Lördag - en bra dag!

Kom hem från krogen kl 4 i morse och då hade solen redan gått upp, lite lustigt! När jag kom hem slocknade både jag och Sandra direkt och vaknade vid 10, pigga och glada!
Käkade frukost och begav oss sen till freeport eftersom Sandra skulle jobba och jag köpa lite kläder och även morsdagpresent, hittade precis det jag var ute efter och det var ju bra!
Sen åkte jag hem och käkade god mat med mamma och pappa. Eftermiddagen spenderades senare på en ö, dit vi tog båten, guuud vad jag älskar när vinden blåser rätt i ansiktet, solen steker och vågorna gungar, perfekt eftermiddag måste jag säga! Var iof helt slut när jag kom hem. Eftersom jag var två timmar ifrån att dygna igår och endast sov några få timmar i morse så känns det verkligen skönt att snart gå och lägga sig och sova hela natten, så fort filmen "fyra bröllop och en begravning" är slut ska jag dra mig mot sängen, det känns välförtjänt efter en dag som denna!

Imon ska jag hem till min älskling och tvinga upp honom ur sängen för att jag absolut vill ha med honom ut till havet! Mysig dag hoppas jag på!

Utgång med den bästa!

Igår var det utgång som gällde! Men jag och Sandra spenderade först eftermiddagen i solen, underbart med all denna värme!
Vi började kvällen med grillat kött och fetaost-sallad hemma hos mig, bra uppladdning för vad som skulle komma!
Utekvällen började som vanligt på chezz där vi iof inte blev kvar så länge, drog till BLVD ganska tidigt och hittade lite trevliga killar som vi hängde med hela kvällen! Hur trevliga som hellst, och dom bidrog stort till våran hel lyckade kväll! Måste göras om säger jag bara!

Hittade bilder på nattstad...

Jag och Christoffer


Jim och Sandra

Fullt upp men inget att göra?

en snabb uppdate av gårdagen är alltid kul! Skola som vanligt, hade iof sovmorgon och fick dessutom sluta tidigare, det var riktigt skönt. Sen bar det av hemmåt för lite käk. Väl hemma passade jag på att städa ur bland alla mina papper, pärmar och annat skräp eftersom jag hade så gott om tid.
Åkte till heidhallen för att ha fysträning, och jo jobbigt blev det, så underbart att äntligen dra igång fysen ordentligt! Tråkigt nog har jag ingen träningsvärk idag...  och mycket mer än detta hände inte igår

Idag blev det ytterligare en sovmorgon, lika skönt idag med även om jag hann vakna en massa gånger innan klockan ringde vid 10.00. Kände inte för att gå på historian i morse när jag redan fått mitt slutbetyg. Åkte istället med mamma till gemini för att kolla på smycken. Köpte armband och örhängen. Mamma köpte sig ett jätte fint halsband och hon ville även köpa en studentpresent till Sandra så det gjorde vi också.
Sen åkte jag till skolan för att plugga lite fysik, duktig var jag som pluggade i 1,5 timme innan jag åkte hem igen.
 
När jag kom hem passade jag på att dega i solen en stund innan jag städade badrummet. Efter det blev det käk och biologi plugg. Nu har jag tröttnat på biologin och passar på att prata med Andreas som har åkt hem till USA igen.


Ikväll blir det vila eftersom träningen är inställd och min förkyldning aldrig vill försvinna när jag tränar jämt.

Avslutar inlägget med lite egobilder också.



Mitt fina armband som jag köpte imorse!



outfiten idag

segt...

Nu har det inte blivit något bloggande på några dagar eftersom jag tillbringade hela min helg (fredag - söndag) i hallsberg eftersom det var järnvägen cup där. Det blev en tredje plats denna helgen också, och även denna helgen åkte vi ut i semin mot det laget som vann, men så är det.
Förövrigt har det faktiskt inte hänt så mycket mer, var hos mikael efter skolan igår och myste lite, kollade även en halvlek på IFK-matchen, stackars mig!
Idag har inte hänt något kul alls, svenska, engelska, fysik och historia på schemat och det känns som om man bara sitter av tiden bara för att man måste, vi gör inget vettigt alls, förutom på fysiken som vi ska ha prov i nästa vecka.
Mitt huvud har nog redan gått på sommarlov för jag orkar ingenting i skolan för tillfället därför var det skönt att avsluta dagen med film. Vi såg klart Hotel Rwanda på historian och sen bar det av ut i spöregnet. Sprang fort som satan till tåget för att hinna med ett tidigare tåg och dessutom slippa vara ute i regnet så länge, och det lyckades alldeles utmärkt.
Nu har jag vart hemma i drygt en timme och det enda jag har gjort är ätit och bytt om till träningskläder. Handboll och fysträning är vad som gäller ikväll, ska bli riktigt skönt!!!

Näh nu räcker det med bloggandet, ska försöka hitta på något roligt innan jag åker!

Soliga torsdag!

Till att börja med får ni en sammanfattning av gårdagskvällen..
Fysträning som bestod av medicinboll och intervallträning, satt gött i kroppen men har tyvärr ingen träningsvärk idag.
Var hemma vid 21.00 och ägnade några minuter till att fixa till mig innan det blev utgång med lite folk. Eftersom Kungsbackas gymnasietreor fick sina betyg satta idag var det fullt med firande i hela stan och träffade massor av trevligt folk. Spenderade ändå större delen av kvällen tillsammans med Mikael, Thielen, Seb, Rasken, Rickard och Falk, roligt var det! Gick hem vid halv 2 när rumpan stängde, orkade inte köa till Esters som var ända stället som hade öppet längre.
Natten spenderades i min varma sköna säng tsm med världens bästa pojkvän.

Vaknade brevid en varm och mysig pojk i förmiddags och vi ägnade större delen av dagen på terassen! Solade och myste i värmen, det var välförtjänt säger jag bara! Tyvärr åkte han hem tidigt och jag ägnade resten av dagen att läsa "sjöjungfrun"  som är en skit bra bok av Camilla Läckberg.

Nu sitter jag och kollar på Dirty Dancing 2 och jag bara njuter av åsynen av Diego Luna, snygging är han!
Ska fortsätta att mysa för mig själv framför Tv'n, ha en trevlig kväll allihop!


Kort skolvecka - det gillar vi!

Jaha, då var denna skolveckan slut och det innebär lång helg, underbart!
Idag har jag inte gjort mycket för världen, gymmade bål/armar på morgonträningen och det var ju iof ganska duktigt av mig.
Hade svenska/ engelska eller nått som första lektion och vi gjorde absolut inget vettigt alls. Fick tillbaka nationellaproven i engelskaB och jag lyckades skrapa ihop VG på alla delprov så slutbetyget lutar åt ett VG.
Gick ner och käka lunch och vidare ut på skolgården för att spela lite kort innan vi skulle få reda på våra betyg från nationella i matteD.
Jag tyckte ju att jag skrev ett utav mina sämre prov på nationella men icke sa nicke! Det gick istället långt över mina förväntningar och jag prickade ett VG med marginal, VG gränsen låg på 26poäng varav 7 VG-poäng och jag skrapade ihop 29poäng varav 12 VG-poäng, och tydligen hade jag bara ett VG-poäng för lite för ett MVG! Skräll säger jag bara, tänk att all den jävla matten jag gjort i år har gett resultat och visade sig vid precis rätt tillfälle, grym är jag! 

Aja nu ska jag slänga i mig lite mat och åka till träningen, ev utgång senare ikväll också, puss på det! Det är en bra dag idag!

RENT!

Jag är ingen musikal människa men är det någon musikal man ska se så är det RENT!
Så jävla bra låtar och handling, RENT finns filmatiserad också, så se den!

Tips på klipp ur filmen :

Out tonight / another day

Light my candel

Lyssa / Se - och du kommer fasta




Tisdag

Sovmorgon till 10.40 är aldrig fel, och inte i dag heller.
Första lektionen bestod av ett svenskaprov som jag absolut inte hann plugga till igår eftersom jag var duktig och skrev mitt idrottsarbete på 4 sidor. Så det gick väl som det gick, kunde ju iaf svara på hälften av frågorna.
Sen hade vi fysik och historia, på historian kollade vi på Hotell Rwanda och hade betygssnack, ett VG får jag i slutbetyg, tråkigt nog när jag kunde fått det där MVG't om jag bara kämpat lite till. Aja får väl nöja mig ändå!
Drog hem innan filmen var slut eftersom vi ansåg att lektionen var slut.
Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 8 eftersom jag då ska bege mig ner till Drottning blanka för att kolla på Sandras kläder på skolans årliga modevisning.
Får försöka hitta på något vettigt att göra tills dess, tänkte väl käka lite och bara dega hela eftermiddagen. Gott e de!


Eftersom jag inte gör något vettigt så tänkte jag dra till med en dagens outfit!


 


ZooYork t-shirt frånHhollywood
Hummel ziptröja från Reddevil
Only jeansjacka från C&C
Jeans shorts från BikBok
och... Gråa converses

aranäsopen dag2 och måndag

Ja, det blev ingen lång rad av slutspels matcher som när man var yngre. Spelade ju semi direkt och vi åkte på storstryk eller ah nästan iaf, förlorade med 8 bollar mot Önnered2 som senare vann finalen mot Önnered1. Efter matchen gick jag och min med tvingade pojk runt och kollade lite. Träffade Thielen och passade på att kolla när hans bror spelade en skit bra match mot Kärra i A-pojks åldern.
Vi gick hem efter nån timme för att jag skulle hjälpa Mikael med matteB och totalt satt vi i 4 timmar med den där jävla matteboken. Vi tog ju lite små pauser emellan åt för att äta mat och kolla på film.
Vi såg "YESMAN" som faktiskt var riktigt bra, det fanns ett rätt bra budskap i filmen måste jag säga, men det får du klura ut själv när du ser den!
Tillslut somnade vi båda två och vi vaknade inte förrän halv 9 och då var det dags för Mikael att åka hem, tråkigt nog.
Där slutade min söndag och efter lite käk gick jag och la mig igen.


Idag är det måndag, en seg måndag. Jag är så förbannat förkyld efter helgen så en morgonträning hade varit alldeles för påfrestande för min hals, så det blev sovmorgon, även det är skönt ibland.
Eftersom matten är slut för i år så vart det fysik först på schemat, och trots att jag inte öppnat fysikboken på över en månad så lyckades jag förstå några uppgifter iaf.
På den långa håltimman passade jag, Nanorta och Nico på att göra reflektionsarbetet av fredagens idrottslektion och vi hann precis klart innan biologin började. På biologin hände inte mycket intressant eller så gjorde det, kommer inte ihåg.

Åkte hem efter skolan och vände, det blev en mysig eftermiddag med Sandra, kul att få snacka av sig lite över en fika. Köpte ett par sandaler också, riktigt snygga!

Kom hem ännu en gång och har precis skrivit klart mitt ergonomiarbete som blev 4 sidor långt tillslut, gaah nu är jag helt slut i huvudet. Kollar på Pretty Woman, hur gott som hellst! Har sovmorgon till 10.40 imon också så det blir NAJS!

aranäsopen dag1

Imorse var det samling 8.00 på inlag för att lira gruppspelet i aranäs open.
Första matchen mot Ljungsbro 9.00 gick bra och vi vann tillslut med 21-5 trots halvkasst spel, lite sega sådär på morgonen.
Andra matchen gick tråkigt nog inte våran väg, med grönklädda Önnered som motståndare blev matchen tuff men jämn, där vi både tappade och tog i kapp under samma halvlek. Matchen slutade med fyra måls förlust.
Tredje matchen gick desto bättre igen, vann vi denna match mot Kärra skulle vi iprincip vara klara för A-slutspel. Matchen började segt och vi var riktigt loja men i slutet av första kunde vi rycka och hålla ledningen hela vägen och till slut vinna med ett par bollar.
Sista matchen för dagen var mot Bollebygd och vi har nog aldrig spelat sämre men trots vår sämre insatts vann vi med väldigt mycket, och det betydde att vi nådde det A-slutspel som vi siktade på från början. Gott kämpat brudar!

Kvällen kommer spenderas med världens bästa Mikael, en godispåse och såklart Tv'n! Om det blir eurovision song contest är däremot osäkert, vi kollar nog hellre på en mysig film.

Imon är det slutspel som gäller och det innebär semifinal 10.30!


Nu ska jag lägga mig och vila en stund innan det är dags för käk! mitt ansikte bränner som bara den efter all sol jag fått på mig idag! Massor av nya fräknar igen, underbart!


Bilder från 1a Maj!

Bilder från min 1aMaj fest finns på Jonnas blogg!

http://jonnabreden.blogg.se/


Torsdag!

Det börjar närma sig helg och dessutom Aranäs open! Men iår gör jag denna turnering i Röd/svart och inte Blå/vitt som tidigare. Ska bli jävligt kul att spela med mina goa heidbrudar!
Men innan dess ska det hinna vara fredag.

Idag har jag förövrigt inte gjort så mycket hittils. Skrev mitt nationella i matte D och det tog väl ungefär 3 timmar, träsmak i rumpan vill jag lova! Sen vart det käk och kortspel innan idrottssupporten öppnade kl13.00. Fick min armbåge omtejpad och det känns faktiskt som om det hjälper och det är ju bra!
Kom hem för en timme sen och har inte gjort mycket vettigt sen dess, tiden bara rinner iväg. Träning ikväll också, ska bli lika kul som vanligt. Hemma rätt sent så blir sängen direkt då.

Imon (fredag) börjar morgonen med maxpulstest, weei! Eller inte, ursch jobbigt. Annars imon så händer det inte mycket. Biologi som första lektion och sen ska jag, Nina och Nico hålla i en idrottslektion, och vi ska få alla att svettas!
Imonkväll blir det förhoppningsvis mys i soffan med godis och film, tidig kväll blir det också eftersom vi spelar tidigt på lördag. Men mer om det senare..

Take care!

Dagens outfit!


Dagens:
Ankeljans från fornarina
Tubklänning från ullared
även
(jeansjacka från only och ljusgrå converse)

Lite andra bilder också, bla. min snygga kinestejp

Onsdag

Nu har det vart två rätt värdelösa dagar i skolan.
Igår hade vi inga lektioner för det var nationella i varenda klassrum typ och det slutade med att jag skrev klart svenskareferatet och pluggade lite matte innan jag drog hem för att ladda inför träningen. Köpte nya löparskor som funkar perfekt! Kul med riktig handbollsträning igår också!

Idag var en rätt seg dag också, hade "morgonträning" 7.30 och det enda vi gjorde var att fylla i en enkät från SHF och var klara redan 8.00 så satt i degrummet i en timme inna frullen öppna. Sen gjorde jag det muntliga nationella i engelska och det gick riktigt bra faktiskt! Pluggade en hel del matte innan jag drog hem vid 12.30.
Kom hem och la mig för att sova direkt, underbart! Vaknade igen vid 16.00 och passade på att plugga lite mer matte, så nu känns det faktiskt rätt okej inför morgondagens nationella, hoppas jag iaf!

Nu ska jag hitta på något kul att göra..

Måndag

Jaha, då vart det måndag igen, tråkigt nog, längtar som attan till sommaren nu! För övrigt har måndagen vart lugn, teori på morgonträningen, genomgång av ett matteprov på matten och sist en långsam biologilektion.
Gick ner till idrottssupporten efter skolan och Jenny kollade på min armbåge som inte läkt efter ett år av rehabövningar, jobbigt. Fick kinestejp nu som förhoppningsvis ska få kroppen att reagera åt rätt håll.
Åkte hem och käkade och somnade på soffan för att senare åka till träningen, jag älskar att träna med mina underbara brudar, ni förgyller mina dagar!
Sen hem för dusch och käk, kollade på talang alldeles nyss och satt med gåshus och kollade när en 11åring sjöng "I'll always love you"( http://www.youtube.com/watch?v=8-V_9gUe3mw ) helt klart värt att kolla på!!
Nu är det däremot dags för sängen, God natt!



Och så var det söndag...

Min helg har vart rätt bra faktiskt..
Fredagkvällen bestod av god mat och myskväll med mamma och pappa som hade massor av skoj att berätta om sin resa. Underbart att de äntligen är hemma! Trots allt har jag saknat mina päron!

Lördagen började med en välförtjänt sovmorgon och sen färgade jag min hemska utväxt så nu är jag blond igen. yes!
Åkte till älsklingen efter att jag och mamma ätit mat för att ha en riktig mysig eftermiddag och kväll. Men eftermiddagen blev väl sådär, jag var lite grinig på min man och bakade kladdkaka istället för att vara trevlig, men kladdkakan var jävligt god!
Kollade på handbollsfinalerna på tv också, tråkig dammatch där sävehof stod som värdiga vinnare efter slutsignalen! Herrmatchen var desto roligare, spännande hela vägen men grymt att Alingsås kunde plocka hem guldmedaljen!
Sen blev det en riktigt bra myskväll med tacos, film (my best friend´s girl och she´s the man) och älskling! Somnade sent och vaknade tidigt som vanligt, passade på att ta mig ett bad och äta frukost innan jag la mig i sängen hos mikael igen. Och myst har vi gjort hela dagen, fram tills nu när han sitter och lirar cod med petter, ska väl ändå snart åka hem och försöka skriva lite på idrottsarbetet.


Men grr..

Jadu, tisdag-onsdag har gått väldigt snabbt, men något vidare bra dagar har det inte varit, tyvärr.
Tänker inte hänga ut mina problem på en blogg så dom som är intresserade av att veta hur jag mådde i tisdags kan ju fråga mig istället!
Idag spelade vi slutspelet på gymnasieSM och trots bara en förlust i gruppen igår kom vi 3a av 4a på målskillnad och därmed rök chansen till guldmedaljen. Vi fick istället spela placeringsmatcher och slutade som 10a av 14, total flopp. Men det braiga va ju att det inte gick mycket bättre för Aspero och därmed floppade båda storfavoriterna, tråkigt nog. Riktigt tråkigt var det när de som vi vann över i gruppen faktiskt lirade i finalen, seeegt! Men aja, man kan inte vinna jämt trots att man vill!
Hade nådigt ont i kroppen när jag kom hem, t.om under fotsulorna, gaah jobbigt!

Älsklingen kom hit efter att jag lirat klart och han hade vart duktig och gjort prov i skolan, weeei! Han är verkligen underbar på alla sätt som går! Egentligen skulle han bara varit här en liten stund eftersom han skulle vart hemma och plugga istället, men bara för att jag verkligen behövde honom idag, fanns han där och åkte inte hem förräns alldeles nyligen.
Vi bestämde myshelg också, ska bli så skönt att bara vara han och jag, utan alla kompisar för en gångs skull (misstolka inte)! Jag är så kär i min Mikael, helt klart bästa känslan! 

tjingeling

Findus älskar sin Pettson


Bara för att min älskling är sötast när han sover !

Update av helgen!

I fredags var det fest hos mig, och enligt mig var det en rätt lyckad fest utan spyor och massa jobbigt att städa!
Kvällen började lugnt med emelies korvgrillning och brännboll som mitt lag vann, såklart! För jag är ju så grym på brännboll (inte), men jag slog längre än Mikael och det var viktigast!
Sen drog vi hem igen och snacket och drickan flödade, eller nått, kul vare iaf! Självklart vart det dans och musik också hur bra som hellst! Däremot är kullavik/billdad folket för fina för att dansa, töntigt måste jag säga!
Eftersom vi drog igång så tidigt slutade vi rätt tidigt men rätt skönt det med när jag var svintrött.. Men efter att de flesta drog valde Mikael att försvinna en lite stund så jag, Sandra och Rickard leta som idioter efter honom. Speciellt Rickard var orolig eftersom Mikael hade hans snus och cigg på sig! "SAY WHAT?, Maaahgaaad" var uttryck som Rickard flippade runt med en kvart, skoj vare, eller hur Sandra?! Mikael hade egentligen inte försvunnit utan bara gömt sig inne i Filips rum för att kolla på Pirates of the carabean. När vi lyckades få ut han därifrån startade dom andra en ny film men jag somnade innan så där slutade min kväll..
Efter kvällen är för er som inte vet mitt nya smeknamn Findus eftersom Mikael kallas Pettson, fiffigt va!

Vaknade igår morse(lördag) utav att jag hade Mikaels fot i ansiktet?! Inte så mysigt faktiskt, men fick honom att vända på sig så jag kunde somna om igen. Gick upp rätt tidigt ändå och det blev rostat bröd till alla! Sen åkte boysen hem, medans jag och Sandra begav oss till Grönabur för att bära ved. Sen åkte vi till Sandra och degade resten av eftermiddagen och kvällen! Somnade tidigt vilket var riktigt skönt!

Imorse vaknade jag utav Sandras bror Lukas, alltid trevligt! Åkte från Sandra och kom hem och möttes av en rejäl rök och öl lukt. Mumma! Filip hade nämligen lite fest hemma igår så hela förmiddagen ägnades åt städning, inte kul! Men mamma och pappa får ju iaf ett rent hus när dom kommer hem! Nu ska jag gå ner och hänga lite tvätt och plugga körkortsteori!



1a maj!

Dålig uppdatering den här veckan, men har varit så mycket annat roligt att göra än att sitta inne vid datan.
I onsdags hände inte mycket, slutade tidigt och åkte hem och solade en stund, åkte sen till Mikael och myste på deras altan.
Igår (torsdag) slutade jag också tidigt, skrev matteprov som jag tror gick bra faktiskt.  köpte mig ett par nya shorts innan körlektionen. Sen drog jag äntligen hem, stressa som en idiot när jag gjorde mig i ordning, sen åkte jag till Mikael för att sen åka in på kortegen, där träffade vi Andréa och Pajen. Kortegen var riktigt trevlig och vädret gjorde det ju inte sämre. Vi mötte upp med Niklas, Sebbe och Robin efteråt och bestämde oss för att sätta oss på Victoria en stund. Sen flöt väl kvällen på och trött som jag var blev det rätt tidig hemgång vid sisådär halv 2. Jag och min mindre nyktra älskling åkte hem till mig för att sova, och sov det gjorde vi!
Idag vaknade vi rätt tidigt faktiskt! Men Mikael har somnat igen, så nu ligger sötnosen i min säng och sover, ska väcka honom nu så han inte missar bussen! Fest ikväll med massa underbart folk också! ska väl ta och börja fixa så smått snart.. uppdaterar imon hoppas jag!

RSS 2.0