inte hem innan träningen som började 16.30 så fick stanna kvar i skolan en stund, men det sög så drog till torget för att kika lite, men det blev snabbt tråkigt, så satte mig utanför hallen i kylan och väntade, och tillslut så dök Christian upp så vi kom in.
Träningen i sig bestod av cirkelfys, jätte bra upplagt av "coach Kajsa"! Rätt jobbigt faktiskt. Därefter blev det att sätta sig på vagn/tåg och åka hem.

Kom hem för en bra stund sen, men har bara degat framför tv'n och duschat sedan dess, skönt!
Helgen har btw varit jätte kul, massor av bus och mys, det gillar vi!

Imon blir det skola och träning, som vanligt! Och på fredag bär det av till Österrike för skidåkning och fest! TAGGA, TAGGA!!


Tagga!

Min dag började inte alls som jag tänkt mig, jag vaknade upp alldeles snorig (antagligen för att jag lekte massor i snön igår) men träna skulle jag såklart göra!
Jag gjorde mig i ordning och gick bort till Jossan för att åka till morgonträningen. Efter nästan 15min väntan var klockan 07.05 och då beslutade jag mig för att ringa och kolla om de var på väg, men icke! Jossan skulle på regionalträning och hade helt glömt av att säga till. (Hoppas att det gick bra för henne) Blev såklart rätt sur och hade ingen möjlighet att hinna till träningen, så fick gå hem och lägga mig igen.

Åkte sen till skolan och hade Engelska och Matte, slutade 14.15(lite tidigare än schemat) och hann inte hem innan träningen som började 16.30 så fick stanna kvar i skolan en stund, men det sög så drog till torget för att kika lite, men det blev snabbt tråkigt, så satte mig utanför hallen i kylan och väntade, och tillslut så dök Christian upp så vi kom in.
Träningen i sig bestod av cirkelfys, jätte bra upplagt av "coach Kajsa"! Rätt jobbigt faktiskt. Därefter blev det att sätta sig på vagn/tåg och åka hem.

Kom hem för en bra stund sen, men har bara degat framför tv'n och duschat sedan dess, skönt!
Helgen har btw varit jätte kul, massor av bus och mys, det gillar vi!

Imon blir det skola och träning, som vanligt! Och på fredag bär det av till Österrike för skidåkning och fest! TAGGA, TAGGA!!


Är hos flintisen..

Jösses, tredje inlägget idag, fy på mig! Men nu är iaf hos Mikael, som fått för sig att raka av sig håret igen, nu ser han hemsk ut! Det är tur att det bara är hår iaf!

Ikväll blir det film, god mat och säkerligen massor av annat gott!

Fredrik säger ÖL !

Shopping!

Efter allt bus i snön blev det käk och därefter åkte jag, mamma och pappa till kungsmässan.
Det blev tyvärr shoppat, jag som egentligen borde spara mina pengar.
Köpte ett par urläckra strumpbyxor på change, endast 75.- istället för 250, gillas starkt! Sen blev det balskor! creamfärgade sidenskor från bianco, med öppen tå. Kommer bli urläckert till min klänning och dessutom kommer jag att vara låååång, 9cm klack, nice! Tillsist blev det en bouster oxå, sexigt under kavaj eller spetstopp, den åker med till Österrike oxå!

Nu ska jag fika lite, sen åker jag till älskling och myser!


Bus i snön!

Underbara vinterdag!! Jag och Filip har varit ute och lekt i snön hela förmiddagen. Vi var uppe vid döskallebacken (där alla tuffingar vågade åka snowracer när vi var små) och vattenfallet såklart! Solen skiner och det var helt underbart vacker i skogen.
Anledningen till att vi bara sådär gick ut i skogen var för att jag skulle använda Filip som modell i en uppgift i digitalfoto-kursen i skolan. Uppgiften gick ut på att ta fina porträtt på någon. Och det tycker jag verkligen att jag lyckades med. Stackars Filip som blev alldeles snöig och blöt bara, tur att jag har en så snäll bror!

Alla 22 bilder blev bra, här kommer några teasers!



hussysslor ?!

Idag har jag gjort massor av duktigt utan att någon bett mig, jag fick nog nån såndär noja över att jag ville vara duktig. Jag städade badrummet, hängde tvätt, diskade, och bakade pizza! Grymaste jag är i farten, och jag kan faktiskt göra allt detta, trots att jag är en "bortskämd" 19åring som oftast slipper hussusslor. Okej, mitt eget rum har jag såklart ansvar för!

Nu ikväll har jag suttit i soffan med Mamma och Pappa och kollat på Let's dance, och äntligen åkte divan Rabih ut, yes! Tyckte dessutom att Claudias vackra vals, med inspiration från En officier och en gentleman var jätte vacker.

Nu blir det nog snart sängen, känner mig fruktansvärt sliten av nån anledning. Kroppen ömmar och näh ursch, de gillar jag inte.
Imon ska jag använda brorsan som modell och ta fina porträtt till fotokursen, hoppas på strålande sol! Därefter blir det mys och lek med älsklingen!

Men först... Lite sömn!
Tjofräs

Kalejdostar

Sitter här hemma och tittar på Kalejdostar, nån söt mangaserie på barnkanalen.
Har haft en helt okej dag också, väldigt seg på morgonträningen dock. MAQ-en var riktigt jobbig idag, ömmade och gjorde ont i hela ryggen och är fortfarande öm, så blir inget gymmande i eftermiddag alltså.
Efter morgonträningen vart det religion som gällde, en rätt okej lektion, inget krig idag heller, skönt! Fick tillochmed sluta 30min tidigare. Därefter gick jag förbi Burgården och köpte en miniplattång, den är skit bra, har redan provat den. Pratade lite med Jessica också, hon skall hjälpa mig att färga håret, känner att det är dags för en förnying.

När jag kom hem blev det käk, disk och tvätt och nu tre timmar senare så sitter jag här och kollar på barnprogram, det gillar vi!!!

Ingen träning ikväll heller så får sitta hemma och mysa i soffan, hoppas på lite mysigt sällskap också.
Helgen blir för övrigt lugn, match på söndag bara, kanske nått annat kul som bowling lr bio oxå, men får se.

work it!

Idag har jag haft en underbar sovmorgon, började inte förrän 11.20 idag och hade endas en lektion. Slutade 12.30. en timme i skolan, rätt skönt!

Efter det tog jag mig upp till Universeum för att prata med min handledare jag hade där. Tyvärr var hon inte inne just då men fick tag på henne lite senare, var ju bara tvungen att tacka för de jätte fina omdömena och passa på att fråga om mitt CV hade kommit fram. Och hon hade varit jätte snäll och lagt ett bra ord för mig!

Därefter åkte jag hem, min mage höll nämligen på och vända sig ut och in, dvs att jag var as hungrig. Efter att jag ätit en stor potion pasta var jag nöjd igen och satte mig och skrev klart den sista! författaren, äntligen klar!
När jag sedan öppnade min mejl hade jag fått brev från Liseberg, kallelese till jobbintervju nummer 2, och jag som inte ens var på första. Det gillar vi. Fast food-avdelningen är det som kallat mig så förhoppningsvis går det riktigt bra! Om en vecka, på torsdag v6 skall jag dit, wish me luck!

Borde kanske plugga lite fysik nu? eller?
I alla fall blir det en helt träningsledig kväll idag, om jag inte åker in och kollar på tjejerna när dom lirar mot skara i div1. Aja får väl se.

Jag vill ha dig här hos mig..

Nu är jag faktiskt riktigt, riktigt trött, börjar bli dags för sängen nu. Jag saknar Mikael extra mycket idag av nån anledning, kan inte komma på varför, men jag gillar inte att han är okontaktbar när jag behöver prata av mig lite. Men aja, han kommer ju hem i övermorgon (hoppas jag).

Idag då, morgonträning stod först på schemat och dum som jag är hade jag planerat in handboll, när det just nu nästan är matchuppehåll och borde köra jävligt mycket fys istället. Aja, det gick rätt okej ändå, var lite seg i början och fick inte riktigt grepp om bollarna. Därefter frulle och Fysik, skulle egentligen ha slutat 11.30 men fick mig en håltimma på 2timmar för att vi hade miniseminarie 13.30. Drog in till stan och shoppade underkläder, nya björn borg troser är aldrig fel. Fick köpt kalsonger till brorsan också, snäll som jag är.

När jag kom hem kollade jag på andra avenyn, och nu blir jag snart tokig om jag inte får veta vem våldtäcksmannen är! (eller vad säger du Maja?)
När mamma sen kom hem fick jag skotta uppfarten så hon kunde köra upp bilen, haha, tung jobb det där!
Efter ett snabbt mellanmål åkte jag till gymmet, så jag fick iaf min dos av fysträning! Körde först löpning i nästan 25minuter i ganska högt tempo, känns egentligen väldigt onödigt att åka till gymmet för att springa, men snön hindrar mig från att göra det på det ekonomiska sättet. Efter löpningen tog jag tag i skivstången och körde bänkpress, frivändningar och knäböj, därefter körde jag lite bål, bara för sakens skull. Träningen avslutades såklart med streching.

Nu sitter jag nyduschad och fräsh och skall alldeles strax krypa till kojs, så god natt på er!

she´s perfect in her own way

På vägen hem från skolan mötte jag upp med mamma och filip på Freeport. Jag älskar freeport, kommer nästan alltid därifrån med något nytt och så även idag, köpte ett par as snygga jeans från Cross för fyndpriset 150spänn, me like alot!

När vi kom hem så blev det mat och nu är det deg i soffan som gäller resten av kvällen, orkade inte träna idag heller, tkr inte att den här måndagsträningen ger särskilt mycket, tyvärr, och det verkade ändå som om det var väldigt många sjuka just nu så mår bättre av att vara hemma.

Förövrigt den här veckan händer antagligen inget särskilt dramatiskt. Det blir skola, träning, matcher och förhoppningsvis älsklingen i helgen. Nu är det scrubs som gäller!

Varför var helgen tvungen att försvinna?

Inte orkat blogga nått på hela helgen, har iof inte haft tid heller så. Men det som hände i helgen var väl, träning fredagkväll och därefter till älsklingen.
Lördagmorgon och förmiddag blev det massa bus och mys för att sedan åka till templet och lira mot önnered. Förlust 26-23 och det var surt att åka hem då. Kvällen spenderade jag hemma med mammi och pappi, det blev godis och film.
Somnade redan vid elva på lördagskvällen och söndagförmiddag innebar match mor Aranäs, seeegt. Matchen var långsam och i lågt tempo, men vi vann med 26-14, skönt de iaf.
Därefter åkte jag till älsklingen igen och dagen spenderades framför en TV, med film och tv-spel. Och såklart en hel del mys.
Söndagkväll blev det TV och engelskaplugg..
Jag har haft en asmysig helg, och det är så fruktansvärt jobbigt när Mikael måste åka tillbaks, allt är så perfekt just nu och jag gillar inte att det försvinner så fort det blir måndag. BLÄ!

Idag förövrigt, min slitna kropp orkade inte att maxa i ben så det bli lagom tungt istället. Efter frullen blev det engelskaprov och det gick väl bra tror jag. Har håltimma nu och sen blir det matte. urscha!

RSS 2.0