Ännu en lyckad helg!

Mina helger är minst lika slitiga som mina skoldagar men åh vad jag älskar det!!!

Igår började dagen med jobb, 6,5 timmar på Explora där det var lungt och skönt bortsett från en stukad fot och några små stickor i fötter.
Efter jobbet gick jag till Bergakungen för att hämta biljetter till Toy Story 3 i 3D!
Därefter blev det ombyte och uppiffning på jobbet innan det bar av upp mot Chalmers och winden för en fin phaddersittning, otroligt trevligt och väldigt väldigt roligt, jag har nog världens grymaste klasskamrater!
Efter en fin tre rättersmiddag och gycker från diverse studentföreningar så traskade vi ner till Kårhuset och festade loss. Jag var ju duktig och var nykter hela kvällen, vilket innebar att jag körde bil, väldigt skönt, var hemma vid halv 3 typ och slocknade direkt. Under festen så blev det både lite dans, ömma fötter, hoppborg, mycket snack och skratt tillsammans med mina goa kursare. Tappade dock bort nästan alla direkt så det var de "fyra E'na" som hängde ihop, dvs Jag, Erik, Edvin och Elias, väldigt väldigt roligt!

Idag så vankades årets första träningsmatch med laget och det var en riktigt svängig match, men det är väl så det är när säsongen drar och man inte är matchtränad, ingen var riktigt iform men det fanns stunder där allt fungerade och efter underläge i halvlek så vann vi tillslut med 29-23. Bra kämpat tjejer!
Efter matchen mötte jag upp Filip i stan för att käka på la Gondola och gå på bio, en väldigt väldigt mysig eftermiddag med min älskade bror. Filmen var förstås Toy Story 3 och den var väldigt bra! Helt klart sevärd!



Nu är det iaf alldeles strax dags för sängen! Imorgon är det skola igen!

Äntligen helg!!

Duggan imorse gick inte alls bra så det är bara att glömma den och göra nästa prov bättre! Efter dugga och datalektion så åkte jag till gymmet och körde ett svettigt bålpass. När jag kom hem blev det käk och en timmes sömn. Därefter var jag på optikkällaren och provade lite olika glasögon, ska man vara nörd så måste man ju ha snygga glasögon iaf. När jag hade kikat runt lite så åkte jag till heidhallen där damerna spelade match mot det danska laget Roskilde och vann. När matchen var slut satt jag och resten av b-laget på läktaren och väntade på att våran träning skulle börja. Träningen gick bra och jag skyndade mig hem för att äta tacos som mamma så snällt hade gjort.

Efter maten så satte jag mig här framför datorn för att fixa lite, även boka biljetter till Toystory3 på söndag, det blir jag och brorsan som går, kul!

Nu: SÄNGEN!!!!

Trötta ben!

Jag vet att jag sällan uppdaterar mitt liv här på bloggen men det finns knappt någon tid alls för datorn nu när det är mycket med både skola, nollning och träning, men det blir nog snart bättre!

Idag har jag iaf suttit och pluggat matte större delen av dagen och även hunnit med ett helt underbart träningspass, om man nu får säga så. Först handboll i 1,5 timme som faktiskt gick bra bortsett från utkasten som sög. Men annars så. Efter inneträningen blev det en stund på gruset där vi körde 5st 2minuters intervaller och sedan kortare intervaller i sammanlagt 10minuter, mina ben var helt döda efter löpningen i det tunga gruset men det är det värt med tanke på hur underbart man mår efteråt!

Färdmedlet hem var idag spårvagn och tåg och jag passade då på att plugga lite mer matte, bra inför duggan imorgon! När jag kom hem och hade fått i mig lite mat så hamnade jag här framför datorn och nu är det dags för sängen.


Tjofräs

En toppen helg!!

Min helg har varit helt awesome även om jag inte kunnat delta i någon nollning på skolan, men det kommer nu i veckan...

I fredags efter skolan var det först träning och sedan inkilning med laget och vi nya utsattes för en mängd prövningar, bland annat ölhäv och strafftävling. För att se bilder så kan ni kika in hos Frida eller leta upp någon lagkamrat på facebook. Det blev iaf en riktigt riktigt nice kväll med mycket att dricka och otroligt trevligt sällskap, räkorna var inte fel dom heller.

Igår, dvs lördag, så var det en riktigt seg tjej som skulle till jobbet och trots drickandet under fredagskvällen så mådde jag riktigt hyfsat, dock väldigt trött. Det blev en heldag på explora och när jag kom hem blev det snabbt ombyte och uppiffning innan det bar av mot Vallda där vi hade kräftskiva med jobbet, väldigt roligt och lika mysigt som vanligt, mina arbetskamrater är grymma!
Efter allt kräftätande slog vi oss ner vid en brasa för att slippa myggen och samtidigt passa på att sjunga en massa sånger, såklart var Fredrik Åkare och Cecilia Lind ett högt prio på sånglistan, den sjungs nämligen alltid! Vi ynglingar som fått den underbara uppgiften att jobba idag begav oss hemåt trötta men belåtna vid elva.

Idag har jag stått i en outhärdligt varm regnskog hela dagen och nu är jag trött och degig, kvällen tillbringas i soffan för imorgon är det skola!

Maskinteknik på Chalmers

Igår började jag skolan, bara fem år kvar tills jag är klar, hehe...

Kl 8.30 var det samling på götaplatsen där nollningen började. M.A.K tog emot oss nollan, gav oss våra asterix hjälmar och tillsammans promenerade vi upp till Chalmers som kommer vara ett andra hem de närmaste åren.

Var inte hemma förrän efter 21.00 igår efter att ha haft skriktävling, informationsföreläsningar, lunch och nollbrickstillverkning, en väldigt rolig första dag.

Idag började allvaret, kl 8.00 imorse var det infomöte med MnollK som gällde och därefter en mattelektion på nästan 3 timmar. Matteläraren grundlurade precis alla genom att dra något väldigt svårt på tavlan, alla blev så lättade när han avslöjade bluffen. Förutom föreläsning så var det en diagnos som gjordes, hann definitivt inte klart med ens hälften av frågorna. Hade iaf rätt på dom jag kände att jag kunde, vilket bara var 3st.

Efter matten var det lunchföreläsning med Sveriges ingenjörer och efter detta valde jag och min nya kursare Mikaela att ta tåget hem istället för att gå på stadsvandring. På vägen hem passade vi på att köpa block och lite annat behövligt för att få ordning på anteckningarna.

Innan jag begav mig hela vägen hem så blev det en vända på gymmet och nu ska jag alldeles strax gå till Patrik och kolla film en stund.



waka waka...

Är den låt som strömmar ur Filips högtalare och den är faktiskt väldigt väldigt bra!


lay down on a bed of pillows

åhå, vad jag är trött...

Mehdi satte ord på min trötthet idag när han sa att man skulle kunna köra in en spårvagn i munnen på mig när jag gäspade, så enormt trött har jag varit hela dagen. Men jag tog mig igenom arbetsdagen galant ändå, jag var som tur inte den enda som var väldigt trött på jobbet. Vi var så trötta att vi t.om hade krig med skumsvampar i personalrummet, inte särskillt moget men väldigt roligt.

Igår var jag iaf på poolparty hos Patrik efter jobbet, det var en lagom kväll, nyktert för min del, med mycket snack med väldigt roliga människor och även lite bad. Var hemma strax efter ett iaf och slocknade direkt!

Efter dagens arbetstimmar så åkte jag hem för att äta och sedan drog jag mig mot gymmet och körde ett mage/rygg/axlar-pass som förhoppningsvis ger lite träningsvärk imorgon.

Imorgon är det min sista arbetsdag innan skolan börjar och kvällen avslutas i heidhallen med första träningen för b-laget.

Nu ska jag duscha och äta innan det blir sängen!

nästa hållplats: Sängen!

Idag har jag jobbat, en faktiskt ganska lugn dag där jag både hunnit se hajmatning och tropiskafiskar, jätte intressant att titta när andra håller i guidningar!
Slutade jobba strax efter fem och då begav jag och Fredrik oss till Nordstan och hemköp för att köpa lite godis, han till sin gamenight och jag till filmkvällen med brorsan som är nyss hemkommen från Rhodos.

När jag kom hem möttes jag av kräftor och krabbor som efter en lång tids skalande slank ner snabbt i magen, man ska verkligen inte vara utsvulten om man ska på kräftskiva för då hinner man ju svälta innan maten når magen, hihi.

Sedan slog jag och Filip oss ner framför tv'n och han fick välja film, det blev "From Paris with love" en actionfilm med John Travolta i en av huvudrollerna, jag som inte är sådär jätte mycket för action tyckte den var riktigt bra, en film att rekomendera!


Förresten, min älskade bror hade köpt ett par raybans (pilot) och en parfym till mig på Rohdos, snällt va! =)

Asterix : Stark, Snygg och Cool

Asterix är mitt nya helgon som jag skall dyrka under mina år som student på Maskinteknik!

Fick ett stort kuvert från skolan idag och jag började läsa igenom lite nollningsschema och annat kul från Kåren och MnollK, väldigt lockande måste jag säga.
Men sen öppnade jag nästa kuvert och fann ett 150sidor tjockt mattehäfte med repetion från gymnasiet. Jag har suttit i 3 timmar och läst igenom en del, långt i från allt och jag vet vad jag kommer göra imorgon, ursch jag som nästan längtade efter skolan, men nej inte längre...

Förresten så lyckades jag bränna lite pengar på Rean idag oxå, det blev ett par as läcka miss-sixty jeans för 450 spänn plus en jätte fin tunika från acne för 500, riktigt riktigt nice, får se om jag är duktig och visar bilder imorgon.

Nu är klockan snart halv ett och det är dags för sängen.

Varför regn??

Varför i h*vetete ska det alltid regna så fort jag har en ledig dag, bläää!

Vaknade iaf vid 10 och efter frullen begav jag mig ganska snabbt mot gymmet. Valde att köra armar eftersom det är det som är minst slitet, avslutade passet med lite rörlighet, behövligt!
När jag kom hem igen började det regna så jag dök in genom ytterdörren och passade på att använda massagemaskinen på mina vader innan jag studsade in i duschen. Har även passat på att raka benen och peala fötterna, gött!

Nu ska jag iaf äta lite lunch och sedan ut på en sväng med mamma, blir presentshopping och mathandling.


Det händer mycket knasigt på Universeum

Nu har jag jobbat i två dagar och igår var jag alldeles slut när jag kom hem efter träningen och jag är fortfarande väldigt trött. Då är det tur att det händer mycket roligt på jobbet.

Igår började dagen med att jag såg en väldigt missmatchad klädsen på en unge, som tur är verkade han nöjd.
Han hade på sig rosa/röda urblekta gummistövlar med vita blommor, brun-vit rutiga byxor och en mörkblå t-shirt med de mest skrikande färgerna man kan tänka sig på.
Därefter blev en tonårskille så otroligt rädd för en av våra apor att han kastade sig baklänges och fick en rejäl luftfärd innan han landade pladask på golvet, stackarn, men det såg väääldigt roligt ut!
Efter jobbet bar det direkt av till träningen och mitt huvud var så tungt att inget fungerade för mig, ursch hatar sånna träningar. När jag kom hem somnade jag direkt och sov som en sten hela natten.

Idag började dagen med att Mehdi föreläste om bajsmängden i fisar och berättade att enda gången man lägger blöta fisar är när man inte har tillgång till rena kalsonger, väldigt udda samtalsämne men men, det är Mehdi vi pratar om.
Dagen fortsatte på ungefär samma höga inteligensnivå och vi har haft väldigt roligt hela dagen, trots att vi varit lika trötta bägge två, jag höll förövrigt på att få en vattenballong över mig när vi hade vattenexperiment, barnen asgarvade och jag fick blöta skor, men roligt var det.

När jag kom hem så blev det käk och nu sitter jag framför tvn och kollar på supersize vs superskinny, riktigt vidrigt program som får en att insé hur hälsosam man egentligen är trots lite godis och annat gott ibland.



Trött och sliten

Trött och sliten men jag mår helt underbart ändå.. Vädret kunde ha vart bättre dock.

Idag fortsatte träningshelgen med ytterligare två pass. Det första bestod av handboll och i nya skor gick det faktiskt bra, var väldigt trött i huvudet sista kvarten bara men jag var nog inte ensam om det.
Efter passet vart det lunch på Giggis igen och idag bjöds det på lassange, godare än gårdagens mat.
Dagens andra pass gjordes på Verket och det var väldigt skönt att få köra gym istället för att gå ut i spåret och springa. Det blev ett rygg, axlar och mage-pass som gick riktigt bra och hela träningen avslutades med 20minuter cykel i ganska tungt motstånd.

När jag kom hem blev det mat och nu har jag hamnat framför tvn och tänker inte göra många knop den här kvällen.


Imorgon är det på't igen, först jobb och sedan träning, heja heja!!!

Träningshelg

Oj oj jösses vad jag är sliten efter en heldag med träning...

9.30-11.15 handboll
Kändes helt okej att gå upp tidigt för att vara på plats i hallen vid rätt tid och träna dagens första pass, men det tar på både den mentala och fysiska kraften att träna, speciellt när koncentrationen måste ligga på topp hela tiden. Men det gick bra, trots min omatchande klädsel, chockrosa byxor och röd tröja, dum som jag är hade jag glömt både knäskydd, ryggskydd och mina vanliga brallor, men det löste ju sig bra ändå.

12.00 Lunch på GIGGI
Efter träningen begav vi oss till radiotorget för att äta pasta och köttfärssås på Giggi, inte den godaste köttfärsåsen jag ätit men hungern vann och allt gick ner. Vid bordet hade vi diverse knasiga diskussioner.

12.30-14.15 fri-tid
Efter maten hade vi egen tid och nästan alla av oss begav oss till StadiumXXL för att kolla efter nya inneskor, jag uppdaterade mig och köpte den nya modellen av nästan samma sko som jag har sedan tidigare. gött med nya skor!!

14.15-14.45 Möte
Ett typiskt träningsläger möte, det är ju lite hemligstämplat som ni förstår.

14.45- 16.45 Löpfys
Det här var riktigt jobbigt, först långa intervaller 5x4 minuter på en skogsslinga som bestod av riktigt jobbig terräng så förutom fokus på löpningen så var man tvungen att veta exakt vart man satte fötterna. Därefter kortade vi slingan lite och sprang 5x2 minuters intervaller, slingan var lika jävlig och det var minst lika jobbigt. Efter alla intervaller blev det backe 5 gånger trots att nästan hela intervall rundan bestått av backar både upp och ner, men sen var det ett lyckligt ögonblick när träningen var slut och vi kunde lunka tillbaks till hallen för att strecha och duscha.

När jag kom hem vart jag hungrig som ett djur och fick föräta lite innan middagen. Grillad lax till mat, mums! Sen blev det även efterrätt, paj gjord på frukter från trädgården och vaniljsås, ännu mera mums!
Nu sitter jag framför tv'n och kollar film och laddar inför ytterligare en hård dag med laget. Tagga, tagga!!


Lets get naked!

Har precis sett en ur söt film, Valentine's day som var fylld med kända skådisar och trots detta var det absolut ingen flopp utan den var riktigt gullig och lite små knasig. Sista meningen som berättaren säger är: And we listen to the three little words everyones want to hear, - Lets get naked!

Aja övrigt idag då så blev det sommarens längsta sovmorgon typ och därefter dammsög jag rummet och bara lät tiden gå förbi, njöt en stund i solen på altanen, och åkte till träningen strax innan fyra och körde skiten ur mig på ett drygt 2 timmar långt handbollspass, så sjukt jobbigt men jag älskar det och det är det roligaste som finns!
När jag kom hem var jag helt slut och efter dusch och käk blev det filmen och nu är den precis slut och jag kikar på nått annat skumt på tv. Snart sängen tror jag, jag är trött!

och som jag längtar!

Nu är det bestämt, Min älskade vän Sandra kommer hem den 9onde September och som jag längtar! Det ska bli så underbart att äntligen få hem sin bästa kompis!


Väldigt trött

Jösses nu har jag haft fullt upp i flera dagar och inte haft en tanke på att skriva av mig men det får blir ett längre inlägg idag helt enkelt.

Nu har jag jobbat i fem dagar och är ledig resten av veckan, det ska bli riktigt skönt. Träningsläger hela helgen oxå.

I Måndags hände en rätt rolig sak faktiskt, först jobbade jag och sedan blev det träning. Därefter åkte jag in till Liseberg för att träffa mamma, Cissi och Carro och under 45 minuter kollade jag på Lotta på Liseberg tillsammans med dom. Och under dom här 45 minutrarna hann jag käka en stor fralla i TV och dela vattenflaska med Lotta Engberg, det är inte illa pinkat!

Igår jobbade jag och därefter vart det en vända på gymmet, fick som vanligt pass utav Patrik snäll som han är och när jag kom hem kollade jag på morden i midsommer innan jag somnade.

Idag hände det inte nått speciellt på jobbet, men jag stannade kvar i en timme efter för att sitta och snacka med Daniel om allt och inget, alltid ett trevligt sällskap!

När jag kom hem så var det grillat som gällde och nu sitter jag framför TV'n och degar!

Tigern är nog det vackraste djuret som finns!

en väldigt god middag

När jag kom hem från jobbet förut så möttes jag av den välbekanta lukten av mat, mums! Mamma och Pappa hade kommit hem, äntligen om man får säga så?!
Vi åt pasta med massor utav italienska och korsikanska skinkor och salamis, därefter blev det jordgubbar, smultron, glas och grädde till efterrätt så nu är jag riktigt riktigt mätt.

Efter att mamma och pappa berättat om sin underbara resa så tog jag mig en välbehövlig dusch och nu sitter jag här framför datorn. Imorgon är det återigen jobb och sen åker jag direkt till träningen.

Ska ta och fixa mig en matlåda och såsmåningom dra mig mot sängen.



RSS 2.0