Regn!

Ursch vilket skitväder det har varit idag, det gillas inte!
Imorse började dagen med ett handbollspass där vi spelade trippelboll, fotarbete, skottserier och strech. Riktigt roligt måste jag säga, även om jag var lite seg till en början!

Därefter vart det frulle och fysik innan jag satte mig i biblioteket för att klura lite på matten innan jag begav mig till Universeum för ett introduktionsmöte.
ÅÅH, det ska bli så roligt, nu börjar det på riktigt, med inskolning och påläsning och allt. Första riktiga dagen på Universeum är den 16 April och jag längtar! Fick tröjor och personalkort och massor av information så nu har jag faktiskt mitt första riktiga jobb!

När jag kom hem så blev det en sväng till stan med mamma för att kika på studentklänningar, kom dock hem med en skinnkjol istället.

Sedan blev det hem återigen för att fixa deklartionen, skicka in lite uppgifter till Universeum och därefter till gymmet. Det är alltid lika skönt att gymma, man känner sig så duktig efteråt och mår riktigt bra!

Nu sitter jag här svettig och äcklig och kollar på Andra Avenyn, sen blir det True blood, myys!
Ska väl försöka duscha så småningom också!

Imorgon är jag ledig och ska tillbringa iaf hela förmiddagen med projektrapporten!! Den MÅSTE blir klar nu!

Tisdag 30/3

Började dagen med en liten sovmorgon, började 10.20 med Svenska och därefter Religion, där läraren snacka om våldtäckter genom tiderna, blää!
Därefter lunch och Engelskaprov, ett jätte stort sådan och svårt, hoppas det gick bra ändå!

Innan fotolektionen hade jag och Johan håltimme och begav oss till skateparken för att fota lite, och efter en timme var mina fingrar som isbitar och vi gick tillbaks till skolan för att sätta oss i datasalen och göra i ordning bilderna för redovisning. Trots min lilla pruttkamera lyckades jag fånga ett och annat hopp iaf.

När jag kom hem blev det käk med brorsan och sedan satte jag mig och skrev ner vilka rubriker jag ska ha med i fördjupningsrapporten, därefter försökte jag mig på instuderingsfrågorna till idrottsprovet och tillsist gjorde jag en handkolorering i PS som tillhör fotokursen. Lite plugg har det blivit gjort idag iaf..

Kvällen blir tidig eftersom jag ska upp och träna imonbitti...

Tjofräs


Avgörandet!

Säsongens sista fotbollsmatch slutade med vinst till oss gamla! 4-3, efter en otrolig vändning från vår sida. Gött! Min första match som topp också, och hela två mål från min högerfot, härligt!



Nu blir det 5 veckors uppehåll från allt vad handboll heter (nästan), och det är så skönt, även om jag kommer sakna mina supergoa lagkamrater.

Imorgon blir det en lång skoldag, börjar 10.20 och slutar 16.00. När jag kommer hem ska jag sätta mig direkt med projektarbetet så det blir klart någon gång.

Nu är det ARN som gäller!
Tjofräs

Laddar inför lov!

Idag har det varit en riktigt skön skoldag...
Först morgonträning där jag körde MAQ, hann faktiskt igenom hela programmet idag, de va nice, Jenny hjälpte mig att sträcka ut mina fruktansvärt stela höfter, smääärta! Men aja, det blev ju bättre efteråt.
Innan engelskan så var det såklart frulle och massa snack. På engelskan sen så gjorde vi en nyhetsquiz och en stencil med idiom, lektionen flöt på och vi sluta typ 30min tidigare så jag som egentligen skulle haft 2,5 timmes hål efter fick gå hem. skönt!

Nu sitter jag hemma och ska snart käka nått innan jag måste ut till mammas jobb och hämta bilen innan träningen för jag har absolut ingen lust att åka tåg och vagn idag.

Sista träningen med juniorerna idag, och det blir säsongens sista fotbollsmatch, gamla mot unga. Efter träningen blir det ett sista möte och sen är det vila i nån månad! Det behövs!

Aja.. tjofräs

Och så var det slut...

Härligt, avslutade säsongen med två vinster, först mot Aranäs i DJ-elit (otroligt viktig match för mig) och sedan mot PIF i DJ-södra.
Nu äntligen är säsongen slut, min kropp är fruktansvärt sliten och nu ska det bli så oerhört skönt att bara köra fys. Tack alla tjejer och alla ledare för en riktigt rolig men kämpig säsong!

Ses för sista träningen och sista fotbollsmatchen imorgon! =)

Zoombie!

Åh herre vad jag är trött! Gårdagen var full av påhitt..
Först idrottspsykologi på morgonträningen sedan frulle såklart. Därefter prov i religion, sen slutade jag.
Tog en sväng förbi solarieöarna innan jag cyklade hem från stationen för att skaffa lite fin färg innan kvällens utgång.
När jag kom hem slängde jag i mig lite mellanmål och gick ut och sprang 4km, härligt var det! Därefter blev det en stunds deg innan jag ställde mig i duschen och gjorde iordning smink och hår.
Sedan bar det av hem till Bella för lagdest! Hade riktigt kul, med massor utav skitsnack och trevligt sällskap.
Strax efter elva befann vi oss på Nivå och slog klackarna i taket rejält!
Tog tåget hem 02.17 och var hemma strax efter tre, och jösses som jag sov i natt, underbart!

Imorse väckte mamma mig kvart över tio för att fråga om jag skulle med till freeport och köpa skor och det skulle jag ju såklart! Kom hem från shoppingrundan vid 15.00 och efter att ha städat badrummet blev det käk, mums!

Nu har jag precis suttit och rättat projektrapporten och resten av dagen blir det DEG!!!
Ska kolla på körslaget och millenium ikväll och imorgon är det säsongens sista gameday!

Våffeldagen !

Idag har det varit en såndär jag när jag bara fått totalfnatt och pluggat som en galning i skolan. På matten gjorde jag massor, på fysiken var jag ovanligt uppmärksam på genomgången och på håltimmen (2h) pluggades det konstant. Första timmen gjorde jag fysikläxan tsm med Johan och Andréa, därefter läste vi allihopa på till morgondagens religionprov, super duktigt!

På fotolektionen så fick jag höra att jag itne fick använda mina bilder jag tog i ishallen igår, attans! Aja gjorde en annan uppgift istället så lite duktig var jag, tack till Johan som hjälpte till!

När jag kom hem så tog jag lite våriga kort i trädgården och därefter satte jag mig och löste ett sudoku innan jag gjorde våffelsmet.

När pappa kom hem hjälptes vi åt och göra "knas"våfflor, alltså våfflor som såg helt mysko ut och inte alls ville vara lydiga och släppa laggen, men smakade precis som de skulle!

Nu sitter jag och pluggar religion och kollar på antikrundan, skojskoj!


Ishallen luktar hemtrevligt!

Visst låter det sjukt, men jag gillar faktiskt doften och atmosvären som finns där! Jag saknar tiden då jag kunde gå där nere en gång i veckan för att Filip spelade match.
Nu var det väldigt länge sedan jag var där men idag har jag faktiskt spenderat en hel timme där nere, för att fota Filip och hans domarkollegor för min fotouppgift. Kanske tar en sväng dit ner imorgon också om Filip dömer för att ta mer bilder, beror på vad fotoläraren säger om bilderna jag tog idag.

Nu är det TrueBlood som gäller!


Spännande..

Kollade precis på dagens andra avenyn avsnitt och det är såå spännande just nu, vill inte vänta en hel vecka tills nästa kommer, vill ha fortsättningen nu!

Målade klart bild 1 och 2 till arkitektprovet förut och det känns rätt skönt måste jag säga, bara en kvar nu!

Näh, nu måste jag fortsätta plugga religion!

från skolan...

Sitter i skolan och väntar på att fysiken skall börja.. 
Sanna och jag sprang göteborgrunt på morgonträningen, i en hel timme upplevde vi morgonen i göteborg, riktigt duktigt av oss att springa så länge tycker jag!

Slutar 11.40 idag och när jag kommer hem skall jag göra klart de två första bilderna till arkitektprovet och sen plugga religion. Därefter skall jag kolla på dagens andra avenyn avsnitt. Planerad eftermiddag helt enkelt!

Ikväll skall jag fota Filip och hans domarkollegor inför en uppgift i fotokursen. Det skall bli lite kul faktiskt. Sen avslutar jag kvällen med lite trueblood! NICE!

 


Kär i kärleken?!

Träningen idag var riktigt rolig, förutom att vi "gamla" torskade i allt typ!
Vi började träningen med fotboll och med Magnus regler får man göra mål från halva plan och då finns dom där pricksäkra jävlarna som bara kan svina och sätta på as långt avstånd, tyvärr var ingen av dom i vårt lag, så vi fick stryk!
Därefter hade vi lite staffeter som vi också förlora i och tillsist innan vi gick på bollarna"Jätten-Häxan-Dvärgen" (typ sten sax påse) och där vann vi! weeeoo!
Eftersom jag trodde att vi skulle leka hela träningen hade jag inga knäskydd på mig när jag ställde mig i målet och stå utan knäskydd är INTE kul, jag kommer va blå på båda knäna imon, ursch! Aja det gick ganska okej ändå på träningen fast det kändes läskigt när det var alldeles tomt på knäna.

På vägen hem pratade jag i telefon med Sandra, min älskling! Mitt liv blir alltid så mycket bättre när jag får prata med dig, du får mig alltid på bra humör, trots att mitt liv egentligen suger rätt hårt just nu. Saknar dig massor! <3

När jag pratat klart med min favorit brud så åt jag semla och duscha och nu är det dags att hoppa i säng, ett distanslöp-pass väntar imorgonbitt!

Over and out!
Tjofräs

Ny telefon !

Helt okej dag idag, började 10.20 med svenska, lyssnade på lite gamla visor och sedan fick vi gå. Nästa lektion var religion och läraren repeterade mest det hon sa förra veckan så lyssnade inte så noga.
Till lunch fick vi vårrullar och det är äckligt, därefter hade vi engelska och vi lyssnade på redovisningar sen fick vi göra vad vi ville typ.

Var iaf hemma till tre och då hade jag hämtat min nya mobil som kom på posten också. Satt as länge och la över lite nummer och lekte men nu ligger den på laddning. Så länge som jag velat ha den här telefonen och nu när min gamla nästan gett upp helt tyckte jag att det var dags!

BTW, mina låga, vita converse kom igår också, nice!!



Nu ska jag äta mat och sen blir det träning!
Tjofräs!

ARN

Jag har aldrig orkat ta mig an varken böckerna eller filmerna om Arn men idag har jag faktiskt börjat se serien som går på TV4 och jag är fast, så nu ska jag följa historien om Arn Magnusson! Ännu en serie som jag har tid att följa nu när handbollssäsongen är slut!




And so there is monday..

Helt okej dag idag måste jag säga, även om jag absolut inte kunde somna igår kväll och låg vaken och tänkte jätte länge.
Menmen, kom iaf upp ur sängen och åkte till skolan för att fylla i den obligatoriska RIG-enkäten, detta tog typ 15minuter och därefter satt vi alla treor i deg och väntade på frukosten.

Klockan 9.00 stod vi och nästan tryckte in dörren till bamba, så hungriga var vi och det var lätt godaste frullen idag! Mannagryn, tekaka och ägg = mums!

En timme senare var det dags för engelska och jag, Andréa och Malin var jätte duktiga när vi slängde ihop en dialog med glosorna vi hade i läxa. Sen gjorde vi faktiskt inte så mycket mer den lektionen.

Efter lektionen hade jag håltimma (as usuall) och jag satt och plugga lite religion och passade även på att svara liseberg och tacka nej till jobberbjudandet till sommaren. Låter lite mysko va? MEN, jag har fått det bästa tänkbara jobbet! Jag ska jobba på Universeum, weeei!

Lektionen jag väntade på var matte och vi hade en liten genomgång och räknade sedan ett antal uppgifter innan vi slutligen fick reda på provresultaten, ett VG för min del så det får jag väl vara nöjd med.

När jag kom hem satte jag mig ner och påbörjade nästa bild på arkitektprovet, är faktiskt väldigt nöjd med min lite komiska bild, hehe!

Har även pluggat religion i över en timme så nu belönar jag mig själv med biggest looser!

Marcus är en osocial bajskorv oxå! blää på dig!

Tjofräs

Gameday x2

Efter en välförtjänt sovmorgon åkte jag till heidhallen för dagens första match, heid2-hisingen, och något hemskt har verkligen hänt med det här laget, de senaste 3 matcherna finns varken anfall eller försvar, bara en massa individer som försöker rädda matchen på egen hand, det funkar inte, tyvärr. Det var absolut inte kul att stå den här matchen, ledsen tjejer men jag köper inte erat spel längre! Andra halvlek var katastrof och jag gav helt enkelt upp, jag orkade inte längre! Aja det blev en storförlust och jag var riktigt arg och besviken efter...

Efter matchen blev det en snabbis hem för att äta tacos med la familla innan jag och pappa satte oss i bilen och åkte upp till Alingsås för att lira näst sista matchen i DJ-elit. 

Matchen började jämt men i slutet av första halvlek kunde vi dra ifrån och vi höll undan riktigt bra och smällde på ordentligt och kunde promenera hem segern, 20-34. Roligare match än i morse iaf, skönt att få göra en bra match oxå så att dagen inte blev helt misslyckad!

När jag kom hem blev det dusch och käk och nu kollar jag på kärleken checkar in, jätte mysig film.

Imorgon blir det skola som vanligt, ska fylla i någon enkät på morgonträningen så ingen vanlig träning iaf, därefter engelska och matte innan jag slutar. Är alltså helt träningsledig imorgon, och det är sååå skönt!


Millenium

Kollade precis på första avsnittet i Millenium serien och jävlar (förlåt för svordomen mamma) vad bra den är! Sjukt att jag inte fallit för böckerna när mamma varit på mig om att jag verkligen borde läsa dem. Aja, får väl ta det i sommar när jag ligger där på beachen!

Förövrigt idag så sov jag väldigt länge och bara degade fram till matchsamlingen 14.30, och efter 40minuters var min aktiva del över, men som jag hejade där från bänken. Spelet i första halvlek, det var verkligen underbart att se, ni var grymma ute på plan, ledning med 19-14 i halvlek mot Höör/H65 och vi började andra halvlek lika bra, men vid ställningen 25-17 gick motståndarna ut på pungt och hela vårat spel raserade, de gick i kapp och även när punkten försvann så hände inget och idag åkte vi minst sagt på en snörplig förlust (28-31), men bra kämpat iaf, vi var värda en seger idag, tycker iaf jag!
Nu är säsongen slut för div1-laget och det återstår endast 4 juniormatcher för min del innan jag får min värdefulla vila, innan försäsongen drar igång...

*suck*

Ungefär så lät det när jag satte mig ner här, är trött, sliten, trasig, arg, besviken, ledsen, fundersam osv. Det är mycket som rör sig i mitt lilla huvud just nu och jag vet inte hur och vad jag skall gå till väga med allt. Men det löser sig förhoppningsvis!

Träningen idag gick bra, ganska rolig faktiskt, däremot ett mindre roligt samtal med tränaren, som jag för övrigt är otroligt besviken på just nu!

Aja, när jag kom hem för en stund sen så vart det mat och godis, och nu sitter jag och väntar på resultatshowen i Let's dance, blir nog tidigt i säng ikväll eftersom det inte lär hända något mer spännande och jag är riktigt trött!

Imorgon är det dags för sista matchen i div1 (mot Höör/H65, hemma) den här säsongen och som vanligt är det bänken som är min plats. Får väl hoppas att jag får komma in något nu när det ändå är sista matchen, men men!


Äntligen fredag!

Eftersom det är fredag så började dagen som vanligt med morgonträning. Jag och Sanna körde en ordentligt pass, knäböj, frivändningar, ryck och bänkpress. Vilade inga längre stunder på hela passet, härligt! Detta kommer förhoppningsvis kännas lite imorgon.
Efter träning och frulle så blev det religion i 1,5 timme, sedan slutade jag för dagen.

På vägen hem tog jag en sväng förbi kungsmässan för att hitta ett par svarta jeansleggings att ha till nästa helgs lagfest. Kollade även på en tjocktröja som jag vill ha och en ny träningsväska i storlek mindre för att slippa konka runt på min megaväska jämt.

Nu sitter jag hemma och väntar in träningen, ska en vända förbi freeport innan bara, så nu blir det nog käk! :)
Efter träningen blir det mys i soffan, det gillas starkt!


BK Heid- IK Sävehof

Då var andra kvartsfinalen slut och det blev en riktigt jämn och rolig match. Heid spelade riktigt bra och gav inte upp för en sekund, riktiga kämpar idag!
Matchen började jämt och nivån sattes direkt, det var tufft redan från start, grymt att se.
Om det är någon sävehofare som läser min blogg så vill jag bara säga att jag skriver mina åsikter och ni kanske inte håller med när jag säger att Sävehof spelade ovanligt fult idag (för dom brukar inte spela sån här handboll) och slapp många gånger undan riktigt billigt, givetvis kom det utvisningar åt båda håll men man kan ju undra vad domarn gör på plan när det börjar regna straffar i samband med tvåorna mot heidmålet och sävehof slipper undan med endast utvisning.
Det är första gången jag hör publiken i heidhallen bua som idag, och då är det inte okej! Så mycket handboll tror jag att vi kan, faktiskt!
Hade sms-konversation med skövde hf's tränare (min morbror, Claes) i slutet av matchen och han höll med om att domarna var riktiga tomtar eftersom han haft dem i tidigare matcher. Det är faktiskt inte okej när man som domare kommer från Västerås och sätter Sävehof i respekt direkt, trots att matchen spelas på motståndarnas hemmaplan.

Aja nog om tråkigheter från matchen, den slutade iaf 20-23 (vinns sävehof) och det visar bara att heid har riktigt duktiga spelare som kämpar 60minuter nonstop! Härligt tjejer! Lycka till i Partillebo på söndag!

Nu blir det sängen, tjofräs

Besök på Chalmersdagen!

Idag har jag, Erik och Lukas varit på öppethus på Chalmers för att lyssna på seminarier och få information om de utbildningar vi är intresserade av. Ett jätte lyckat besök, fick bra svar på mina frågor och seminarierna var riktigt bra! Blir riktigt lockad till studentlivet nu, hur sjukt det än låter att bli lockad att plugga!

När vi var nöjda drog jag och Erik till skolan för att käka pankakor, därefter åkte jag hem för att sätta mig med arkitektprovet som jag började på igår, första bilden börjar bli klar och jag är väldigt nöjd med den.

Har pluggat lite religion också, ska läsa det sista om kristendomen alldeles strax!

Ikväll blir det till heidhallen och kolla när damerna tar emot Sävehof i den andra kvartsfinalen. Hoppas på en bra match!

Tjofräs

100317

Efter att ha frusit hela natten så väckte mamma mig vid 6.15 och det var dags att göra sig i ordning för träningen.
Det blev ett segt MAQ-pass idag, därefter blev det en hel del degande (läs fotboll) i gymmet innan vi fick gå och duscha. Efter den som vanligt goda frullen hade jag en längre rast innan jag hade mitt betygssnack i fysikB, gick som jag trodde och jag kommer få det betyget som jag gjort mig förtjänt av.

Därefter ställde Jag, Dea, Erik och Johan oss först i kön för att köpa balbiljetter, när det var gjort var klockan typ 11.00 och jag slutade för dagen.

Gick en sväng på stan innan jag åkte hem oxå, köpte dock inget idag men det kommer nog snart om jag känner mig själv rätt!

När jag kom hem satte jag mig ner med arkitektprovet och började ordentligt på den första bilden, efter nästan 2 timmar vid ritbordet började hungern göra sig påmind och jag käkade en välförtjänt måltid.

Därefter hamnade jag här och nu tänkte jag starta ett avsnitt av andra avenyn!

Tjofräs

16 mars- en bättre dag!

hmm, tisdagar är långtråkiga, massor av lektioner man måste lyssna ordentligt på och sen lång håltimma innan fotot..

Slutade iaf en timme tidigare idag och nu är jag hemma. Sitter i köket och klipper ut bollar ur sporttidningar som bibliotikarien i skolan så snällt lät mig ta till arkitektprovet.
Lagar mat samtidigt, eller ja kokar pasta iaf, köttfärsåsen gjorde jag igår så den är iaf färdig.

Nu måste jag fortsätta, träning sen btw!

REM-everybody hurts

Ursch, idag är verkligen ingen bra dag, har varit nära till tårar konstant, men jag vet att mitt val var rätt! Det suger att behöva göra såhär mot sina känslor men jag var tvungen, kunde inte låta dig såra mig mera!

Igår när jag åkte från Mikael för sista gången spelades REM's everybody hurts på radion och självklart störtlipade jag hela vägen hem, jag grät av både sorg och lättnat.
Sorg för att det här var absolut inte det jag ville med vårat förhållande, jag ville kämpa, ville fortsätta älska dig, ville att allt skulle bli bra men jag orkade inte kämpa för något som du inte längre verkade villja.
Jag grät av lättnad för att jag nu visste att jag aldrig mer skulle behöva bli sårad av dig, att jag visste att jag förtjänar så mycket bättre och nu kan få det och att jag aldrig mer behöver vara ledsen för dina misstag.

Det är fruktansvärt blandade känslor när man gör saker man är tvungen till för att skydda sig själv än om man gör det man egentligen vill. Men jag orkade verkligen inte längre!

Nu behöver jag en kram och ett par uppmuntrande ord, så att tårarna slutar rinna!

Jag känner nu oxå hur oerhört mycket jag saknar Sandra, min själsfrende och personen som alltid står på min sida oavsett vad, som alltid har en tröstande famn och massor av uppmuntrande ord tillövers. <3


Everybody hurts

Ursch, ingen bra dag idag! Tur att jag har så underbara klasskompisar runt mig!
Kunde definitivt inte somna igår kväll, låg bara och tänkte en massa och när jag väl somna så sov jag oroligt och vaknade fruktansvärt trött och omotiverad, ville bara dra täcket över huvudet och somna om igen.

Men jag tog mig upp och åkte till skolan för att träna, trots mitt loja humör tog jag mig igenom dagens program (som var armar och axlar) med hjälp av Cassandra.

Efter träningen blev det iaf frukost och snack innan det blev dags för lektioner...
Engelska stod först på schemat och efter en timmes lektion slutade vi och jag och johan satte oss i bibblan för att plugga lite extra på matten. Efter en lång och ovanligt seg håltimma var det äntligen dags för prov i matte-diskret. Jag tror provet gick bra, kändes som det iaf och vi får väl se vilket betyg det räcker till.

Nu under eftermiddagen har jag bara varit helt borta, legat i soffan och kollat på barnkanalen typ. Gjorde köttfärsås förut också och ska väl alldeles strax gå ner och äta den.

Ikäll blir det ett skivstångspass på friskis, måste få koppla bort tankarna lite, tänker verkligen ge gärnet på passet! Så en timmes träning mellan åtta och nio sedan blir det hem och äta lite kvällsmat och sova tidigt!


Ett avslutat kapitel..

Det känns jobbigt och ledsamt men samtidigt är jag oerhört lättad! Jag var tvungen att göra det här för min egen skull, jag ville inte bli sårad längre.

Jag älskade dig, jag ville att det skulle fungera men så länge du inte vill hitta tillbaks till den underbara person du egentligen är så funkar det inte!

20/2-2009 - 14/3-2010 </3


This is my life..

Vad hände där? Anna Bergendalh vann melodifestivalen, skräll?! Jag som hoppades på en snygg kille, typ Eric eller Ola, hade vart mycket bättre, lite tempolåtar behövs oxå när det bara är ballader i hela eurovision typ. ursch!
Aja hon är ju en duktig sångerska iaf, får hoppas hon duger!

Nu är det förhoppningsvis nån bra film på TV, måste ju vara vaken tills mamma och pappa vill hem!

gameday!

Idag har det varit full rulle hela dagen!
Uppgång 8.20 för att åka ut till mammas jobb och sätta fast tråden (som jag har på insidan av tänderna) som lossnade på träningen igår.
Därefter åkte jag, mamma och pappa in till stan för att mysa lite, hann gå en sväng i haga och fika lite innan jag var tvungen att åka till matchsamlingen...

Match nr 1: mot Kungälv.

Vi åkte på en snörplig förlust sist och var rejält revanshsugna och vår kämparinsatts idag gav 2 poäng, 21-19 blev slutresultatet.

Match nr 2: heid2-heid3
Kamp om seriesegern mot A-flickorna och sorry att jag säger det tjejer men vi sög. Riktigt riktigt dålig match. Förlorade med fem, inte roligt alls! Riktigt besviken! Tur att jag iaf fick en vinnst med mig hem.

På vägen hem blev det BK, gott efter 8 timmar utan riktig mat!
När vi väl kom hem så blev det matteplugg en stund innan jag fick skjutsa mamma och pappa till Lena och Sven, ska hämta dom där senare oxå.

Kvällen spenderar jag ensam i soffan, framför melodifestivalen med lite chocklad och så hejar jag på Eric Saade så klart!!

eclipse-trailer

Såg precis trailern för Eclipse, åååååh längtar tills jag får se hela! Visst, man ska inte ha för höga förväntningar på filmerna eftersom de är lite sämre än böckerna, men boken Eclipse är ju helt underbar så filmen bara måste vara bra!


Don't bring flowers after I'm dead!

Jaha ännu en skolvecka, det börjar närma sig studenten nu! Hade iaf idrottspsykologi på morgonträningen, alltså teori. Därefter väntade en nästan två timmar lång religionslektion.
Idag bestämde jag mig för att vara lite duktig och stanna kvar i skolan under den långa håltimman i väntan på svenskalektionen, och fy så långsamt tiden gick. Hann plugga massa matte, gå igenom typ hela skolan och dega medans de andra hade biologiprov, inte så kul! Nästa vecka tänker jag inte göra samma sak iaf! Hellre sluta 11.50 än 14.30!

När jag ut ur skolan höll jag på å dö i min vinterjacka, äntligen svettas man i dunjacka, kanske kan det äntligen bli vår?! Ialla fall så vart jag hemma vid halv 4 och under de två timmar jag vart hemma hittills har det inte hänt mycket! Har gjort en paj som jag ska äta innan träningen så den står i ugnen och blir god!

Annars, träning till 20.30 och därefter hem och kurra ihop sig med godisskålen i soffan! '
Imorgon är det nämligen två matcher på g, först kungälv med djelit och därefter möter vi a-flickorna med heid2/3. Sen får vi se vad som händer, lugn kväll iaf! Match mot PIF i div1 på söndag, hoppas på ett inhopp den här gången!

tjofräs

Inväntar träningen...

Som tidigare nämnt var jag hos osteopaten förut och nu mår min rygg väldigt mycket bättre, dock känner jag mig mörbultad, men det går över snart.

Ikväll är det träning som gäller, 21-22.30 så just nu sitter jag och väntar på att åka! Måste ta det lugnt på träningen också så får se om det blir något målvaktsspel för mig idag.
När jag kommer hem från träningen blir det mars i säng för i morgon är det tidig uppgång!

Imorgon är det teori på morgonträningen, har ingen aning om vad men det blir nog bra ändå! Därefter blir det vanlig skoldag.

Tjofräs

Duktiga elin är i farten!

Eftersom jag är ledig från skolan idag så unnade jag mig en rejäl sovmorgon, vaknade 10.20 av mamma som fönade håret och tyckte att det var lika bra att gå upp då.
Gjorde mig en riktigt god frukost, mannagrynsgröt och ostmackor, mums!

Efter frukosten tog jag tag i allt det där som gör en till världens bästa dotter, nämligen vika och stryka ren tvätt, hänga tvätt, dammsuga både köket och mitt eget rum, plocka ur diskmaskinen och gå ut med komposten.
Heja mig!

Nu sitter jag framför datorn och fördriver tiden så att jag kan gå till Osteopaten Niclaes så att han kan fixa min rygg! Utan hans magiska händer hade nog min rygg varit ganska kapputt vid det här laget, i sex år har han hjälpt mig, guld värt! Och tack mamma och pappa som betalar den inte allt för billiga kostnaden för att min rygg ska må bra!

Efter Osteopatbesöket ska jag gå en promenix till ClaesOlsson för att köpa ett akvarellblock, och kanske något annat kul, vem vet!

Tjofräs

Penna och papper är bot på det mesta!

Med en penna och ett papper kan jag bota mig mot allt jobbigt, lindra smärta och bli på gott humör, hur underbart är inte det! Att måla är verkligen avkopplande och fungerar perfekt när jag är stressad, arg, ledsen eller uttråkad, det är en skön känsla att kunna stänga ute allt som negativt för en stund och ibland är det verkligen nödvändigt!

Sitter förövrigt och skissar på den tredje delen av arkitektprovet, men har inte kommit någon vart mer än att jag målade en jätte snygg skiss på ett par converse. Inte riktigt det som var meningen, men kanske kan använda den på nått sätt ändå. Aja, tänkte iaf börja på första delen i helgen om jag hinner, hoppas jag får sån där super känsla så att bilden verkligen blir riktigt snygg!

snurrigt och virrigt!

Körde ett riktigt tungt spinningpass på morgonträningen, jätte skönt och svettigt!

Hade fysikprov på kärnkraft 10.30 och satt i nästan 1,5 timme med uppgifterna, tror att det gick bra faktiskt! Därefter var min dags slut!

Träffade Mikael i stan 12.00 och vi gick en sväng till Condeco och fikade sen till Panduro för att köpa lite smågrejer inför arkitektprovet som jag tänkte börja på i helgen, sen gick vi och snackade länge innan vi åkte hem till mig för att fortsätta prata och umgås lite, ni som känner mig vet vad det handlade om och just nu är det lite snurrigt och virrigt men vi får se hur det blir!

Mikael åkte hem för bara några minuter sen och jag sitter och kollar på TV och funderar lite. Kvällen blir lugn med Grey's och True blood, inget plugg alls!

Imorgon är jag ledig så det blir nog en välförtjänt sovmorgon och förhoppningsvis kan jag komma ut och springa en runda imorgon, vore gött!
Ska till Niclaes 14.30 för att få fixat ryggen ännu en gång, hoppas jag klarar resten av säsongen utan att ha ont nu!

bra dag!!!

Idag har det vart en riktigt lyckad dag trots att jag var fruktansvärt omotiverad och trött när jag vaknade.
Körde ett tungt bålpass på morgonträningen och det känner jag av nu, det plus den smärtan jag redan hade innan.
Hade engelska som första lektion och vi fick tillbaks provet vi gjorde för ett tag sedan och jag fick ett ganska högt VG, dessutom MVG på mitt curricilum vitae (CV), gött!
Sedan passade jag på att göra engelskaläxan innan jag begav mig till Universeum för en arbetsintervju.
Intervjun gick bra och det var roligt att träffa Elin igen, hon var också där för intervjuns skull.

Vid halv fyra begav jag mig hemåt och en timme senare satt jag vid köksbordet och åt mat! Har även pluggat lite fysik sedan jag kom hem och hoppas att jag kommer kunna göra bra ifrån mig på provet på onsdag!
Nu sitter jag och kollar TV och funderar på lite småsaker...


TJOFRÄS!

Manboy

Efter att ha kollat på melodifestivalen igår så kom jag på något jag skull e skrivit för några veckor sen, nämligen att Erik Sade är sjuuukt snygg! Dessutom sätter sig låten Manboy ordentligt och den är riktigt bra enligt mig!

 


Idag för övrigt har det varit GAMEDAY! Hemmamatch mot Kropps, som kunde slutat hur som helst, men det blev oavgjort (26-26) efter att vi legat under nästan hela matchen. Jag spelade fruktansvärt dåligt idag, är jätte missnöjd, men jag kan ju inte göra annat än mitt bästa trots att ryggen förstörde för mig idag. Måste dock säga att jag är förvånad över att Kropps får spela så förbannat fult, både bakåt och framåt och aldrig få något emot sig.

Nu sitter jag hemma och väntar på att Project runnaway ska börja!

Tjofräs


Kolla Marcus!!!

Du som tror att jag är nykterist! Kolla jag shottar jäger!!!!

gissa vem som lärt mig?! ;)

 


woooh here she comes!

Gårdagskvällen på trädgårn blev grym, satt inte ner en sekund typ, dansade konstant i 4timmar nästan, hur kul som helst! Tack alla tjejer, hoppas ni hade lika kul som jag!
Fick sällskap hem också, utav Pontus och Joakim som också var på trädgårn, så slapp sitta ensam på tåget! Åkte taxi för första gången i mitt liv också, gratis t.om. Världens snällaste Pontus betalade! Var hemma vid 4 och då totaldäckade jag direkt!

Imorse väckte mamma mig halv 11 och ville ha med mig ut och gå med henne och pappa, så vi åkte ut till rörvik och gick en sväng, drack varm oboy och åt bullar och myste i solen! Tyvärr hade pappa inga batterier i kameran så fick inga bilder på det otroligt vackra landskapet.
Aja, nu sitter jag och bara är jätte trött, har t.om pluggat lite fysik idag, så duktig är jag! Ikväll blir det mys med godis i soffan, nice!

Imorgon är det gameday!!!

Friday and it's partytime?!

Ursch så seg jag var imorse, hade verkligen ingen ork att träna så kom bara igenom drygt halva programmet och några bålövningar. Inte roligt alls!

Första och enda lektionen idag var religion, nästan två timmars snack om kristendom, rätt okej faktiskt. Redovisade även "det heliga vattnet" och är rätt nöjd med det.

På vägen hem var tåget sent vilket ledde till att jag och Pontus missade bussen, men det gjorde inget för vi tog en promenad i det soliga vädret hem istället, jätte skönt!

Nu sitter jag och funderar på kvällen, först träning och sen uttgång, hur skall jag hinna detta? Jag vill så himla gärna hänga med ut ikväll, fira Malin och dansa en massa! Aja, på nått sätt måste jag lösa det, får väl åka hem tidigare från träningen idag, jo så får det nog bli!

Nyfärgad och Nyklippt!

Idag har jag haft en riktigt bra dag hittills! Började med två timmar i skolan där det blev matte och fysik, gött! Därefter åkte jag till Jessica på Make me och fick hjälp med mitt hår, det behövdes verkligen en uppfräshning.
Efter nästan tre timmar i frisörsstolen fick jag se resultatet och jag är så fruktansvärt nöjd, det är verkligen jätte snyggt!  Längden är nästan den samma, bara toppat, färgen är lite rödare och ljusare. Tusen tack Jessi!

Förövrigt blir det träning ikväll(natt) 21-22.30, ingen rolig tid alls! Dessutom har jag lyssnat på världens bästa låt flera gånger om idag, nämligen Simple Plans- Everytime.

Bra dag idag, (förutom den sena träningstiden)

Kvällen räddad!

Idag har det varit en lite smått slitsam dag!
Först ett stenhårt spinningpass på morgonträningen, högt flås och massor av svett, och nästan mjölksyra, så nu har jag iaf gjort ett konditionspass den här veckan!
Därefter fysiklektion som gick ut på att plugga till provet, hann inte så långt eftersom det var roligare att snacka med Andréa. Egentligen skulle jag ha slutat här, 11.40, men inte idag!
Skoldagen avslutades med tre timmar på Universeum, guidning för tvåorna som en redovisning av vad vi gjort som projektarbete. Det var roligt, men svårt eftersom vissa verkade totalt ointresserade och absolut inte ville prova något eller ens lyssna. Aja, det gick bra ändå och jag är nöjd!
Var hemma igen vid 16.00 och då passade jag på att äta i lugn och ro innan jag satte mig ner och gjorde en mängd fysikuppgifter, skönt att jag faktiskt förstår det mesta också, hoppas att provet går riktigt bra nu!

Idag är det ju onsdag, vilket innebär att jag har en träningsledig kväll men inte tjurar jag för det, nehe! Idag är det nämligen massa bra program på TV! Kvällen räddas av andra avenyn, grey's anatomy och true blood! Grymt!

1mars, är det vår nu?

Idag är det första dagen i årets första vårmånad, men än ligger det snö på marken. Visserligen är den på väg bort nu och istället är det regn och några få plusgrader, men snart är marken grön och fin och jag längtar efter solglasögon, skinnjacka och converse, ge mig snart!

Förövrigt idag då, började dagen med morgonträning där jag körde ett jobbigt pyramidpass för benen, gaah, och så kom "snyggmackan" (våran gymtränare som förövrigt är utsedd till sveriges man) haha och plågade mig mer än nödvändigt, körde egentligen inte så tungt, men repetionerna gav massor, har redan träningsvärk!

Sen var det redovisning på engelskan, och dumma jag hade inte alls övat så bra som jag borde, men mina klasskamrater sa att de förstod allt jag sa och att det var helt okej redovisat, trots att jag tyckte det gick skit!

Sen slutade jag (eller ah, matten var frivillig) och begav mig hemåt. När jag kom hem satte jag mig direkt med projektrapporten, kände mig tvungen att göra klart ett första utkast nu, fick dock bryta mitt i för att hinna till träningen, och vet ni va? Jag CYKLADE till tåget, woho, längesen man kunde göra det! Inte lika kul att cykla hem sen när marken frusit men jag klarade mig utan vurpor den här gången. När jag kom hem tog jag itu med det sista på rapporten innan jag kände att jag ville lämna ifrån mig den. Hoppas på bra respons nu så att jag kan förbättra den!

Sedan dess har jag bara gjort ingenting, ska dra mig mot sängen nu!
Tjofräs


RSS 2.0