Lill-lördag

Jaha, då var det onsdag igen och halva veckan har redan gått. Idag har det vart en hel okej dag. Fick för det första en timmas sovmorgon på morgonträningen och började inte förrän 8.30 då vi skulle samlas för att springa det ökända cooper-testet. Det blev inga nya pers idag inte, kylan var hemsk imorse. Däremot kan jag iaf konstatera att konditionen är den samma som vanligt. Tiden tänker jag inte skriva ut här, utan den som är nyfiken får fråga. Fick kramp i vaderna av kylan och har fortfarande kramp, ajaj!

Efter träning och frukost hade vi Fysik och vi fick chansen att räkna lite inför morgondagens prov. Det känns ovanligt bra inför det här provet, jag har nämligen gett mig fan på jag ska klara den här kursen. Så vi får väl hoppas att min känsla leder mig dit jag vill!

När jag kom hem till Kungsbacka tog jag mig en vända till solhuset och därefter gick jag och letade rätt på en söt stickad tröja och tro det eller ej men för första gången på väldigt länge jag köpte något på Gina tricot. Jag är riktigt nöjd med mitt köp. När jag kom hem blev det mat och deg i soffan, även lite Fysikuppgifter fick jag gjort.
När pappa kom hem åkte vi till Stadium XXL och köpte nya handbollsdojjor, äntligen slipper jag få ont i fötterna!

Nu sitter jag och kollar på 2½ men och väntar på att Idol ska börja. Efter Idol ska jag kolla Andra avenyn och True blood, så det blir en helkväll framför TV'n, riktigt skönt!




monday

Dagen började inte något vidare idag. Snabbhet och spänst (tester) med min otroligt slitna kropp var ingen bra kombination. Streckningen i vänstra låret gjorde inte saken bättre heller, får hoppas jag klarar av att bättra de övriga testerna som är kvar.

Mattelektionen började lite knackligt för jag förstod verkligen nada av vad läraren gick igenom men tillslut löste jag det och fick upp ett riktigt bra tempo tills lektionen var slut..

När jag kom hem vid 12.30 slocknade jag direkt, sov hela två timmar innan jag gick upp och bestämde mig för att jag behövde äta innan träningen. Träningen gick sådär sedan, hade lite för ont för att kunna ta ut max. 

Nu sitter jag och kollar på IDOL, Nicklas Hocker rockar fett i TV!! Onsalakillen har grymt skön röst och jag har redan röstat på honom!!

Tjingeling


He's hot, and he's mine!



Nog för att bilden inte är den vackraste men jag älskar denna knasiga varelse!
<3


Underbara helg!

Min helg har varit underbar!
Igår var det handboll för hela slanten, SM steg1 i Alingsås gällde.
Första matchen lirades mot Alingsås och vi lirade en helt okej match och vann med 25-13.
Nästa match blev desto tuffare där Sävehof stod för motståndet. Vi kämpade på bra och det var jämt hela vägen. Vi ledde faktiskt en del av matchen och var aldrig långt ifrån. Tyvärr förlorade vi med 23-20 men all beröm till mina bruds som var riktigt duktiga!

Efter att ha kommit hem, ätit och duschat åkte jag direkt till älsklingen och vi hade en supermysig kväll med film och godis och massor av mys!! Kom i säng sent och låg kvar länge imorse. Idag har vi inte gjort något alls, bara njutit av varandra! Körde honom till tåget på vägen hem för han skulle tillbaks till K3.

Har degat en stund framför datorn och ska äta äpplepaj nu :)
Tjingeling


Fredag

Äntligen fredag! Har längtat efter helgen hela veckan...

Idag har jag vart i skolan och haft lika kul som varje fredag, morgonträning, 5timmars hål med massor av stoj sen en timmes svenska. Slutar alltså numera 14.30 på fredagar och inte 16.00! Engelskan är nämligen flyttad så de är riktigt nice!
Annars händer det inte mycket idag, skall åka till träningen om 20minuter och är inte hemma förrän strax efter nio. degkväll och uppladdning inför morgondagens SM-steg i Alingsås! Första matchen 11.30 mot Alingsås och andra 14.00 mot Sävehof, de ska bli riktigt kul att lira!

Eftersom jag antagligen inte kommer att uppdatera alls imorgon så kan jag berätta hur resten av min dag ser ut.
När jag kommer hem blir det käk och dusch och därefter bär det av hem till Älsklingen som äntligen är hemma!! Fan va jag har saknat honom, var ju tre veckor sen vi sågs nu! Ska verkligen bli skönt med en helg tillsammans.

Aja nu ska jag göra något vettigt,
tjingeling

090924

Hm, det har inte hänt mycket idag, lugn morgon för jag började inte förrän 9.40. Första lektionen var svenska och vi fick bara rätta våra krönikor så rätt soft. Sen hade jag matte och fysik och fick gjort riktigt mycket på båda lektionerna, det var skönt eftersom det börjar vankas prov.

När jag kom hem bytte jag om till mysbyxor och åt kanelbullar och drack mjölk, mums!
Har inte hänt mycket mer, och just nu sitter jag och tittar på Australias next top model, rätt kul faktiskt.

Sen blir det träning med laget, hoppas på mycket spel nu inför SM, som vi spelar i Alingsås i helgen!

Aja mer intressant blir inte det här inlägget..
Tjingeling

Onsdag

Trots att jag egentligen var ledig från morgonträningen imorse så var jag där och tränade, körde ett riktigt bra pass med Jossan.
Frulle som vanligt och därefter Fysik till 11.30 sen slutade jag.
 
När jag kom hem bestämde jag mig för att bråka lite med matteboken, men redan efter 45min tröttnade jag och gick och la mig istället. Gick upp igen 3 timmar senare, vid 16.45 för att ta hjälp av pappa och samtidigt passa på att äta lite. Efter att ha suttit i 2 timmar fattade jag äntligen och kunde lägga ifrån mig boken och hitta på annat. Nu sitter jag och snackar med Marcus i skype, det är riktigt trevligt faktiskt och lär väl sitta kvar här en bra stund till.
True Blood börjar 22.00, det måste jag se!

Tjingeling

090922

Go dag som vanligt på tisdagar! Började inte förrän 12.40 idag och kunde ta en riktigt skön sovmorgon såsom varje tisdag. Hade bara två lektioner engelska och matte och slutade 14.50.
Kom hem och kastade mig på brorsans tv eftersom det är den enda som har TV4sport. Sverige-Ryssland i worldcup var jag bara tvungen att se, Sverige låg under med fyra efter halvtid men spelade upp sig och lirade grymt i andra, Kain storspelade i målet och Sverige vann med 25-23. GOTT!

Nu ska jag ta och packa väskan och hoppas att det slutar regna. Uteträning innan handbollspasset idag nämligen, alltid lika kul.

Tjingeling

Så var den seriepremiären över..

Nyduschad och fräsh är jag nu och det börjar bli dags för sängen! Men innan tänkte jag bara skriva en snabb update av kvällens match.

Ett riktigt bra Kärra stod för motståndet och vi började inte matchen något vidare vilket straffade sig direkt. Trots våra slarv både framåt och bakåt skilde det bara fyra bollar i halvlek (13-9). Vi tog ett rejält snack i pausen, där även matchen slutade för mig och jag lämnade över till Johanna. Vi taggade till oss bakåt och var mycket tajtare i försvaret och efter halvtid kom även skyttet igång igenom Sandra, som gjorde en bra debutmatch (även Julia var riktigt duktig i sin debut)! Efter några kvicka kontringar från Kärra låg vi plötsligt under med 7 bollar och fick kämpa oss ikapp. När slutsignalen gick stod det 29-23 på tavlan och jag kan bara konstatera att utan våra slarv hade det definitivt inte skilt så mycket. Men bra spelat ändå tjejer, nu är seriepremiären över och vi taggar rejält inför SM.


sjumilakliv

Kom inte på någon roligare titel till inlägget men eftersom jag lyssnar på Martin Stenmarcks sjumilakliv fick det bli så...

Igår kväll lärde Marcus mig att ändvända skype så där satt vi och snacka och hade det roligt hela kvällen. Kom dock i säng vid elva och blev väckt 06.15 i morse.

Idag började dagen med ett löppass i "snacktempo", rätt skönt! Jag och Nathalie tog en vända i skatås på ungefär 45minuter sen blev det strech.
Efter morgonträningen är det som alltid frulle som gäller därefter var det matte på schemat, min första och sista lektion på måndagar. Slutade 11.10 idag ungefär och tog tåget hem direkt. Men eftersom jag inte orkade gå och det var 45minuter kvar tills bussen skulle gå så tog jag en vända till solhuset och bättrade på brännan, fick iof mest fräknar, men alltid något!
Tog bussen hem sen och har inte gjort något vidare mycket under eftermiddagen, alltid lika skönt att sitta och sluma igenom morgontidningarna och lösa lite sudokun.

Nu sitter jag framför datorn och laddar inför matchen ikväll, bortamatch mot Kärra, tagga tagga!!
Tjingeling

och så gick matchen..

Ojoj, de var den värsta matchen vi spelat på länge. Dels spelade vi rötet och det dröjde mer än en kvart innan vi ens gjorde mål. Dessutom hade vi två riktiga rövtomtar till domare. De första 10minuterna blev vi avblåsta så fort vi hade bollen och kom därför knappt över till andra planhalvan, segt! Men vi fortsatte kriga även om vi lirade långt under våran nivå och vägrade förlora och kunde stå som segrare vid slutsignalen. Vi vann dock bara med en boll, (18-19) och tur var väl det.
Matchen var skit men vi fick med oss två poäng och det är vad som räknas i slutändan.

Stackars Sandra som bröt? tummen i matchinledningen, hoppas verkligen det blir bättre snabbt och även Lisa som både blev nacksvingad och gjorde något med axeln! Krya på er tjejer!

Nu sitter jag och kollar på Charles änglar- utan hämningar, har sett den förr men tycker ändå den är ganska bra. Träning, skola och match är det som gäller imorgon så film är perfekt uppladdning!
Tjingeling

Seriepremiär

Lång sovmorgon även idag, underbart!
Idag har jag inte gjort mycket alls, ätit frukost och tagit hand om tvätt. Nu sitter jag här och taggar inför match, det är nämligen seriepremiär med Heid2 idag. Särö står för motståndet och det ska bli kul att lira fulla matcher igen! Ikväll blir det bara deg eftersom jag har löpning 7.30 imon, gott!

Kommer väl en update efter matchen
Tjingeling


Freaky Friday

Hahaha, filmen är lika kul varje gång! 
Jag saknar att se Lindsay Lohan på filmduken, hon är så otroligt söt i alla filmer jag sett. Första filmen måste ju ha varit Föräldrafällan, när hon spelar ett tvillingpar som blivit separerat och återses på ett läger?! Jätte söt redan där! Och vad är hon nu? Jo en av kändisvärldens största skandalbrudar, det är ju fan tragiskt! Aja oavsett så diggar jag henne!


Lördagsmys

Lördagsmys är precis vad jag ska ha nu, men först update..

Igår var det återigen full rulle hela dagen; morgonträning, fem timmars håltimma, två lektioner och sluta 16.00, hemma vid 17.00 för att äta och packa om träningsväskan, träna till 20.00, skynda sig till Särö och förfest med twister och sedan avsluta kvällen på krogen i Kungsbacka för att fira Hannas födelsedag.

Idag blev det riktigt lång sovmorgon och jag gick inte upp förrän mamma kom upp och väckte mig vid 12. Då blev det frukost ute och lite njutande av solen, antagligen sista gången frukosten gick att äta ute för i år.
Förmiddagen försvann rätt snabbt och eftermiddagen har jag spenderat i ÖHK-hallen aka templet för att kolla på HJ-SM. RIK-Aranäs var höjdpunkten där RIK stod som självklara segrare med 32-14.
På vägen hem tog jag en vända till Coop för att köpa mig lite godis, så nu ska jag krypa upp i soffan och bara mysa med mig själv!

Tjingeling

Grattis Hanna !

Grattis Hanna på födelesedagen, äntligen 18!
Imon blir det röj för hela slanten ;)


090916

Nu har jag inte skrivit något på två dagar för jag har haft en massa annat skoj för mig...

Igår morse var jag hos Niclaes och fixade ryggen, därefter kom Hanna på besök och vi degade en bra stund innan hon fick äran att följa med mig till skolan och ha EngelskaC med min klass.
Efter att ha suttit och lyssnat på läraren i en timme fick vi sluta och då drog jag och Hanna till stan och letade efter något snyggt till Hanna att ha på fredag. Då gör hon nämligen krogdebut, de blir party på hög nivå!
Vi hittade dock inget som passade den lilla kräsna damen så vi satt och njöt av manogsmothies på Vallgatan istället.
När Hanna åkt hem begav jag mig till Heidhallen för att kolla på damernas seriepreimär mot Kärra. Kärra spelade nog rätt bra med självförtroendet på topp medans Heid spelade rötet från start och det straffade sig. Förlust med två bollar är inget vidare mot elitseriens nykomlingar.

Idag har det varit full rulle hela dagen. En lektion i skolan, därefter en vända till Gemini för att köpa lite smycken. Kom hem vid tre och fick för mig att storstäda hela rummet, så nu är det kliniskt rent! Sen blev det till att göra klart matteläxan och äta och helt plötsligt var klockan sex. Då var det dags att åka ut och jobba lite, kom hem strax innan åtta och åt igen. Nu har jag precis duschat och kollat på idol.

Ska kolla på gårdagens avsnitt av andra avenyn nu och sen blir det True blood.
Tjingeling

Patrick Swayze

Tänk att min, allas favorit "danslärare" har lämnat världen. Patrick Swayze förlorade kampen mot den dödliga cancern och avled i måndags (amerikansk tid), bara 52 år gammal.
De flesta känner nog till Swayze som dansläraren Johnny i filmen Dirty Dancing, och har säkert sett flimen minst lika många gånger som jag. Jag kan bara säga att denna otroligt duktiga skådespelaren och singer/songwritern kommer lämna ett tomrum i kändisvärlden.

RIP Patrick Swayze


sova

Det skall jag göra alldeles strax, så fort extreme male beauty är slut. Idag handlar det om fett och tvättbrädor..

Imonbitti blir det ett besök hos osteopaten för att få ordning på ryggen igen, därefter ska Hanna åka med mig till skolan eftersom hon är ledig och jag antagligen inte har någon lektion ändå. Så vi ska ta oss en runda på stan innan jag åker och kollar på Heid-Kärra, elitseriepremiären i Heidhallen..

Tjingeling


Måndag

Idag skiner solen och det är egentligen väldigt fint väder ute, men ändå sitter jag inne och fryser.
Jag är jätte förkyld och ska nog ta och gå och lägga mig en stund.


Tränade i skolan imorse, dock blev tränarna ganska arga för att jag var där trots att jag var förkyld. Men jag körde mitt bålpass, riktigt många övningar hann jag med idag och det är ju bra. Resten av treorna var ute och sprang så såg inte mycket av dem idag, hörde bara senare att de sprang i 50minuter och sen var de klara.

Frullen var lika efterlängtad som vanligt och därefter gick jag upp för att ha min mattelektion. Nu börjar matten bli lite lurig men än så länge har jag inte stött på några större hinder. Har bara 4 uppgifter kvar på läxan, men dom tar jag inte nu. Slutade sen 11.30 och begav mig hemåt direkt.

Nu har jag vart hemma i 2 timmar och ska ta och leta igenom frysen efter lite käk..

Tjingeling

B-slutspel var väl iof inte målet

Efter gårdagens spel slutade vi sist i gruppen, inte direkt målsättningen men aja. Har inget mer att säga om gruppspelet så jag hoppar direkt över till dagens slutspel.

I kvartsfinalen mötte vi Kropps och vi lirade fruktansvärt bra måste jag säga. Vi var taggade ända från början och det visade sig ge utdelning och vi kunde stå som segrare när slut signalen gick. 9-25 var slutresultatet och jag lirade riktigt bra mina 20 minuter i andra halvlek.

I semin väntade HK Opal, ett riktigt fjortisgäng från någonstanns. Vi spelade inte riktigt så bra som i kvarten men vi gav oss inte och segrade även denna matchen. Kommer inte ihåg slutresultatet. Men att denna matchen spelades i Heidhallen var ändå bäst, vi fick visa vad vi gick för i GBG's bästa hall!

Vi tog oss till B-finalen och vi visste att vi skulle möta Tyresö igen. Vi började matchen riktigt bra och kunde gå till haltidsvila med en bolls ledning, 8-7. Därefter tappade vi tempo och producerade inget framåt och Tyresö kunde rycka ifrån tack vare deras kontringsspel. Tyvärr straffade sig våran svacka och vi förlorade matchen med några bollar... Även om vi som lag inte spelade våran livs match , rättare sagt är att vi verkligen spelade dåligt i andra halvlek, så är jag super nöjd med min egen insatts och hoppas att den visat att jag vill kämpa om en plats i Div1.

Tack tjejer för en rolig helg, hoppas ni haft lika kul som jag! Vi ses på träningen imorgon.

Nu är jag iaf helt slutkörd och ska snart gå och lägga mig. Måste bara kolla lite på Nothing Hill, för den är så nedras bra.
Tjingeling


Lördag

Ja då var det lördag med rejäl sovmorgon! Gick inte upp ur sängen förrän halv 12 då min rygg klagade och tvingade mig upp.
Drog en vända ner till hälsomässan där mamma var och gjorde reklam för diverse tandvårdprodukter och såklart företaget som hon jobbar på, Teamtandvården. Fick mig en snabbbehandling för min rygg och armbåge utav världens bästa osteopat, Niclaes. Det kändes riktigt skönt och gratis var det också. Behöver boka en riktig tid i veckan så jag får ordning på mina låsningar igen, och så att jag är riktigt bra i ryggen till SM. Sen tröttnade jag och begav mig hemmåt igen. Därefter åkte jag med brorsan till freeport så han kunde köpa en duffer från Peak som verkligen var as snygg! Sen köpte han även skidbyxor från Cross som matchar jackan han tidigare har.
När vi kom hem igen fick vi i uppdrag att laga mat. Grillat kött och klyftpotatis stod på menyn, så nu vankas det mat förstår ni...

Det är ju viktigt att äta ordentligt när man ska spela match, ikväll spelar jag derby mot Önnered i Gbg-Cup. 20.00 i Frölunda kulturhus, viktig match!

Tjingeling

Gbg-cup

Jaha, då var första matchen i gbg-cup spelad, och jag säger bara vi glömmer den, tar nya tag och kämpar vidare i nästa match!

Lite mer detaljerat ser det ut såhär..
Tyresö stod för motståndet och under hela första halvlek var matchen väldigt jämn. Vi stardade andra halvlek med ett måls underläge (9-10). Vi tappade mycket av vårt anfallsspel i början på andra och de kunde få in några enkla kontringsmål. Vi hade också otur med stolpar medans de lyckades få in bollen via många stolpträffar. Jag är förövrigt jätte missnöjd med min insatts, men jag biter ihop och kommer kämpa järnet i nästa match istället. Jag stod endast andra och efter "min" halvlek var slutresultatet fastställt till 16-20. Nu tar vi nya tag inför morgondagen och taggar inför dubbla derbymöten...

Tjingeling

Fredagsmys i frölunda kulturhus

Dagen började med uppgång 06.15 för att åka till morgonträningen och gymma, gick as bra på gymmet idag, kunde lätt frivända 35kg utan att armbågen krånglade alls, sånna dagar är värdefulla. Körde mycket bål också så hoppas det ger något nu.
Därefter vart det frulle och 5 timmars hål, booring. På fem timmar kan man hinna med mycket vill jag säga. Jag gjorde klart matteläxan, jag satt och snackade med Adam, Johan och Adrian i bibblan as länge. Jag åt lunch med Andréa. Sen hade hela klassen förutom jag, Adam och Johan lektion så vi passade på att lira biljard i drygt en timme. Sen, Äntligen började våran svenska lektion, och kan ni gissa vad? Den höll på i tio minuter, sen slutade vi för engelskan var inställd.
Så jag har alltså haft 5 timmars håltimme för en tiominuters lektion.. Segt, men man ska inte klaga!

Efter skolan mötte jag upp mamma vid Hede för en tripp till freeport, och jag kommer verkligen aldrig därifrån tomhänt.. Idag köpte jag mig en ny skidjacka, Skitsnygg från Cross, helt klart värd pengarna. Så om det är någon som är sugen på att ta över min "gamla" Billabong jacka som tyvärr är för liten för mig, så säg till!
Köpte mig även en svart skinnjacka att ha nu den närmaste tiden, jätte fin!!

När vi kom hem lagade vi mat och åt, gott som alltid!
Nu ska jag alldeles strax åka till Frölunda kulturhus där kvällen ska spenderas. Göteborgscup drar nämligen igång i kväll och vi lirar mot Tyresö kl 21.10, göttmos! Fredagsmys på handbollsplan är aldrig fel! ;)

Tjingeling

Idol från Göteborg

Igår satt jag och kollade på Idol från Göteborg och oj vad många man känner igen, rätt kul! En kille som heter Niklas Hocker som min bror känner gick vidare det var lite kul faktiskt..
Se hans audtion HÄR!  Han sjunger som en gud!

Efter skolan idag fortsatte jag att lyssna på klipp från Idol och jag hittade ett klipp på Melissa som jag gick i samma lågstadieklass som, hon sjunger riktigt bra, trodde jag inte.. HÄR är hennes audition.

Men dagens mål var ju såklart att hitta BK Heids lilla egna Idol, nämligen Idol-Anna!! Och titta vad jag hittade..
Annas audition !

Anna du var skit duktig även om du inte gick vidare! =)


090909

Idag hade vi lyftteknik i gymmet på morgonträningen, däremot hade tvåorna fått äran att ha alla viktstänger till sin introduktion så det blev inte mycket lyft idag inte, och det lilla som blev lyft gick sådär, min armbåge gillar som sagt inte att bli tungt belastad och jag har ju fått order om att undvika just tung belastning, men man måste ju prova lite. Istället passade jag på att biffa till mina armar lite och köra lite övningar för ländrygg/rumpa.
Hade lång rast innan första och enda lektionen, men slutade ändå tidigt, 11.20 fick vi gå, härligt att sluta så tidigt jämt!

Efter skolan tog jag ett varv till Kungsmässan och de ursnygga pumpsen jag trånat efter sedan i våras var nu nedsatta så mycket att jag absolut inte kunde låta bli att köpa dem. Orangea sidenpumps med rosett på hälen, urläckert!!! Får se vad mamma säger när hon ser dem. Jag skulle ju inte köpa några skor nu, aja jag gillar dem jätte mycket ändå...



Resten av dagen ska jag inte göra något alls, kolla på Idol och True blood bara. Hoppas Anna är med i Idol idag !!

Tjingeling


Tisdag, en bra dag!

Idag har vart en riktigt bra dag, sovmorgon också!

Började inte skolan förrän 12.40 idag så kunde verkligen få min skönhetssömn. Hade engelskaC första lektionen och det var riktigt slappt, bara muntlig gruppredovisning av en text. Efter min redovisning gick jag och tog kort med handbollarna, och för första gången på vääldigt länge fick jag faktiskt sitta ner, scary. Får hoppas att det blev ett bra kort iaf.
Andra och sista lektionen var matte och jag fick gjort en hel del idag med så nu blir det inte mycket att göra på fredagens håltimma. Slutade sedan kl 15.00 och fick åka direkt till hallen och äta. Träning mellan 16.30 och 18.00 som gick riktigt bra idag.
När jag kom hem blev det toast, det var väldigt gott! Klockan åtta började Idol och det var riktigt kul att se vad människor verkligen utsätter sig för. Några riktigt duktiga sångare och några fruktansvärt usla, men men...

Nu sitter jag och kollar på mitt absoluta favorit program, Andra Avenyn som har säsongspremiär idag! Jag älskar det, hur bra som helst. Har väntat hela sommaren på att det ska komma tillbaks!

Tjingeling

090907

Imorse var det dopingföreläsning istället för träning, segt som attans. Vet inte hur många gånger jag haft samma föreläsning nu, men det var sista gången på ett tag nu, hoppas jag iaf.
Efter föreläsningen var det frulle som gällde och därefter var det dags för årets klassfoto. Förhoppningsvis ser jag inte ut som Michael Jackson i år, ursch vad konstig min näsa såg ut förra året. Fick som vanligt stå på bänken längst bak så jag slapp oroa mig för hur något annat än ansiktet såg ut.
Min enda lektion idag började vid 10 och höll på till 11.20, fick gjort en hel del av matteläxan där, så knappt hälften kvar nu tills nästa måndag, härligt!

Efter skolan åkte jag hem och satte mig vid datorn, chilla är fett gött. Hann bara vara hemma i tre timmar innan det bar av till träningen, seg träning idag och dålig intensitivitet från alla håll och kanter.

Kom hem efter att ha suttit kvar i nästan en timme efter träningen och snackat med brudarna. En lättare kvällsmat innan duschen satt fint.
Nu sitter jag bänkad framför en film, You, Me and Dupree och den är jätte bra även om jag sett den alldeles för många gånger...

Tjingeling

Victoria Secret

Igår kväll satt jag och kollade på Victoria Secret fashion show, som jag visserligen redan hade sett, men vad gör det?!
Alla dessa överdrivna underklädes kreaktioner är rätt kul att titta på, frågan är bara om det finns något tillfälle att använda dem på mer än där på catwalken?! Inget man har på sig i sänghalmen iaf. ;)
Heidi Klum var ju självklart höjdpunkten, och för att ha fött fyra ungar är hon nog snyggaste kvinnan i världen. Hon har verkligen gått rakt emot modebranshens ideal och är idag världens mest betalda modell. (?)
Och när jag säger att hon går rakt emot idealen så menar jag att hon är en 36årig fyrbarns mamma som enligt sig själv är ett riktigt godismonster och som inte skulle tänka tanken på att banta eller gå på diet. Att hon hellre äter lite onyttigt och tränar bort det än får ångest för minsta kolhydrat. Hon är helt enkelt en normal kvinna som bojkottar modeindutrins size zero mode, det gillar vi! Och att hon är långt över medelåldern för modellyrket gör henne bara ännu snyggare! Lite avis faktiskt!


090906

Den här helgen har jag vart så fruktansvärt onyttig, det skrämmande att det faktiskt finns folk som lever så jämt.
Donken, pizza och alkohol i fredags, igår blev det tacos och en jävla massa godis och idag resterna av godiset, urscha mig. Men från och med imorgon så ska jag ha en nyttig vecka!


Aja nog om matvanor, igår när jag och Mikael kom hit så åt vi tacos, sen kunde vi inte låta bli att ta bilen till coop för att köpa godis. När vi kom därifrån startade jag en film, Mikael mådde inget vidare så jag lät honom somna. Jag kollade på "Marley and me" en ursöt film med Jennifer Annistone och Owen Willson. Orkar dock inte dra handlingen, men den när helt klart sevärd! Mikael vaknade till i omgångar och tittade på film och myste lite med mig innan han somnade igen.
När filmen var slut vid halv ett gjorde jag älsklingen sällskap i sängen och somnade nog rätt snabbt, sov riktigt gott brevid Mikael även om han av någon anledning har börjat SNARKA och gnissla tänder. Väldigt frustrerande. Fick putta på honom några gånger så han blir tyst så jag kunde sova. Men men, förhoppningsvis lägger han av med dumheterna om ett tag igen.

Eftersom älsklingen inte mådde något vidare imorse heller så blev det en seg start på dagen. Han försökte verkligen vara lika go som vanligt men jag förstår hur jobbigt det är när man är sjuk och inte alls är pepp på att vara bland människor. Men vi kom iaf upp ur sängen och kunde bege oss till kungsmässan där vi hade lite ärenden innan Mikael blev hämtad och skulle åka upp till K3 igen...

Eftermiddagen spenderade jag tillsammans med Filip på gymmet, kom hem för 40 minuter sen. Körde ett riktigt tungt bålpass så förhoppningsvis kommer det kännas lite imorgon...

Har också kommit på att min blogg är riktigt tråkig utan bilder, så måste nog ta och införskaffa en kamera snart!

Tjingeling


slappar lördag!

Gårdagen!

Skolan var väl inte särskillt ball, fick både svenska och engelska läxa och det är aldrig roligt med läxor.
Hade ju 5 timmars hål mitt på dagen också, rötet måste jag säga. Morgon träning till nio och sen hål till 13.50 är inget vidare, men jag fick ju tillfälle att göra klart matteläxan. Så nu slipper jag plugga imorn.

Efter skolan träffade jag älsklingen en stund och det var mysigt. Sen bar det av till ÖHK-hallen aka templet för att kolla när damlaget spöade Önnered. I hallen befann sig även 20st av mina lagkamrater, annorlunda att träffas i vanliga kläder. Efter den väldigt försenade matchen gav sig hela gänget av till pizzerian för att hämta kvällens mat. Därefter tog vi en promenix hem till Jenny där vi hade lagfest. Alltid trevligt att sitta och snacka med brudarna om annat än just handboll.

Efter en stund tappade festen drag och jag och Sandra bestämde oss för att göra stan istället. Vi mötte upp Jossan utanför Valand och begav oss till bryggeriet, hade verkligen as trevligt! Go musik och riktigt goa brudar! Måste verkligen göras om!!!
Vid halv två träffade av en slump älsklingen och vi bestämde oss för att det vore väldigt mysigt att sova tillsammans. Var hemma hos Mikael strax innan tre och därefter hände inte mycket, sömnen var välförtjänad!

Tyvärr är har jag inte en enda bild från gårdagen och det är segt, men det kommer säkert upp en massa skit på facebook under dagen...

Har fortfarande inte varit hemma än, åkte hemifrån kl halv8 igår morse och drar väl snart med mig älskling hem till mig där kvällen ska spenderas i ett bubbelbad ;)

Tjingeling

Gud måste vara väldigt kissenödig..

Ja ungefär så mycket regnar det, det bara öser ner.. Jag är så trött på allt detta regn. Inte nog med att sommaren regnade bort, nu regnar hösten bort också, hösten som faktiskt kan vara riktigt fin när den vill...

Aja nog om vädret, skolan idag var väl inte jätte spännande, fick en hög med läxor som måste göras, får sätta igång genast om jag vill slippa plugga i helgen...
I svenska har vi i uppgift att hitta olika sorters texter typ bloggtext, brev, tidningsartikel osv.
I fysik fick vi en dröse uppgifter att lösa, men dom var jag och Andréa duktiga och gjorde på håltimman, grymma är vi.
Sista lektionen som var matte blev lagom seg, jag och Andréa var väl inte värst uppmärksamma på genomgången men vi lyckades ta oss igenom hela sex uppgifter, vilket var halva läxan, så imorgon gör jag resten.

Sedan jag kom hem har jag hunnit göra det mesta: städa badrummet, hänga tvätt, plocka disk och dammsuga.
Nu ska jag sätta igång med svenskaläxan så jag kommer någonstanns på vägen innan det blir dags för att åka till träningen...

Tjingeling


090902

Jahaja, Då har halva veckan gått, rätt skönt faktiskt! Har kommit igång ordentligt med skolan nu och det känns bra än så länge.

B-lagsträningen igår var jätte rolig och jobbig, precis så som det ska vara att lira handboll. Bra tjejer och bra tränare gjorde träningen ännu bättre så hoppas på fortsatt träning med dom.

Imorse hade vi Teambildning med alla handbollare i Valhalla, roligt! Stafetter och olika lekar stod på programmet och allt las ihop och blev en tävling. Vårat lag kom först bakifrån (alltså sist) men bara för att vi var så dåliga på att fuska..
Efter träningen som man blev ruskigt svettig av blev det dusch och frulle som vanligt. Sedan en rätt lång väntan innan fysiken äntligen började, 10.40. Efter fysiken blev det lunch + håltimma så jag och Jenny passa på att ta en sväng till stan för några ärenden. Kom tillbaks och hade STHL i 15 minuter innan vi fick gå hem. Segt när jag egentligen kunde ha slutat redan 11.40.
Tog en vända till solhuset när jag kom till Kungsbacka, måste ju försöka behålla den lilla bränna jag har...

Nu har jag vart hemma en stund och tänkte ta mig en vända till köket för att leta efter lite mat! Sen blir det en vända med dammsugaren, det var ett tag sen nu och om man tittar under min säng så behövs det verkligen städas lite. Kvällen kommer att spenderas hemma eftersom det är min enda träningslediga kväll, och som grädde på moset är det True Blood på Tv idag... :)

Tjingeling


Sommar tisdag

1 September, 25 grader varmt och strålande solsken?! En rätt bra beskrivning på dagens väder faktiskt.

Igår drog skolan igång på riktigt..
Uppgång 05.50, kände att jag behövde några extra minuter på mig såhär första tidiga dagen. På plats i skolan i god tid och 07.30 hade vi uppstartsmöte med handbollen, härligt! Det verkar bli bra träningar i höst och vem behöver inte det?
Efter att ha avnjutit frukosten och haft en stunds rast började matten, matte E närmare bestämt, urscha! Hade bara en kort genomgång och fick läxa på det, som jag t.om har börjat på. Slutade tidigt och passade på att besöka rektorn för att ordna med min kursplan. Bort med programmeringC och in med Digitalfoto. Var ju tvungen att läsa en datakurs till så varför inte välja något lätt?
När jag kom hem slog jag mig ner framför TV'n, massor av dåliga serier att se, men jag fastnade tillslut framför barnkanalen.
Eftermiddagen/kvällen bestod sen av träning, handbollen gick sådär, men utefysen gick bra, däremot är jag ganska förkyld idag utav att ha vart ute och blivit blöt i gårdagens ösregn.
Kom hem rätt tidigt och passade på att se Leagley Blonde innan jag gick och la mig.

Idag började jag inte förrän 11.10 och då hade vi en kort genomgång om hur man använder pingpong när man arbetar med projektarbetet. Därefter lunch och Engelska. Inte nått vidare händelserikt idag inte.
Nu är jag hemma och ska gå ut och njuta av värmen på altanen, väldigt skönt!
Träning med B-laget ikväll också, ska bli roligt!

Tjingeling

RSS 2.0