Trött tjej

Gårdagen var otroligt lyckad, alla var jätte fina och vi hade riktigt roligt tillsammans även om de flesta tjejer hade ont i fötterna efter halva kvällen.

Det blev massor med fina kort, god mat, trevligt sällskap och barfota dans!

(bilder kommer när min dator behagar sluta lagga, jag är jävligt förbannad på den idag)

Sov riktigt länge idag och efter att ha ätit frukost, städat igenom mitt rum lite lätt och löst sudoku så tog jag mig an uppgiften att försöka reda ut mitt hår, det var en hel del spray i det igår och det märktes när jag duschade, det gick åt en hel del balsam, men det var det värt!
Idag i övrigt har jag inte gjort mkt, har ägnat mkt tid framför datorn och tittat på massvis med bilder från igår, försöker få ut mina egna på facebook men min dator är ju som sagt åt helvete kass idag, men det kommer snart.
Kollade precis på dammatchen, sverige-tjeckien som sverige efter en otroligt dålig andra halvlek vann och gick vidare till EM-slutspelet, woho.

Klockan 20.00 börjar nästa stormatch, kiel-barcelona i herrarnas CL-final, kan bli en bra match, men jag tror på kiel!

Nu ska jag försöka roa mig en stund, tjofräs

En bal på slottet

Ikväll är det dags för Katrinelundsgymnasiets studentbal, och snart börjar jag förberedelserna inför kvällen. Klockan 14.15 skall jag befinna mig i frölunda hos Jessica för att få en riktigt snygg frisyr, därefter blir det ilfart hem för smink och ombyte och fotografering i trädgården innan jag skall vara hos Rebecca vid 17.45. Hoppas på fint väder hela kvällen!

Vaknade förresten i morse med värk i hela vänstra sidan av ansiktet, skit läskigt, fick smått panik och det gick inte över efter en värktablett heller, men som tur är så kan min mamma alltid hjälpa till och med hjälp av massage i nacken och strech så släppte det, antagligen en nerv som låg i kläm, ursch det vill jag aldrig mer vara med om.

Nu sitter jag för övrigt bara och väntar på att tiden skall gå så jag kan börja göra mig i ordning.
Tjofräs

Knock Me Off Of My Feet

Idag har det varit en snurrig dag, jag har definitivt inte haft koll på någonting, vilket i slutändan resulterade i att jag tappade mobilen på tåget. Vilken fruktansvärd tur jag hade att en kille som hette Linus tog hand om den så att jag fick tillbaks den helt smärtfritt. Tusen tack!

För övrigt idag då så hade jag morgonträning som bestod av 45minuters löpning. Därefter åt vi vår allra sista frulle någonsin, sorligt att vi inte ska sitta och snacka gosip på morgonen längre. =(

Efter frullen gick jag upp en trappa och joinade resten av piratklassen som höll på att byta om och sminka sig, vi blev riktigt snygga inför utspringstävlingen och det gick faktiskt rätt bra, bästa tiden på spiken, vi slog bernadotte!

Under slutet av femkampen så kom regnet och det blev rysligt kallt i shorts så innan träningen åkte jag hem, blev något utstirrad i min vilda utstyrsel, hehe. Och när jag skulle av tåget så tappade jag mobilen men fick som tur var tillbaka den, vilken tur att det finns ärliga och snälla människor i världen!

När jag kom hem iaf blev det bara snabbt käk och sedan till träningen som förutom nötning på en sida bestod av hinderbana, riktigt jobbigt för de redan tunga benen, men det är rolig fys iaf!

Kvällen har spenderats i soffan med päronen och nu sitter jag och kollar på nån film med ben stiller och malin åkerman.

Imorgon blir det äntligt bal, åååh vad roligt, jag toklängtar!


NV3a kommer alltid att minnas...

Så lyder rubriken på ett av de lakan som vi målade i skolan idag. Under står sedan våra lärares typiska kommentarer och citat, haha elaka som vi är.

Efter målandet åkte jag hem för att äta och gå en liten promenix i mina balskor, hoppas jag överlever hela kvällen i dom!
Blev gym vid fem tiden och jag träffade även Patrik och snackade en del, tog därför väldigt lång tid att göra alla övningar, men det var det värt. För vem nekar ett trevligt sällskap?

När jag kom hem så satt jag och njöt på våran nya fina altan en stund innan jag ställde mig i duschen och nu är även allt packat inför morgondagens utspringstävling där NV3a förvandlas till vilda pirater, så nu taggar vi järnet!

Dags att sova snart oxå, samling 9.30 imon för att sminka och klä ut sig samt öva på våran sketch innan det bär av till Azaleadalen.

Aja tjofräs

the mentalist

Just nu sitter jag framför tvn och kollar på the mentalist, är väldigt tung i kroppen efter två dagar med riktigt intensiva träningar, men det är roligt så det är helt klart värt det, nästa vecka är det hellweek oxå, låter lockande!?

Hade mina absolut sista lektioner idag, religion där vi fick tillbaks provet (en poäng från mvg, kändes ju sådär), engelska där vi enbart snackade student och foto där jag äntligen blev klar med alla uppgifter, härligt!

Direkt efter skolan åkte jag och tränade och när jag kom hem blev det omedelbart käk och dusch, snart är det sängen och imorgonbitti är det domarutbildning som gäller, därefter gym och utbildning på jobbet, nice.

EN vecka, helt sick

Idag började min allra sista gymnasievecka, helt sjukt!
Morgonen började med cooper på valhallaIP och det gick inte alls nått vidare idag, grymt missnöjd med tiden.
Därefter dusch och frulle, gick sedan till Universeum för att göra klart mitt slutprojekt i fotokursen, så nu har jag alla bilder och kan redovisa ordentligt imorgon, yes!

Efter allt detta åkte jag hem och la mig på terassen och läste en stund, innan det bar av till heidhallen för träning. Gick faktiskt riktigt bra på träningen idag, förutom att jag gjorde något skumt med vänsterknät när jag skulle runda en kona, så nu är det alldeles stelt och vill inte böjas ordentligt, ärsch det går väl över tills imon iaf.

Kvällen har inte varit allt för intressant, degat mest.

Imorgon har jag mina absolut sista lektioner, religion, engelska och foto, sen är jag helt klar och ska bara gå och njuta av sista veckan som gymasieelev. Sen bär det av ut i verkligheten!

Tjofräs

Summering av helgen..

Min helg har inneburit jobb, 9.45-16.45 både lördag och söndag och jag är helt slut i huvudet nu. Men det har varit riktigt roligt att äntligen få jobba på riktigt, hålla i guidningar och svara på frågor från nyfikna besökare. Dock har det självklart funnits stunder när det knappt varit nått folk alls i RS och jag helst av allt hade velat sitta ner och massera mina stackars fötter. Men jag är helnöjd ändå! Mina arbetskamrater är urgoa, kunde inte fått bättre, mina arbetstider är väldigt bra, inte för tidigt å inte för sent och det är oftast lätt att få kontakt med besökarna så att man iaf har lite att sysselsätta sig med..

Kvällarna har jag spenderat hemma med mys i soffan, och nu blir det nog sängen alldeles strax, tagga inför morgondagens cooper!

Tjofräs

Omfamna mitt organ med förmak!

Jösses vad jag tyckte det lät kul när den här meningen dök upp i så ska det låta, rubriken syftar egentligen på låten håll mitt hjärta, men med en ny titel hehe.

Idag har det varit en helt OK dag, det blev domarutbildning på morgonträningen och snubben som höll i det var väldigt rolig att lyssna på. Efter 1,5 timmes föreläsning kom vi ner till bamba och såg att frullen var stängd, fy satan va dålig stil! Gick till ica med Frida och Dempe och köpte en macka och en drickyogurt. När vi kom tillbaka till skolan hade de övriga tålmodiga handbollarna lyckats fjäska in sig i bamba och fått sig lite mat, satt och joina dem en stund innan jag gick upp för att skriva religionsprovet.
Provet gick bra tror jag, skrev 8 sidor på 4 frågor så förhoppningsvis fick jag med allt!

Efter provet bar det av hemåt, satt i solen och läste en stund innan det börja åska och regna, jag som alltid varit livrädd för åskan höll mig faktiskt ovanligt lugn, men det berodde nog på att det var ljust ute. Fortsatte läsa en stund innan jag laddade med käk och ombyte inför träningen.
Blev en svettig träning då heidhallen kokade av värme idag, det var mycket skott och det var roligt, efter inneträningen blev det långlöp, 40minuter ute i spåret och därefter åkte jag hem. Var riktigt jobbigt att springa när det var så fruktansvärt kvavt ute men det gick rätt ok ändå.

Under kvällen har jag bara kollat tv och ätit mat typ, nu kollar jag på filmen Familjen är värre och ska snart sova eftersom jag börjar jobba 9.45 imorgon, woho, kommer vara sjukt mkt folk pga gbg-varvet och även väääldigt varmt! Men det är det värt!

Tjofräs

första riktiga dagen som guide!

Idag har jag varit "ledig" från skolan och skulle egentligen varit duktig och fotat det sista i fotokursen, men istället blev jag inringd akut till jobbet och fick åka till Universeum och guida i regnsskogen i några timmar. Det gick faktiskt väldigt bra eftersom det var första gången jag var helt själv och det har regnat nästan hela tiden, så kom hem alldeles dyngsur, men det är bara att vänja sig för det lär hända fler gånger...

Imorgon har jag domarutbildning på morgonträningen och därefter mitt sista prov på gymnasiet, woho! (Skall alldeles strax återgå till religionsanteckningarna men var bara tvungen att kolla datan först). Eftermiddagen/kvällen imorgon innebär träning och därefter tar jag en lugn kväll.

Helgen innebär jobb för min del, så om det är någon som har tråkigt i helgen så kom och besök Universeum!


tjofräs

you try to be cool, you look like a fool !

Ingen uppdatering igår, men det berodde på att jag åkte hemifrån vid 10 på morgonen och kom hem vid 8 på kvällen, hade alltså inte tid med bloggen då.
Var i skolan till halv fyra och hade religion, engelska och foto innan jag begav mig till heidhallen för ett 2,5 timmars pass. Trots spränghuvudvärk så kändes det bra på både inne och ute träningen, men när jag kom hem så mådde jag väl sådär, min förkyldning har brutit ut och satt sig i både öron, näsa och hals!

Mådde inte bättre imorse men pallrade mig iväg till morgonträningen för gymtester, persade i dips och även brutalbänk tror jag, resten är ganska oförändrat sedan sist så det behöver vi inte ens ta upp här.
Efter testerna så slutade jag för dagen och efter en dusch så drog jag på mig shorts (!) och gick å käka frulle innan jag åkte hem och somnade i bikini på altanen. När jag vaknade nån timme senare var det stekhett och när jag kollade termometern visade den drygt 30grader i solen, hur underbart är inte det!? Jag har självklart spenderat hela dagen utomhus och njutit så mycket jag bara kunnat av solen och det märks nu, är alldeles tokröd på både rygg och bröst, men vilken tur att det är brunt imorgon!

Nu är jag alldeles slut och ska alldeles strax slå på tvn och kolla på grey´s och true blood innan det blir sängen.
Imorgon är jag ledig men ska nog vara duktig och gå på fotolektionen ändå. Om jag orkar vill säga!

Tjofräs

Chill out, What you yellin' for?

ååh så trött jag är idag, sov världssämst i natt och det var absolut inte kul att gå upp i morse. Men eftersom det väntades spänst och snabbhetstester på morgonträningen så var det bara att pallra sig upp och iväg till skolan.
Efter testerna blev det frulle och några minuters engelska, innan studentsnacket var i full gång, nu är det iaf helt klart vilket tema vi har på utspringstävlingen nästa fredag, vilka två låtar det står mellan till utspringet och vad vi skall ge till våran klassföreståndare...

OM två ynka veckor sitter jag här med ångest och är skitnervös inför utspring och allt vad det innebär, vilken tur att jag iaf har ett jobb efter studenten och inte behöver stressa upp mig över det.

Efter skolan tog jag en vända till sport-life för att sola och sedan bar det av hem. Var hemma vid ett och jag bestämde direkt att sängen vore en skön plats och la mig och sov i två timmar innan träningen.
Träningen gick helt okej, riktigt kul att träna med damtruppen faktiskt!

Imorgon är det skola som vanligt, börjar iof inte förrän 11.10, men eftersom min kära moder beställt en städfirma till åtta imonbitti så måste jag upp tidigare än nödvändigt, aja det blir ju rent och fint här hemma iaf.
Efter skolan bär det av direkt till hallen för träning, först inne och sedan ute, låter som gristräning i mina öron, men jag gillart!

Nu blir det sängen!

Söndag

En ganska okej söndag idag faktiskt, började förmiddagen med att städa en av bilarna invändigt, därefter snörade jag på mig löpardojorna och sprang ner till inlag och tog en extra runda på båtvarvet innan jag kollade på HJ och DJ finalerna i aranäsopen. RIK vann sin final efter förlängning och Önnered vann damjuniorernas ganska klart.
När jag kom hem blev det mat och sedan fortsatte jag på rengöringen av bilen, den blev riktigt ren och fin och jag blev skummig och blöt. När jag var klar med rengöringen så tog jag mig en skön dusch och nu sitter jag här och kollar på TV.

Kvällen spenderas i soffan och så småningom blir det mat och Bones. Sedan sängen och imon är det spänst och snabbhetstester på morgonträningen.

Tjofräs

wow, vilken kille!

http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is&feature=related

(jag har förövrigt inte lärt mig hur man infogar hela klippet på bloggen, därför får ni bara länken)


Saturday evening

Det är lördag kväll och jag sitter och kollar på nån konstig film som heter "timmarna", fattar nada av den, menmen...

Efter förra inlägget så har jag duschat, varit nere en sväng på inlag och kollat lite lerbrottning (handboll på leriga gräsplaner), burit en väldans massa planker och hjälpt till lite på altanbygget.
Brorsan fixade kvällsmaten som bestod av toast, därefter åkte jag till Coop för att köpa godis, har inte ätit lösgodis på väldigt länge så suget efter konstgjorda ämnen som smakar gott var otroligt stort, så även hos mamma och pappa, så vi har tillsammas ätit upp en stor godispåse och kollat på Sommarkrysset och Brottskod.

Kvällen kommer bli lång eftersom jag ska hämta Filip på nån lokalfest någon gång efter ett. Så alla som läser detta får gärna höra av sig och underhålla mig!

Bild från igår (lånad av Dea)
Malin, Rebecca, Andréa och Jag

Riktigt rolig kväll igår

Gårdagens utekväll blev riktigt lyckad.
Vi tjejer började kvällen hos Andréa med lite snacks, gino, kortspel och massa massa skratt, väldigt lyckad förfest.
Redan vid tio begav vi oss in till stan för att mötta upp Johan och gänget. Strax innan elva steg vi in i dimman på trädgårn och hade en super lyckad kväll och det blev lite reunion med nyårsgänget, super kul och trots den egentligen kassa musiken dansade vi loss ordentligt, dansgolvet var våran plats i tre timmar innan vi beslutade oss för att det var dags att åka hem.

Var hemma vid tre och efter en god natts sömn vaknade jag vid elva för att äta frukost. Hela förmiddagen har jag städat ur bland lådor, pärmar och annat och det är väldigt skönt, går dock fortfarande i pyjamas och har inte ens duschat än. Kollar på "mitt liv som popstjärna" just nu och ska alldeles strax ställa mig i duschen och sedan gå ner till inlag för att kolla lite på AranäsOpen som spelas i helgen.

Ikväll blir det TV-mys, tjofräs

hachiko en vän för livet

Såg på en fruktansvärt söt och sorlig film förut, hachiko en vän för livet som handlar om Parker (Richard Geere) som hittar en akitavalp på centralstationen, han och hans fru försöker hitta valpens ägare men ger snabbt upp och behåller den charmiga lilla krabaten.
Hachiko växer upp till en stor hund och varje dag följer han sin husse till tåget och därefter möter honom när det är dags att gå hem på kvällen.
Men en dag dyker inte Parker upp på stationen efter jobbet och Hachiko väntar och väntar, i tio år väntar han på att hans husse skall dyka upp. Parker dog under en föreläsning på jobbet och när Hachiko väntat i alla dessa år så somnar han själv in och de återförenas i himlen..

Helt klart sevärd!

(Det är faktiskt väldigt häftigt att filmen är verklighetsbaserad, bygger på en händer

se från 20-talets Japan)

Doft av nybakta bullar

Hittills har min dag varit helt okej, fick dock ingen sovmorgon utan var på plats i heidhallen kl 9 imorse.
Jag, Pillan och Jenny fick nämligen förmiddagspasset i caféet och förutom sålt fika bakat hur mkt bullar som helst och det har luktat underbart gott i hela hallen.

Hände inte så mycket under vårt fyra timmars pass och kl 13.00 kunde jag åka hem. Tog en vända förbi ***** och köpte Andréas födelsedagspresent. Nu är jag pank och ändå blir det utgång imon, får bli rejält förkrök istället.

Nu händer det nog inte mkt mer idag, snart blir det käk iaf!

Tjofräs

Myskväll, god mat och.. regn

Morgonen kunde ju börjat bättre om man säger så. Skulle haft domarutbildning men den var tydligen inställd, inte alls kul när man kommer till skolan och får veta det fem minuter innan man skulle ha börjat. Aja, vilken tur att jag hade träningskläder med mig då så att jag kunde gymma iaf. Körde armar och bål i nästan 1,5 timme innan jag och Frida begav oss till frullen. Bröden i bamba va torra och hårda, inte bra alls, men det gick ner ändå som tur var.

Hade sedan fysikprov, struligt med salar var det också för alla ettor skrev nationella imorse. Fick tillslut sätta oss i en sal och skriva, men jösses va min hjärna var degig, tur att provet inte gällde några avgörande betyg för min del, satt mest och kladdade, men efter drygt 1timme var jag iaf klar med allt jag kunde. Därefter gick jag och Dea ner för att äta äckelpyttipanna innan jag begav mig hemåt.

Självklart började det regna på vägen hem och det resulterade i att jag var dyngsur när jag klev igenom ytterdörren här hemma. Sedan jag kom hem har jag itne gjort så mkt, sytt fast clips på löshåret, ätit pepparkakor, löst sudoku och diskat lite.

Nu ska jag försöka hitta något på TV'n som är sevärt, kvällen spenderas framför Tv'n, True blood som vanligt. Och eftersom det är helg nu så blir det lite extra lyxig mat.

Tjofräs

FÖRRESTEN, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ANDRÉA =)

tunga ben!

Gosh vilka tunga ben jag har idag, efter gårdagens två löppass och ett fyspass var jag ändå duktig nog att gå till gymmet på min 3 timmar långa håltimma, härligt!

Har även haft religion, solat och haft fotolektion idag, en ganska ointressant dag faktiskt.

Var inte hemma förrän efter fem och det första jag gjorde var att äta mat, självklart!
Efter det har jag pluggat fysik inför morgondagens prov, läst lite i min bok och bestämt allt gällande balfrissan med Jessica, som förövrigt är supersnäll och hjälper mig att se snygg ut till balen!

Funderar på om en dusch vore skönt och ska nog ta och göra mig en fruktsallad sen som jag kan gotta mig med medans jag kollar på the mentalist.
Imorgon är det domarutbildning, fysikprov och gym som gäller!

Nu drar jag, tjofräs

Kort vecka, skönt!

Den här veckan består endast av tre skoldagar, en avverkad=två kvar!
Imorse började dagen med långlöp på nästan en timme, uppför halva vägen och nerför halva. Jag hängde på Frida och Linn och vi hade ett bra tempo när vi sprang från skolan till skatås och tillbaka igen. En ganska lagom runda sådär på morgonkvisten.
Efter en skön dusch blev det en efterlängtad frulle och sedan gick jag upp för att ha engelska, som visade sig bestå av betygsnack för dem som inte fått veta än. SÅ jag slutade och satt och snackade med Andréa, Rebecca och Malin innan jag drog mig hemåt igen.
När jag kom hem var sängen väääldigt lockande och efter 1,5 timmes sömn beslutade jag att det var dags för mat och sudokulösning! hehe.
Nu sitter jag här framför datorn och har pluggat lite fysik, ska nog gå ut i solen och sätta mig med min bok en stund.

Ikväll springer jag vårruset kl 19.00, därefter åker jag direkt till heidhallen för försäsongsträning! Vi får väl se om jag lever imorgon!

Tjofräs

Idag är det bara deg

En ytterst tråkig söndag!
Har väl inte gjort något roligt alls idag, pluggat fysik inför det sista provet som är på onsdag, målat en väldans massa brädor som skall smällas upp på huset och läst ett antal sidor i män som hatar kvinnor.

Ganska okej väder idag iaf, har suttit ute i solen i bara linne, det var skönt, lite kalla vindar tyvärr, men en stund funkade det.

Ikväll blir det mer deg, och veckan som kommer blir nog väldigt go, kort vecka i skolan och sedan utgång med goa brudar på fredag! GÖTT!

En rafflande final!

Herrarnas SM-final blev riktigt spännande med 10-10 i halvlek men överläge för Drott under nästan hela andra, MEN Sävehof kom igen och kviterade strax innan slutsignalen, matchen gick till förlängning.
Efter 2x5 minuter kunde Sävehof stå som segrare efter en grym upphämtning, det är bara att gratulera även om jag sympatihöll lite på Drott för att dom verkligen spelat så fruktansvärt bra handboll under säsongen och överraskat rejält. Stieven Nilsen som stod i Drottmålet storspelade hela matchen och var grym, synd att målvaktsspelet inte hjälpte i den här matchen. Måste även berömma Emil Berggren som blev matchhjälte för Sävehof när han var den ende på planen som vågade ta ansvar och göra mål i otroligt viktiga lägen.

Grattis till Sävehof som tog SM-guld x2 idag och gjorde något som ingen annan klubb lyckats med, nämligen att vinna både dam och herrfinalen under samma år.

Nu checkar jag nån film med Pierce Brosnan och det blir nog sängen snart =)

Imorgon blir det massa pluggeliplugg till fysikprovet.
Tjofräs

Dags att utse vinnarna..

Idag har jag inte gjort många knop, städat badrummet och läst en massa kapitel i män som hatar kvinnor..
Blev makrill till lunch vid tre tiden och därefter bänkade jag mig i soffan!

Det var dags för avkast i årets sista dammatch, nämligen SM-finalen mellan IK Sävehof och Skövde HF. Jag visste att skövde var favoriter inför sammandrabbningen men det kändes redan från början att sävehof var starka.
Jag hade väl egentligen inga favoriter inför matchen eftersom jag håller på både skövde och sävehof när dem spelar, därför kändes det bra när Sävehof tog på sig guldhjälmarna men det sved rejält när jag såg skövdes sorgsna miner.

Nu hoppas jag på Sävehof även i nästa match, när det är avkast för herrarnas final klockan 19.00 i Malmö arena. Sävehof möter Drott och förhoppningvis blir det en rolig match där sävehof står som segrare efter 60minuter.
Ska spana lite extra på Johnny Olsson i drott bara för att han är riktigt snygg!

Just nu roar jag mig med scoby-doo på kanal5, tjofräs

The lights will guide you home

Har varit en rätt okej idag idag måste jag säga..

Började 10.00 med religion, två timmars snack om två olika livsåskådningar utan Gud, fick sedan tillbaks provet, hade två poäng från MVG, det sved lite, men får väl vara nöjd med det ändå.
När klockan blev 11.50 slutade vi och jag sökte upp Lena för att få reda på betygen i svenskaB och engelskaC, MVG i båda, fatta om jag va nöjd med ett MVG i engelskaC eller? Hur nice som helst!

Sedan blev det käk, drumsticks i bamba och nått äckligt matvete? uhu.. kycklingklubborna var iaf goda, inte så mättande dock, men det dög att gå till gymmet på.
Väl på gymmet hjälpte Johannes mig att få bukt på min frustration när det gäller knäböj, och han fick mig att konstatera att jag inte är så stel som jag själv tycker, utan bara tar ut rörligheten på fel ställen, alltså fuskar så att lyften blir sämre, hur dumt som helst. Aja, jag kommer ha enorm träningsvärk i hela kroppen imon, efter massor av knäböj, marklyft och komplexserier, skönt!

På vägen hem blev det en vända till solariet och sedan hem och dö lite i soffan. Gjorde även en jätte god paj till hela familjen, den var uppskattad!

Nu sitter jag och diskuterar skottstyrka med Jeppe över msn, tjofräs

Sista Gymnasie SM är över..

Ursch vad hemskt, jag gillar det inte men det är bara att insé att efter mitt fjärde (var med året innan jag började också) gymnasie SM så är det över. Efter att endast ha förlorat en match under hela mästerskapet så slutade vi på en femteplats efter att ha slagit Aspero i placeringsmatchen. För min del blev det dock inget spel alls idag utan jag satt på bänken och hejade istället!
Det har varit två riktigt roliga dagar trots den dåliga placeringen och det känns verkligen tråkigt att vi bara har 26 dagar kvar tillsammans...

Aja nog om tråkigheter, när jag kom hem efter att ha kollat på finalerna för flickor och pojkar i ettan så chillade jag en stund innan jag begav mig ut i spåret. Tanken var att bara löpa ur kroppen så att jag skulle kunna röra mig imorgon, men det blev ganska högt tempo mot slutet ändå, typiskt mig. Därefter lite bålstyrka och strech, så nu är jag fit for fight igen!

Imorgon är vi lediga från morgonträningen och jag börjar därför kl 10.00 med en religionslektion på två timmar, hoppas vi får tillbaka proven! Efter lektionen beger jag mig till gymmet för att köra ett skivstångspass (tror jag) och sedan är det helg!


Heldag i Lundbystrand

Idag har det varit första dagen av det årliga Gymnasie SM i Lundbystrand, en viktig händelse varje år.
Spelade första matchen mot Filborna och åkte på stryk med uddamålet, efter en dåligt genomförd match, riktigt jävla surt! 
Andra matchen gick av stapeln 14.00 och då stod John Bauer för motståndet, Bundsen storspelade i målet och vi kunde vinna med 16-2.
Sista matchen spelades efter en portion överkokt pasta och äcklig köttfärssås. Vi mötte Eslöv och efter ytterligare en bra laginsats vann vi. Tyvärr hjälpte inte allt slit och vi slutade som grupp2a vilket betyder att vi kommer komma bäst femma, inte alls kul!

Kollade på en hel del matcher innan jag begav mig hemåt och nu kollar jag på allara sista avsnittet av Andra Avenyn, sen blir det True Blood innan jag beger mig mot sängen.

Tagga, tagga.. Match 8.30 imorgon!

Hon är nöjd!

Just nu känns tillvaron väldigt ljus och det är ju alltid positivt! Men det var inte det jag tänkte skriva om idag utan jag tänkte berätta hur min dag sett ut...

Började skolan 11.10 med religion i drygt 30minuter, därefter slutade jag egentligen men jag stannade kvar för att äta den vidriga maten i bamba och plugga lite engelska.

Strax efter ett begav jag mig mot Universeum för att fota lite innan brandutbildningen som började 16.00. På vägen gick jag igenom actionparken och träffade på Pontus så där fastnade jag en stund och fotade och snackade, innan jag gick vidare.

Brandutbildningen gick bra och gick mest ut på att hitta alla nödutgångar, det tog väl sådär 1,5 timme sedan tog jag och Fredrik tåget hem.

När jag kom hem åt jag toast och nu sitter jag och kollar på Äntligen hemma.
Kvällen blir lugn och jag taggar för Gymnasie SM imorgon! Heja Katrinelund!

Tjofräs


Träning är underbart!

Första riktiga försäsongsträningen för min del, inte allt för jobbig måste jag tyvärr säga...
Uppvärmningen var att springa upp till Ruddalen och ta ett varv runt fotbollsplanerna (lilla varvet).
Sedan Hade vi ett spänsttest (stående längd), ett allmänt konstigt test (kasta en 3kg's boll baklänges typ), snabbhetstest (40meter flygande start).
Träningen avslutades med 3,2km på tid (lilla varvet x2) så nästan ett cooper-test alltså. Bestämde mig för att inte döda mig i början och gick ut i ett rätt lagom tempo, sen kunde jag öka och i mål kom jag på 14,24 som är en helt okej tid för dagen, enormt kissenödig och små förkyld drog väl ner tiden några sekunder, men jag är faktiskt ganska nöjd, det här visar att jag inte har tappat allt under vintern iaf! Nu laddar vi för Vårruset som bär av stapeln om en vecka, go-go!

Nu är jag nyäten och nyduschad, sängen är otroligt lockande!
Tjofräs

Efter en helg i Danmark...

Är förgrymmat trött idag, men det är det värt efter den grymma helgen i Danmark...

I Lördags blev det uppgång 6.00 för samling på skolan 7.30 innan vi äntligen begav oss mot Danmark och Viborg. Efter en seg båtresa och två timmar i minibuss med grymma brudar var vi framme. Vi gick direkt till hallen för att kolla in Viborg - Aalborg i den danska herrligan, en helt okej match, ganska mkt mäktigare än i Sverige!
Sedan checka vi in sovstället som var riktigt nice, vi gjorde oss i ordning och gick sedan hela gänget till en resturang där det blev god mat och mycket skratt.
Vid 21.00 började vi vårt lilla förkrök med massor av skratt, hets och lekar, lite alkohol slank ner också. Efter drygt två timmar begav vi oss till ett uteställe som hette Crazy Daisy där vi dansade loss och hade underbart kul, när klockan var två var det obligatorisk närvaro på sovstället därefter fick vi göra som vi ville, vara vaken eller sova!

Söndagen började med obligatorisk frukost kl 9.00 och det var gott vill jag lova! Det var många trötta ansikten som dök upp och med ny energi i magen så började den dagen med skratt och gosip från gårdagen. Inga större skandaler i vårt gäng, men alltid något att skratta åt!
Vi fick besök på anläggningen av Johanna Alm som berätta lite om livet som handbollsproffs osv, sedan gick vi igenom våra analyser från lördagens match.
Strax efter ett var det lunch på Jensens där jag åt en riktigt god måltid och jag höll mig mätt tills i morse, inte så bra kanske men iaf.
Det sista vi gjore innan resan hemmåt var att kolla på en mäktig match, Viborg-FCM i damernas liga, några utav världens bästa handbollsspelare fanns på planen och det blev en underhållande match som FCM vann.
I minibussen så somna jag nästan direkt och vaknade en stund innan vi var framme i Fredrikshamn för att ta färjan hem. Båtresan hem var enormt seg, men vi fick oss en del skratt ändå!

Tack för en helt super grym resa! Helt klart ett minne för livet!

Var hemma 00.25 ungefär och jag vill lova att jag sov som en prinsessa i natt, däremot sög det att gå upp i morse för att åka till skolan och ha en 20minuters redovisning och en håltimma på 3 timmar innan matteprovet.

Ikväll börjar förövrigt försäsong ett, kör juniorpasset idag eftersom vi inte börjar förrän om en vecka.!

Nu blir det Bamba! Tjofräs

RSS 2.0