Slutspel

Imorse var det som sagt samling 9.00 i Heidhallen för semifinalen mot Kärra, och en mer spännande slutspelsmatch får man leta efter.

Efter att jag stått första halvlek som var sådär småknacklig från våran sida, med mycket missade skott och lite halvkasst samarbete i försvaret stod det 4-4. Och mer spännande skulle det bli.
Kärra öppnade andra halvlek bäst och kunde ta ledningen med 8-5. Vi ryckte upp oss och kunde kvitera och när slut signalen gick stod det 9-9 på tavlan. Sudden väntade och efter domarens konstiga lottningssystem fick Kärra börja anfalla. Och trots bra försvar lyckades de peta in ett avgörande. Vi förlorade matchen och att förlora är alltid lika surt även om cupen var för träningens skull.

Så vid halv 11 hade vi spelat klart för den här helgen, tråkigt men sant.
Men... Ur allting ont kommer något gott!
Nu när vi inte skulle spela final så kunde jag åka till Mikael och avnjuta resten av dagen i sängen. Bara mys hela dagen med världens bästa, det kan inte bli bättre!

Nu har älsklingen åkt tillbaks till K3 och jag sitter här i soffan och väntar på att London Ink ska börja, kvällen kommer väl spenderas här om inget dramatiskt händer. Så nu vet ni vart ni har mig...

Tjingeling


Kortedala cup - gruppspel !

Dagen började tidigt, samling redan 7.45 i Heidhallen.
Första matchen började 8.35 mot Trollhättan och det blev en rätt övertygande vinst, 22-5.
I andra matchen väntade tuffare motstånd, mot Flint åkte vi på pisk så det stod härliga till, 12-5,segt.
Tredje matchen ryckte vi upp oss något och kunde stå som segrare mot Rygge i en relativt jämn match, 12-9.
Sista matchen blev välidgt svängig och trots att TST spelade riktigt fult kunde vi vinna med 17-14.

Vi avslutade dagen som grupptvåa och imorgon väntar Kärra i A-slutstpelets semifinal. Samling 9.00 i Heidhallen och matchstart 9.45, HEJA OSS! Även det andra heidlaget lirar A-slutspel imorgon, tyvärr åker de på cupens tuffaste motstånd, Flint. Hoppas de verkligen kämpar och ger dem en riktig match!

Älskling kom förbi en liten stund och kollade när jag spelade! Det är konstigt att man kan sakna någon så mycket. Det blev lite mys på läktaren mellan matcherna sedan var han tvungen att åka igen, tråkigt. Åker till honom imorgon efter sista matchen, måste ju passa på att njuta av den lilla tid han är hemma.

Nu ska jag fortsätta kolla på en väldigt rolig film på femman.
Tjingeling


Friday, I'm in love

Nu var den här skolveckan över, och idag var vi i skolan i en knapp timme, känns ju jätte värt att åka till skolan då. Började iof 13.50 så fick iaf en rejäl sovmorgon. Efter skolan åkte jag, Malin och Rebecca in till Nordstan för att hitta en väska åt Malin, vilket vi tillslut gjorde. Åkte hem strax därefter och satt hela vägen hem på tåget och tänkte på hur fruktansvärt hungrig jag var, så ni kan ju lätt gissa vad det första jag gjorde när jag kom hem var?!
Efter att jag ätit hamnade jag här i soffan och såklart framför datorn. Nu sitter jag väl i princip och väntar in kvällen så jag kan krypa upp i soffan och bara mysa till någon bra film..

Ska försöka få tag på min älskling senare idag, han kommer ju äntligen hem på besök!! Saknat honom så enormt. Ska försöka locka med honom till heidhallen imorgon också för det är nämnligen handboll för hela slanten som gäller imorgon!! Det gillar vi!

Tjingeling


Dagens outfit

Kände för att lägga upp en dagens för en gångs skull, kanske borde bli en vana!?



Svarta jeansleggings -Zara
Vitt linne -mammas
Jeansjacka -Only
till detta- vita convers

090827

Då var även andra skoldagen avklarad och jag överlevde idag också! Redan idag började vi med projektarbetet, eller iaf en introduktion till det. Vi fick brainstorma och diskutera fritt i grupper och en hel del intressanta förslag kom upp.
Däremot är jag helt körd på universeumprojektet, så hoppas nu verkligen att jag får det för lärarna som väljer lovade att ta hänsyn till när man anmälde sig och jag var först på listan!
Om jag nu får som jag vill ska jag verkligen ge järnet för det verkar himla roligt att få vara guide på heltid i två veckor och sen göra ett fördjupningsarbete för den del av universeum som man får vara guide på. Spännande!

Slutade tidigt idag och kom hem strax efter ett, funderar på en power nap nu när första läxan är avklarad.
Träning ikväll, ska bli skönt att röra på sig efter en dags vila. Vi får lagen till helgens cup idag så hoppas på det bästa nu, ett gott gäng att lira med, fast då skulle jag ju spela med alla, och det går ju inte, aja det blir nog bra ändå...

Tjingeling


Första skoldagen

Jaha, nu har mitt sista gymnasieår börjat, ganska skönt faktiskt, men det kommer jag nog inte tycka sen.. Jag har fått ett helt okej schema som det ser ut nu, under hösten kommer jag bara läsa matte E, Fysik B, Svenska B och Engelska C. Fyra kurser med lärare jag tycker är bra, sen läser jag ju handboll som vanligt också. Gott!

Efter bara 2 timmar i skolan slutade vi för dagen, och efter lunchen som bestod av nuggets blev det en liten fika på stan, alltid trevligt!

När jag kom hem läste jag äntligen ut breaking dawn, så nu slipper alla höra mitt eviga tjatande om böcker, jag kommer sakna Bella's värld. Men jag kommer över det! Tänkte läsa snabba cash om ett tag när boksuget kommer tillbaka. Efter kanske 12 böcker den här sommaren så får det vara nog på ett bra tag.

Den senaste stunden har jag ägnat helhjärtat åt Andreas, ibland saknar jag den jäveln faktiskt. Aja tur att internet finns så man trots avståndet kan hålla kontakten..

Därför tillägnar jag det här inlägget till honom genom en vacker bild jag tog :) Sry Andreas, men jag vet att du tycker om det !


Tjingeling


Jochans födelsedag

Här kommer lite bilder från i fredags :)


Dammsugare och skratt

Ursch, det var alldeles för längesen jag och Hanna träffades. Som vanligt när vi ses så består tiden mest av skratt och massa fniss. Alltid lika underbart att träffa denna brud, nu måste vi se till att det blir oftare, lova mig det Hanna!!
Fikan blev lång och rolig, tyvärr var tiden inte tillräcklig för att vi skulle hinna snacka av oss allt vi ville så får göra om det snart igen. Om tre veckor fyller Hanna 18 också och då blir det fanemig fira!!


Nu ska jag läsa och mysa i soffan :)
tjingeling

Sunshine in my heart

Igår tog det lååång tid innan jag kunde somna, jag funderade alldeles för mycket.
Jag låg jätte länge och tänkte på hur mycket jag verkligen saknar Mikael nu när han gör lumpen och vi inte kan ses, det är hemskt, nästan så det gör lite ont i hjärtat på mig.
Sen tänkte jag på hur tomt det blev nu när Sandra åkte till USA och inte kommer hem förrän i slutet av november, vem ska jag nu dela allt med?.
Även Handbollen tänkte jag mycket på, hur skönt det är att jag får köra för fullt utan att behöva bry mig om att armbågen gör ont, hur fruktansvärt goa lagkamrater jag har och hur kul det ska bli när serien startar den 19september!
Det var skönt att kvällens sista tankar ägnades till något jag verkligen tycker om och som alltid gör mig glad, Handbollen är verkligen mitt liv, eller iaf största delen av det!

Näh nu ska jag gå ner och njuta av min goda ungsstekta falukorv och sedan ska jag traska ner till bibblan och hämta min bok som ÄNTLIGEN har kommit!
Efter detta blir det en efterlängtad fika med Hanna, ursch vad jag saknat att snacka med den bruden va!

Tjingeling


Målning på hög nivå

Idag har jag endast gjort hurtiga saker, så duktigt av mig va?!
Morgonen började redan vid 10 då mamma väckte mig och tyckte jag skulle ta vara på dagen, efter ytterligare en liten stund i sängen gick jag upp för att äta frukost och därefter fick jag med mig brorsan til gymmet. Körde Börst och armar idag och var verkligen helt slut i hela armarna efter ha gjort alla biceps och underarms övningar jag kom på, och det var en del vill jag lova. Bänkpressen gick väl sådär, min armbåge gillar det inte riktigt och då har jag inte vågat köra förrän nu. Har alltså inte gjort någon bänkpress alls sen testerna i skolan i mars, men efter klartecknet från läkarn så får jag iaf köra lätta vikter, så det gjorde jag.

När jag kom hem blev det bara ett ombyte av kläder och sedan gick jag ut och gjorde pappa sällskap, målning av panelen var dagens uppgift och fram tills för en liten stund sen har jag bara tagit paus för att äta mat. Så duktigt av mig!
Nu ska jag ta och duscha av mig svetten från träningspasset och färgen från målningen, har t.om färg i håret.

Tjingeling



Ny design, vad tycks?

Nu när hösten närmar sig och även första skoldagen tänkte jag slå till med ny design. Lite varmare färger och ett höstligare tema tycker jag kändes passande...

Vad tycks?

Så länge vi båda andas..

Näh ursch, nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera här men tyvärr så har inte tiden funnits.
Så en snabb update av de senaste dagarna kommer här..


Torsdag: lång sovmorgon och ordentlig frukost, vilket var bra. Sen drog jag igång, Startade tvättmaskiner och hängde tvätt samtidigt som jag lagade två stora lassanger och läste Eclipse. På eftermiddagen när alla husliga sysslor var klara låg jag på gräset i värmen och läste i min älskade bok. Kvällen spenderades sedan i heidhallen, som vanligt. Handboll hela träningen var riktigt gött och nu efter två veckor börjar känslan komma tillbaks, gött!

Fredag: Tidigare uppgång idag för att hinna läsa lite Eclipse innan jag och pappa åkte till läkaren på Carlanderska. Fick positiva besked denna gång både på röntgen och av läkaren. Så nu kan jag kasta armbågsskyddet igen och köra så det ryker, även om det kommer göra ont ibland, rehaben kommer jag fortsätta med, men inte i något desperat behov av att bli frisk utan istället för att bli stark! HÄRLIGT! ! Och förresten, för er som tycker som jag, att bröderna Lundqvist är sjukt läckra kan jag avslöja att jag träffade på Joel på röntgen, de ni.

Kvällen blev också riktigt bra, utgång med Sandra, Jochan, Jossan och C.O. Efter en vända på NRJ in the Park (där Dead By April gjorde en grym spelning) bar det av till Chez för att firas, Jochan fyllde nämligen 19. Efter 2 timmars "förkrök" gick vi till BLVD där det var full rulle, trots den dåliga musiken, och vi vet verkligen hur man får igång ett dansgolv! ;)
Jag hade iaf hur trevligt som helst, träffade riktigt många jag kände och det var roligt då jag inte sett dem på ett bra tag.
Kom hem strax efter 3, ganska tidigt ändå, men det räckte efter en lyckad kväll!..

Lördag: Dvs idag. Idag kom jag upp ur sängen rätt sent och blev genast satt i arbete. Har faktiskt varit riktigt duktig, jag tvättade delar av huset (den utvändiga panelen) och jag lovar de va jobbigt så jag kommer ha träningsvärk i axlarna imorgon. Efter att ha avklarat mitt uppdrag slog jag mig ner med min bok och läste ut den, ursch jag gillar verkligen inte slutet, alldeles för sorgligt, dumma dumma. Hoppas nu att allt blir bra i sista boken som jag ska hämta på måndag! Boken heter Breaking down på engelska men på svenska Så länge vi båda andas..

Så nu vet alla, allt om min icke händelserika vecka, Ikväll blir det riktig myskväll med godis och mys i soffan, dock bara en grej som saknas, och det är älskling..
Tjingeling

eclipse

Äntligen har jag fått den tredje boken i Twilight-serien. Boken har orginaltiteln Eclipse, men eftersom jag är bättre på svenska än engelska så har titeln blivit översatt till Ljudet av ditt hjärta. Boken börjar där föregående slutar och är precis så fängslande som den ska, det tog mig bara en timme att nå sida 116 av 527, så lagom till helgen har jag nog läst ut även denna bok.

Idag är det förresten bara en vecka kvar tills även jag börjar skolan och kan dela mina kompisars klagomål över scheman osv. Ska bli roligt att äntligen träffa klasskompisarna, det blir rätt tomt utan er. Skönt också att komma tillbaks till rutiner och fasta tider så allt man vill göra hinns med.
Förövrigt idag har det inte hänt mycket, jag har städat huset, jättefint sa både mamma och pappa. Sen blev det inte mycket tid över eftersom vi hade såpass tidig träning så fick jag åka hemifrån redan 15.15, segt. Jag lägger ungefär 5 timmar varje dag på att åka till träningen, träna och åka hem igen, men vad gör man inte för det man älskar?!

Näh nu blir det väl iaf sängen för min del, får väl se till att komma ur sängen i hyfsad tid imon.
Tjingeling

tisdag

Idag har alla kungsbacka elever börjat skolan och jag sitter här och lider för att jag inte har något att göra under min sista sommarlovsvecka. ursch ursch.
Börjar verkligen bli rastlös över att bara gå hemma, trött blir man också. Aja har iaf gjort lite nytta idag, tycker jag iaf. Började dagen med en ordentlig frukost och hamnade framför friidrotten på Tv'n där både Johan wissman och Emma Green klarade sina försök på 400m resp höjd. När jag tröttnat på friidrotten passade jag på att göra mig i ordning för dagen och hamnade sen framför Tv'n igen, där våra värsta år stod på tablån, men efter en timme med familjen bundy tröttnade jag på att vara innomhus och gick en långpromenad, en timmes promenad är inte illa pinkat.
Nu börjar jag däremot bli riktigt hungrig, så det blir till att ställa sig i köket och koka ihop något gott.. Tänkte åka in tidigare till träningen idag och kolla på damernas match mot Sävehof bara för att ha något att göra resten av eftermiddagen.

Tjingeling


Det är ju bara hår..

Det var ungefär så jag mottiverade mig när jag bad mamma klippa håret på mig. Och kort blev det, eller iaf kort för att vara jag. Visst låter det dumt att klippa av håret till axlarna när man egentligen vill ha långt och vacker hår. Men jag kände mig illa tvungen att göra något åt allt det slitna trullset som bara var skabbigt och inte gick att göra något vettigt med ändå. Så nu var det äntligen gjort och nu kan det förhoppningsvis växa som normalt ett tag till. Skönt!


Nu ska jag ta bort handduken från huvudet och fixa till min nya frisyr!


Tjingeling


Ännu ett misslyckat läkarbesök..

update från bibblan.
Kom precis från läkarn på Lotusgården, var riktigt optimistisk när jag gick dit för jag ville verkligen att han skulle ge mig ett svar på mitt problem. Men icke, han sa inget nytt om armbågen alls. Så för femtielfte gången så har jag fått veta att jag har en "golfarmbåge" som inte verkar vilja ge sig trots 7 veckors uppehåll från handbollen och evigt rehabande.
Som vanligt säger han att jag måste vila och börja spela med skydd, trots att det inte hjälpt tidigare. Jag orkar verkligen inte en säsong till med en kass armbåge, men jag tänker göra som vanligt, bita ihop och köra på även om det gör ont.
Han skulle iaf skicka en remiss till ortopeden så förhoppningsvis kan de hjälpa mig...

Nu ska jag fråga bibliotekarien när mina beställda böcker kan tänkas komma..

tjingeling


loving you, loving me

Gårdagskvällen var riktigt mysig, blev en massa film, mys och polly.
Jag och Mikael såg Allt om min buske, Valkyria och Micke och Molle 2 och bara njöt av att få vara nära varandra. Vi somnade nog ganska tidigt ändå, eftersom vi båda var helt utslagna, jag av all träning och Mikael av sina två första veckor i Karlsborg. Vaknade däremot rekorderligt tidigt för att ha sovit tsm med Mikael, redan halv elva var vi uppe och åt frukost och då hade vi båda hunnit med en dusch också. Sen blev däremot sängen väldigt lockande igen och vi gick och la oss och bara myste i några timmar till. Sedan blev det tyvärr dags för mig att åka hem, aldrig roligt att säga hej då och inte veta när man ses nästa gång, men om inte allt för länge tror jag.




När jag kom hem blev det lite ombyte och käk för att senare åka med Sandra in till stan och kolla på Rix fm festival på  Kungstorget. Efter 3 timmar av musik begav vi oss hemmåt och jag var hemma vid nio igen, och nu är jag väldigt trött, så blir nog snart sängen för min del...


Tjingeling

090815

Igår kväll var jag i stan med Filip (bror), Sofia, Frida, Fredrik och Oscar för att kolla in stämningen på gbg-kalaset. Nog var det stämningsfullt alltid, massor av människor som njöt av alla gratis grejer.
Vi började våran kväll på kebabhouse för att vi verkligen behövde något att äta, sen gick vi ett varv på avenyn och ner till kungstorget för att kolla in Petter på scen, riktigt bra den stunden vi såg. Vi drog oss sedan bort mot Götaplatsen och den stora scen som blivit uppmonterad där. Vi såg finalen i GH (guitar hero) och jag blev jätte farcinerad av deras skicklighet. Därefter blev det mer livat i publiken. Hela avenyn var fylld av människor som ville se Europe. Dock var det väldigt dåligt ljud på sångarens mic så musiken tog alldeles över för mycket. Vi drog efter ungefär halva konserten för att hinna med tåget hem och komma i säng i hyfsad tid.

Idag har jag i princip varit bofast i heidhallen. Redan kl 10 började vi träna denna mulna lördag.
Första passet bestod av långa intervaller i skogen, ca 200m x10 i upp och nerförsbackar och 8 medicinbollsövningar, 20kast av varje.
Därefter blev det till att byta om till kläder som inte var svettiga och även trycka i sig lite enklare mat, dvs bananer och drickyogurt.
Andra passet började vid 13.00 och detta pass var menat att vara "lugnare" än det första men de vette tusan. Massor utav spänstövningar och sedan ännu mer intervaller. Idioten x10 och sedan längre intervaller igen, fast på platt mark denna gång, sträckan var också nerkortad, 150m x 10 "bara".

Så nu sitter jag här i TV-soffan och njuter över att jag varit så duktig idag. Väntar på att älskling ska höra av sig så jag kan åka dit och mysa!  Passar på att kolla på Miami ink också!

Tjingeling


tråkiga torsdag

hm ja så känns det idag, uppgång halv 6 för att åka och jobba en stund. När jag kom hem bar det av till närakuten för att söka hjälp för min onda armbåge, men näh, där kunde dom inte hjälpa mig sa dom, eftersom det inte var en akut skada. Men om man har väldigt ont så är det väl alltid akut?! eller? Aja efter att ha tjafsat med kärringen i receptionen så fick jag iaf träffa en läkare som bara grymtade lite och sa att jag kan inget göra, du måste uppsöka din gamla läkare.
Men han skickade åtmindstånde en remis till ortopeden. Jag har fortfarande ont i armbågen, lite extra ont eftersom läkaren höll på att vrida och klämma på den.
Så på måndag blir det ett besök på lotusgården för att se om dom är villiga att hjälpa mig den här gången, jag vill verkligen inte ha ont längre! Är dom lika envisa om att det inte är "något" som sist så blir det Carlanderska på fredag nästa vecka, så det verkar lösa sig även om det är segt att vänta.

Annars idag har jag inte gjort mycket, gick och la mig och sov en stund efter besöket på akuten, när jag sen gick upp vid 11 blev det en andra frukost och tidningsblädder.
När jag tröttnat på alla artiklar om tonårsmördare och kulturkalaset la jag mig i solen och stekte i nästan två timmar, men nu har ett tjockt molntäcke lagt sig så va inget skönt längre. Så kommer väl att sitta här tills att det blir dags att laga mat, tråkigt nog.

Träning ikväll såklart, och det ser vi fram emot!!

Förresten så saknar jag Edward och Bella i twilight, och jag har fortfarande inte fått böckerna ifrån biblan, gaah! Jobbigt läge!

Underbart att vara igång igen!

Igår var det första handbollsträningen på 7 veckor, helt underbart att få stå på planen igen!
Träningen började med fotboll som vanligt och trots att vi var alldeles för många på plan så blev jag genomsvett av den halvtimmen. Sedan drog vi igång på riktigt med handboll. Passningar, som faktiskt satt där de skulle idag, det kändes skönt.
Sedan målvaktsuppvärmningen, och även om jag var lite ringrostig så gick det riktigt bra, fötterna är inte riktigt med än, men det kommer om någon vecka.
Spel 3 mot 3 stod som nästa övning och efter några anfall kom jag in i det och det gick riktigt hyfsat faktiskt, speciellt andra rundan gick jätte bra, trots att min armbåge gick sönder igen och bara jobbade sig och gjorde ont resten av träningen.
När vi sedan spelade på helplan gick det också bra, jag tog det mesta jag skulle och de snabba utkasten satt riktigt bra i nävarna på utespelarna.
Träningen avslutades med helkontringar och de kontringar jag fick emot mig kände jag att jag hade koll på även om det är omöjligt att ta allt. När det sedan blev min tur att kasta och det återstod max 4 minuter på träningen lyckas jag få 2blåsor och dessutom riva sönder dem så utkasten blev inge vidare, sorry tjejer.

Måste bara säga ett stort grattis till Jonna också, som kunde vara med på hela träningen igår efter ett år som korsbandsskadad. Härligt att ha dig tillbaka!! Du har varit saknad!

Idag kör vi igen, men bara barmarksfys! Det är bra för jag har så förbannat ont i min armbåge, klarade ju knappt av att använda vänsterhanden när jag körde bil i morse. Det bådar inte gott att ha det såhär en säsong till, så på fredag nästa vecka blir det läkaren igen, fast denna gång på Carlanderska! Hoppas att jag äntligen kan få ett svar på vad det är som gör så ont och vad som behövs för att jag ska slippa det..

Tjingeling

Jsm- steg 1

Lottningen till första rundan i Jsm den 26-27september har kommit :)

 Grupp 14  
 Alingsås HK  
 BK Heid  
 IK Lågan  
 IK Sävehof


En helt okej grupp, sävehof blir dock svåra, men vi ska kämpa!!!

river flows in you

Sista dagen på jobbet idag, häärligt! Nu ska jag bara njuta utav de sista veckorna innan skolan börjar.
Träningen börjar imorgon också och det ska bli så fruktansvärt roligt att få köra igång och träffa alla underbara tjejer igen efter det alldeles för långa uppehållet.

Fick sms från älsklingen i natt, den stackarn hade uppställning och grejer kl 3 imorse. Han har kul iaf och förhoppningsvis så har han permis i helgen, det gillar vi!

Nu ska jag hitta på nått skoj
Tjingeling

Sova säng..

Jag köpte mig en ny säng i torsdags och den är helt underbar, 120 cm bred också så nu blir nog älsklingen glad när han kmr hit sover nästa gång, även om det är mysigt att ligga tätt ihop i en 105 cm säng så blir det alldeles för varmt en hel natt. 

Så idag sålde jag min gamla säng, och någon annan får äran att njuta av den, väldigt praktiskt! :)


New moon

Jaha, nu var även andra boken i twilight serien utläst och jag är bara mer fast..
Jag är nog lite småkär i Edward faktiskt så imorgon bär det av till biblioteket för att låna tredje boken, ljudet av ditt hjärta.

Något alla faktiskt borde lyssna på är alla de underbara soundtracken till första och andra filmen! De är helt otroligt vackra!


Tre exempel är...

Robert Pattinson - Never think

Bella's lullaby

River flows in you




Beach och utgång

Gårdagen blev riktigt lyckad faktiskt. Förmiddagen spenderade jag ensam hemma i trädgården med boken När jag hör din röst. Jag kunde knappt lägga den ifrån mig när Sandra kom och vi åkte till Åsa för att trängas med resten av allt folk, och jävlar vilken turist strand åsa såg ut som, alla låg packade som sillar, men det fanns mycket smått och gott att titta på.

Efter några timmar av sol så begav vi oss hemåt för att tagga inför utgången. Blev en riktigt lyckad kväll även om den absolut inte blev som planerat.
Kvällens första stopp blev på The queen, för där är drickan billig, fattiga som vi är. Vi drog sen vidare till BLVD och checka läget, rätt drygt folk, men vi träffade Filip och Mickey som vi tänkte haka på till KeyBar, men inträdet va pissdyrt och vi hade inte tagit stämpel på BLVD så vi tog tåget hem och gick till Mingel istället, och gissa, vi hade svinkul där, liveband, dansgolv och alltid trevliga människor! Det gillar vi!

Bilder kommer väl såsmåningom när Sandra orkar ta med sin usb-sladd hit. :)

Tjingeling


sommar och sol

jadu, det gillar vi.. äntligen är sommaren tillbaks och äntligen är det helg.
Jag har jobbat hela veckan, därför har det varit väldigt dålig uppdatering här på bloggen.
Inget roligt eller intressant har alltså hänt i veckan, mer än att jag åkt lite båt med mamma och pappa idag, det var riktigt härligt!

Imorgon blir det lite träning, lite beach och lite krogen, får se om det blir någon update efter det!
tjingeling

Suspicious minds



http://www.youtube.com/watch?v=cULohpYAhwk
  

Elvis gör den bra, men Brolle gör den underbar..
Såg honom live förra sommaren och den här låten gav mig gåshud
 och det gör den varje gång!!
Lyssna!

För han är min militär...

Idag började dagen med ett fyspass med pilatesbollen, hoppas på att övningarna känns i kroppen imorgon, för det var faktiskt rätt jobbigt måste jag säga. Efter den obligatoriska duschen blev det slappande fram tills middagen, där hela familjen plus farbror Claes satt samlade och njöt av den stekta laxen. Till efterrätt fick vi äpplepaj och vaniljsås, alltid gott!

Efter all denna mat var jag proppmätt och jag tog bilen till Mikael för att mysa en liten stund, sista gången på några veckor nu. Imorgon rycker han in och kommer den närmaste tiden befinna sig i Karlsborg, K3. Vi får väl se när vi ses igen, om inte allt för lång tid iaf!

Nu börjar det iaf bli dags för sängen, ska upp redan 05.30 imorgon så behöver min skönhetssömn för att orka jobba i en vecka nu!

Tjingeling


RSS 2.0