Just another day..

Rubriken talar för sig själv!
En helt vanlig lördag, sitter fastklistrad i soffan och väntar på att Oscar ska orka komma hit, lata djur!

För att sammanfatta torsdag och fredag kan ja väl säga att det var rätt goa dagar. Övningskörningen i torsdagsmorse gick över förväntan, gott var det. Sen hade jag rätt degiga lektioner i skolan, lång dag men vad gör det när man får träffa sin älskling några timmar på kvällen?!
Fredagen var iaf veckans bästa dag, i särklass! Bara morgonträning, börja 7.30 och sluta 9.00 är inte helt fel en fredag. Fast man känner sig lite besviken när man pluggat som ett djur i två veckor för ett prov som blivit flyttat. Aja fick ju gå hem och sova igen iallafall. Sov i princip hela dagen och åkte till träningen på kvällen, alltid lika kul att träffa alla mina goa Järnbrottsbrudar! Sen blev det god mat och semla, sen däckade jag till Abbas "Lay all your love on me".

Vaknade för tre timmar sen och inte mycket har hänt sedan dess heller. ganska tråkigt faktiskt. Aja, vi får väl se vad som händer mer idag. Utgång med Sofie kanske?!

! / E

Safari i Ruddalen !

Riktigt jobbig vecka, massa plugg och träningar. Men det är så det ska vara!

Löpfysen igår blev faktiskt rätt spännande trots allt. I kolmörkret i löparspåret i Ruddalen skulle vi springa två varv, dvs 5,5km ungefär. Rätt jobbigt i dom backarna, men det var bara att bita ihop.
Det första jag och Alva gjorde när vi kommit upp för första backen var att stöta på en liten räv. Lite läskigt när man bara såg ett par gula ögon mitt i spåret, sen slank den förbi och man kunde urskilja resten av kroppen. Första gången vi såg en räv som inte varit uppstoppad.
Vi sprang vidare och när vi precis kommit förbi sjön så hoppade ett rådjur rätt över stigen, också en överraskning.
Så det blev nästan ett litet skogssafari. Sen hände inte mycket mer spännande den kvällen.










Idag lyckades ja korkat nog att sträcka ryggen när ja skulle lägga ner en viktstång på morgonträningen. Det gick as bra fram tills dess, lyfte tyngre än vad jag gjort innan, det var riktigt kul. Men som sagt att sträcka ryggen var ingen höjdare. Så nu ikväll får biologiboken uppmärksamheten, fast att jag hellre hade vart i heidhallen och tränat. Men men, ser till att vara fit for fight på freda istället.

! / E


Men den är ju grå!..

Underbart mysig kväll/natt igår!!
Trerätters hos Oscar med Hanna, Persson och Ronk. Förrätten bestod av brödsnittar med kryddade tomat klyftor, till huvudrätt blev det klyftpotatis, fläskfilé och rödvinsås, som Persson tyckte var grå, så det var kvällens skämt. Fast som tur var så var faktiskt inte såsen grå utan brun och väldigt god! Efterrätten som jag och Hanna stod för var chokladpannacota med hallonsås, den gick hem direkt Efter allt käk och några öl, eller för min del cider, så spelade vi familjegeni. Persson vann överlägset för han kunde ju varenda jävla fråga, dumme fan! därefter var vi allmänt degiga och bara tjöta. Sen tvingade jag allt folk att kolla på Mamma Mia med mig, och även om Oscar fortfarande inte erkänner att filmen var bra så tycker han det, för musiken är ju helt klart bäst!!! Sen låg vi mest och degade i sofforna, sen fick Persson för sig att han ville dra hem så de gjorde han. Och då gick vi andra och la oss typ. Mysnatt med Oscar blev det också, du är bäst snygging !

Imorse blev det diskning på hög nivå, mindre kul! Men det gick det också, kollade på reprisen av körslaget och let´s dance också. Sen blev det dags att åka hem! När jag kom hem serverades en riktigt god söndagsmiddag, och nu sitter jag här och ska precis öppna matteboken, lika kul som vanligt!

! / E

Den som väntar på något gott..

Jag som hatar att vänta på saker sitter här och gör ingenting i väntan på att hanna ska ringa.
Blir middag hos Oscar ikväll, ska bli fruktansvärt kul faktiskt! Laga mat tsm med kompisar är inte ofta man gör, spännande. Tur att Hanna är med, annars hade jag inte fått gjort något vettigt i köket. Iof så står jag och hanna bara för efterrätten som blir chokladpannacota och hallonsås, mumma! Förrätt och huvudrätt blir en stor överraskning för den står killarna för.
Jag har även tingat allt folk att kolla på Mamma Mia, bara för att jag är totalt körd på den filmen och dessutom har dom inte sett den. Sen blir Hanna och Robin IRLare också, är lite nyfiken hur det ska gå.
Hanna och Jag kommer äga sönder killarna på  "Kvinnor och Män"- spelet eftersom vi är så fruktansvärt allmänbildade.
Blir nog iaf en riktigt mysig kväll oavsett vad som händer.

Uppdaterar imon!

! / E


hektiska dagar

Helt galet vad mycket jag har hunnit med sen i måndags, fast kanske inte det jag planerade men annat kul.
Här kommer en kort resumé på denna vecka hittills.


Måndag: Seg dag i skolan, träning på morgonen, sen två långa håltimmar och sen hem käka och dega. Övningskörde lite med pappa och sen blev det att åka och jobba. När det var gjort väntade kvällsmat, tv'n och sängen.

Tisdag: Helbra dag! Lugn dag i skolan och insälld träning. Där egenträningen blev en visit i scandinavium med Oscar för att checka frölunda när dom piskade Södertälje med 3-1. Får man gratis biljetter i skolan, klart man tar dom !!
Var iof helt slut när jag kom hem och då blev det sängen.

Onsdag: Den planerade slappa gymträningen blev jobbig träning i valhalla tsm med 4tjejer i ettan och en hög killar från tvåan. Stå i mål utan knäskydd när det är kontringar och straffar tsm med killarna kan inte sluta annat än med svullna knän fulla med blåmärken. Men vad gör man inte för att rädda allt?! Sen hem och kasta i sig lite mat, träffa Hanna en sväng och planera för lördagens mys! Sen till träningen, men självklart så var den flyttad en timme så jag satt i sekriteriatet på A-flicksmatchen och pluggade biologi. Sen gick träningen faktiskt riktigt bra så det var en lyckad dag det också.

Torsdag: (Det vill säga idag) Idag hade jag veckans sovmorgon, slapp första lektion med historia sen gulachäckligsoppa i bamba. Lunchrasten blev mattelektion och jag pluggade på as bra, för hoppningsvis missade jag inte allt för mkt när jag stack för att träffa Oscar som var i stan och shoppade med sin morsa. Riktigt mycket snyggt blev handlat. Sen när ja vart smakråd i en timme åkte jag tåget till Kungsbacka för att ta mig an bowlinghallsbacken tsm med körskoleläraren. Jag lyckades riktigt bra med det denna gången och jag klarade t.om att göra en riktigt snygg sax-sväng så nu sitter jag här och är rätt nöjd över mig själv. Ska ta å dra Andra Aveny avsnittet från i tisdags nu, sen käk och sen blir det derby i önneredshallen. HÄRLIGT!!


Underbara helg!

Med humöret på topp började min helg redan kl 12.00 igår (fredag) riktigt gött.
Igår köpte jag mig först en ny tröja som jag är helt körd på. Jätte bra, och dom som sett den tycker också den är jätte fin. Sen åkte jag hem och satte mig och (för en gångs skull) målade, det är nog det bästa sättet att slappna av på.
Sen blev det käk och i väg till träningen. Efter träningen satte jag världsrekord i dusch+rakning av ben+på klädning+ sminkning, allt detta tog 12 minuter! Och jag skyndade mig helt i onödan för jag fick ändå vänta på spårvagnen en bra stund. Sen bar det av till Mikael! Där befann sig även Richard och PJ, fan va kul de var att träffa gubbsen igen. Änna saknat dom ju. För att få upp värmen efter min kalla och mörka 2kilometers promenix från bussen så satt ja och kollade när killarna lira Call of Duty, ganska segt faktiskt. Sen kom kvällens höjdpunkt, varma mackor och film! Jätte söt film såg vi! BOLT, en disneyfilm så klart! Rekomenderar den starkt till alla som gillar barnfilmer! Sen blev det slagg,.

Imorse vaknade jag jätte tidigt och körde upp stackars Mikael redan vid 9. Drog tyvärr rätt tidigt från Mikael för att åka hem och göra mig i ordning för nästa äventyr. Efter en dusch, ett nystädat rum och ett mellanmål bar det av till Frölunda och Andréa! Vi började med muffinsbak, hur bra som hellst! Sen blev det skridskor på Ruddalen. Efter en bra stund på is gick vi hem till Andréa igen, och åt fläskfilé och klyftpotatis som hennes snälla mamma fixade. Sist men inte minst kollade vi på körslaget och sen åkte jag hem. Nu sitter jag här och inväntar morgondagen, eller rättare sagt dagen. Sandra kommer hit och vi ska ha riktig jävla mysdag! BÄST ! Bliddade inget mys med Sandra, för hon vart så seg !
Drog till Oscar istället, han är allt bra underbar den killen, jag är dum som inte insett hur mkt han betyder för mig innan! Du är bäst!

Puss på den här helgen säger jag bara!
Har däremot satt mig i en jobbig situation, ursch va hemsk  ja känner mig, det måste verkligen lösa sig!!

! / E

Det kan iallafall inte bli värre!

Ursch, den här dagen suger! Allt blir fel och allt är bara jobbigt, FAN för det!
Morgonträningen gick dåligt, hade ingen ork i en enda muskel, enda positva var att jag tillslut fick runt 40kg i frivändning. Resten sög.
Sen engelska, vi gjorde iof ingenting på den lektionen så de va rätt lugnt. På svenskan borde ja ha varit lika duktig som Malin och skrivit den där jävla jämförelsen men icke, istället satt jag och målade drakar eftersom jag verkligen inte orkade plugga. Biologin var slapp och eftersom jag inte behövde använda hjärnan så klarade jag mig igenom den lektionen.
Sen blev det kasst igen, Körlektionen gick as dåligt. Och jag suger verkligen på att få en bil att stå stilla i en uppförsbacke. Så jävla svårt ska det inte vara, men mitt huvud ville inte lyda och inte heller min kropp. fan ursch!
Kommer hem och blir tröstad av mamma för att min dag suger, sen tänkte jag vara lite duktig och fixa inför släktträdet men näh då saknas en hel sida, spårlöst försvunnen ur datorn. Hur trött blir man inte då?! gaaah!
Försöka skriva svenska jämförelsen hemma gick ju inte det heller, så nu har jag lagt ner! Måste bara göra klart fysiken när pappa kommer hem från träningen.
Sånna här dagar borde verkligen inte få finnas!!!

! / E

Tisdag

Idag vart de inte mycket utav lektioner i skolan, rätt degig svenska lektion och sen engelska där vi fick tillbaks våra prov, fick helt okej resultat, fast vet inte betyget än. Efter det slutade vi (eller iallafall vi som inte skulle göra slutprovet i fysik) och gick ner till bamba och tjockade oss med pankakor! Men eftersom vi är en klass som bara älskar att plugga (inte) så satte vi oss i bibban och var duktiga och gjorde lite läxor! Sen drog jag hem och nu sitter jag här!
Väntar på Oscar som tänkte ta en sväng förbi och hälsa på, alltid trevligt med besök.

Sen blir det träning ikväll, gött! Första gången på en månad jag kan vara med på utefysen! Kommer kännas imorgon. Aja det är bara att bita ihop och se glad ut. För belöningen kommer efter, då det blir handbollsträning för hela slanten!!


! / E


Söndag

Riktigt bra dag idag! Började dagen med att övningsköra, gick jätte bra! Jag klarade att starta i uppförsbacke på första försöket! *stolt* Sen vart det Pastacarbonara och direkt iväg till match.

Matchreferat:
Hisingen stod för motståndet, men på hemma plan är vi svåra att slå och det visade sig direkt!
Att matchen slutade som den gjorde var ingen slump, för redan efter 10minuter ledde vi med 10-0. Därefter började Hisingen punkta bort både Emelie och Pillan. Fruktansvärt feg lösning eftersom det bara gått 10 minuter, men vi klarade av att leverera några bollar till och kunde gå till halvtidsvila med en stor ledning. Vi öppnade andra halvlek bäst och Carro slängde in första målet. Därefter började vi gå ner oss lite eftersom spelet blev så tråkigt när dom spelade sin fega tvåpunkt. Men vi lyckades hålla undan och de kom inte närmare än 5bollar. Tillslut stod vi som segrare med slutresultatet 19-13. Helt OK match från våran sida.

bkheid!

! / E

My dirty little secret!

Idag är det lördag, veckan har gått så jävla snabbt va, helt sjukt! Skolan har börjat också, riktigt roligt att träffa alla igen. Men lektionerna var ju värre, rätt segt att börja matte D nu, ursch ursch. Aja det började iof rätt lätt, så jag ska nog överleva den kursen också. Men nog om skolan!
Hade fruktansvärt rolig träning med laget igår, tills mina knän var alldeles blåa och gjorde jätte ont. Det gick riktigt bra att träna, och det är lovande inför matchen mot Hisingen imorgon. Efter träning drog ja till Oscar och hade myskväll, med tacos och säsong 3 av scrubs. Däcka iof rätt snabbt, men trevligt vare!
Åkte hem imorse när Oscar skulle lira match, kom hem med två riktigt snygga sugmärken på halsen, och ja som verkligen hatar sånt och inte haft ett sugmärke sedan 7an typ. Aja smink döljer det mesta, även sugmärken. Och jag förtjänade säkert dom märkerna, eller?!

Nu sitter jag iaf i soffan och degar och bara väntar på att det ska bli kväll så ja får krypa upp i soffan med lite godis!

! / E


The day the music died !

Jah, den ljuva melodin av ledighet avslutades idag.
Och vad är bättre avslutning än lite shopping och en fika?
Andréa och Jag hade en mysig dag i stan som avslutning på jullovet, med god fika och lite shopping.
Varsin vanilj latte och blåbär/hallon paj på Vallgatan är inte fyskam, och massor av tjejsnack!

! / E


Trettondagsafton!

Var duktig som var uppe och spinnade igår morse, och jag fick med mig både mamma och pappa. Svettig som en liten gris var jag efter, men vad gjorde det? Det var behövligt med ett jobbigt träningspass efter helgens latheter.
På kvällen kom Oscar och gjorde mig sällskap när jag var ensam hemma, stackarn fick sitta å kolla på "13 snart 30" med mig, riktigt typisk tonårsfilm. aja trevligt vare. sen dega vi till scrubs innan J-vm finalen började.
Dålig start på matchen från Sveriges sida och dom spela kasst i power play hela matchen. Men eftersom jag somnade efter första perioden så missade jag det. Jag vaknade lagom till Sveriges enda mål i tredje perioden.
Kom inte i säng förrän halv fem imorse. Lagom pigg nu!
Träning klockan fem ikväll med fys o grejer, ska bli gött.

Första körlektionen imonbitti också, ska bli spännande!

! / E


Lyckad kväll!

Gårdagens kväll var riktigt lyckad! Förfest på chez där vi träffade lite kändisar, fick en födelsedags drink och snackade med trevliga människor! Sen drog vi till Blvd med Oscar, Ogge, Oskar, Pol och lite fler folk, trevligt där oxå.. Sen drog vi till Pol å försökte slagga men eftersom Pol snarkar så att väggarna skakar blev det inget av det. Sandra och Pol däckade direkt och jag och Oscar hade lagom kul när vi lyssnade på de skakande väggarna. Kom hem sju morse och sov i tre timmar. Sen åkte jag till Heidhallen och stog i kaféet med Alva, vi snacka en hel jävla massa skit om allt och inget. Helt okej dag, men nu är jag utmattad som få. Deg framför Bringit on nu.. Gött som fan!

! / E

I'm not a girl, Not yet a woman !

Då vart det den 3 januari igen! Och det innebär min 18onde födelsedag,  och som vanligt är man lite bortglömd av kompisarna eftersom det är lov. Förhoppningsvis dyker det upp lite gratulationer senare idag! Om inte så har jag en bra födelsedag ändå, bara så att alla vet!

Redan klockan halv sex i morse kom Filip in och gav mig en grattiskram innan han åkte till jobbet, gullig bror jag har va?!
Sedan kom mamma och pappa och sjöng vid halv tio med lite presenter, men eftersom jag redan fått den stora (dyra) presenten så blev det bara en mössa, halsduk och ett kolegeblock som ja var med och köpte. Men vad gjorde det, att öppna lite paket var ju det viktigaste!

Nu sitter jag och väntar på att Sandra skall komma och äta tårta med mig, för ikväll blir det krogen för våran del, riktigt skoj ska det bli eller iaf hoppas jag det!

Kanske uppdaterar senare eller imorgon om jag vill skriva av mig mera.

! / E

Skål för 2009!

Klockan 00.00 !

Nytt år, nya möjligheter!

Klockan 00.00 !


Ja då var det 2009 och ännu ett tolvslag avklarat!

Hade hel mysigkväll hos Andréa igår med god mat och trevligt sällskap. ( dvs Sandra, Emelie, Linn och Andréa )
Lirade lite GH innan vi kände för att ta en sväng till Hovås å besöka den sämsta festen någonsin, så vi tog första bussen därifrån igen. Skålade och kollade på fyrverkerier på Andréas balkong, och blev smått skrämda av hennes knäppa grannar som sköt raketer längs marken. Natten avlsutades med pyjamasparty och film, jätte mysigt!
Blev slagg hos Andréa också, väcktes utav hennes brorsa och nån brud vid 5 imorse, men hämnd fick dom. för vid 10 slog vi på GH på högsta volym och väckte alla!
Trevlig frukost stund med brudsen och Martin blev det.
Sen åkte ja hela vägen hem för att dega en stund. Snart ska ja på Inventering med laget också, jätte kul (INTE)
Aja det var min nyår iaf, välkomna till 2009 !

ps. 2 dagar till så är ja 18 sen!

! / E

RSS 2.0