Sandra, min räddare i nöden

Idag har jag mått som en bergochdalbana, inte en perfekt dag direkt. Det är ju sånna dagar man absolut behöver sin bästa kompis som mest.
Jag har nog aldrig blivit så glad av att prata i telefon, efter att knappt haft någon kontakt alls sedan i Augusti så ringde du verkligen i perfekt timning. Ursch vad jag har saknat att prata med dig gumman, det är inte lätt när ens andra hälft flyttar till andra sidan jorden men vi löser det bra, tack vare internet!
Aja idag behövde jag verkligen höra din röst och få lyssna till dina historier om ditt amerikanska liv. Hahaha, även om killar är skit och skönhetsbehandlingarna gör en ful så kan jag alltid skratta tsm med dig. Tack för att du finns och var dagens highlight! Det behövdes.

Jag älskar dig Sandra Malin Maynard! <3


quit playing games with my heart!

Hur ska jag få dig att förstå
hur mycket du sårar mig?
hur ledsen jag blir?
hur dåligt jag mår?
Berätta, för jag orkar inte mer!


Fredag-Lördag

Igår kom världens bästa Lidköpingskillar ner och hälsade på, Marcus, Adam och Tobias. Vi började dagen med en runda i GBG som innehöll både shopping, pingviner och mat. Därefter åkte vi hem till mig och degade en bra stund innan vi åkte in till GBG igen för att gå till Trädgårn. Men efter att ha stått i kö i över en timme utan att ha rört oss mer än 3meter så tröttnade vi och drog hem istället, rätt gött de också efter våran fartfyllda dag.

Imorse (förmiddags) körde jag upp de stackarna för att jag tyckte det var dags för dom att vara lite sociala. Vi åt frukost och gjorde oss i ordning innan vi åkte ner till Kungsmässan för dom ville kolla T12 innan dom skulle ta tåget hem. Dom shoppade loss rejält och åt donken. Sen sa vi hejdå på stationen och jag åkte hem igen.

TACK KILLAR FÖR 2 UNDERBARA DAGAR !

När jag kom hem tog jag en löprunda på drygt 3km och idag blev det verkligen en rush runt, jävlar vad benen gick. Behövde rensa huvudet lite för just nu är mitt liv rätt så mkt upp och ner, och jag gillar verkligen inte det.
Duschade för en stund sen och sitter just nu i soffan och filosofierar.
Ikväll ska mamma och pappa ha gäster och jag ska vara hemma och vara trevlig.
PoK och glad Allahelgona!













 



091029

Idag är en bra dag, dels har jag fått gjort mkt vettigt plus att jag fått prata med Andreas och Sandra.

Dagen började med uppgång och ganska snart åkte jag in till Universeum för att kolla lite för projektarbetets skull. Därefter tog jag mig bort mot Järntorget och Draken, för där var det utförsäljning av Diesels provkollektion. Hittade en snygg tröja (bild nedan) och sen var jag nöjd och begav mig hemåt igen.
När jag kom hem blev det käk och Tv och om en timme bär det av mot Grevegårdsskolan för att träna.

PoK


Ful fisk


Ormar


Tjockis padda


Fågel


Nya tröjan från Diesel


Andreas och Sandra - mina amerikanska darlings

Har för första gången sen i maj pratat med Andreas, och nu menar jag inte msn, utan skype, och gud vad han är rolig, alltid lika kul att prata med. I hela 40minuter hann vi prata innan tidskillnaden gjorde sig påmind och det var dags för honom att äta och hinna med saker man gör på dagarna. Aja, det är tur att internet finns så man slipper tappa kontakten bara för att folk man älskar flyttar till andra sidan jordklotet!  

Fick även lite kontakt med Sandra idag, facebooktchatten är faktiskt bra att ha ibland. Så har suttit och snackat med henne där en stund och på lördag blir det mer snack, fast då i telefon. Jösses vad mycket jag saknar min älskade brud va! 12års vänskap försvinner inte så lätt. Sandra, du kmr få hål i huvudet när vi snackat, för jag är sååå nyfiken på ditt amerikanska liv.


Bäst i test <3


Vänskap<3


Cupcakes

Under eftermiddagen har jag försökt mig på att göra choklad-cupcakes för första gången, det var lite lurigt och dom blev inte så snygga, men väääldigt goda!

Framåt sex åkte jag till jobbet och tog min runda med moppen men var hemma redan kvart över sju, idag gick det nämligen väldigt fort att städa.

När jag kom hem blev det mat och nu sitter jag och avnjuter kvällen med scrubs. Senare blir det True blood och fortsatt mys i soffan.

PoK


Osteopati

Idag har jag äntligen fått behandling för min onda rygg, och i helvete vad ont det gör ont att få ordning på alla vridningar, låsningar och överspända muskler. Eftersom jag hade så fruktansvärt ont idag så ska jag tillbaks om en vecka och försöka lösa upp resten. Även om det är smärtsamt att besöka en osteopat så är det helt klart värt det, all kredd till Niclaes som har hjälpt mig de senaste 5(?) åren.
Vill ni läsa mer om osteopati så sök bara på google!

Just nu sitter jag i soffan och har ont, det gör som sagt ont att "fixa" ryggen. Men det kommer kännas så fruktansvärt bra imorgon och ikväll kan jag förhoppningsvis somna utan att ha ont oavsett hur jag ligger.
Nu blir det till att kolla på gårdagens avsnitt av andra avenyn.

PoK


väntar..

jaha, nu börjar klockan närma sig sju och jag sitter här och väntar på att åka till träningen som inte börjar förrän nio ikväll, seeegt!

Idag då, jo mamma väckte mig halv tio och frågade om jag vill färga håret, och det gjorde jag, bort med äcklig ful utväxt som alltid ser smutisg och fet ut. Nu är håret som vanligt igen, rödblont och fint. Var uppe fram tills mamma åkte vid elva och sen totalslocknade jag igen, och sov till ett. Då gick jag upp, åt ett mellanmål och begav mig ut i det otroligt fina höstvädret. Soligt och lagom kallt, det är så hösten borde vara jämt. Gick en promenix ner till stan för att hämta mina linser och köpa mig ett linne. Sen gick jag hem igen för att äntligen äta min goda lassange.
Eftermiddagen har spenderats framför tv'n med project runaway och Hannah Montana och den senaste timmen har jag spenderat tillsammans med min dator, sitter som sagt och väntar på att klockan ska bli kvart över åtta så jag kan åka till träningen.

PoK

Måndag

Ursch, hela dagen har gått och jag har verkligen inte gjort något kreativt alls. Jag började dagen med en rejäl frukost i sällskap av Filip och Sofia. Därefter slog jag mig ner framför datorn för att börja skriva på mitt tal till svenska nationella, det tog 1,5 timme iaf, men det är fortfarande lite för kort tror jag.  Aja får fila på det senare.
Efter detta tog jag i tu med projektarbetet och läste igenom hela häftet med information och skrev loggbok, så duktigt av mig!
Sen orkade jag inte plugga mer utan degade framför datorn istället..

Framåt 18.00 åkte jag till jobbet och gjorde det jag skulle och var hemma igen till 20.00. När jag kom hem igen pratade jag med Marcus i telefon i nästan en halvtimme, värst vad vi hade mkt att snacka om, vi planerade iof inför fredagen, då han och polarna kommer ner och hälsar på.

Aja, resten av kvällen har jag suttit framför tv'n och kollat på my name is earl och scrubs, det är nice.

PoK

Söndag

Och så var det söndag..
Vaknade klockan 8 imorse och var superpigg, stackars älskling som är så morgontrött och inte alls orkar med mig så tidigt. Jag lät honom ligga kvar och gick ensam upp vid tio, för att äta frukost med hans föräldrar. Åkte hem från Mikael efter frukosten eftersom jag ville komma hem och andas innan det var dags att ge sig av mot Partille för att spela match.

Matchen gick våran väg, trots en slarvig period i slutet av första. Vi vann matchen med 26-18, dock är jag inte särskilt nöjd med min egen insatts. Min rygg har gjort sig påmind återigen och jag har skit ont och därför funkade inte mitt spel så som jag ville. Aja, får ringa till Niclaes imon för att beställa en tid och få den fixad.

Sen jag kom hem vid fem har jag inte gjort mycket, duschat, ätit och krashat framför tv'n, de e nice.
Kvällen blir lugn och jag tänker inte göra något jobbigt alls.

PoK


Bilder från igårkväll..

Bröderna Pettersson kan aldrig hålla sams



Berkan, PJ och Robin


Robin och Mikael ska självklart också mäta sig


Robin tar hand om den krigsskadade Fredrik


Kvällen avslutades med GH, PJ och Robin lirar


Hos älskling

Ingen update igår, men var inte hemma förrän halv nio igår kväll. Dagen började med uppgång vid 8 för att göra sig i ordning och sedan sätta sig i bilen för att åka de 2 timmarna upp till Lidköping. Det var begravning och det var nog det hemskade jag varit med om, känsloladdat och sorligt! Efter begravningen och minnesstunden hade jag iaf hämtat mig och hela familjen begav sig hem till farmor och farfar. Dit kändes det jobbigt att åka eftersom farmor och farfar är gamla och sjuka. Träffade Marcus en stund innan det blev dags att åka till Lisebergshallen för att spela match mot Kungälv i div1. Matchbetyget blir inget vidare, något hände i halvlek, vi tappade allt och åkte på storstryk. Aja jag satt på bänken hela matchen (förutom två straffar)så kan inte säga så mycket. Kom hem och degade och gick sen och la mig vid halv tolv. Vaknade sent idag, vid tolv och har inte gjort mkt idag. Städat mitt rum och varit och handlat med mamma. Träffade Jonna på kungsmässan och gick en stund med henne också. Sen åkte jag hem och dega innan jag bestämde mig för att våldgästa Mikael, nu sitter jag och lirar GH med Robin och PJ, för att vara andra gången någonsin så har det gått ganska bra, men ska ta och leta upp lite käk, för nu börjar magen kurra. PoK

091021

Och så har halva veckan gått igen. alldeles för jobbig skoldag idag och jag är fortfarande vaken, ursch.

Löpning 7.30 i skatås en onsdagmorgon är väl inte drömmen, men jag överlevde, trots att jag var fruktansvärt trött efter att ha kommit hem så sen efter träningen igår. Löpningen i morse bestod av:
2,5km uppvärmning, 3x5min intervaller, 8st backe och till sist löpning tillbaks till skolan, jobbigt men skönt efter faktiskt.

På fysiken sen fick vi en rätt lång inlämningsuppgift tills efter lovet, som jag gjorde klart direkt efter på håltimman, så nu är en uppgift ur världen.

Efter min 2,5 timmes håltimme (slutar egentligen direkt efter fysiken) så hade vi första miniseminariet för projektarbetet. Det gick bra och vi slutade 14.50.
Kom hem och har inte gjort mkt sen dess, sitter nu och snackar med Andreas och väntar på true blood som börjar om en timme.

PoK

inte vilken tisdag som helst..

..nepp, för idag är det den 20oktober och det innebär 8månader med älsklingen. Tråkigt nog så kommer han inte hem förrän efter lovet så jag får fira ensam. Aja, jag överlever.

Idag då, så var det jääääätte jobbigt att gå upp ur sängen när klockan ringde 8.15, ursch. Men kom iaf iväg och var på skolan långt innan vi började (som vanligt). Skolan idag bestod utav svenska där vi inte gjorde något alls, håltimma, engelska där vi inte gjorde något heller. Eftersom matten var inställd så slutade vi här och det var alldeles lagom. Var i KBA innan tre och promenerade till kungsmässan för att hämta mina skor som vart inne för omklackning. Men kom ju så klart inte hem med bara mina skor, utan även en stickad oversizetröja från gina och ett par glansiga leggings fick följa med hem. Aja nu har jag äntligen köpt det jag vill ha så nu kommer pengarna få stanna på kontot ett tag.

Ska alldeles strax äta och sedan åka och jobba vid 18.00. Direkt därefter åker jag och tränar i Grevegårdsskolan som jag antagligen inte hittar till, tummen upp för det! Kommer inte hem förrän efter 23.00 ikväll och då blir det bums i säng.

PoK

Ny vecka

Jaha då var det måndagkväll igen, första skoldagen den här veckan var som vanligt.
1.Morgonträning
2.Frulle
3.Matte

Var hemma igen till 12.30 och gick direkt upp till sängen och sov som en stock till 15.00. Därefter åt jag mat, diskade, hängde tvätt och bakade kladdkaka.
Degade en bra stund innan jag satte mig en halvtimme med matteboken och bråkade lite, sen åkte jag med mamma till friskis och körde core. Visst, passet på en timme är säkert jätte bra men inte så mycket bål som jag hade hoppats, för mycket hopp och skutt. Aja, skönt att göra något annat än bara handboll. Styrka är ju också jätte viktigt så!

Nu ska jag gå ner och njuta av min kladdkaka.
Pok

Och så var helgen över

Dålig update den här helgen jag vet men och andra sidan har det vart rätt skönt att inte ha använt datorn alls på 2 dagar. Helgen har även gått på tok för snabbt, jag är inte alls redo för skola än, nej nej. Aja går bara fyra dagar den här veckan och korta dagar också, så det är skönt! En sammanfattning av min helg kommer nu.

Lördag: I fredags kväll var jag helt slut överallt och mådde verkligen piss så efter träningen och idol blev det bums i säng. Somnade som en stock vid 23.30 och vaknade inte förrän 12.45, så sömn var nog det bästa som kunde hända just då.
Förövrigt igår så spelade vi match mot Önnered och det var verkligen inte vi som spelade, så dåligt som det gick igår så skulle man kunna tro att vi aldrig spelat alls, inget funkade, varken framåt eller bakåt och vi åkte på storstryk. Så nu är referatet ute så nu kan vi glömma det.
Efter matchen blev det snabbt hem och duscha för att köra mamma och pappa till Anita och John som bor i Vallda. Vi träffade detta urgoa par när vi var på Guadelope och det är jätte kul att vi fortfarande har kontakt. Var inne en snabbis och sa hej innan jag vände hemåt igen. Slängde i mig lite käk och packade min nattväska och åkte hem till Mikael där resten av kvällen och natten spenderades.

Söndag: Mikael höll mig vaken till halv fyra imorse med gamla familyguy avsnitt, urscha. Aja, gick iaf upp pigg och glad vid elva men fick dock inte upp älsklingen förrän 3 timmar senare, efter mycket fjäsk och gos. Vi har inte gjort ett shitt idag, bara varit och umgått lite med Fredrik och Lina.
Kom hem för en timme sen och är heeelt slut så blir nog snart sängen för min del, lite käk kan vara bra först.

PoK

Lillebror Fredrik äter äpplekaka

Alex kom förbi och lira GH


En trött älskling..


Skola..

Sitter i skolan, börjar inte förrän om en timme, det är segt..
Tränade som vanligt imorse och det gick ju sådär idag. Blev rätt seg i benen efter all löpning innan det äntligen blev dags för lite målvaktsträning. Aja man kan inte alltid vara på topp. 

Under håltimman idag har jag vart duktig och gjort all matte och fysik vilket innebär inga läxor över helgen! Maten i bamba var äcklig och nu har hela klassen kemi utom jag.

PoK

Fika med Bella

Jag och Bella har haft en urmysig eftermiddag på Karma, gud vad vi hade mycket att prata om! Härligt att prata minnen och nyheter. Drack varm oboy med grädde och marsmallows och åt en blåbärspaj också, mums! Måste vi göra om gumman..
Efter 2,5 timme på Karma tog vi en halvtimmes promenix med Bellas voffsing, Smilla. Mysigt i höstlöven!

Här kommer lite bilder =)


Höstväder

Även om det är pisskallt ute på morgonen ska man absolut inte klaga på att det är höst! Vädret är helt underbart med sol och ljusa dagar. Inget regn här inte (än)! Nog om väder..

Snabb bloggar lite, har lite bråttom..
Skolan har vart helt okej, har fått gjort en hel del faktiskt, passade även på att rätta till mitt engelska CV när jag kom hem för en stund sen.

Nu ska jag i väg och fika med Bella! Gosh det kommer bli grymt, har inte träffats ordentligt på över 2år, saknar våra tider bruden!

PoK

Mys på distans

Om man inte kan mysa med sin pojkvän varje kväll får man improvisera.. Visst låter det desperat?! Haha..
Nääh, Så farligt är det inte, jag lånade bara en urmysig hoodtröja hos älskling i söndags och sitter och sniffar hans doft ur den.. <3

Nu är jag nöjd!!!

Idag har vart en bra dag, fast min förkyldning förstör ju lite för jag blir trött och seg av den. Men men..
Eftersom det är onsdag så innerbar ju det som vanligt morgonträning och den här veckan är det extra kul eftersom det är målvaktsträning varje pass! Efter vårat 45min pass så var det dags för fys. Vi hade lite stationsträning med fotarbete och medicinboll och träningen avslutades med några nivåer av biptestet, urscha! Och jag fick kramp i mina vader igen, gud jag blir tokig, jag gillar inte mina vader just nu, blää!

Aja efter träningen blev det frulle och fysik som vanligt och därefter begav jag mig hem till min säng!
Sov en bra stund innan jag åkte till ortopedteknikern och fick mina skoinlägg sen hem för att äta lite. Vid sex begav jag mig hemifrån igen för att lämna in ett par skor för omklackning samt en linskontroll hos optikern.

Gjorde precis klart sista uppgiften på matteläxan och trots att den var flaggad (extra svår) så klarade jag den, nästa helt utan pappas hjälp! Jag tror nog jag börjar förstå det nya kapitlet, det är lite klurigt men jag är fruktansvärt nöjd över att jag klarade en svår uppgift!! Nu är min dag räddad!

Kvällen spenderas utan mer plugg och framför tv'n. Det blir andra avenyn och True blood innan jag går och lägger mig!


Dagens outfit (jag ser mega tjock ut, haha)


Tunika- mammas
Stickad tröja- Gina tricot
Skinnjacka- Kajs
Halsduk- HM
Jeansleggings- Zara
Boots- Vagabond


Lediga tisdag

Eftersom jag var ledig idag tänkte jag göra lite vettiga saker.
Blev väckt halv 11 utav mamma som skulle till jobbet och även Marcus som tyckte jag skulle vakna. Åt en lyxig frukost bestående av mannagrynsgröt, mums!
Efter att jag gjort mig i ordning bestämde jag mig för att ta tag i lite skolarbete och efter 2 timmar var jag faktiskt klar med allt jag hade att göra, både engelskaläxan och svenskainlämningen.
Då var klockan nästan två och jag bestämde mig för att gå ut i det fina höstvädret och göra lite ärenden. Gick ner till optikern och beställde en tid för årskontroll av linserna, hade fått påminnelse från dem så imorgon ska jag dit och checka ögonen.
Efter besöket hos optikern hamnade jag på kungsmässan, behövde en borste att ha i träningsväskan eftersom min gamla försvunnit. Så det köpte jag. Hittade även mina drömboots, som jag har letat efter länge, varje gång jag sett dem har min storlek varit slut, men nu så! Skulle egentligen behövt en Bh och lite annat smått och gott, men orkade verkligen inte prova något så gick hem igen.

Åt mat för en stund sen och sitter nu och inväntar träningen med hjälp av canadas next topmodel.


Nya bootsen, kärlek vid första anblicken <3





PoK


I miss you

Jag saknar min pangbrud Sandra. Nu har hon vart borta i 2 månader, dumma, dumma unge som njuter av sommarvärmen i Florida!

12års vänskap sätter sina spår


Jag älskar dig, du är bäst <3
friends forever



Sweet dream or beautiful nightmare

Dagen började med morgonträning och var definitivt inte taggad, men när vi väl drog igång blev det fullt ös och skit roligt. Målvaktsträning idag gjorde ju saken ännu bättre. Fick massor av bra tips och vi gjorde bara roliga övningar. Idag var det endast skott framifrån och på onsdag är det utsida tvåan som gäller. Efter mv-delen bytte vi hall och körde löpning. Först 10min i högt tempo, rätt jobbigt. Fick kramp i vaderna när tiden var ute men körde ändå på när det blev dags för 15/15, 10reps.

Efter dusch och välförtjänt frulle hade vi jobbig genomgång i matten och sen slutade jag..

Slänger upp en dagens också.

Tunika från Cubus
Jeansväst från MQ
Leggings från Lindex
Till detta, converse, skinnjacka och halsduk


Bilder från Hannas 18års fest


Söndag

Matchen igår gick över förväntan, å andra sidan mötte vi ett annat motstånd än vad vi var beredda på. Vi kunde lätt springa ifrån Aranäs och vann med 30-13.

Efter matchen stressade jag som en tok för att hinna i tid till Hanna, och jag hann! God middag och trevligt sällskap befann sig hemma hos henne och kvällen blev trevlig trots att jag inte kunde vara med på specialverasionen av ölspelet eftersom jag var nykter. (Bilder kommer upp när jag kommer hem)

Vid 22.30 hade jag förflyttat mig från Hanna till Sebbe för att där hämta upp älsklingen. Träffade även Sloth och Thielen och det är ju alltid nice! Men vi drog oss ganska snart därifrån och slockande jävligt fort när vi kom hem, mys! Hittils idag har vi inte gjort mycket även om vi vart vakna en stund. Frukost och film har vi hunnit med iaf.
Nu ska jag jaga rätt på Mikael och försöka hitta på något innan han åker tillbaks till K3.
PoK

Tagga tagga!

Blev väckt halv 6 imorse, en bror som skulle till jobbet och en pojkvän som satt på centralen och vänta på bussen! Nice! Fick iaf snackat med älsklingen lite och trots att han vart lite full så mådde jag jätte bra när jag fått pratat lite. Sen somnade jag om och vaknade vid 11...

Sitter här hemma i soffan och taggar inför matchen, förhoppningsvis blir de en grym match mot Aranäs sen! Just nu gör jag inte mycket förövrigt, börjar bli hungrig så får väl ropa på mamma snart!

Efter matchen sen blir det middag hos Hanna, ska blir underbart kul! Blir dock ingen dricka för mig ikväll eftersom jag ska åka hem till älskling och sova efter, och ska man köra bil så ska man vara nykter! 
 
Men nu har jag lite att göra här..
POK

fredag

visst rubriken gäller inte, eftersom klockan nu är 7minuter efter midnatt, men shit the same.
Min fredag har varit bra, väldigt kort känns det som, även om jag gick upp 05.40 imorse. Morgonträningen var väldigt intressant med spänst och snabbhet i friidrottenshus. Roligt att göra något annat än bara gym och löpning när det är fys. Efter morgonträningen tog vi vagnen tillbaks till skolan och åt frulle.
Hamnade sen, som vanligt i bibblan och pluggade matte, shit vad man inte kommer ihåg derivatorna från C/D-kursen, aja det löser sig, vi blev ju klara med läxan iaf. Efter håltimman hade vi en stunds svenska där Lena gick igenom mer till nationellaprovet, är rätt lugn inför vad som komma skall, men hinner nog bli stressad en och två gånger eftersom det är så långt kvar.

Kom hem vid 15.30 och slängde mig på sängen, jösses vad trött jag var. Somna som en stock och vaknade inte förrän 18.20 när det ringde. Var svinhungrig när jag gick upp och ställde mig och gjorde tacos till mig och pappsen, det var riktigt gott. Sedan avnjöt vi Nicklas Hockers tolkning av "let this party get started" i idol (och även Doobidoo). Hocker fortsätter regera och höll sig stadigt kvar även ikväll, det gillas skarpt! Tycker även Mariette är fruktansvärt grym, gillar den bruden!

Efter Idol åkte jag och hämta brorsan och sedan hamnade jag här.
Nu är det dags för sängen också!
POK


Och då har halva veckan gått..

En bra dag idag faktiskt! Sovmorgon eftersom det inte var någon morgonträning, därefter fysik och sen lunch i skolan för en gångs skull. Egentligen brukar ju jag sluta sisådär 11.30 på onsdagar men inte idag!

Klockan ett var det nämligen samling på Universeum för ett inledande möte om projektarbetet, jätte kul faktiskt! Fick därefter gå en sväng och kika på utställningarna och försöka bestämma vart vi vill vara. Jag har i princip bestämt mig vart jag vill vara och just nu lutar det mot Explora eller Akvariehallen. Men vi får väl se. Tog tåget hem vid tre och när jag kom hem satte jag mig genast med näsan i fysikboken, duktigt av mig!

Nu har jag precis käkat majskolvar och ska sätta mig och skriva lite loggbok för projektarbetet!

PoK


Nyduschad

Ja då var man nyduschad och fräsh och det börjar närma sig sängdags för mig.
Efter en träning med Magnus kan man ju inte komma hem annat än dygnsur (av svett förstås) och det uppskattas alltid från min sida. Duschen efter är också alltid mer uppskattad om man verkligen tagit i och svettats ordentligt på träningen.
Aja nog om svett och duschning, nu ska jag borsta tänderna och sedan somna så gott i min säng.

091006

Ett kort inlägg innan träningen...

I dag började jag 10.20, hade svenska, engelska och sedan matteprov.. Det kändes som matteprovet gick bra iaf så ett godkänt blir det iaf (minst).

Kom med tåget kl 16.00 och typiskt mig är att när jag har som mest bråttom träffar jag alltid folk. Idag stod först Linus för snacket, var ju bara tvungen att stanna och snacka lite. När jag väl kommit därifrån träffade jag Mathias, en klasskamrat från högstadiet, och gud va längesen vi snackade. Han hade massor av kul att berätta och synd att man inte har mer tid att träffa folk på.
När jag väl kom hem, skyndade jag mig till datorn för att skriva klart en svenskauppsatts som skulle lämnas in idag. När den äntligen var klar käkade jag, och nu är det dags att åka till träningen!


Do you like waffles?

Yeah, I like waffles!

Och jag var så sugen på våfflor att jag faktiskt gjorde egna, duktiga jag! Bjöd mamma och pappa också och dom uppskatta de lika mycket som jag!

Sitter förövrigt just nu och väntar på att filmen "shall we dance" ska börja om 45 minuter..
Tjingeling


måndag

Jaha, då var det en ny vecka full av nya utmaningar...
Idag hade vi första handbollspasset i skolan, riktigt skönt att börja lira där också. Träningen gick bra men min hals tyckte inte alls om träningen och när det blev en stunds intervalllöpning sa den ifrån, jag fick blodsmak i munnen och börja hosta som en galning. Aja, kul var det iaf!

Som vanligt på måndagar har jag bara matte, idag fick jag hjälp med det sista inför morgondagens prov innan jag drog mig hemåt vid 11.20. Kom vid 13.00 och sedan dess har jag inte gjort särskillt mycket. Dock har jag ändå hunnit med att äta mat, läsa igenom engelskaläxan tills imon och skriva i träningsdagboken. Ska ta och plugga lite matte senare och verkligen försöka vara ordentligt förberedd till provet för en gångs skull.

Nu har jag inget mer vettigt att skriva så..
Tjingeling

Summering av helgen

Lördagen började redan 8.15, en tid som i vanliga fall skulle kännas tidigt. Men inte igår inte, jag var så glad för att jag skulle få åka med och lira min första div1 match någonsin. Efter nästan 4 timmars resa var vi framme i Höör och började ladda ordentligt inför matchen.
Matchen gick av stapeln 15.30 och var jämn ända fram tills det återstod 12 minuter. Därefter la vi av i hemspringet och när jag kom in på plan med endast 8 minuter kvar låg vi under med 25-19. Jag är helnöjd med min insatts även om vi tillslut förlorade med 28-21. Förutom mina 8minuter i andra fick jag chansen på 3straffar i första, utan framgång tyvärr.
När jag kom hem var jag så fruktansvärt utmattad av flera veckors psykisk påfrestning att jag totalflippade. Vad som hände exakt tänker jag inte berätta, förutom att jag gjorde något lite dumt, men det är löst nu. Somnade nog nästan direkt när jag la mig vid 22.30.

Idag vaknade jag vid 11.30 och åt en stabil frukost för att verkligen ladda inför matchen. Efter det blev det en timmes plugg, matte stod för ämnet och jag tror att jag fattar iaf nästan allt nu.
Åkte till heidhallen vid ett för att samlas 13.30 och spela match en timme senare. Idag stod Sävehof för motståndet och efter förra helgens knappa förlust var vi enormt taggade och det visade sig på planen. Allt slit gav utdelning, 11-11 efter första halvlek (den halvleken jag spelade) bådade gott och vi kämpade till oss en åtta-måls seger. 25-17, härligt tjejer!!!

Nu sitter jag i soffan och funderar på vad som komma skall under kvällen, aja jag lyfter nog inte på rumpan många gånger iaf.
Tjingeling

Idol

Idag är det sista uttagningen till fredagsfinalerna och min favorit, Nicklas Hocker är vidare! Han ropades upp redan som nummer två och då kunde jag vara lugn sen! Han gjorde ett as bra framträdande i kväll, däremot åkte Jon ut, de va ju tråkigt.

Nu ska jag ta mig en bit kladdkaka och sen blir det definitivt sängen för min del. Ingen sovmorgon imon inte, upp redan 08.15 för att ladda!

Tjingeling

Och så fick jag äntligen tummen ur röven också..

Ursch vad rubriken lät men aja, ni förstår nog vad jag menar om ni läser resten..
Igår innan träningen fick jag äntligen tummen ur röven och köpte den där efterlängtade kameran som jag så länge velat ha. Efter ett antal månader av velande så hittade jag världens kanonerbjudande på mediamarkt så nu kunde jag ju inte låta chansen passera. Så nu har jag äntligen min egen kamera som kommer följa med överallt! Det gillar vi!

Nu sitter jag och väntar in träningen, ska bli riktigt gött att träna trots att det är fredag, jag har lärt mig tycka om fredagskvällarna som alltid spenderas i heidhallen, det är bra! Är förövrigt fortfarande oerhört glad över att jag får åka med ner till Skåne imorgon, hoppas på lite spel också!

Nu ska jag nog vila en stund
Tjingeling

Och så var det äntligen fredag

Jahapp, då var det fredag och klockan 14.30 börjar min helg.
Just nu sitter jag och har tråkigt i skolans bibliotek eftersom jag fortfarande inte har börjat än.
Hade morgonträning som vanligt imorse, och idag bestod den utav gymtester. Är förvånadsvärt nöjd med vad jag presterat idag, förbättring i både brutalbänk och benböj. Det gillas skarpt!
Efter alla tester var det frulle som vanligt och sedan ungefär 10.00 har jag suttit här i biblioteket. Pluggat matte i två timmar sen käkat lite lunch. Mina håltimmar används iaf till något nyttigt.
NU är det endast 45 minuter kvar tills min enda lektion idag börjar, nämligen svenska, 40minuterslektion efter nästan 4 timmars hål, yey!

Ikväll blir det förövrigt träning med B-laget som varje fredag, gör debut i Div1 imorgon också, mot seriefavoriterna Höör på bortaplan, önska mig lycka till!

Nu ska jag försöka hitta på något
Tjingeling

Thursday, I don't care about you..

Hade den låten vad den nu heter på hjärnan (från andra avenyn) och eftersom torsdag fanns med fick titeln bli så.

Idag har det vart en helt okej skoldag, började 9.40 med engelska och fick respons på mitt utkasst till CV. Efter det så drog vi(jag och dea) oss till bibblan och degade resten av lektionen. Klockan 11.10 var det äntligen dags för fysikprovet som jag pluggat så ordentligt för, hoppas verkligen det gick bra också! När fysikprovet var över ställde vi oss i den evighetslånga bamba kön för att få i oss lite käk, segt att stå i kö i 15minuter bara för att bambatanterna inte kan ha koll på hur mycket mat som behövs, så maten var slut och vi fick äta gårdagens rester, småskabbig potatisgratäng med kebabkött i, wierd mat.
När vi tryckt i oss maten drog jag mig hemåt, matten var ju frivillig idag så kunde ta tåget hem 13.17.

Nu är jag hemma och sitter i soffan och degar, ska inte göra nått särskillt innan träningen, bara ta det lugnt!
Tjingeling

RSS 2.0