Slutet gott, allting gott!

Rubriken sammanfattar mitt 2008, ett lyckat år, som slutar jätte bra, trots med och mot gångar!!

Mycket har hänt under året, både bra och dåliga saker, men i stort sätt var 2008 ett otroligt lyckat år.
( förutom att jag varit ett år för litet hela tiden, men det blir det ändring på om 4 dagar )

Nu har iaf två väldigt lika dagar avslutats, Upp 8.00 för att åka och träna i Järnbrott, 3 timmars träning, både handboll och fys! jätte roligt och givande, som vanligt! Sen direkt till jobbet för att städa och tjäna lite pengar! Sen helt jävla slut när ja kommit hem kl 17.00!

Idag har jag faktiskt färgat håret igen oxå, riktigt snyggt nu till nyår!

Imon blirre först fyrverkerierna i stan, sen middag hos Andréa! och sen feeeeeest!!! weeeei!

somewere in the crowd is you !

Nu har jag varit lite dålig på att skriva av mig.. Men datorn har inte blivit mkt andvänd på några dagar, skönt det !
Trevlig har jag haft det och mycket har hunnits med.

I fredags var jag hurtig nog att powerwalka, eftersom jag är så förbannat förkyld kan ja inte springa.
Sen bar det av in till stan för att träffa Patrik och hans urgoa kompis Emma, det blev inte mycket handlat men en jävligt lång promenad fram och tillbaka genom hela stan typ. Sen bar det av hemmåt och mys i soffan framför tv'n med lite godis, grymt värt!

Lördag (igår) = Äntligen handbollsträning igen !!!
Underbart att röra lite på sig igen, missade dock coopertestet, men ska man klaga över det?! näh, inte direkt! Fick gjort en hel del situps inne i värmen istället, och det gav träningsvärk vill jag lova. Sen var det en go handbollsträning i två timmar, skönt att få känna på boll igen!
Sen åkte jag till Oscar och hade riktigt trevligt, träffa hans lite smått läskiga lillebror som har en kompis som är mytoman, och väldigt trevliga föräldrar. Bjöd på god tacos, vilket var väl behövt efter 3 timmars träning. Sen hade vi krig, väldigt trevligt, efter en halvtimme stog jag som segrare och det var det viktigaste! När Oscar blivit besegrad så kollade vi på The Aviator, nog en av de absolut sämsta filmerna jag sett, och degade fram tills klockan halv2 (på natten) då fick jag skjuts hem och därmed slutade min kväll.

Idag har jag promenixat lite, och kollat mellandagsrean på riktigt, fast jösses vad människor det är överallt, orkade ju inte ens köpa något. Mer än en ny jacka, perfa inför nyår! Nått annat har jag inte orkat med idag.


! /  E

Lyckad Julafton !

Riktigt lyckad Julafton måste jag säga ! God mat och trevligt sällskap såklart!
Vet inte riktigt vad ja ska skriva om min julafton men, den började med förberedelser, sen kom Claes, pappas storebror och det vankades julbord. Gott men överväldigande som vanligt.
När tallrikarna var tomma var klockan tre och det var lagom att slå på Kalle Anka, julgodiset kom på bordet och där satt vi fram tills klockan slog sex. Då öppnades julklapparna, och ja måste säga att så nöjd som jag blev iår har ja inte blivit på länge!! Sen flöt kvällen på. Filip och jag avlutade kvällen med "Alvin och Gänget" sen vart det sängen.



Julklappar 2008
Hummeltröja
Adidaströja
Matchbyxor
Smink och Penslar
Bodybutter
Pengar
Pyjamamsshorts+linne
Nyårsklänning
Gymhandskar
Ljusstakar från Fatboy
Legings
Knästrumpor


DanFöreDoppareDan

Jul på Lisberg med familjen blev en bra stämningshöjare inför imorgon!
Kall och mysig kväll bland vackert lysande träd och kaniner på skridskor. Vi njöt av den underbara varma julchokladen och Filip Stiller på skridskor. Vi hälsade på i tomtarnas värld och spelade bort lite pengar på onödigt spelande, ingen vann något heller, som vanligt!
Jul på liseberg 08
Nu ska jag gå ner och provsmaka julskinkan
 och kura ihop mig i Tv-soffan framför någon mysig film..
Hoppas att alla har vart riktigt snälla iår och får allt ni önskat er!!

! / Elin


Sandra und Ehlin

Det blev tillslut en blogg, tack vare Sandra. Men enligt henne får jag inte blogga om handboll, men det skulle ju vara som att ta bort en del av mitt liv, så hon får allt blunda för det ;)  Best friends since 1997 <3

Förkyld som ett jävla as..

Jo förkyld är verkligen just det jag är.. ursch, hatar det.. Aja, ska träna sen, får väl se om jag överlever det?!
Fys och Handboll i 2,5 timmar, weei! Aja blir nog skoj, kommer hem lagom till brorsans glöggparty iaf, om jag får vara med och leka med hans kompisar vill säga.

Nu är iaf helgens julstädning klar, thank God för det, nu blir det ingen städning på ett jävla tag!
För alla som vill veta var ja ute och gick en mil igår! feting jobbigt och ja höll på å dö av alla hostattacker! Men helt död är jag inte, jag sitter ju här, så än blir ni inte av med mig! haha


P.S 12 dagar kvar nu ;)  D.S
! / Elin

Julstädning - Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete?

Ja, då var det äntligen dags, det alla väntat på, eller snarare fruktat väldigt länge.
Julstädningen  som ändå måste vara årets höjdpunkt? Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete?
Från att jag vaknade fram tills nu har jag städad, alltså drygt 4 timmar, å inte ens halva huset är färdigt. Helt sinnes vad jobbigt å tråkigt det är att städa!! Men nu har jag gett upp, blir en god middag istället och sen en slapp kväll i tv-soffan. Underbart!!

! / Elin

Mindre lyckad Julavslutning ?!

19/12
Underbart med Jullov?
Jo, det är sant.. men att tillbringa sin julavslutning på ett pendeltåg, fången i underjorden i nästan 2 timmar, låter knappast särskillt spännande va?!, inget jag rekomenderar iaf, men där satt jag och flera andra stressade människor och svettades i det alldeles för kvava tåget, det var nästan koldioxidförgiftning på G där...
När jag väl kom fram till centralen hade avslutningen redan varit så det blev att sätta sig på första bästa tåg hem igen.
Och eftersom min julavslutning blev så misslyckad så passade jag på att unna mig toast, julmust, pepparkakor och julgodis framför den nyaste James Bond filmen tillsammans med brorsan. Nu är det deg i några timmar, sen sista handbollsträningen innan jul, sen väntas stenhård fysträning tills serien börjar i Januari igen :)

uppdate: Nu kom jag äntligen hem från träningen, så lite käk och en dusch är välbehövt!
ytterligare ett tåg försenat, och denna gången kom jag inte ens från centralen till Kungsbacka så pappa och mamma fick hämta mig på centralen. Jätte trevlig dag, så nu är jag både trött, hungrig och grinig.. ♥

! / Elin

Hon föll för grupptrycket!

Nu har jag "äntligen" skaffat mig en blogg! Men vi får väl se hur uppdaterad den kommer att vara. Inte allt för hightec på det här än, men det kommer väl såsmåning om. 

18/12
Nu är det inte många timmar kvar tills jullovet börjar på riktigt, sista skoldagen imorgon, ska bli riktigt skönt att få bara ta det lugnt nu i två veckor :)
Idag har ja väl inte gjort så mycket, sket i skolan och köpte julklappar med Oscar istället :) Väldigt trevligt faktiskt. Och sen blev det en stämningsfull match i Heidhallen. Damerna lirade nästan skiten ur Sävehof, med knapp förlust (3bollar), rolig match med härligt umgänge, som vanligt! Nu sitter jag här och tänkte väl gå och lägga mig, lr iaf så borde jag sova nu.

! / Elin

RSS 2.0