wow wow yeah yeah

Idag har det varit en såndär dag när jag nästan mår som bäst. Först några timmar på jobbet med härliga arbetskamrater, sedan lunch i personalrummet och massa tjöt, sedan en snabb vända på stan för att kika lite, sedan hem till lägenheten och äta god mat. Därefter vidare till gymmet för att bättra på styrkan i benen och kvällen avslutades i heidhallen, där jag trivs som bäst, i handbollsmålet.

När jag kom hem var jag svinhungrig och åt goda makrillsmackor och smoothie, nu sitter jag nyduschad i soffan och kollar på utrösningen i idol, snackar med Marcus oxå. Ska upp och hälsa på honom nästa vecka, skoooj!

Snart är det sängen för imorgon åker jag hem till KBA för en fika med Sandra och en stund hemma innan kvällen avslutas med match i Partillebo.

Två fullspäckade dagar...

Igår började jag dagen med en löprunda och avslutade med spänstträning, jätte härligt. Därefter blev det dusch och sen iväg till jobbet. Där blev det en svettig dag i regnskogen innan vi hade utbildning av den nya utställningen TILT, som ingen vet varför den heter så, men den är väldigt häftig och handlar om hjärnan iaf.
När det var slut så var vi fem stycken som gick till Heaven och drack öl. Var hemma vid halv ett och somnade som en stock.

Idag vaknade jag inte förrän 10.50 och precis efter att jag fått på mig träningskläder så frågar Annielle om jag vill jobba och det ville jag så det var bara att byta om igen. Hann iaf göra en rejäl frukost med stekt ägg på mackorna och en stor tallrik flingor, bara för att jag skulle hålla mig ordentligt mätt tills lunchen. Efter jobbet så jobbade jag på ett Arr så istället för att komma hem vid halv sju så var jag hemma för bara 10minuter sen. Men det blir goa pengar!

Nu sitter jag och kollar på Berg flyttar in, lite skoj faktiskt. Det blir iaf en tidig kväll för jag jobbar 9-12 imorgon på invigningen av den nya utställningen, ska bli roligt. Därefter blir det hem och ta det lugnt ett tag innan jag åker till gymmet och sen till träningen.

Men nu.. Over and out!

No more maskinare

Idag var jag definitivt inte uppe med tuppen utan sov väldigt gott till kl 10. Då gjorde jag mig i ordning och traskade bort till studiecentrum för att prata med studievägledaren. Skrev av mig från programmet och kände en rejäl lättnad när det äntligen var gjort.
Därefter gick jag och hälsade på mina vänner en stund när dom hade rast och när jag kom hem igen så slog jag mig ner i soffan framför Oprah. Nu kollar jag på Extreme home makeover och ska snart dra mig bort mot en rolig handbollsträning med laget.

woop,woop

Vrid, slicka och doppa

Gårdagskvällen var lyckad och vi var inte hemma förrän halv 3 i natt, det kändes när jag gick upp vid 10 för att åka och jobba men jag lyckades hålla mig vaken hela dagen.
När jag kom hem för en stund sen hade jag även handlat mat, duktigt må jag säga. När jag kom innanför dörren fick jag även ett ryck och dammsög hela lägenheten, torkade av i köket och körde igång en illaluktande diskmaskin.

Nu sitter jag i soffan och kollar på "Ensam mamma söker" och väntar på att en film ska börja, nämligen "Jakten på Lycka", den ska tydligen vara väldigt bra så vi får väl se.


Imorgon gör jag min sista dag som student vid Maskinteknik, jag är äntligen bestlutat att jag inte vill plåga mig mer bara för en utbildnings skull och på tisdag jobbar jag, så det verkar lösa sig bra det här.

(btw, rubriken är tagen från en tv-reklam om kakor, men kan misstolkas rätt rejält)

En vanlig helg hemma...

Det är precis vad det är, en helt vanlig helg hemma i kungsbacka!

Igår spenderades eftermiddagen på stan med mamma där en skinnjacka inköptes, mycket bra investering måste jag säga, dyr men bra! Innan dess var jag på jobbet en sväng och åt fredagsfika med barnkalastema och snackade med mina goa arbetskamrater.
Kvällen spenderades sedan i heidhallen, säsongens första match på hemmaplan och efter en sådär inledning kunde vi rycka ifrån och vinna med 26-16 utan att ha spelat riktigt bra, men skönt att piska dit Kungälv iaf. Min egen insats gjordes från bänken, inte roligt men någon ska ju sitta där också, får hoppas att det blir lite speltid framöver för jag hatar bänken och tänker inte spendera en säsong till där!

När jag kom hem till Kungsbacka hade pappa gjort pizza och det var väldigt gott, fick hämta brorsan på fjäråsstation också, sedan blev det dusch och idolrepriser innan jag la mig vid halv 2.

Idag har jag gjort annat duktigt, nämligen hämtat linser, provat ut glasögon och gymmat, riktigt gött.
Nu sitter jag och väntar på att åka till Jönssons på middag. Där ska jag även träffa väldigt mycket trevligt folk, det blir en mini reunion för österrike gänget, tyvärr kan ju inte alla pluggisar komma men vi är några iaf.

Skön bild från vår vecka i österrike

Tur att dom finns...

Även om mitt liv är uppochner vänt kaos just nu så finns det tre stabila klippor i mitt liv, min familj! Vad hade jag gjort utan dom, gått under jorden typ! Just nu när jag behöver dom som mest så finns dom där att luta sig emot. Utan mamma, pappa och Filip så hade jag definitivt inte orkat dom här sex veckorna som jag gått i skolan, men nu går det inte längre oavsett hur mycket jag anstränger mig så går inte mitt liv ihop med skolan och efter ett antal tårar och mycket pepp hemifrån så ska jag nu ta ett snack med studievägledaren och försöka lösa ett eventuellt avhopp. Jag har absolut insett att Maskintekniker inte är min grej och definitvt inte den här matten och programmeringen.

Nu blir det förhoppningsvis ett år att fundera på vad jag verkligen vill göra och förhoppningsvis massvis med jobb...

Nu ska jag iaf sova och ta tag i mitt liv, det är dags att resa sig igen!

Mör i huvudet

Idag har det varit väldigt svettigt på jobbet, otroligt varmt i regnskogen, urscha! Men men, dagen flöt på ändå och efter ett antal timmar stod jag utmattad innanför dörren här i lägenheten igen. Innan jag duschade fick jag ett ryck och gjorde 100situps bara sådär, små tix som dyker upp när jag inte tränar ordentligt.

Iaf så har jag fått pluggat lite matlab under kvällen men för en halvtimme sen tog huvudet totalstopp och det blev rostmackor och te istället. Nu kollar jag på Ensam mamma söker och om bara några minuter börjar filmen "music and lyrics', den ska ses!

Imorgon är det skola hela dagen och sedan träning och middag med laget. När jag kommer hem blir det väl antagligen att dyka rätt ner i matteboken igen, woho!

I veckan som kommer blir det en hel del skola och plugg men även lite träning och en match. Sedan ska jag faktiskt åka hem lite, sova hemma i sin riktiga säng ska bli såå skönt, be pappa om massvis med hjälp med matten oxå, det behövs!

En riktig kanon kväll

Efter en dags slit på jobbet så mötte jag upp Louise för att köpa lite tacogrejer och sedan begav vi oss upp till mig och pluggade matte en stund innan Sandra kom och joinade. Då lagade vi tacos och kollade på postkodmiljonären och dansfeber, sedan avnjöt vi även lite godis och vindruvor. Nu har tjejorna dragit sig hemåt och jag kollar på Nothing Hill, som är en riktig klassiker som man inte kan sluta tycka om oavsett hur många gånger man ser den.

Det var riktigt roligt att ha en liten myskväll här och snart är det dags att dra sig mot sängen för att ladda upp för ytterligare en dag på jobbet.

Ska nog kolla igenom nått tal i matteboken innan jag somnar också, tjofräs

Fredagsmys

Det är riktigt skönt här i min soffa, även om det är lite ensamt...
Det har varit en helt okej dag i skolan idag, med matlab och matte föreläsning och sedan matlab övning som inte gick alls idag, programmet laggade sönder vilket var lite frustrerande. När jag kom hem blev det käk och ombyte för att åka till träningen, tidig träning med damlaget var väldigt skönt denna kväll.
Träningen gick bra och på vagnen hem bestämde jag mig för att det skulle bli pizza och godis framför tvn. Så efter duschen gick jag och köpte godis och pizza och kollade på idol. Nu sitter jag och väntar på att hockeyn ska börja, Heja Frölunda!!!

Imorgon väntar jobb 9.45-16.45 och sedan möter jag upp Louise så går vi och handlar lite ingredienser till tacokvällen och pluggar en stund innan resten kommer. Kommer nog bli en alldeles lagom kväll! 

Nu börjar matchen, tjofräs!

Föreläsning

Just nu sitter jag på en väldigt seg föreläsning om människa-maskin-system, och det handlar väl mest om hur bekväma vi människor blivit genom åren och att vi aldrig vilar våran hjärna..
Vi är alldeles för teknikberoende!!
haha, sant, speciellt när halva föreläsningssalen är fylld med laptops och iphones som det surfas och spelas på.

Nu får jag väl återgå till lyssnandet, det kanske sägs något intressant snart.

Väldigt väldigt trött..

Jösses vilken dag det har varit idag..
Började morgonen med en tallrik gröt innan jag promenixade mina fem minuter till skolan (ner för alla jobbiga trappor som jag förövrigt ska löpträna i morgon). De första timmarna av dagen (8-12) hade jag intro i prototyplabbet där vi fick svetsa, såga, borra och svarva i stora läskiga maskiner, jag gillade träverkstan bäst!
Sedan satt vi en stund i gruppen och sållade bra idéer till vårat projekt innan det vart gratis lunch och sektionsmöte.

Eftermiddagen fortsatte sedan med matte föreläsning följt av matte övning. Efter att skolan slutade 17.00 blev det ytterligare lite gratis mat och sektionsmötet fortsatte. Sedan satt vi i bulten och pluggade till halv 9 innan det bar av hemmåt.

Satt i 40 minuter och snackade med Marcus via skype och passade på att göra en smothie i min nya blender innan jag fortsatte plugga lite formler inför morgondagens dugga.
Nu ska jag däremot göra mig i ordning och sova!!

Imorgon är det en lång skoldag, lite träning och en vända till affären som gäller! godnatt

Riktigt nöjd tjej!

Gårdagens nollfinal blev något otroligt lyckad!
Vi möttes upp allihopa vid lejonrtrappan i brunsparken i regnet för att slänga på oss gula regnponchos och slå oss ner i paddan. Vi åkte paddan hela vägen ut till Lindholmen för att ha en otrolig sittning med bordsplacering, supergod mat, grym underhållning och perfekt sällskap. Men innan vi kom till Lindholmen så körde kaptenen fel och släppte oss på Eriksberg. Men när vi väl kom rätt vart det mingel och annat skoj.

Efter en finsittning på drygt 3 timmar bar det av mot fastlandet igen, den här gången med buss. Vi var uppe vid chalmers och FestU vid midnatt och så fort vi kom in så blev det dansgolvet för mig och Michaela. Vid halv 2 börjar det tjuta i hela lokalen och personalen satte på sig gula reflexvästar och började slussa ut folk, vi trodde först det var ett dåligt skämt men insåg ganska snabbt att det handlade om brandlarm och hela lokalen skulle utrymmas, surt. Inget mera FestU den kvällen men istället var det maskinarfest i källarn hos Rustet, riktigt grymt!

Nere i källaren var det varmt och gott, trevligt folk och bärs åt alla, vi hade riktigt jävla kul. Så kul att vi t.om sket i sista tåget! Men Michaelas snälla pappa hämtade oss kvart i fem och vid halv sex somnade en riktigt nöjd tjej... (som lyckats få öl hälld mellan brösten)

När mamma väckte mig vid tolv förut så blev det frulle och redovisning av gårdagen innan jag tog itu med packning och städning inför flytten. Så nu ligger i princip alla mina kläder över hela sängen, badrumsskåpen är urplockade och allt annat viktigt ligger i fina högar för att senare idag bli nerpackade och inkörda till lägenheten på Johanneberg.

Nu ska jag äntligen duscha och därefter blir det lite mat och plugg!

Tagga järnet!!!

Jösses vad det har vart mycket den här veckan men nu är det iaf lördag.
Veckan har som vanligt bestått av både skola och träning och lika mycket skratt som vanligt, jag har riktigt goa kursare.

I torsdags var det schtekgasque också, med tre rätters, champangesprut, uppträdande och massvis med dans. Lite keps lir också, jag var grym på att sätta, hehe. Var hemma sent och uppe tidigt dagen efter för att gå i skolan.

Igår kväll överraskade hela familjen Sandra genom att komma och besöka henne när det var kalas för hennes bror som fyllde år. Så underbart att allt är som vanligt igen när hon äntligen kommit hem. Min underbara bästa vän!



Idag var vaknade jag vid 10 och efter en god frukost åkte jag till gymmet och körde ett härligt bål/axlar pass med mycket fokus på mage, sjukt bra, nu kommer jag må sådär bra resten av dagen. Efter gymmet mötte jag mamma på kungsmässan för att kika efter skor, kom hem med två riktiga puddingar från Raglady, ett par friis&company och ett par bullboxer. Ibland måste man ju passa på när det är rea, love it! 

Nu sitter jag hemma och snart är det dags att göra sig i ordning inför kvällens strapatser, det vankas nämligen nollfinal! Blir upphämtad av Michaelas mamma som kör oss till lejontrappan där vi kommer träffa resten av maskinarna för att sedan åka till hemlig plats och äta middag, det ryktas om en grym kväll iaf. Efter middagen blir det upp till chalmers för att festa loss ordentligt på festU's nollfinal, dit kommer även Sandra och röjer, det ska bli så roligt! Kvällen kommer bli otrolig och jag är så taggad!!!

ikväll dansar jag i dessa nya pjucks

Picture perfect memories

Imorse var det samling i Lundbystrand 8.20 för att tagga till A-slutspelets kvartsfinal mot Kolbtn som gick av stapeln 9.10.
Alla var på plats i tid och vi bestämde att trots att vi alla hade våra skavanker skulle ge järnet och visa att det visst går att spela en hel cup med bara en avbytare. Och som vi gjorde det, ni var grymma tjejer, kämpade och slet hela matchen och det gav ett resultat som vi gillade, vidare till semi!

I semin väntade Kärra, en lokal fiende som vi gärna ville slå och vi var sååå nära, men vi fick tillslut stryk med 12-11 och fick nöja oss med en hedersfylld 3dje plats. Men det var nog lika bra eftersom ingen hade orkat lira finalen så ont och så trötta som vi var.  Tack för en grym helg tjejer ni är guld värda ( även om det bara blev brons den här gången).

När jag kom hem blev det dusch och mat innan jag beslutade mig för att sova några timmar innan jag stoppade näsan i matteboken. Jag tror faktiskt jag börjar fatta det där med vektorer nu och tillslut hade jag räknat klart alla uppgifter (utom 2) och ligger inte längre efter veckoplaneringen. Behöver bara läsa klart fyra sidor text också så är allt frid och fröjd.

Nu sitter jag med min godispåse och väntar in kvällen.. Imorgon är det skola som gäller!

Kortedala cup

Jag som hade längtat efter en ledig helg med sovmorgon befann mig istället i Lundbystrand kl 7.45 för att dagens första match. Vi mötte Varberg och kunde efter en lite seg inledning vinna med ett antal mål.
Därefter gick jag och mamma ut till Lindholmen och satte oss i solen på bryggan, jag pluggade matte i nästan 2 timmar och fick läst ganska mycket, även räknat några tal, kändes bra.
När jag kom tillbaks till hallen vart det käk och upptaggning inför dagens andra sammandrabbning som vi vann lätt mot GKIK.
Sista matchen för dagen var gruppfinalen mot Njård, en match som inte gick vår väg, vi åkte på stryk, även om vi lyckades spela upp oss i andra, det var jobbigt att spela 3 matcher med bara 8spelare (några småskador uppkom även under dagen), men jag tycker vi gjorde det bra. Efter sista matchen var det många tröttna ansikten och det var riktigt skönt att åka hem och lägga sig i soffan framför en film. Jag har enormt ont i ryggen och skulle egentligen behöva massage men jag är ensam hemma så det får vänta.

Imorgon är det samling 8.20 och sen får vi se vart dagen tar vägen, det är slut ganska tidigt i hallen så att jag hinner hem och plugga iaf.


djupa andetag

djupa andetag, en ledig dag och inte massa grejer som måste göras hade varit skönt, men det lär dröja innan jag får uppleva det igen, suck.

Det är så mycket i skolan nu att jag mest blir frustrerad, men det som gör mig mest frustrerad är att jag inte kan träna när och som jag vill utan det är hela tiden skolarbete som måste göras och träningen blir bortprioterad, det är något jag verkligen inte tycker om, jag fungerar ju inte utan träning, blää!

Annars så flyter dagarna på, det är plugg mest hela tiden även om det händer en hel del kuliga saker också. Det är mycket snack och skratt och i bland även lite sömn på vissa håll men det funkar iaf.

Idag har jag haft "sovmorgon" började 10 istället för 8 men gick som vanligt till fem och dagen avslutades med 4 timmars programmering, lite långtråkigt måste jag säga. Efter skolan hälsade jag på hos Linda i hennes lägenhet, som jag skall hyra under tre månader när hon är i Bryssel och pluggar, ska bli väldigt skönt att ha nära till skolan och förhoppningsvis även hinna träna, lite läskigt att bo ensam dock, jag som är så van att det finns människor runt mig, men jag ska allt klara att bli vuxen jag också.

På vägen hem blev det en vända till freeport och idag kom jag hem med en super-go tröja från WESC, kändes som om jag kunde köpa en snygg tröja när jag köpte en matlab bok för mindre än halva priset. Och sedan jag kom hem har jag varvat fångarna på fortet med matteboken, och det är fan inte lätt matte, jag blir totalt förvirrad flera gånger om och det är riktigt surt när inte ens pappa kan komma till undsättning, aja jag ska ta mig igenom detta också!

Nu blir det sängen, välbehövlig sömn på ingång!

RSS 2.0