Vad har hänt sen senast?

Jo det ska jag berätta nu...

Jag var sjuk tills i söndags, eller jag valde själv att friskförklara mig då iaf, även om förkyldningen fortfarande hänger med till viss del, jag har ju iaf börjat träna igen! Lovely, även om handbollsträningarna är över för den här säsongen.

Jag jobbade (lör-sön) på TUR-mässan som hölls på svenska mässan, där jag minglade runt i Göteborgsmontern och bjöd modiga besökare på rostade syrsor och var allmänt trevlig.

Damerna har åkt ur slutspelet efter tredje förlusten mot Skövde, tråkigt tråkigt, men en fjärdeplats i serien ska man vara ruskigt stolt över! Det är bara att ta nya tag inför nästa säsong, och om några veckor drar försäsongen igång med nya tränare och det ska bli grymt kul.

Jag spelade biljard, dart och lekte jag har aldrig med mina härliga arbetskamrater i över fem timmar på biljardpalatset i söndagskväll, missade sista tåget och sov hos Kristofer, suprise!

Nått mer intressant har jag inte att dela med mig av just nu..  Taggar inför högskoleprovet på lördag och ännu mer inför London om en vecka!!
Idag har jag förövrigt gjort ett fint pärlarmband/halsband till min kära mor, väldigt kreativt av mig måste jag säga!

Nej nu kommer jag inte på nått mer, tjofräs ät gräs!

Kvartsfinal 2

Ikväll skall den andra kvartsfinalen mellan Heid och Skövde avgöras och eftersom jag är sjuk så åkte jag inte med upp i supporterbussen, får uppdatera mig via clientware, men som jag håller tummarna! Jag tror på Heidseger och revansch ikväll!! Klockan 19.00 smäller det hårt i Skövde Arena, och alla ni goa heidare som är på plats, se till att heja järnet nu!


Monsterförkyld !!!

Nu har jag varit monsterförkyld i två dagar, även om det började redan förra veckan, men det är fruktansvärt hur jobbigt det är att vara sjuk, jag klättrar på väggarna efter några timmar, kan inte träna och inte träffa folk. Det är hemskt! Men imorgon så friskförklarar jag mig för iaf människomöten men träning får nog vänta tills jag slutar hosta.

Förresten så skämde jag bort mig lite i söndags när jag införskaffade ett par nya converse, helvita och asgoa! Och även ett par svarta jeans från Levi's...
Fick även köpt en present till mig själv för pengarna jag fick i present av släkten, så om någon av er läser detta så har jag inhandlat en jättefin skål, eller som mamma kallar det,vas. Och ytterligare ett bestickset! Tackar.

Nu skall jag återgå till fb-chatten en stund innan jag ska sova!

long time no see..

Hmmm, Det händer verkligen inte mycket dramatiskt i mitt liv just nu, bara det vanliga vardagslivet med träningar, jobb, lite plugg(till högskoleprovet) och njuta av våren. Därför har jag inget att blogg om, och eftersom min blogg är min dagbok och inte begär att någon ska läsa den så blir det dålig uppdatering.

Det mest dramatiska som hänt det senaste är väl att jag har uppdaterat min mobil till en iphone 4, som jag tycker om jätte mycket!

Det är förövrigt inte långt kvar till London, längtar som bara den!

Nej nu blir det lördagsmys! Tjofräs

Cred till Anton Hysén

De två senaste dagarna har det varit en hel del snack om homosexuella fotbollsspelare och "att det inte finns några". Men då steg Anton Hysén fram och berättade om sin sexuella läggning och bara för att han är bög så är han inte en sämre fotbollsspelare, grymt modig kille!

Jag förstår inte hur folk kunnat möta hans uttalande med hat, sånt blir jag förbannad på, vem han älskar har inget att göra med hur han presterar på plan och hur han är som människa, fy på er som inte kan hantera människor som inte lever inom era ramar!

Aja, hoppas detta är en början på något bra!

Igår förresten så var jag i stan med Sandra, Christoffer och Jim, vi fikade och tog ett spontant biobesök. Vi såg Min låtsasfru och trots den dåliga kritiken den fått så var den grym, så mycket som vi skrattade åt alla klockrena skämt och kommentarer, as bra! Ganska förutsägbar precis som alla andra komedier men den var söt och rolig! wohoo!

Idag har jag vart i full gång sedan klockan nio. Ett två timmars gympass inkusive 30min löpning. När jag kom hem bakade jag kladdkakemuffins åt pappa som han ska ha med till jobbet, sedan åt jag mat, diskade, plockade ur diskmaskinen, hängde tvätt och plockade ner spikar och dyligt från väggarna i köket och hallen. Nu har jag satt mig ner och chillar framför datorn. Solen tittar fram lite lätt nu också, det gillar jag!

Tjofräs!

just the way you are

Update från helgens roligheter..

I Fredags vart det en härlig myskväll hos Kristofer, vi lagade mat tillsammans och såg på Quentin Tarantino filmer, väldigt gott, tills Kristofer somnade i soffan, då försvann mitt sällskap och jag la mig och sov jag också.

I Lördags spelade jag match, säsongens sista, mot Kortedala på hemmaplan. För min del så började inte matchen så bra men jag lyckades jobba mig in i den och kunde iaf avsluta säsongen godkänt. När slutsignalen gick stod det 32-21 på tavlan och det innebar ju två poäng till oss och vi avslutade serien på bästa sätt och placerade oss som 3a med minst insläppta mål i hela serien, bra jobbat brudar!

Efter våran match spelade damerna, så det blev att stanna kvar i hallen och titta såklart. Efter den matchen som damerna vann blev det lagmiddag/fest som var grym och avslutades med utgång för några av oss. Var hemma fyra på söndagmorgon och sov till 12 på dan.

I Söndags blev det återigen lite handboll, eftermiddagen spenderades i hh där herrarna mötte HalmstadHP och efter spelade dam-juniorerna seriefinal mot Hissingen. Herrarna vann sin match och junisarna förlorade. Passade även på att prata med Pedda som jag inte träffat på över 3 år typ. Sen vart det hem och slockna i sängen.

Idag har jag jobbat 9:45-16:15, och sen träning....

Nu är det däremot dags för sängen..


Konstnär på låtsas

Igår kom årets hemuppgift för arkitekturutbildningen ut på internet och årets uppgift låter klart mycket roligare än förra årets, men det kommer bli grymt mycket jobb. Har iaf läst igenom uppgiften och det är dags att spåna idéer för att såsmåningom börja rita på riktigt. Får hoppas att det går bättre i år, det är värt ett försök iaf.

Förutom att leka konstnär i några veckor så jobbar jag som vanligt och tränar, säsongens sista match på lördag, mot Kortedala, som avgör om vi blir trea eller fyra i serien. Så det gäller att vara på topp då! Ska såklart fortsätta med mitt pluggande till högskoleprovet men inte idag.

Idag ska jag fortsätta läsa igenom all fakta om ormar som jag fick på inskolningen igår och sedan iväg och jobba några timmar...

Tjofräs

RSS 2.0