Avril Lavigne- Alice

Bra låt och söt video!

Avril Lavigne- Alice

Lyssna!

Ömmande näsa

Det är en trött tjej som sitter här och skriver idag. Morgonträningen i morse var kul, vi gamla vann i fotbollen igen! Fick en jävla tjottaflängare av Messings Armbåge dock, en rejäl smäll över näsan så nu gör den jätte ont.
Vi lirade ju såklart handboll också och för min del gick det rätt okej, kände mig smått stel med den mega träningsvärk jag har i ryggen bara.

Efter träning och frulle med en hel del snack om morgondagen så hade jag religionsprov. På 7(?) frågor skrev jag 7sidor, kändes riktigt bra, hoppas bara jag lyckades få med allt!

Sedan slutade jag och tog tåget hem med Jossan. När jag kom till KBA så tog ja mig en tur till solarieöarna och bättrade på brännan.

Nu sitter jag och gäspar och väntar på maten som alldeles strax serveras här hemma. Ska kolla över min packning för morgondagen också, jobbigt om jag skulle glömma något..

Valborg ikväll är det också, men jag ska faktiskt bara krypa upp i soffan och mysa, är riktigt trött och ska jag orka festa imorgon så behöver jag nog sova lite först!

Tjofräs!

Helkroppspass med skivstång

Körde ett helkroppspass med skivstång idag, super skönt! Körde frivändningar, knäböj, marklyft, ryck, biceps/triceps, bänkpress och lite bål. Fick verkligen med mycket och det kommer kännas imorgon!

Hade förövrigt ett ovanligt roligt gympass, kom fram en kille och börja snacka med mig, vi snackade hela passet och han var snäll och passade när jag körde bänk så att jag kunde köra tungt. Det gjorde inget att han var snygg oxå, haha! Han var impad av att jag som tjej körde så mycket skivstång, lite roligt att få höra. Och innan han skulle gå fråga han efter min facebook, så nu får vi se om han hör av sig igen!

Så efter två timmar på gymmet var jag hemma igen och käkade och duschade, nu sitter jag och kollar på TV och laddar inför sängen, träning imonbitti!

På lördag är det äntligen dags för Danmarksresan!

Ovärd skoldag!

Duktig som jag är valde jag att gå till skolan fast att lektionerna idag var frivilliga. Så 10.30 var jag på plats och hade matte i 20minuter, innan jag valde att möta upp Filip och hans kompisar på centralen för att dra bort till Draken och kolla vad Diesel hade att erbjuda på sin kollektionsutförsäljning.
Vi gick länge och kikade och tillslut kom vi därifrån, jag köpte ingenting men filip blev några 100lappar fattigare.
Därefter en vända på Kebabhouse innan vi tog tåget hem igen..

Nu sitter jag här framför datorn och väntar på att pappa ska komma hem med bilen så att jag kan sticka till gymmet, vågar inte chansa på att cykla för det lär ju börja regna bara för att lixom.

Ska ta och sätta mig med religionsboken lite tror jag, så att jag verkligen kan allt till provet imon!

Tjofräs

Hunkar är hett!

Alexander Skarsgård

Bland majsormar och småkryp

Morgonträning 7.30 som vanligt, med knäprogram och fotboll som uppvärmning, därefter hade jag ett snabbt litet utvecklingssamtal med Bagarn innan vi gick på handbollarna och spelade en stund innan klockan blev 9.00 och träningen slutade och duschen väntade.

Efter frukosten och en rätt så lång håltimma hade jag fysik och jag stannade i skolan och pluggade fram tills att jag började jobba...

På jobbet hade jag den sista inskolningen i regnskogen och nu känns det som om jag har väldigt bra koll vad jag ska göra hädanefter. Jag, Erica och Medhi hade inte så mycket mer att göra idag utan gick strax innan vi slutade gick vi och tittade till majsormarna. Jag fick hålla en! Jag höll en orm, helt själv, inponerad faktsiskt! Därefter tittade vi in bland djurmaten, småkryp och möss.
Sedan ställde vi ut kackerlacksfällorna och sköldpaddsgrindarna innan vi slutade för dagen!

Efter jobbet skulle jag egentligen åkt till heidhallen för ett möte men jag hann inte innan Christian ringde och sa att det redan var slut, och jag åkte hem istället, rätt skönt måste jag säga.

Nu sitter jag och kollar på Andra avenyn och sen blir det True blood!


psyko girl

Den låten, med Busted har snurrat i mitt huvud hela dagen, den är riktigt riktigt bra!

Började inte förrän 11.10 idag och hade religion och engelska innan jag slutade 14.00. På engelskan tog vi nog halva lektionen till att snacka om tema till utspringstävlingen och låtar till utspringet på studentdagen. Får inte glömma 25spänn till Adam på fredag heller!!
Jag kan avslöja att jag definitivt inte är överförtjust i varken låtval eller tema, men det blir absolut roligt ändå!

När jag kom hem från skolan så pluggade jag religion en timme innan jag snörade på mig löpardojorna och gav mig ut i spåret! Första gången på otroligt länge som det känts riktigt bra i kroppen och jag kunnat ta i hela varvet och hålla ett högt tempo utan att få kramp i vaderna eller inte kunna andas av allt snor i näsa och hals, skönt!

Efter en god måltid och en dusch så sitter jag nu här och kollar på Biggest Looser, och lär inte röra mig allt för mkt mer den här kvällen.

Tjofräs

och så var det måndag igen...

Måndagen började som vanligt med morgonträning, alltid lika roligt (nästan). Idag var vi dock sex målvakter vilket innebar väldigt mycket bänknötning, mindre kul, får köra lite fys i fortsättningen, men var rätt omottiverad imorse, tyvärr.

Sedan hade jag engelska, gick igenom läxan och snackade lite om studenten, inget märkvärdigt alls. Slutade 11.00. Sedan har jag ju egentligen matte på måndagar men det skulle vara någon valdebatt i 210an som vi skulle lyssna på kl 13.00 och då skulle jag ju missa matten ändå, och två timmars hål för att lyssna på politik, nä tack, så drog hem istället!

När jag kom hem slog jag upp religionsboken och började läsa om Hinduism och Buddhism, riktigt flummiga religioner men rätt kul att läsa om.

Blev käk framåt tre tiden och sedan hjälptes jag och mamma åt att sy fast clipsen på mitt löshår som skall i till balen, kommer nog bli riktigt fräsht med långt hår för en gångs skull.

Nu degar jag, ska nog ta tag i religionsplugget snart igen, ha en trevlig måndakväll.

LÄSKIGT !

Uhuu, något riktigt creepy hände förut. Vi satt hela familjen samlade och jag skulle precis hugga in på min räckmacka när det ringde och någon som hette Robin ville prata med mig?!...
Okej tänkte jag och tog luren, och nån riktigt läskig kille sa i andra änden att jag visste vem han var, att han spelade handboll i Bollebyggd och att vi sågs på tygrikes för två år sen.
Läskigt för jag har absolut ingen aning om vem killen är eller vad han ville?, uhuu, det gillas inte!

Farligt jämt!

Kollade på semifinal 4:5 mellan Skövde och Eslöv för en stund sen och jag är riktigt besviken på skövde! Tänker inte göra en lång utläggning om matchen men jag hade hoppats på ett avgörande nu, så det skulle slippa bli sådär olidligt spännande med en direktavgörande match om en vecka. Aja det är lika jämt i den andra semifinalen (sävehof-lugi), visst är det tråkigt när laget man håller på inte presterar som man vill men det är ändå roligt att det för en gångs skull är jämt i semifinalerna, har ju varit skövde-sävehof i finalen ganska många gånger nu. Hoppas ändå det blir precis så ändå! Så Skövde och Sävehof se till och håll i trenden och vinn på hemmaplan!

Aja, dagen i sig då, inte så intressant, har målat bjälkar på terassen, hjälpt mamma med häckklippningen, ätit grillad korv och degat. Hade velat ta en löprunda men min förkyldning förstör alla sådana planer just nu, det suger! Gör ett nytt försök på tisdag iaf!

Ska väl inte göra något allt för dramatiskt ikväll, äta räkor och kolla på Bones typ..
Imorgon är det skola igen, slutar när jag vill efter 11.30, så får väl se vad som händer. Längtar redan till nästa helg för då är vi i Danmark med alla handbollstreor och det ska bli riktigt nice.

Menmen, har inget mer vettigt att skriva, tjofräs

mysdag på stan!

Imorse blev det tidig uppgång (för att vara lördag iaf), redan innan 9.00 hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning...
Sedan bar det av in till stan med mamma, vi gick och strosa länge, köpte löshår, smycken och väska till bal och student, tack mamma!
När alla nödvändigheter som detta var lösta gick vi vidare och njöt av solen och värmen. Framåt ett tiden slog vi oss ner på en trång uteservering vid grönsakstorget för att äta en god lunch, pasta med nått gott var det iaf!
Sedan gick vi en sväng till och vi var hemma vid fyra ungefär, då satte vi oss i solen på terassen och åt glass, mums!

Nu sitter jag här och degar och snart får mamma besök av några vänninor och vi ska äta räkor, ost och jordgubbar.
Kvällen kommer jag nog spendera här hemma om inget roligt dyker upp, det är ju trots allt sista avsnittet av Millenium ikväll, måste ses!

Tjofräs =)

Dumpa honom

Såg precis på Dumpa honom med mamma, det är nämligen så att vi får ha en tjejhelg här hemma eftersom pappa och Filip är ute och seglar och det är så mysigt.

Efter skolan kom jag hem och av nån anledning somnade jag och sedan väckte mamma mig och fråga om jag ville åka med och handla och det gjorde jag gärna. Vi tog en vända till freeport och jag köpte mig två otroligt snygga linnen från fox, me like alot! Gick igenom alla affärer men hitta inget mer...

Sedan handlade vi lite mat och åkte hem och lagade tacos, åt gott och kollade på så ska det låta. Sedan satte vi på filmen som var riktigt bra, eller iaf sanningsenlig! Snyggingarna Ben Affleck och Bradley Cooper var med också och dom är inte fel att titta lite extra på! Grr..

Nu blir det iaf sängen för imon ska jag och mamma in till stan och mysa!

Puss och god natt!

Äntligen fredag!

Började dagen med idrottsprovet som jag har klagat över i någon vecka och det gick nog rätt bra faktiskt. Kunde svara på alla frågor och förhoppningsvis har jag svarat rätt också.

Blev klar redan 8.15 och fick vänta i en halvtimme på att frullen skulle öppna.. Efter frullen hamnade jag här, framför en dator i bibblan.

Börjar religionen om 10min, i två timmar ska jag sitta och lyssna när Annika babblar på om Hinduism och Buddhism och Lukas ställer massa knepiga frågor som det inte finns några svar på..

Aja ha en nice fredag, tjofräs!

dancing with myself

Idag har det varit en såndär go dag även om det inte hänt något..
Hade sovmorgon och vaknade utvilad innan klockan ringde, bara en sådan sak är bra.
Hade matte och fysik i skolan och det känns verkligen att det börjar närma sig slutet och det är också väldigt skönt!

Kom hem, satte mig i solen i bara underkläderna, löste sudoku, åt mat och pluggade på idrottsprovet och fysiken, helt okej måste jag säga. Nu kan jag förhoppningsvis provet också.

Sen la jag äntligen studentinbjudningarna i brevlådan och åkte sedan till gymmet, härligt att gymma som vanligt, körde ben och även lite bröst och axlar.

Nu har jag duschat och ska nog äta en fruktsallad eller nått.

Snackar med Andreas också och jag måste bara passa på att nämna att han är gymmaste hockeyspelaren jag känner! Han signade nyligen ett kontrakt med New York Bobcats som spelar i ligan under NHL. Stort GRATTIS!

Imorgon blir det Idrottsprov och Religion, sen hem och springa en vända tror jag! Annars inga andra planer inför morgondagen!

Nu återgår jag till TVn, Tjofräs


love me to pieces

uhuuuu, det var en riktigt trött Elin som ålade sig ur sängen imorse, hade starka funderingar på att ligga kvar och vara förkyld, men vilken tur att jag gick upp för i valhalla var det endast treor och vi spelade tjejerna mot killarna i både fotboll och handboll... (inte ens knäprogrammet)

Det blev riktigt jämna matcher, i fotboll åkte vi på stryk med endast två bollar efter att vi av någon anledning degade ner oss mot slutet, 40minuters fotboll är ju lite långtråkigt så att säga.
Därefter blev det ytterligare en jämn match i handboll, och efter 40minuters handboll stod det 20-20 och det blev en tre minuters förlängning som även den slutade oavgjort, då blev det straffläggning där killarna fick sin vinst även om vi tjejer var riktigt grymma och lyckades lura upp killarna på läktarn några gånger. Dagens måste ändå vara när Michis grundlurade Skeffe med en grym fint eller när Frida skrek efter Jerry så det hördes i hela hallen och istället vände och gick utsida på högerkanten.

Efter en riktigt rolig träning belönades vi med frulle!
Hade bara fysik efter träningen och inget märkvärdigt hände, var hemma till 13.00 iaf.

När jag kom hem la jag mig och sov, tre timmar med välförtjänt sömn innan jag tog tag i dagen och skrev klart inbjudningarna, klippte bort en tyll och pluggade till idrottsprovet.
Därefter satte jag mig ner och kollade på dagens avnitt av Andra avenyn som förövrigt fick mig tårögd, ville verkligen inte att Kim skulle vara våldtäcksmannen, bläää!

Nu sitter jag och inväntar True blood! Mysig kväll i sällskap av vampyrer och andra monster!

huvudvärk!

Idag har det varit en långsam dag med huvudvärk på schemat...
Idiotiskt nog valde jag att gå ut och springa innan skolan, men jag snorade och slemmade mest, inte kul, blev inte alls den typ av löpning jag ville. Jag får nog chilla lite tills jag blir frisk från den här sabla förkyldningen.

Av dagens fem timmar i skolan var mindre än tre lektionstid, booring. Blev lite för mkt rast idag, dagen känns så fruktansvärt lång då. Avslutade iaf dagen med foto där jag fick gjort ytterligare en uppgift, bara två kvar nu, kämpa på sista!

När jag kom hem gjorde jag mat direkt, behövde få upp blodsockret för att försöka få ner huvudvärken, det gick väl sådär, men gott var det iaf. Jag löste förövrigt det svåra sudokut i GP för första gången förut, jag är grym på det nu! Fick pluggat lite på idrottsprovet också, förhoppningsvis är det något som satt sig tills på fredag!

Nu är det iaf biggest looser, heja tjockisarna !


Måndag

Började dagen med morgonträning som gick riktigt bra, är grymt skoj att lira med alla treor även om vinner (nästan) alla matcher mot tvåor och ettor. Aja iaf, kändes skönt att formen sitter rätt okej även om säsongen är över.
Efter frullen hade jag engelskaredovisning som gick riktigt bra, snackade faktiskt mest ur huvudet även om jag hade manus med mig, så det var ju bra!

Sedan lämnade jag äntligen in projektrapporten, vilket innebär att den kursen är slut!

På håltimman satt jag, Jenny och Johan i bibblan och plugga matte och snacka skor, fick iaf gjort lite. På matten sedan gjorde vi 5 uppgifter typ, sen sluta vi. Inga fler mattelektioner fram tills provet om vi vill. hehe nice!

På vägen hem tog jag en vända förbi solhuset och solade en kortis innan jag traskade hemåt med min tunga väska.
När jag kom hem och hade ätit ordentligt slog jag mig ner med instuderingsfrågorna och för en stund sedan blev jag äntligen klar med alla. Nu ska dom bara läsas igenom ett antal gånger så jag kan allt tills på fredag!

Nu blir det deg resten av kvällen!

Degig söndag!

Trots att jag kollade på millenium igår kväll och förutspådde en orolig natt så vaknade jag utvilad och gick upp vid 10.30.
När jag var klar med de vanliga sysslorna så som mat, dusch och tandborstning så satte jag mig med projektrapporten, dagens mål var att  blir klar med den. Efter en stunds skrivande så tröttnade jag och efter lite daimtårta så tog jag med mig kameran och gick ut i skogen för att fotografera lite.
Blev alltså en lång skogspromenad idag också, riktigt skönt! Bilderna jag tog hoppas jag kunna använda i en utav de få fotouppgifter jag har kvar.

När jag kom hem igen blev det mat och sedan tog jag tag i projektrapporten igen. Och nu, två timmar senare är den äntligen klar!! weii, så underbart, hurra! Hoppas allt slit lönar sig nu bara!

Nu blir det inget mer plugg för idag, men måste nog börja plugga på idrottsprovet imon! aja det tar jag då, nu blir det njuta av eftermiddagen och kvällen!
Tjofräs

millenium

Avsnitt fem i milleniumserien och jag forsätter att kolla även om jag blir både äcklad och skrämd. Serien är helt enkelt för bra för att missas, och i sommar blir det nog så att jag kommer sitta slukad av böckerna!

Så nu blir det en natt av orolig sömn och säkert några små mardrömmsliknande drömmar. Men men, tur att det är söndag imon!

Det blir projektplugg och fotande imon!

årets första vitsippor

Blev en go sovmorgon idag med frukost kl 10.30. Efter att ha degat en stund vid köksbordet tog jag tag i dagen, började med att städa badrummet, tillochmed avloppen, och fy satan vad äckligt det var.
Sedan gick jag ut och ville hjälpa mamma och plantera men jag sög på det så jag gick därifrån och gick istället en helt underbar långpromenad i skogen. Vek av från stigen ett flertal gånger för att bara njuta av den härliga naturen, såg även årets första vitsippor där uppe i skogen.
När jag nästan var hemma stötte jag på min gamla målvaktstränare Johan, och var såklart tvungen att snacka en bra stund! När jag sedan kom hem blev det käk.

Därefter gjorde jag klart allt jag kan på mina studentinbjudningar, nu saknas bara tider och frimärken!
Nu sitter jag och gör ingenting, mamma och pappa är på middag och filip är hos nån tjej i Åsa, så jag är alldeles ensam, buhu!

Får väl spendera kvällen med den käre vännen TV'n, är iaf millenium sen, och jag kommer drömma mardrömmar! Men, det är det värt för serien är för bra för att låta bli att ses.

Tjofräs

Första dagen på jobbet!

Började dagen med handbollsträning och det började väl lite knackligt men jag arbetade mig tillbaks och kunde avsluta träningen riktigt bra.
Efter träningen blev det som vanligt frulle och sedan religion, har börjat snacka om hinduism nu och det är väl sådär intressant, men jag ska väl ta mig igenom det också!
Fick sluta tidigare till min stora förtvivlan idag, eftersom jag inte började jobba förrän 14.45 så innebar det att jag var tvunget att hitta något att sysselsätta mig med i 3 timmar. Det blev till att skriva lite på projektrapporten och därefter hittade jag massa folk att snacka med i bibblan, så tiden flöt väl på hyfsat snabbt iaf.

Började dagen på jobbet med glass och frukt, även kallat fredagsfika. Därefter började jag och Erika våran inskolning i regnskogen,våran kollega Svea var hur go som helst och nu kan jag massor om den Sydamerikanska regnskogen, så om någon undrar nått, så är ni välkomna att fråga, hehe.

När jag kom hem vid 19.15 hade jag vart hemifrån otroligt länge, mer än 12 timmar och jag var vrålhungrig! Så när jag kom hem så skickade mamma ner mig till Valentin för att köpa en familjepizza, mums! Så nu har jag smällt i mig massa pizza och känner mig riktigt tjock och belåten.

Blir nog en tidig kväll idag, är riktigt trött!

Nu är det Skavlan på TV och John Clease är riktigt rolig!

action

Jaha, då börjar veckan närma sig sitt slut, och dagens skoldag var riktigt nice.
Hade matte i 15minuter och därefter fysikgenomgång och uppgifter att göra.
Sedan kunde jag om jag velat gå hem men jag gav mig bort till actionparken och fotade skateboardåkare. Fick en mängd fina bilder idag! 1,5 timme senare gick jag till fotolektionen och la in bilderna jag tagit...

Nu har jag skrivit en del av utvärderingen till projektrapporten, snart är den äntligen klar! Inlämning på Onsdag nästa vecka.

Nu ska jag snart bege mig ut på en långtur på cykel, tänkte nämligen möta mamma som varit en riktig hurtigbulle och cyklat till jobbet i Onsala idag!



wednesday

Skoldagen började med mediaträning på morgonträningen, en journalist från Gp's sportredaktion var där och berättade en hel del intressant faktiskt.
Sedan vart det frulle och lång rast till fysiken. På frullen idag var det väldigt mycket skratt, vi byggde nämligen torn av glasen, sedan byggde vi även en borg, med vallgrav av bubbelvatten, vägar av ost och hängbroar i skinka, riktigt kul! Tränarna tyckte nog vi var väldigt barnsliga och tittade lite skeptiskt på oss.
På min långa rast efter lekandet i bamba så satt jag och svarade på instuderingsfrågor till idrottsprovet, inte alls kul, är sjukt otaggad för skitprovet!
Höll på att somna på fysiken också, seg genomgång och jag var as trött!
Iaf, jag slutar ju i vanliga fall efter den här enda lektionen men idag var jag kvar i skolan till 15.00. Satt med instuderingsfrågorna efter fysiken tsm med Erik sedan blev det gym i nästan två timmar (latjade en del också, så den aktiva delen blev inte jätte lång).

Sedan bar det äntligen av hemåt och efter en dusch och en stunds degande blev det käk och därefter andra avenyn på datorn.

Va med mamma och handla nyss också och nu blire Grey's och True blood!

Tjofräs

beach 2010!

Bästa motiveringen till att köra lite extra hårt ute i löparspåret eller ta i lite mer i gymmet är ju solklart beach 2010! För vem vill inte vara snyggast på stranden i sommar? Skämt å sido, men det funkar iaf!

Idag, började sent, sista svenska lektionen någonsin, skönt! Aja iaf, lämnade in mitt arkitektprov på Chalmers innan skolan så nu är det bara att hoppas. Dagen har för övrigt flutit på, fick tillbaks religionsprovet, VG blev det där och på engelskan fick vi tillbaks det oförberedda provet som enligt min mening gick käpprakt åt ett väldigt varmt ställe, hade gjort massa små fel här och var som jag tappa massvis med poäng på, det sög rejält. Aja, förhoppningsvis var det inte livsavgörande iaf.

Hade seg håltimma där jag passade på att läsa lite instuderingsmaterial från jobbet och sedan hade jag foto i 20minuter innan jag fick gå hem.

När jag kom hem åt jag mat och satte mig i en stol på altanen, där somnade jag om och om igen innan jag äntligen blev tillräckligt motiverad för att springa en runda. Löpning i 40minuter på asfalt gillades inte utav mina knän och min förkyldning, men i övrigt gick det helt ok! När jag kom hem körde jag lite bålövningar och strechade, så dagens pass är iaf avklarat!

Nu blir det nog dusch och deg resten av kvällen!
Tjofräs!


There is always gonna be another mountain

The struggles I'm facing
the chances I'm taking
Sometimes might knock me down
But no, I'm not breaking

Miley Cyrus- the climb

Jag gillar den låten, fastnade för den när jag såg Hannah Montana filmen för längesen, fick helt plötsligt lust att lyssna på den, och texten är verkligen bra och jag tycker om hennes röst!

Idag då, började dagen klockan 6.00 med uppgång och havregrynsgröt sedan bar det av till Valhalla för träning inför gymnasieSM. Gick rätt okej, trots att jag vart lite ringrostig och osäker på skridskobanan som är på golvet.
Därefter blev det dusch och frulle nr2 innan jag hade engelska, där vi snacka om den engelska påsken. När lektionen va slut blev det käk och gissa vad!! Jag hämtade min studentmössa, 50 dagar kvar till studenten!! ååh det närmar sig med stormsteg nu!
På håltimman som följde pluggade ja matte innan mattelektionen, smart va! Gick igenom massa röriga grejer på den lektionen och sen slutade jag och begav mig hemåt.

När jag kom hem åkte bikinin på direkt och jag la mig och stekte i solen i två timmar innan det blev lite kyligt. Nu sitter jag här och funderar på vad kvällen har att erbjuda. Blir nog tv och tidigt i säng iaf!

Tjofräs

Heldag i bikini!

Gårdagskvällen var jätte lyckad enligt min mening med först god mat och trevligt sällskap (handbollstreorna) hemma hos Nathalie Gerke. Därefter drog nästan alla av oss in till stan, och för att alla skulle komma in (det är 25 nästan överallt på lördagar) så gick vi till Bryggeriet och satt på uteserveringen ett bra tag. Sedan bestämde sig Nathalie, Linn, Steffi och jag för att dra vidare till Park Lane där det var riktigt trevligt.
Framåt kvart i tre blev det dags för mig att dra mig mot tåget. Så jag tog mig en promenix ner längs avenyn i mina höga klackar som förövrigt var väldigt mycket skönare 4timmar tidigare. Tog tåget hem och i Kungsbacka stod min kära cykel och väntade, så jag slapp gå hem! Somnade som en stock och vaknade inte förrän 12!

Idag har jag suttit i bikini på altanen HELA dagen, hur skönt som helst! Nu ska jag plugga, engelskaredovisningen måste vara klar imon!

Tjofräs

Suveräna fredag!

Idag har det vart en helt underbar solig fredag, och jag gillar det enormt!

Mamma ringde och väckte mig nån gång mellan 9 och halv 10, det tog en liten stund innan jag bestämde mig för att lämna min varma säng för att äta frukost.

Började dagen direkt och drog på mig ett par slitna jeans för att gå ut i trädgården och dra ut spikar ur brädorna som pappa och Filip tagit bort från det gamla altantaket. (Vi ska nämligen bygga en helt ny altan som ska vara klar till min student).
När det var gjort tog jag mig en ordentlig dusch och gick lite ärenden, och till solhuset för att bättra på brännan inför imorgon.
Sedan var det en rejält hungrig Elin som gick hemmåt för att äta och slappa i solen. Kunde t.om med sitta ute i bara bikini, hur underbart är inte det? Fantastiskt måste jag säga! Passade på att fortsätta läsa i boken jag håller på med och sedan kom mamma och pappa hem och vi åt glass i värmen!

Framåt sextiden blev det grillning och hela familjen satt samlad ute på våran snart borttagna altan och njöt! Därefter tog jag på mig slitjeansen igen och ställde mig och målade brädor, trevligt trevligt!

Jag har alltså varit ute i mer än 8 timmar idag, har fått ordentligt med färg (lite fusk dock) men det känns riktigt skönt! Hoppas det håller sig såhär nu länge och bara blir varmare!

Lekte lite med pappas nya systemkamera förut, får väl se om det blev några fina bilder sen!

Nu är det Batman Begins!


JUMP

Jump! (Jump!)
Don't wanna think about tomorrow (Jump!)
I just don't care tonight
I just wanna jump (Jump!)
Don't wanna think about my sorrow
Let's go
Forget your problems
I just wanna jump




it's never as it seems...

Nu är dygnet vänt ordentligt, gick inte och la mig förrän efter ett igår och vaknade när mamma ropade på mig strax innan elva, jösses inte bra!

Idag har jag iaf gjort lite nytta tror jag. När jag ätit frukost och löst mitt obligatoriska sudoku så satte jag mig ner och målade klart sista bilden, yes äntligen!!! Nu skall jag bara lämna in allt också, gör nog det imon eller på måndag, får se!

Sedan fick jag för mig att köra ett bålpass på pilatesbollen och gissa om jag var död efter, shit! Hittade massa nya muskler tror jag, det kommer kännas imon, men det är bra, för vem behöver inte en stark kropp där på handbollsplanen! Skönt vare oxå!

När jag väl var klar med mitt lilla träningspass så kom jag på att jag inte ätit på fem timmar, så magen kurrade rätt rejält. Så jag öppnade kylskåpet och hittade lite potatis, fläsk och löksås, mums!


Aja nu blir det nog inte mer vettigt gjort idag, tyvärr!

Tjofräs

Det är riktigt vårväder!

Ja idag är det verkligen riktigt vårväder, super härligt, förutom att det blåser lite men nu ska vi inte klaga!
Idag iaf, tog jag mig en rejäl sovmorgon (10.30) och gjorde mig en god frukost med mannagrynsgröt!
Sedan slog jag mig ner vid ritbordet och började jobba med penslarna, efter nästan två timmar kände jag att koncentrationen började svika mig och jag hade ändå kommit en bit så var rätt nöjd där.
Då gick jag ut i det fina vädret och sprang, tyvärr har jag ju en fruktansvärt bråkig förkyldning just nu så det rinner, täpper till och slemmar lite överallt känns det som, aja en 4km runda blev det iaf och det får väl vara okej för idag.
Efter strech och dusch slog jag mig ner i solen för att läsa lite ur självbiografin "armlös, benlös men inte hopplös" av Mikael Andersson, en fruktansvärt hemsk bok om en människa som verkligen vet hur man berör, det går inte undvika att bli imponerad av den här killen, helt klart läsvärd!

Nu sitter jag här vid datorn och tänkte kolla på kvällen andra avenyn avsnitt eftersom det går annat kul på TV ikväll!


Tiden går så fruktansvärt långsamt nu

Den här eftermiddagen/kvällen har gått otroligt långsamt! Jag har as tråkigt och min fantasi är borta så kan inte roa mig med att skriva engelskaredovisningen heller, jag försökte länge men det blev inte fler än två meningar, får försöka imon igen... (Om jag inte sitter fast i den sista arkitektbilden hela dagen vill säga)

Nu sitter jag och kollar på äntligen hemma iaf, det är lite underhållande som tur är!
Ska nog äta lite kvällsmat snart också...


tisdsag 6/4

What a day...

Började dagen klockan tio med frukost och sudokulösning, därefter satt jag i två timmar med sista bilden till arkitektprovet så nu behöver jag bara en sista rådgivning från mamma inna jag kan ta tag i penslarna och göra klart den.

När jag inte kom längre där så hängde jag tvätt innan jag stack till gymmet. Blev ett bra pass idag, kroppen kändes fräsh och jag kunde köra ganska tungt, persade i frivändingar utan att ens maxa, de va nice!

På vägen hem besökte jag hudmottagningen för att fråga vad jag ska göra med mitt hemska exem runt ögat, men dom hade inga svar utan hänvisade till vårdcentralen, segt!

När jag kom hem var jag as hungrig och blöt av regnet så satte genast igång med maten, köttfärssås och pasta, mumma!

Nu har jag tagit en välförtjänt paus i vara hurtig och kollar på barnkanalen! haha


Sneakpeak..

När jag och mamma ändå var på kungsmässan passade vi på att köpa studentklänning och super läckra gladiatorsandaler till utspring och fest!

Här kommer en liten sneakpeak på mina inköp...

 

Förövrigt idag har jag gjort alla mina inbjudningskort, för hand! Ett superkul pyssel måste jag säga! Så nu skall bara tider och mottagare fyllas i!

Kollade på tredje avsnittet av arn förut också, det är verkligen bra, trodde inte alls det, men nu är jag fast!

Nu kollar jag på leagly blonde och slappar :)


annandag påsk !

Röd dag idag, vilket egentligen inte innebär så mkt för mig eftersom jag har lov, men mamma och pappa är lediga iaf...

Klockan är ju inte så mycket än men jag har redan varit duktig och hjälpt mamma i tvättstugan, manglat, vikt och strukit!

Väntar på att mamma ska bli klar så att vi kan åka och köpa inbjudningskort till studenten och hårdpapp till baksidan av mina bilder till arkitektprovet.

Tjofräs, tråkigt väder idag btw

Kan man fika för mycket?

Svar: JA, det kan man! Min dag har bestått av alldeles för mycket fika, men så blir det när man hälsar på släkt och kompisar.

Började iaf dagen med uppgång 8.20 för att sedan packa in hela famlijen i bilen för en två timmars lång biltur till Lidköping! När vi kom dit blev första stoppet hos mormor och morfar, där började vi direkt med fika. Fika nummer ett för dagen bestod av bulle, muffin och pepparkaka och då var klockan bara 11.30.
Två timmar senare var det dags för lunch, därefter blev det glass (fika nummer 2), och redan där kändes det som om det räckte med sötsaker för dagen, men icke...
Vi tog en promenix och åkte vidare till farmor och farfar och åt påsktårta, herrejösses, jag kände mig som en rejäl ballong efter en tredje fika.
Jag och Filip tröttnade ganska snart på gamlingarna så vi mötte upp med Jenny och Marcus istället och gick en promenad hem till dom, där lirade vi buzz och såg på the boondock saints 2. Jag och Marcus såg första filmen när vi var i Österrike och tvåan var minst lika bra! Jag som egentligen inte alls gillar pangpang och blod är helt såld på detta, hoppas det kommer en trea!
Iaf, mitt i filmen blev det en fikapaus, där vi åt lite kexs och en jätte god kaka med grädde och frukt till. Så totalt fyra fikarundor på samma dag, inte okej! Imorgon blir det ett rejält fyspass!

Nu har jag kommit hem och ätit kvällsmat och det börjar närma sig sängdags!
Tjofräs

Härliga väder!

Hur underbart väder är det inte idag då? GRYMT!
Började iaf min dag med den där löprundan jag borde tagit igår, och skönt vare, man blir verkligen en helt annan människa efter man fått springa av sig lite!

Sedan har jag suttit/legat i solen resten av dagen, i BARA shorts och linne, super skönt! Hoppas vädret håller sig såhär framöver nu, vore skönt att kunna gå ut utan att frysa tårna av sig eller bli pisseblöt!

Jag kom nyss in ifrån att ha sovit mitt i värmen en stund, jag har nämligen en tendens att somna i solen om jag inte har något att göra. Ska nog gå ut en sväng igen snart, måste ju ta vara på solen!

Ikväll blir det Millenium serien (del3) och säkert annat mys, typ som påskmiddag! Och imorgon åker vi och hälsar på släkt och vänner i Lidköping!

Tjofräs

it sucks!

Jag gillar egentligen inte den här dagen, även om jag fått gjort en massa nyttiga grejer har jag vart smågrinig och frustrerad hela dagen. Jag orkar inte med mig själv just nu!
Det var samma sak igår, alla saker som "måste" göras gör mig superstressad och min ork finns inte någonstanns. Jag vill bara skita i allt! Jag borde verkligen gå ut och springa för att göra av med lite frustration!

Aja, nu är det lov och förutom att åka till Lidköping på söndag och festa med alla handbollstreor på fredag så är det massor av plugg på schemat!

Jag SKA skriva klart projektrapporten!
Jag SKA göra sista bilden till arkitektprovet!
JAG MÅSTE göra engelskaredovisningen om Guadelope!

Sen får det vara nog! 

Jag behöver min Sandra och min Andreas!

Lååååååång-fredag!

Jösses vad den här dagen har känts lång och seg, varje år blir jag lika förvånad hur tiden kan gå så fruktansvärt långsamt bara för att det är långfredag!

Aja, vaknade iaf vid elva som om det vore intressant och egentligen hade jag planerat att skriva klart projektrapporten då, men jag hade absolut ingen lust så jag tog en dusch och gick ut och hjälpte mamma i trädgården istället. Grävde upp och flyttade blommor för att dom inte ska vara ivägen för den nya altanen, som kommer bli as nice!

Sedan tog jag äntligen tag i garderobproblemet, jag har nämligen för mycket kläder och för liten garderob. SÅ, jag började med att röja ur den stora garderoben i hallen som var smockfull med grejer och när den var tömd tog jag hjälp av mamma så gjorde vi fint på allt och då fanns det helt plötsligt massa plats över där. Så där hamnade alla mina träningskläder och massa sånt som jag inte använder så ofta. Sedan tog vi tag i min vanliga garderob, jag är nämligen sämst på att slänga bort sånt jag inte använder och då behövs en mamma som hjälper till! Så nu är mina garderober superfixade, allt ligger i prydliga högar och hänger snyggt på galjar, hoppas jag kan hålla det fint ett tag nu!

När det var fint i garderoberna var det bara att fortsätta, fram med dammtrasan och dammsugaren så blev hela rummet rent och fint! Härligt med nystädat, man känner sig så duktig efter en sån här dag!

Såg precis slutet av "How to lose a guy in 10 days", och den är så himla bra, Kate Hudson är så vacker och Mattew McConaughey är så snygg! Me like!


Gratis spotify premium

http://www.gratispremium.com/?ref=61703

Gratis spotify premium, det funkar och är enkelt =)

tjofräs

Skärtorsdag

Jag har påsklooov, ååh så skönt!

Började dagen med en liten sovmorgon, gick upp halv elva och käkade frukost och laddade inför skrivandet av projektrapporten.
Prick elva satt jag framför datorn och skrev och där satt jag i 3,5timme innan jag tålamodet tog slut, nu är jag nästan helt färdig. Har bara utvärdering och resultat kvar, yes!
Pappa fick hjälpa till också, så att layout och sånt blev snyggt, fick rådampet på texter som hoppade upp och ner och inte alls ville hålla sig där jag först placerat dem, så då är det tur att man har en pappa som hjälper till!

Sedan blev det käk och en stund senare gick jag ut och hjälpte till i trädgården. Fick klippa ner gamla buskar så det kommer nya fina blommor i sommar. Dock tröttnade jag efter en stund, och efter en timme gick jag in igen.

Så, nu sitter jag här och funderar på kvällen, det blir nog film och mys, låter skönt va?! =)

tjofräs

RSS 2.0