Tisdag!!

Hm, idag har varit en slapp dag fast egentligen inte.. eller nått!
Hade programmering i morse och det var ju sådär spännande, som vanligt, efter det hade vi svenska och engelska och gjorde lite nytta iaf, på matten hann jag nästan bli helt klar med läxan och historian kmr jag inte ihåg något av för jag lyssnade inte alls..

Vi har bestämt färger till klassrummet idag också så det blir nog jätte fint när det blir ordninggjort på fredag! Andréa och jag står för gardinerna så när resten av klassen målar så går vi på IKEA! kul!

Sen har jag vart i heidhallen några timmar och packat påskägg och ätit godis! Så om ni vill köpa påskägg 700g för 65kr lr 500g för 45 kr, hör av er!

Imon har jag gbg-körning, får väl se hur det går och sen till skolan för att ha biologi och matte. Sen hem och träna inna älsklingen kommer! puss på det!

Nu ska jag sova!
Take care!

Ett år har gått så snabbt!

Jag sitter och pratar med Andreas på msn, det var längesen vi hade en så lång konversation, det är riktigt roligt att snacka med honom, trots att det bara är över internet. Han kommer hem på söndag, den 4/4 och det innebär att det är ett år sedan jag träffade honom, gud så snabbt det har gått! Ska bli riktigt roligt att träffa honom, trots allt har jag saknat den där goa kompisen med otroligt dålig humor! Ska försöka få med honom ut på krogen nu när han är hemma också, han har ju aldrig varit ute här hemma, ska bli kul!


Hockeybild!

I natt är jag din..

Japp så står det till, tänk om Mikael kunde ta och komma hem snart så jag slipper sova ensam! Saknar honom en aning!

Idag höll jag förövrigt på att försova mig rejält, jävlar vad jag stressade, vaknade 8.47 istället för när klockan skulle ha ringt 8.20. Så det blev till att skynda sig massor för att hinna med tåget som gick 9.17, men det gick och jag kunde andas igen. Jag hatar stressiga morgonar, det blir aldrig bra..

I skolan hände inget, bara matte,eftersom jag inte hade någon morgonträning, skulle till läkarn och kolla mina leverfläckar så missade biologin också, rätt skön dag faktiskt.

Nu sitter jag och funderar på om det börjar bli dags för käk. Har försökt göra lite på programmeringen (så Lukas om du läser så vet du att jag är duktig) men det gick inget vidare så gjorde svenskan istället.

Sen blir det gym på friskis!

Det var det..

Nu var den här handbollssäsongen över för min del.. Båda juniorserierna är slutspelade och trots att vi haft många skador i laget under våren så höll vi oss i toppen hela vägen ut! Slutade som 3a i DJ-elit och 2a i DJ-södra!

Bra kämpat brudar, ni är guld värda allihopa
!!

Ullared !

Idag har vart en bra dag! Gick upp 8 för att åka till Ullared med pappa och mamma!
Jag och pappa hämtade mamma i Varberg eftersom hon hade vart på kurs med jobbet, sen övningskörde jag hela vägen till Ullared, där det var fullt med bilar och svårt att hitta parkering, men ändå ingen kö in till Gekås. Köpte monsterhöga skor och vardagspumps på skoaffären, jag köpte också studentpresenter till Sandra och Mikael. Inne på gekås köpte jag en hel jävla massa saker, orkar faktiskt inte rabla upp allt..
Ibilen hem ringde det en tjej från modellab så på fredag blir det modefotografering med bla Andréa, skoj skoj!

Nu ska jag fortsätta titta på film med min nya DVD!

Take care!

Äntligen helg!

Japp, då var det fredagkväll och ännu en vecka närmare lovet.

Vaknade i morse och det låg snö på marken, neej! Jag som var jätte taggad inför coopern, som blev inställd pga av allt det vita och slaskiga på marken. Istället blev det Innebandy och Basket för alla handbollare, var ju sådär kul när killarna passade över huvudet på en, men innebandyn var roligare.
Var bara i skolan till 11 idag, sen bar det av till Osteopaten för att äntligen få ordning på ryggen, wonderful!!
Är lite mörbultad nu dock, solade innan träningen också, så nu har jag massor av nya fräknar igen, det gillar vi!

Innan träningen skulle vi hinna packa en jävla massa påskägg och äta hur mkt godis vi ville, gott!
Efter träningen fick jag för en gångs skull åka bil hem, min gulliga pappa kom och hämtade mig, och vi köpte kebabrulle på vägen hem också, mums! Rejäl uppladdning för morgondagens tur till Ullared!

Magnus Samuelsson van Let's dance också, det var bra, för han hade roligare dansnummer än Laila!

Nu sitter jag och lyssnar in wonderful som Anna ska sjunga i Idol imon! LYCKA TILL!!!!!

Björn Afzelius - Tusen bitar

Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå,
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den.
Och det sägs att efter regnet kommer Solen fram igen,
men det hjälper sällan dom som har bli'tt våta.

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon.
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner.

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det.
Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det.

Det sägs att det finns alltid nå'nting bra i det som sker,
och tron är ofta den som ger oss styrka.
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
när ångesten och ensamheten kommer.

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon.
Så man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner.

Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det.
La - la - la - la - aaa.
Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det
La - la - la - la - aaa.
Oh, Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du säkert det.


Torsdag, en bra dag!

Det är så det står till, idag har vart en riktigt bra dag! Jag vaknade en halvtimme innan klockan skulle ringa och var både pigg och glad, bättre start kan det inte bli!
Kunde dega riktigt rejält innan jag skulle ha körlektion. Körlektionen gick riktigt bra och jag var nöjd, Sen bar det av mot skolan och jag kom nästan lagom till lunchen, god mat var det också, för ovanlighetens skull!
Efter att jag ätit mig riktigt mätt var det matte som gällde. Och rejält med plugg blev det, börjar äntligen släppa lite nu, det är helt sinnes vad matteD ska va svårt. Kunde tillochmed gå lite tidigare för en gångs skull, sket i programmeringen också.
När jag kom till Kungsbacka mötte jag Hanna och frågade om hon ville fika med mig och Mikael och det ville hon! Så det blev en riktigt mysig stund på Linnéas med två människor jag tycker om väldigt mycket! Puss på det!

Nu sitter jag här hemma och har faktiskt pluggat ytterligare lite matte, ska ta tag i biologiläxan nu, och käka lite mat.

Take care!



nu får det vara nog..

Näh ursch, nu får det vara nog med jobbig smärta i ryggen, jag avlider ju.. gaah! Riktigt korkad är jag som inte tagit tag i det tidigare och måste spela sista seriematcherna fullproppad med smärtstillande och linement. Aja det har ju gått hyfsat det med.
Förlust mot ett riktigt bra Sävehof igår, med 10 bollar, men jag är ändå nöjd med min egen insatts!
Vinnst idag mot ett uppgivet Aranäs med 16 bollar, bra match från våran sida, och jag är nöjd trots att min rygg dödar mig nu efteråt när linementet är borttvättat.
Trots att matchen inte var särskillt spännande var det kul att träffa alla gamla godingar, vi spelade ju tillsammans i nästan 10år, så det smärtar att se hur dåligt det har gått för dem i juniorserierna.
Önskar alla Aranäsbrudar lycka till i kvalet mot Div1 iaf!

Nu ska ja nog ta mig en macka och sen dra mig mot sängen!

Take care!
! / E

En degig dag hos Sandra!

Har vart hos Sandra och degat hela dagen, ätit snabbmacaroner och stekt falukorv, sjungt singstar med ABBA-låtar och kollat på ED TV som var en rätt bra film faktiskt. Lagom jobbig dag när man sovit 12timmar natten innan.

Har inget att skriva om ikväll, så blir inget för er att läsa heller.. Tänkte ringa Mikael sen och käka lite mat innan jag går och lägger mig..

Take care!
! / E

Massor av vårmys!

Nyss hemkommen från Mikael, haft jätte mysigt!
Kvällen igår blev som sagt lugn, med godis, let's dance och film. Somnade faktiskt rätt tidigt, rätt ovanligt för att vara oss.

Imorse vaknade jag utav att solen lös i mitt ansikte, hur underbart är inte det då! Det mindre roliga var ju att det tog mig som vanligt 1,5 timme innan Mikael kom upp ur sängen, och dag fick jag t.om använda våld för att han inte skulle ligga kvar och dra sig. När jag väl fått upp min lata pojkvän så spenderade vi hela dagen utomhus i det underbara vårvädret! Gick en promenix till hemköp och köpte glass också.. Idag har det verkligen varit vår!


Äntligen helg!

Underbart! Sitter hos älsklingen och väntar på att han ska komma ur duschen. Tråkig är han, pluggat projektarbete sen jag kom för en timme sen och knappt sagt ett ord, så ja somnade på soffan nästan direkt, och sen går han och duschar.. Luktar gott utav Tinas jätte goda mat iaf, så blir väl snart käk! Jag är jätte hungrig.
Förövrigt blir det en lugn kväll, mys, film och godis.. och får jag som jag vill blir det även let's dance!
Näh nu ska jag ta och stressa min kära pojkvän lite..

Take care!
! / E


Är våren här?

Rätt bra fråga va? Är våren här nu eller är det bara några dagar som solen tänker lysa på oss? Förhoppningsvis är den här för att stanna, på riktigt!
Saknar min babe också, ursch, snart en hel vecka sen ja träffa han.. En mysig promenad i solen med någon man tycker om hade inte varit fel, men får vänta tills imon med det. Fast någon promenad lär det inte bli med den lata pojken, men massor av mys ska de bli!!!

Har vart på körskolan en bra stund idag, börjar närma sig uppkörning!! När det är tänker jag inte avslöja.. det blir en överraskning för alla!

Ska bara dega hela kvällen idag, imon blir det morgonträning-biologi-idrott-matte, innan jag får komma hem! Men veckans höjdpunkt ligger helt klart på vad som händer i helgen!

Fredag-Lördag ska ja va hos babe och bara ha det jätte mysigt!
Söndag så åker jag till Sandra och umgås, fan va längesen de var, ska bli jävligt kul att ses mer än 2 sek på stationen! puss på det!

Take care!
! / E

Sleten lr vad?

Min kropp har slutat lyda mig när jag står i handbollsmålet, antagligen på grund av att jag har så ont i ryggen att den känns som ett enormt blåmärke efter alla smällar i golvet,men vilken jävla säsong det har varit..

Bytet till Heid för snart ett år sedan gav mig verkligen ett lyft och ny motivation och viljan tillbaks. Jag måste säga att jag spelar i världens goaste gäng, helt enormt vad ni betyder mycket. Trots att vi startade upp som ett hopplock spelare från olika lag och klubbar har vi verkligen blivt otroligt sammansvetsade och spelar riktigt bra handboll när vi vill.
Som igår t.ex, vi inledde matchen mot Aranäs helt värdelöst och låg under med 11-12 i halvlek. Men när vi väl spelade som ett lag kunde vi springa ifrån motståndarna och vinna matchen med 29-18. Rätt gott att slå sin gamla klubb trots lite hatiska blickar ifrån dem, däremot alltid kul att träffa dom gamla godingarna.

Idag lirade vi sämsta matchen på säsongen, mot GKIK, mer än att vi vann med 28-17 behöver ni inte få veta. Men känner verkligen att det är dags att göra något åt min rygg, annars kommer jag verkligen inte klara av sista träningarna i skolan alls.

Ska ta och gå å lägga mig och tagga inför morgondagens skoldag, kanske inte så mkt att tagga för, men det krävs motivation för att gå upp på morgonen och ha historia... Sov gott alla!

Take care!
E / !

Käka taggtråd !?

Jo så taggad är jag! Match mot Aranäs imon, på hemmaplan för en gångs skull! Ska bli kul att träffa gamla lagkompisarna igen, men vinnst är det enda som gäller!!! HEJA HEID!'

Körlektion imon också, börjar förhoppningsvis närma mig körkortet!

Nu ska ja fortsätta kolla på 2 ½ men och dega innan ja slocknar i sängen!

Take care
! / E

Baby goodbye

Jag om någon är totalkörd på EMD's låt Baby goodbye.. Weiiii!

http://www.youtube.com/watch?v=0jkqU24C-KA






LYSSNA och njut !!!

Helg, helg och stressig vecka på ingång!

Hm, helgen började väl i fredags, med träning och kvällsmys med laget i heidhallen!! Åt spagetti och köttfärsås som några bruds lagade på 1,5 timme.. Inga snabbmatskockar inte! Gott var det iaf. Sen blev det munkar och film. Filmen som var våran match mot kärra var väl sådär att kolla på. Åkte hem med Charlotte innan matchen ens var slut, skönt!

Var hemma vid typ tolv och då bestämde jag mig för att dra ner till rumpan och träffa Mikael, Sebbe, Richard, Sloth och Thielen. Alltid trevligt med er! Träffade lite annat kul folk också. Drog sen hem till Richard en stund, kollade lite på Torkel i knipa innan jag och Mikael begav oss hem till mig för att sova! Slocknade direkt och vaknade inte förrän vid 10.

Hade världens mysigaste pojkvän på morgonen och jag ville absolut inte gå upp ur sängen! Men tillslut tog tiden ut sin rätt och vi fick ta och göra oss i ordning för att hinna med bussen till Mikael.
Sen åkte vi med Thielen till önneredshallen där dom skulle lira med B-laget i div4. Inte en alltför spännande match men som tur så träffade jag lite folk jag kände med och snackade. Satt sen med Sofia på läktarn och fick träsmak redan efter 20minuter. När matchen var slut drog vi oss tillbaks till Mikael och degade en stund, blev pizza och melodifestival innan jag blev hämtad av pappa också!
Kul att Malena Ernman vann med La voix!

Idag har jag bara gjort duktiga saker! Jag har städat hela rummet, t.om garderoben! Sen blev det lite historiaplugg och Let's dance repris! Eftersom det även är underbart vårväder idag så blev det en löprunda på drygt 4 km och lite benfys!
Sen dusch, lite matte som behövde göras och sen mat!!! Nu ska jag ta och åka på VIP-kväll på freeport med mamma, köpa bröllops present till Annika och Mattias!

Take care!
E /  !

Torsdag !

Nu är det snart helg igen!!

Igår kväll hade jag och älsklingspojken min filmmys! kollade på Tarzan 2 och Space Chimps, skoj skoj! Barnfilmer är bäst!
Hade jätte mys igår kväll och eftersom jag tagit ledigt från skolan idag så kunde vi ligga och sova enda till 9 i morse! Eller iaf jag gick upp då, tog mig en dusch, gjorde mig i ordning och käkade, skulle ju samlas inför halkan vid 10.30 nere på körskolan. Fick upp Mikael vid kvart i tio och då var han inte nådigt pigg! haha, stackarn! Sen skulle han ha utvecklingssamtal och jag till körkskolan så blev sällis en liten bit på vägen.

Halkan gick as bra, och var jävligt skoj! Däremot var det mindre kul med snöstormen ute på Stora Holm, vilket gjorde allt lite svårare, så idag har jag både spunnit, snurrat, slirat och allt annat okontrollerbart med bil! Jätte kul att jag fick köra med Lousie också!

Näh nu ska ja kolla andra avenyn innan ja sover!

Take care!
E/!

Onsdag!

Idag är det onsdag och halva skolveckan har redan gått.. underbart! För att kortfattat beskriva min vecka kan ja säga att:

måndag bestod av, morgonträning, skola, träning med a-laget och sen plugg

Tisdag, dvs igår var ja i skolan, hade historiaprov, körlektion och träning. träningen var förövrig svinjobbig! Sprang intervaller från heidhallen till askimsbadet och tillbaks, sen inneträning. gaah!

Onsdag, idag! har jag som vanligt vart i skolan, hade morgonträning såklart!! Fick även godkänt på fysikprovet, tackolov!!! Sen bar det av till körskolan där jag lyckades få gjort två tester innan jag tröttnade. Sen en vända i solariet då jag kände mig lite blek! Sitter nu och väntar på att Mikael ska dyka upp vilken minut som hellst, ska nog ta å sätta på mig degkläder innan dess också, sen blir det grekisk sallad och mys!!

Mamma mia!

Vilken film är bättre än Mamma mia när man är arg, ledsen och besviken?!
Ingen aning faktiskt, men den gjorde mig på fruktansvärt bra humör igen efter att ha varit arg och ledsen på Mikael och även besviken över att vi förlora matchen.
Det var bra, för då gick det lättare att plugga på historian också! Har även rett ut det jobbiga med Mikael, det blev också bra, eftersom han äntligen fattade vad jag menade! Så nu får vi se vad som händer!

Så till alla ledsna och deppiga människor! Kolla på mamma mia filmen!!!

Lördag

Dagen började med att hela familjen satte sig i våran blåa saab för att åka och kolla på cykel till mig och annat trevligt..utan att vi hittade någon cykel som dög åt mig. Innan jag skulle bege mig till önneredshallen blev det käk på BK.

I önneredshallen träffade jag alla min underbara lagkamrater, alla var samlade för att kolla när våra herrjunorer mötte RIK i HJ-sm, finalsteget. Tråkigt nog fick dom stryk med en massa mål. Kollade även på Önnered-Sävehof där önnered stod som segrare efter 50minuter. Riktigt bra match!

Sen åkte jag hem, och nu sitter jag här och kollar på film med mamma och pappa!

Imon ska jag spela med farmen, mot Aranäs.. gaaah nervöst!


Min bokstav

Utmanad av Moa!

Regler
: Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Elin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak
3. Flicknamn: Evelina
4. Pojknamn: Erik
5. Yrke : Elektriker
6. Färg: Elefantgrå
7. Klädesplagg: Eskimodräkt
8. Mat: Ekologisk sallad
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Eskilstunda
11. En orsak att vara sen: Elavbrott
12. Något man skriker: Ey !
13. Film: ET
14. Något man dricker: espresso
15. Band: Electrik banana band
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: Ekvägen
18. Bil: Eagle
19. Sång: En dag
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Enduro


Nu utmanar jag alla som läser detta och har en blogg!

Uppdate

hmm, jadu.. det är inte mycket som händer den här veckan faktiskt.
Idag skrev jag mitt förbannande fysikprov idag, kunde ge svar på kanske hälften av frågorna, jävligt svårt prov, men klarar jag G så är jag faktiskt nöjd! Slutade redan vid 13.00 idag och passade på att bege mig till valhalla för att titta en snabbis på uttagningarna innan jag gav mig av hemmåt. När jag kom hem slängde jag ihop lite käk eftersom jag har körlektion om en halvtimme, så ska dra mig dit om några minuter.

Ikväll ska jag bara dega, inget ska få störa min degkväll, inte en enda skoluppgift! Lite vila kan jag behöva nu efter några dagars slit till fysikprovet.

Imon börjar dagen med morgonträning i valhalla, sen kommer jag vara kvar där för att döma och vara ledare på intagningarna, slutar väl där vid 12.00 nån gång, och kommer inte dyka upp på idrotten för den som vill veta.
Borde sitta lite på körskolan imon också så jag får klart alla teoritester snart, men får väl se vad som händer, träffa min pojk imon hade ju inte varit fel, men som sagt får se vart dagen tar mig.. Mer än till heidhallen förståss, träning såklart!!!

Take care!
! / E

Honey, honey

Honey honey, how you thrill me, ah-hah, honey honey
Honey honey, nearly kill me, ah-hah, honey honey
Id heard about you before
I wanted to know some more
And now I know what they mean, youre a love machine
Oh, you make me dizzy



Grå måndag!

Måndagar är så otroligt sega, det är 5 hela dagar tills det är helg och ofta är dom bara allmänt tråkiga. Och lite extra segt var det idag, eftersom det har regnat eller snöat hela dagen och himlen har varit otroligt grå och dyster.

Började dagen med morgonträning och som vanligt efter Johannes gympass kommer jag ha träningsvärk, men alltid kul i gymmet!

Första lektionen var ett två timmars pass i matte, gaah segt! Fick iof gå när vi kände att vi inte orkade mer, då vart klockan redan 11.30 och vi drog oss mot bamba för käk, för en gångsskull ätbar mat, spagetti och köttfärssås.

Biologin började inte förrän 13.25 så fick gjort all engelska läxa tills på onsdag, fast egentligen borde jag kanske ha pluggat fysik eftersom jag har prov på torsdag, men icke! Får ju inte lägga ner 110% på varje ämne för Lena längre så...

Min dag fick ändå se sitt ljus trots den grå himlen och dåliga vädret!
Träffade nämligen Mikael i stan efter skolan, vi gick ett varv , han passade på att klippa sig, riktigt snyggt blev det också! Sen käka vi på donken och drog oss hemmåt.

Nu sitter jag här hemma och lyssnar på ABBA och har både pluggat lite fysik och ätit pizza och semla, fyfan vad fet jag känner mig !

Take care!
! / E


Nya skor gav vinst mot Kropps?!

Naah kanske inte sant, men nya handbollsdojjsen fungerar grymt! Efter att ha vart i alla sportaffärer i Kungsbacka och Sisjön så hittade jag mina nya Asics på Frölunda torg! Gott!

Sen bar det av till Uddevalla och match mot Kropps! Och efter den tunga förlusten sist var vi riktigt taggade och det skulle visa sig i slutet av matchen! Vinst med 20-16 (9-9) ! GOTT!


RSS 2.0