Fredag - Lördag!

Vart ska man börja!? igår händer inte allt för mycket, morgonträning, skola, hem, äta, träning, hem, äta, sova! Inte jätte spännande dag, men helt okej ändå!
Idag har det hänt desto mer, mamma väckte mig vid halv 10 för att vi skulle till freeport och kolla lite grejer, mamma ville bland annat hitta något att ha på sig till Annika och Mattias bröllop som är på påskafton (11 april) och det blev faktiskt riktigt eleganta kläder handlade för hennes del. Själv köpte jag ett par ursnygga jeans på fornarina, ska väl försöka lägga upp en bild såsmåningom. Sen åkte vi hem och åt mat för att bege oss vidare till heidhallen där hela eftermiddagen spenderades. Spelade seriefinal mot Önnerediterna i dam div 2 med Olli, blev tyvärr en tung förlust men orkar inte skriva ett långt referat om vad som gick snett. Efter mina 60 minuter på bänken var det dags att lira mot S-hof i DJ-södra, våran lilla tappra uppställning försökte så gott dom kunde men efter första halvlek dog krafterna ut och det blev ytterligare än tung förlust. ¨

Var hemma vid halv 8 och då blev det tacos och melodifestivalen, och hur jävla kasst är inte det då? Tacosen var ju iof god, men melodifestivalen var riktigt dåligt idag! Inte en enda bra låt, om man bortser från Darins cover på "Se på mig".

Nu sitter jag och kollar på Rocksystrar med Goldie hawn och har tråkigt, saknar min älskling också! Ursch vad synd det är om mig..

Näh nu ska jag lägga ifrån mig datorn och fortsätta dega framför TV'n.

Take care!
! / E

Onsdag - Torsdag

hm, nu sitter jag här och skriver igen. Och säkert inget intressant kommer bli nerskrivet ändå. Men läs för all del!

Igår började dagen med morgonträning i valhalla, trots min huvudvärk som jag fått förklarad som en lätt hjärnskakning körde jag på för fullt idag med, och lika roligt som alltid var det. Iof så brukar träningarna med Bagarn och alla brudar bli riktigt goa. Sen hade jag engelska prov och dagen flöt på rätt lugnt, fick t.om sluta 20minuter tidigare.
Kl 16.00 hade jag körlektion och det var landsväg som gällde, fick några riktigt bra tips och det gick helt okej, men som vanligt blir jag aldrig helt nöjd. Jag och mina krav säger jag bara. 
När jag äntligen kom hem så passade jag på att plugga lite till kostprovet och äta mat. Sen kom världens bästa Mikael hit och pluggade lite med mig, sen kollade vi på tv och hade allmänt mysigt. La oss rätt tidigt också eftersom Mikael skulle upp och träna i skolan i morse. Men inte kom han iväg i tid imorse iaf, det var alldeles för mysigt att ha honom brevid sig för att låta honom gå bara sådär.

Men när han hade gått la ja mig och sov en timme till innan ja duschade och gjorde mig i ordning för att åka på uttvecklingssamtal med mamma i skolan. Jag körde bil både fram och tillbaks och det gick riktigt bra, trots att jag var tvungen att köra mitt i stan. När vi kom till Kungsbacka igen så tog jag och mamma ett varv på freeport där vi åt lunch och jag köpte 3 par BB-trosor. Sen fick jag skjuts till körskolan där jag spenderade drygt 2 timmar framför en datorskärm med teoritester. Sen blev det ett varv till solhuset för att fixa till brännan lite. Och nu sitter jag här och har pluggat lite mer till kostprovet. Ska faktiskt ta och slänga i mig lite mat snart också.

Take care!
! /  E


Tisdag

Tänkte börja inlägget med en kort samanfattning av gårdagen...
Igår hade vi spinning på morgonträningen och jag har fortfarande ont i rumpan utav dom där sadlarna. Igår tränade jag även med A-laget, riktigt roligt! Så dubbla pass igår!

Idag har det varit en stressig men rolig dag. Satt och kollade på Victoria Secret modeller med Adam nästan hela programmeringslektionen, värst vad oidealisk man känner sig när man ser deras långa ben och perfekta kroppar, med ben som syns överallt. Sen lyssnade jag och redovisade själv på svenskan, skönt att få det överstökat också.
Sen läste vi den där hemska artikeln om en 13åring som blev pappa på engelska och hade värsta diskussionerna om det, det är moraliskt fel enligt mig att låta något sådant hända!
Matten var deg och jag fick lov att dra mig hemmåt efter bara en halvtimmes historia eftersom CK som är A-lagstränare ringde och bad mig komma ner och träna, så det blev snabba ryck hem, va hemma i en kvart och hann både äta och byta om. Sen stress till heidhallen för att träna ytterligare en jätte rolig träning med damerna.

Nu har jag precis duschat och degat en stund, ska ner och käka semla snart! Bara för att det är fettisdagen !!

Take care!
! / E

Match!

Idag har jag inte gjort mycket, pluggat lite engelska typ. Sen spelade jag match mot Kärra i Lillekärrshallen, jätte fin hall btw! Matchen gick riktigt bra, trots bara 2 avbytare så var det vi som la flest mål och kunde stå som segrare efter 60minuter. Slutresultatet fastställdes till 29-23.
Efter bollen ja fick i huvudet på uppvärmningen har ja en rejäl huvudvärk och ont i nacken, men så är det! Nu ska ja käka och sen kolla lite film innan jag slaggar..

Take care!
! / E

Träning, Blåmärken, Utgång, Mikael, Sola

Rubriken sammanfattar både gårdagen och dagen ganska bra. Igår var jag som vanligt i skolan så det är inte något att nämna förutom att den började kasst med att vi fick stå ute i kylan i 40minuter och frysa eftersom vaktmästaren i Valhalla vägrade öppna när vi skulle träna. Elaka människor. Sen hade jag även simning i skolan och efter det var jag verkligen trött och mör. Men mer aktivitet skulle det bli.

Träningen igår kväll var faktiskt väldigt rolig, vi slog A-flickorna i fotboll som vanligt och jag lyckades få ett rejält blåmärke när jag och Mika sparkade ihop men vad gör det när man väl vinner?! , sen spelade vi på ett mål och det gick rätt bra, vi har grymt 3a försvar så akta er alla andra !!
Efter träningen fick jag skynda mig som en galning för jag skulle träffa Mikael och C.o på Chezz. Var iof inte så länge på Chezz när jag kom väl kom dit eftersom Eben blev utslängd när han råkade spilla ut en cider för nån kompis. Så vi drog vidare till BLVD där det knappt var folk när vi kom så vi slog oss ner och bara chillade och snackade en stund. Sen intog jag, Louise och Ida dansgolvet och röjde som fan en stund. Sen tröttnade dom och ville dra till Razzia då letade jag upp Mikael igen och vi slog oss ner i en soffa och hade väldigt kul åt alla människor på dansgolvet. Träffade både kändisar och "kändisar" också. Dom riktiga kändisarna kan var roligast. ANDRA AVENYN folket var på plats!!! AWESOME.
Blev en rätt tidig kväll/natt, var hemma hos mikael strax efter 2 eftersom vi båda var helt utslagna. Drog lite BK innan vi åkte från stan också, så det var bara att lägga sig direkt, mätt och belåten, och stelfrusen somnade jag i en varm säng.

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Jag och Mikael kollade på Rainman hela morgonen, sen dusch och frukost, sen drog vi till gymmet och eftersom det var så långt kvar tills bussen skulle gå så drog jag en liten vända i solariet, och nu har jag massor av fräknar. Riktigt fräsch känner jag mig nu!
Sen jag kom hem har jag i princip bara ätit mat och glass och städat mitt rum!
Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå så att melodifestivalen börjar om 2 timmar ungefär. Tills dess ska ja bara sitta här och lyssna på ABBA!

Take Care!
! / E

Bläää!

Det snöar fortfarande, ursch och fy.. Jag som vill ha vår, sol och värme nu, nu nu nu!!!
Jag har ont huvudet och är trött också, men jag har vart riktigt duktig i skolan idag! skrivit 2 sidor historia och massor av matte!
Imon så är det simning och livräddning med klassen, ursch för att visa upp sin bleka kropp i bikini såhär års. Aja det ska nog gå det också!

Tace care
! / E

Två månader försent!?

I natt kom snön.. bara lite försent! Det är ju nu man vill ha vår och värme, inte behöva frysa häcken av sig när man befinner sig ute, och inne också för den delen. Det är fan pisskallt i hela skolan förstår ni. Det är 30min tills jag börjar och jag är redan i skolan. Ursch för det! Körlektionen är anledningen till att jag är här så tidigt, och lite läskigt var det att tvärnita i snön i morse, men det gick rätt bra ändå. Nä nu ska jag gå och leta lite klasskamrater.

Tace care
! / E


JEF!

JEF är nog mitt nya favorit band, bara för att det är Fredrik Folkestads band! Och Fredrik är min as goa klasskamrat!
Dom är as grymma!
Skriver texterna och allt själva, skit bra! Dessutom sjunger dom bra och det är riktigt bra tryck i låten!  ÄLSKA!

LYSSNA NU!
http://www.myspace.com/jefmusick


Stockholm 09


Stockholm 09

Ja nu har jag nästan hämtat mig från sportlovets alla aktiviteter. Både jobb och nöje sliter på kroppen om man sover för lite, vilket jag lyckats väldigt bra med. Trots för lite sömn har resan till Stockholm varit jätte rolig. Och nedan följer en lite mer detaljerad berättelse om min och Sandras mysiga resa!

Torsdag: Idag började våran resa, pappa väckte oss 05.15 , ingen sovmorgon här inte. Efter en rejäl frukost med havregrynsgröt så bar det av mot Stockholm. Tåget gick 06.13 från Kungsbacka, vi såg inte mycket av uppfärden eftersom vi båda däckade rätt snabbt. Vi anlände till Stockholms central 09.50. Ganska lagom med ett litet mellanmål då. Sen blev det shopping i massor, eller iaf så gick vi i affärer sammanlagt 7 timmar. Och då har jag inte räknat med uppehållet på resturangen där vi satt i nån timme och åt både mat och bakelser. Vi fick köpt en hel del roliga saker och på kvällen när våra ben givit upp bar det av till Uppsala och till Niklas och Sofias lägenhet där vi skulle få bo under de två nätter vi spenderade på östkusten. Vi fick jätte god middag som Sofia gjort, sen spenderades kvällen framför TV'n.

Fredag: Niklas och Sofia gick upp tidigt för att åka till Kungsberget och åka skidor. Runt 9 vaknade både jag och Sandra av att vi låg på golvet på en tom luftmadrass, attans! Morgonen blev riktigt mysig, vi åt frukost framför Marie Antonete (stavning) och tog varma duschar. Sen tog vi och cyklade in till stan, alltså Uppsala city. Där gick vi en stund innan vi träffade Julia och fastnade på Waynes Coffe i ett antal timmar. Sen blev det hem och käka pizza innan vi gjorde oss i ordning för att gå ut. Men eftersom det var fredag den 13onde så var såklart mitt leg borta, så vi kom ingenstanns så vi spenderade kvällen och natten med att spela sällskapsspel med Sofia och Niklas. Riktigt roligt!

Lördag: Dagen då tåget hem skulle gå.. Men först tog vi en sväng till gamla stan och kollade på slottet och alla mysiga gator med gamla hus. Men eftersom det var fruktansvärt kallt ute så satt vi på ett mysigt café och käkade en stund innan vi bestämde oss för att ge oss av mot tåget.

Vi var hemma strax efter 20.00 och då blev det kyckling lassange och en go dusch innan vi drog oss ner till rumpan för att dricka lite gott. Efter det drog vi till Mikael och chillade, kul att träffa lite kändisar igen.

la tortura


Ay amor me duele tanto
Me duele tanto
Que no creas más en mis promesas

Ay amor

Es una tortura

Perderte

Jobb, jobb, jobb!

Nu har jag jobbat som ett as i tre dagar, fast goa pengar är det allt! För alla er som är jätte intresserad av vad jag jobbat med så kan jag avslöja att jag har packat neccesärer innehållande information om olika inkontinentbesvär och annat trevligt. Mina händer och nagelband är helt förstörda av allt pillande med plast och kartonger. Utöver jobbet så har jag faktiskt inte gjort så mycket mer, Jag har tränat både måndag och tisdag, och jag har pluggat lite matte och jag har sovit, inte särskillt händelserikt men så är det.

Har man tråkigt när man jobbar
 så kan man alltid passa på att leta efter konstiga saker...



Om en stund kommer Sandra hit och vi ska dega lite, sen blir det slagg, tidigt som få! Ska upp typ fem imon, för att åka till Stockholm! I Stockholm kommer vi göra vad som förväntas av oss, nämligen shoppa, fika, kolla på sevärdigheter osv. Sen kommer vi även spendera lite tid i Uppsala eftersom vi sover hos min kusin och hans sambo som bor där. Tänkte också passa på att träffa Julia när jag ändå är där, längesen ja såg henne, tråkigt nog. Sen blir det tro det eller ej, utgång i Uppsala, får väl se om de är något annorlunda.

Take care!
! / E

Mysig start på lovet!

Igår blev en riktigt lyckad dag och kväll, även om ja inte ätit allt för mycket.
Började min dag med övningskörning in till Heidhallen för att kolla på damernas match mot Skövde som dom överraskande vann med fem bollar, riktigt roligt! Sen kollade jag en stund på Olli när dom lira för att senare dra in till stan och träffa Mikael över en fika, alltid lika trevligt!
Sen skildes våra vägar för att ovetandes mötas några timmar senare. Jag skulle tydligen på fest hos Oscar Vramsten med Oscar, Persson och Skinnet, Vramsten som bor i billdal och inte helt otippat väldigt nära Mikael.
Kom till Vramsten och den första jag träffar var min älskade Emelie Roos, fan va jag har saknat den bruden alltså! Hon är ju inte lite underbar. Snackade med Vramstens flickvän Rebecka och vi går tro det eller ej på samma skola och har några gemensamma kompisar, så henne lär jag väl förhoppningsvis se igen. Sen var självklart Vramstens syster Kristin och några kompisar till henne där och dom var ju för roliga. Spelade lite ölspel (utan öl för min del) och lite "jag har aldrig". Sen kom Mikael, Fredrik, Petter och Rickard, ååh mina älsklings killar, fan va ja saknat dom. Eller ja Mikael hade ja väl inte hunnit sakna iof. Trevligt vare, Även om jag och Oscar valde att bege oss rätt tidigt eftersom min kropp sa ifrån när ja inte käkat allt för mycket under dagen, dumma mig! Aja som sagt riktigt trevlig kväll!  Och för alla som inte vet, så är min värld väldigt liten. Ni som känner mig vet vad jag menar.

När jag kom hem från Oscar så blev det först lite käk och sen freeport med mammisen. Jag fick en parfym av mamma, Tack! Sen fick jag även ett par byxor, en tunika och ett linne för bara 180spänn, REA- I love it! Sen köpte jag mig ett par converse och ett par björnborg dojjs också. Nu behöver jag inte shoppa på väldigt länge!
Kom hem för en stund sen och väntar nu på att Anette ska ringa, så jag vet vilken tid jag ska va på jobbet imorgon. Ska övningsköra lite mer sen med pappa eftersom jag har körlektion imorgon också.

Det är väl ungefär vad som hänt på två dagar!

Take care!
! / E

...


Någon har skaffat sig bloggskills

Kolla, kolla.. Hon har äntligen lärt sig hur man gör sin blogg lite mer personlig! riktigt duktigt av mig om jag får säga det själv. Det tog några timmar att få det snyggt men nu är det bannemig klart! Rätt nöjd över mig själv också.
Förutom att sitta och leka här på bloggen har jag faktiskt vart i skolan och skrivit prov, åkt skridskor och fått matteläxa. Sen träffade jag Sandra på stationen och vi drog hit och gjorde pannacotta. mumma! Sen har vi degat lite framför datan bara. Nu är det en stund sen Sandra åkte och jag fastnade här.

Blir fin middag ikväll också. Mamma och Pappa firar 21 år i förlovningsdag idag så det blir entrecout (stavning) och klyftpotatis, och sen Pannacotta till efterrätt!

Nu ska jag gå och duscha, passa på att snygga till lurvet på benen kan behövas också.

Take care!
! / E


Torsdag igen..

Jaha, då vart det torsda kväll igen, och det betyder inget mindre än att efter 14.40 imon så har jag sportlov!! Underbart!
Idag har faktiskt varit en riktigt slapp dag. Och för er som är intresserade av mitt liv så tycker jag att ni ska lusläsa det här inlägget!!! Idag hade jag min välförtjänta sovmorgon, eller ja gick upp 7.45, för ja började ju 9.40. Hade tråkigaste läraren i tråkigaste ämnet som första lektion, historia. Idag pratade vi inte ens om historia, vi snackade om utdöda aborginer typ. Sen fick jag svara på frågor och berätta om matte/data inriktningen för ettorna, trevligt trevligt. Sen blev det att ladda med käk inför matteprovet. Jag som hatar matteprov gick för en gångs skull ut rätt nöjd, men de lär väl ha gått lika kasst som vanligt.. Sen drog jag till mölndal och träffade Oscar och Persson, vi drog till BK i Järnbrott, fråga inte varför men Persson ville ha frukost och ja ville ha glass! Gott värre!
Sen blev det hem till Persson för å glutta film, Indiana jones, den nya faktiskt, som iof inte är så ny längre.
Efter det blev det mer gosaker, för vi drog till Ogge och fika, kanelbullar och sockerkaka, MUMS!!
Sen åkte ja hem och den senaste timmen har ja varit jätte duktig och pluggat biologi. Nu ska ja mobba Andreas lite till innan jag drar mig mot sängen!

Take care

! / E

Alltid trevligt när solen tittar fram !

Idag har faktiskt varit en riktigt bra dag!
Skolan var rätt lugn och jag fick gjort en del, dvs, riktigt rolig morgonträning på 7pers! En mattelektion som blev riktigt lyckad eftersom jag hann med riktigt mycket, bra inför provet!  Eftersom våran biologilärare fortfarande är sjuk (stackarn) så jag slutade redan klockan 12.00.
När jag kom hem blev det en liten stund av avkoppling, sen tog jag en riktigt mysig och solig promenix ner till stationen för att möta min lilla älskling. Tillsammans drog vi vidare för att möta upp med Hanna och ta en trevlig fika på Linnéas. Dit kom även Buffeln och snackade en stund. Sen drog dom två sistnämnda och jag och Oscar gick en sväng och kollade lite på kungs, sen gick vi en promenix hela vägen bort till Aranäs och tillbaka. Sen tog jag bussen hem medans Oscar drog till träningen.

Nu sitter jag här och dunkar låtarna från Dirty Dancing och kollar på 2 ½ men. Trevligt trevligt! Börjar bli dags för käk också, ska nog ta och leta reda på något gott.

! / E

120 minuter non-stop!

Japp det är så mycket handboll som jag har spelat idag , Och bra gick det också!

Mötte först Partille, där vi var taggade för en jämn och rolig match men så skulle det inte bli. I halvlek ledde vi med 11 mål, men vi visste sedan förra matchen att allt kan hända i andra halvlek. Men vi lyckades hålla undan hela matchen och vann tillslut med 34-11 (?) eller nått sådant.

Efter denna match blev det några minuters fikapaus, där vi tryckte i oss bananer och vatten. Sen var det bara att försöka ladda om till matchen mot Bankeryd.
Målet denna gång var 50 mål (eftersom vi vann med 44-10 sist). Ursch vad hemskt det låter när man behöver sätta upp ett sånt mål för att man ska tycka matchen blir någorlunda underhållande. Vi vann tillslut den matchen med 50-9. Det finns inte mycket att säga i ett referat mer än "GÄSP" . Aja, skönt att komma hem och kolla VM-finalen mellan Frankrike och Kroatien.. Just nu står det 18-18 och det är en kvart kvar. Spännande spännande!
Längtar efter käk också, ska bli gott med Pasta och ostsås idag!

! / E

Det är människor som er som får mig att vilja spy!

Människor som sviker och ljuger är något av det värsta jag vet! Mer än arg och ledsen kan man inte bli! Och nu har det hänt igen! Näh nu skiter ja i det här! Ska tvärta bort sminket och dra mig mot sängen istället. ha de!

! / E

RSS 2.0