victoria's secret

Sitter och kollar på Victoria's secret, som kan vara den mäktigaste modeshowen som finns, alla dessa kreaktioner med läckra underkläder och pampiga tilbehör. wow säger jag bara!

Idag har jag förövrigt "njutit" av ett tungt ben-pass på gymmet, mår så otroligt bra efter ett jobbigt träningspass oavsett vad det är så det var riktigt nice. När jag kom hem blev det dusch och käk innan jag och mamma körde Filip till bussen i stan som tog honom till Hemsedal, så nu träffar jag inte min lillebror förrän på måndag.

Har även passat på att shoppa lite på rean, ett par jeans, en tröja, bh och strumpbyxor, as nice! Åt precis pizza också och snart blir det chokladmousse som mamma gör inför deras nyårsfirande. mumsigt.

Men nu måste jag återgå till Tv'n. Gott nytt år säger jag också!


Härliga dagar

Nu har jag jobbat sex dagar i rad och ska ta igen mig ordentligt imorgon med gym och mellandagsrea..

Igår var en väldigt bra dag, jobbade hela dagen och det var en härlig dag. Pratade med Håkan Hellström utan att ens känna igen honom, det tycker jag är bra gjort.
På kvällen var det fest hemma hos Kristofer med guidegänget och några till och det var otroligt trevligt, hade nästan kramp i magen av allt skrattande, ojoj vad roligt vi hade. Var hemma halv tre på natten och somnade som en stock och idag har jag jobbat som vanligt. Har visat upp mina två favoritormar också, Tott och Vesper, jätte fina djur, slutade sent idag och sen jag kom hem har jag inte gjort många knop, snart blir det nog sängen också.

Tjofräs


I feel good

Har jobbat min 3dje dag i rad nu, three more to go innan jag har sovmorgon. Idag har det varit fortsatt lugnt på jobbet och inga dramatiska händelser att berätta om. Efter jobbet så åkte jag raka vägen hem och jag är glatt överraskad att tåget var i tid båda gångerna idag, väldigt skönt. Hoppas på samma framgång imorgon.

När jag kom hem blev det lite käk och sedan bar det av mot gymmet, ett tungt bålpass stod på schemat och även en halvtimmes kondition på cykeln, jag mådde så oerhört bra efter detta och förhoppningsvis känns det även lite i musklerna imorgon.

Nu sitter jag och kollar på en gammal Robin Hood film som är ganska dålig faktiskt, går nog och lägger mig istället, det vankas ju jobb imorgon också.

Tjofräs

pippi-tröjan


sitter och myser framför TVn i min nya favorit tröja.

Julfirande

Min julafton var jättelyckad!!!!

Började dagen med jobb, en väldigt lugn dag och gott julbord med trevligt sällskap i form av kollegor. Jag var hemma igen vid halv fyra och hann t.om se slutet av kalle anka.

Efter Julbord nummer två och en stunds filmtittande så öppnade vi julklappar och trots att jag egentligen inte önskat mig något speciellt satt jag där med flest paket när alla var utdelade. Jag fick det jag önskat mig dvs ett par boots och ett par fårskinnsvantar och en Londonresa i vår. Utöver det fick jag lite till och jag blev helt förälskad i pippi-tröjan jag fick, den är helt underbar!

Kvällen fortsatte i mysig stämning och vi spelade "med andra ord" allihopa och kollade på fjärde Harry Potter filmen, väldigt härlig stämning.

Imorse var det jobb igen och även idag fick jag faktiskt ta bilen till jobbet, så härligt eftersom -15grader är det roligaste att vara ute i. Även idag var det lugn och skönt på jobbet.

Så mycket mer har jag inte att berätta just nu så jag tänker återgå till filmen, god fortsättning allesammans!

uppesittarkväll

Här i stugan är det uppesittarkväll med Lotta och bingolotto, väldigt mysigt men det suger när man inte vinner något alls, men jag gillar ändå att spela bingo och äta julgodis.

Imorgon blir det jobb 9.45-15.15, med julbord och tomtebesök, väldigt mysig stämning att jobba en dag när verkligen alla är glada. Efter jobbet så blir det såklart julfirande med familjen med mer julmat, paketöppning och en otroligt mysig kväll. Det är nog bra att jag jobbar hela dagen så att jag inte hinner bli alltför nyfiken på alla julklappar som väntar under granen.

Men nu säger jag tack och godnatt och såklart GOD JUL!

dan före dan före doppare-dan

Snart är det julafton och det är ju trevligt, men någon riktig julkänsla blir det inte när man jobbar hela dagarna. Idag har jag såklart jobbat och jag hade ju min första ormvisning och det gick faktiskt bra, Jerry (ormen) skötte sig utmärkt och det verkade uppskattat bland besökarna. Annars var dagen lugn och flöt på alldeles utmärkt. Fick även ett jättefint tackmejl via gästservice från en familj som jag hjälpte igår och sånt är verkligen jätte roligt och det värmer lite extra att folk tar sig tid att göra sådant.

Nu ikväll så har jag inte gjort mycket, bara degat och laddat inför min lediga morgondag, det ska bli så skönt! Behöver kurera min förkyldning och tänkte faktiskt gymma också...



oj så hon jobbar och sliter

Nu har jag jobbat en arbetsvecka, det vill säga fem dagar, men jag är inte riktigt färdig än, jobbar imorgon också, sen är jag ledig på torsdag innan jag går på det igen, sex dagar i följd, det tar verkligen på krafterna men det är så fruktansvärt roligt att det inte gör något.
Det är förövrigt väldigt lugnt på jobbet och det beror nog på allt julfirande, men i mellandagarna hoppas jag på mer röj!

Imorgon ska jag förresten ha ormvisning för första gången och det ska bli riktigt roligt, lite nervös är jag förstås men det kommer gå skitbra! Ska även visa upp lite kackerlackor, syrsor och larver, nice!

Nu ska jag fortsätta kolla på film, tjofräs!

En helg i regnskogen

I helgen har det varit full rulle och jag har jobbat hela dagarna, så mycket annat har jag inte gjort..

Igår var jag på Liseberg med mamma och pappa efter jobbet innan jag åkte till Kristofer för att kolla film, äta ribbs (som var grymt goda) och godis. På liseberg var det mysigt och det snöade sådär lagom och det var inte alls särskillt kallt, drack obligatorisk varm choklad också. Riktig mysstämning!

Imorse vaknade jag tidigt och Kristofer gillade inte alls att jag var pigg och glad klockan 7 imorse. Så fick snällt sova lite till och åkte till jobbet två timmar senare.
När jag kom hem från jobbet idag så värkte mina stackars fötter, jag var seg efter två dagar i regnskogen och jag fick den ädla uppgiften att städa mitt rum..

Nu sitter jag iaf framför tvn och ska nog köra ett dubbelavsnitt av julkallendern tänkte jag, sedan blir det sängen eftersom jag ska upp och jobba även imorgon, då blir det ett pass i kylan på Vattnetsväg. Efter jobbet är det dags för årets sista handbollsträning, sen är det jullov fram tills den 3Januari.

Tjofräs!

bänna sig på -196 grader ?!

Visst låter det lustigt att man faktiskt kan bränna sig på något som är så fruktansvärt kallt som minus 196 grader, men det går faktiskt, det har jag fått erfarenhet av idag, inte alls skönt. Och för er som inte har koll på det periodiskasystemet så kan jag avslöja att det var flytande kväve som min tumme fick känna på, trots att jag hade dubbla handskar som skydd, ont gjorde det och gör fortfarande.

Annars så har dagen flutit på, jag har jobbat hela eftermiddagen och när jag kom hem blev det mellis och sedan ett besök på gymmet, ett härligt bålpass som sög rejält i både mage och rygg.

När jag kom hem för andra gången idag så blev det dusch och mat, och även på spåret, fredagkväll och jag kollar på detta pensionärsprogram och för en gångs skull kunde jag svaret på några frågor, inte okej! Nu är det iof skavlan och det är lite bättre...

Nu blir det jobb de närmsta dagarna, fram till onsdag, sedan blir det en dag ledig innan jag går på det igen, det är tur att jag har världens bästa jobb!

ischoklad

Idag har jag fortsatt på den där duktiga banan och skottat snö, det vart grymt jobbigt eftersom det egentligen var is och inte snö, träningsvärk i axlarna från gymmet igår också, tungt jobb, men fick bort lite tillslut. Därefter traskade jag till coop för att köpa lite smågrejer.
När jag kom hem igen och in i värmen så ställde jag mig vid spisen och gjorde ischoklad, mums! Enkelt och snabbt godis, det gillar jag. Skrev även alla julkort som skall skickas senast imorgon. Nu sitter jag framför tvn och chillar lite, har hängt tvätt och skypat med Andreas också, alltid lika kul att snacka med den lilla retstickan.

Snart är det dags för träning också, härligt!



Jag säger bara SVERIGE!

Det svenska landslaget har presterat något grymt i årets EM hittills, nu är det bara bonusen kvar, semifinal mot Rumänien, grymt. I dagens match var det ett målvaktsspel som räddade laget i andra halvllek och det gillas.
En annan kul sak med semifinalerna är att alla tre nordiska länderna är med (Finland räknar jag inte eftersom dom inte är med alls) både Sverige, Norge och Danmark på prispallen hade vart coolt. Nej men nu ska jag fortsätta hålla tummarna och hoppas på en vinst på fredag!


hussysslor

Efter den sedvanliga sovmorgonen gick jag upp vid 10 och åt frukost och sedan dess har jag bara gjort duktiga saker, diskat, hängt tvätt, vikt ren tvätt och strukit,(en hel timma i tvättstugan är inte illa pinkat).

Nu ska jag fixa käk också, ungslagad kyckling och nudlar med lite thaiinspirerade kryddor, låter riktigt gott faktiskt. Medans kycklingen står i ugnen så går jag nog ut och andas i det kalla vädret en stund..

Ikväll blir det gym med Sandra och förhoppningsvis hinner jag även se matchen på TV.

Tjofräs

Sankta lucia

Idag är det luciadagen och bara för att så var jag tvungen att gå upp klockan redan sju(!) för att avnjuta en timmes luciakoncert på tv och även kolla julkalendern såklart. Det var riktigt mysigt även om jag inte hade några lussebullar eller pepparkakor, det får det bli i kväll eller nått.



Efter den fina luciatåget så somnade jag om en stund för att precis innan jag skulle åka hem till KBA städa ur det sista i köket. Innan träningen ikväll så hämtar jag det sista och flyttar hem igen. Tråkigt men sant.

Han har köpt en ny traktor

Sedan jag skrev senast så har det inte hänt så mycket, träning och jobb typ...

Spelade match idag, derby mot Önnered på bortaplan och det var verkligen inte våran dag och det syntes i slutresultatet, förlust med 26-24, men jag måste faktiskt erkänna att jag är ganska nöjd med min insatts. Stod hela matchen och det var första gången på riktigt länge som jag fick den chansen och jag tycker jag skötte mig bra.

Nu ikväll så sitter jag i lägenheten som nästan är helt tom nu och kollar på tv. Imorgon ska jag försöka städa det sista helt och sedan ska jag till heidhallen och stå i cafét när herrarna möter wassarna. Blir en fullspäckad dag iaf..

Nu återgår jag till TVn! Tjofräs.

granar och lisebergsbesök

Efter mitt ordinarie pass på jobbet så hade jag en stunds rast innan jag och Annielle skulle lasta och köra granar i "röda faran". Universeums skåpbil som verkligen visade sig vara en röd fara, men kul var det. När vi var klara bestämde vi oss för ett snabbesök på Liseberg innan dom stängde. Så det blev varm choklad och minidounuts. väldigt gott, kvinnan i ståndet bjöd tillochmed på extra dounuts.

När Liseberg stängde så var det dags att traska hem i snöyran, vilket var behövligt eftersom mina fossingar och händer vart lite kalla efter att ha burit julgranar, en riktigt trevlig kväll iaf!!

Nu kollar jag någon film och ska nog snart dra mig mot sängen!

Julkalendern

Idag har jag börjat dagen med fem raka avsnitt av julkalendern. Egentligen är inte årets julkalender så bra utan mer som en b-kopia av mysteriet på greveholm fast utan spöken. Men ändå så har jag fastnat för den knasiga familjen Rantanen och grisen Pyret. Jag kommer nog se alla avsnitt och förhoppningsvis så slutar det bra som vanligt.

Har även börjat packa ner lite grejer eftersom jag flyttar hem efter helgen, nu ska jag snart traska till jobbet och äta.
Tjofräs

ormutbildning

Har vart inne en vända på jobbet idag och fått ormutbildning, riktigt roligt! En ganska enkel utbildning där vi fick lära oss att lyfta ur ormarna ur sina terrarier och hur man håller i dom. Ett stort plus är att vi har supersnälla ormar att hantera.
Fick även lära oss lite kul kuriosa om några ormar och en del praktiska och teoretiska saker, intressant det också! Har även efter några månader här på jobbet insett att ormar är väldigt vackra djur, så det så! Det är ju faktiskt inte alla som får arbeta med sånna häftiga djur till vardags, de ni!

Snart ska jag till HH också och stå i kafét medans det är matcher, segt! Är inte hemma igen förrän vid elva ikväll.
Tjofräs

Måndag

Ännu en ny vecka...

De senaste dagarna har ju mitt pass varit spårlöst försvunnet och jag misstänkte att jag hade lagt det på ett supergenialiskt ställe där jag verkligen inte skulle hitta det, så mitt rum här hemma blev uppochnervänt både en och två gånger och jag letade i gamla väskor och t.om i lägenheten, men nej jag hittade det verkligen inte..

Men idag, efter en vända på både kungsmässan och nordstan så beslutade jag mig för att leta i lägenheten en gång till och jag hittade mitt pass, och vart låg det då? Jo på botten i min korg för trosor, ett supergenialiskt ställe som jag sa! åååh visst blir man trött på sig själv ibland.

Nu sitter jag och kollar på project runaway och ska såsmåningom åka till heidhallen för ett gött träningpass med brudarna.

Imorgon blir en go dag, ett tungt gympass och ormutbildning, woho!

Söndagsmys

Gårdagskvällen blev lyckad trots ett mindre missöde..
Efter jobbet vart vi några som spelade lite julmusik och drack glögg på jobbet,väldigt mysigt. Sedan gick jag, Christofer, Mehdi och Carro till Beebar och drack gott och pratade om massa skoj. Strax efter halv elva var det dags för mig att möta upp Sandra och Jochan för en kväll på trädgårn och det började bra och vi dansade loss rejält, men sen mådde Sandra lite halvtaskigt och vi beslutade att det var bättre att gå hem än att bara dra ut på det. Så det var den kvällen. Det är tur att det kommer fler, för nästa gång blir det åka av på riktigt!

Imorse blev det uppgång för jobb, lite halvseg sådär traskade jag in på jobbet men dagen flöt på riktigt snabbt och som vanligt bjöds det på både utskällningar och massvis med skratt.
Efterjobbet gick jag upp till lägenheten, men ganska snart var jag påväg igen, denna gången till Kungsbacka, blev rejält lockad av mamma som berättade om risgrynsgröt, hemmagjorda pepparkakor och lussebullar, massvis med mums!

Imorgon blir det en promenix till kungsmässan för lite fönstershopping, sen blir det träning, härligt!

Jay Smith

Kan vara idols mäktigaste deltagare någonsin, så som han kan sjunga! Jag hade tillochmed gåshud när han sjöng entersandman som är riktig hårdrock, grymt!

Men när han för bara några minuter sedan sjöng Elvis gamla In the getho ja då var det öronorgasm på hög nivå, så fruktansvärt bra!

Annars idag så har jag haft sovmorgon och sedan inskolning på VV, men innan dess han jag gå en timmes lång promenad och även inhandla en ny asläcker väska.

Nu börjar idol igen, tjofräs!

Brrrr, fryyyser!

Gårdagskvällen blev riktigt lyckad! Det började med lite julmys på jobbet innan vi åkte till Wasa Allé för att mingla innan middagen, ett klassiskt julbord med lite lyxigare touch. Efter att magen var fylld till max och efter att mitt lag kommit sist i musikquizen så var vi fyra stycken som drog vidare till rockbaren. Vi hade riktigt trevligt jag, Kita, Mehdi och Erica. Var tillbaks i lägenheten vid halv 3 och frös som en liten nakenråtta eller nått. Tog väldigt lång tid innan jag var såpass uppvärmd att jag kunde somna, kanske för att det inte fanns någon värme på rockbaren, men vad gjorde det när vi hade väldigt kul.

Idag har jag jobbat i ett antal timmar och när jag kom hem blev det genast mat och nu myser jag i soffan. Imorgon jobbar jag igen och då är det inskolning på VV som gäller! Helgen består också av jobb.

Förresten, det är nu nästan helt bestämt att jag och Sandra och våra mammor skall åka till London i vår, ååååh roligt!!!

Taggar julfest

Började dagen i ett mörkt hus där strömmen hade gått och begav mig ganska tidigt till bussen för att ta mig till gymmet. Bussen var såklart försenad, som vanligt! Men när jag kom till stationen så blev det iaf en 20minuter promenad till gymmet i det vackra men kalla vädret. Blev ett rejält benpass och efteråt så tog jag tåget in till stan. När jag kom till lägenheten blev det mat direkt och nu sitter jag ny duschad och superfräsh och väntar på att håret ska torka.

Ikväll är det julfest och kl 17.30 ska vi alla guider ses på jobbet och ha sällskap till resturangen där det väntar god mat och en förhoppningsvis lika rolig kväll som vanligt.

Tagga tagga :)

RSS 2.0