Duktigare får man leta efter..

Det är fruktansvärt hur flitig jag har varit idag, full fokus i skolan på både matten och fysiken.
Därefter satte jag och andrea oss i bibblan och tog itu med fysikläxan direkt, as bra!
Sen åkte jag hem och fortsatte pluggandet.
Det blev ytterligare en författare färdigskriven, YES! Bara en kvar nu.
Sen satt jag i 1,5 timme och råpluggade engelska inför provet på måndag.

NICE! Idag har jag verkligen pluggat mer än på länge!

Nu blir det käk och sen träning! Har vart riktigt mysväder ute idag oxå, fast halt som attans.

Random bild som jag tog på väg hem från skolan



what did you say...

Riktigt lugn dag idag, börja sent och rätt chill lektioner. Svenska, religion och Engelska och sen sluta jag. Har börjat plugga ordentligt till nästa veckas engelskaprov också. Barnkanalen är en bra vän när det inte något på TV också, är jätte sugen på pankakor så kanske ska passa på att göra det nu innan träningen.

Aja, har inget vettigt att skriva, så tjofräs

måndag morgon, vill jag glömma!

Vet inte vad jag fick den låtraden ifrån, men aja rätt passande.
Hade jätte svårt att somna igår eftersom min rygg bråkade så med mig, tog lång tid innan jag kunde slappna av. Så imorse var jag riktigt trött och stel, hostade en del också i natt så det blev ingen restutuionslöpning. Istället blev det lite spinning och mycket strech på morgonträningen.
Första lektionen för dagen var Engelska och den blev rätt slapp, sen håltimma en bra stund och avslutade dagen med Matte-diskret. Var hemma till halv 4 och efter en stunds deg tog jag tag i svenskan igen. Femte författaren stod på tur och snart är jag äntligen klar med alla sju.

Kvällen kommer att spenderas framför TVn och det är såå skönt efter den här helgen. Sliten och trött är jag, men det går nog över snart!


Sm steg4 !

Nu var SM över för våran del och trots 4 sura förluster måste jag vara nöjd med min egen insatts.
Efter en matchens lirar tröja, ett svullet knä, massor utav blåmärken och höfter som gör alldeles för ont så är det dags att återgå till vardagslunket med skola, träning och seriematcher. Det var väldigt skönt att få komma till steg4 såhär sista året jag fick vara med och lira ungdoms SM.

Tack för en väldigt rolig helg tjejer! Ni betyder så oerhört mycket, även om jag inte alltid visar det på bästa sätt! TACK!

Sverige-Polen

Fan Sverige, upp i nivå nu! Så här dåligt får det inte vara!
Det verkade ju lovande, men vad hände sen? Slarviga avslut och många utvisningar stoppade chanserna. Polens målvakt storspelade iof, men världsspelare som Källman skall inte göra sådanna nochalanta kontringsavslut.
Nu måste de slå Tyskland i en direkt avgörande match, annars är de borta från slutspel.
Tagga nu, ni är bättre än såhär!

Vill inte sitta alldeles uppstressad framför TVn nästa match! Bättre handboll sökes!

es una tortura

För er som inte förstår spanska så kan jag avslöja att rubriken betyder " det är en tortyr" och ungefär så kände jag imorse när jag körde mitt MAQ-program. Det gjorde verkligen så enormt ont i ryggen, hugger till överallt. MEN, jag vet att det är bra och jag kommer inte att ge mig förrän det ger resultat! Dessutom släpper lite av alla spänningar när man kör sån här mördar träning. MAQ är ju egentligen inget styrkepass utan handlar mest om balans och rörlighet, men jobbigt är det!

Efter morgonträning och frulle, fick vi reda på att hela klassen, förutom vi matte-data barn, skulle ha kemiprov. Vilket innebar att jag fick gå hem! Lite nice!

När jag kom hem stensomnade jag, tre timmars sömn var verkligen välbehövligt! Därefter blev det käk och plugg. Så nu var ytterligare en författare ur världen, gött! Bara tre kvar nu!

Ikväll blir det handboll på tv. Sverige (som gjorde en kass andra halvlek igår, INTE BAUTLER!) möter Polen i andra gruppspelsmatchen. Polen slog storfavoriten Tysklan i sin öppningsmathc, hoppas Sverige kan visa vad de går för idag!


Sandra är btw en lyxlirare till tusen! Orättvist med sommar året om =)

Reality killed the videostar !

Dåså, idag är det måndag och det betyder back to reality med skola och träning.
Morgonträningen blev ett svettigt intervallpass på spinningcykel, vilket var väldigt skönt! Sista riktigt jobbiga passet innan helgen.

Efter träningen blev det engelska med bla betygsnack i både Svenska B och Engelska C. Lovande måste jag säga, nu ska jag bara göra bra ifrån mig på nästa prov så kommer det kännas riktigt riktigt bra.
Därefter en två timmars håltimma där jag och Jenny tog oss en långpromenix. Andra och sista lektionen var matte, sista mattekursen nu, hoppas det går snabbt.

Skoldagen slutade 14.20 och jag begav mig hemåt. Trodde jag iaf. Någon hade halkat på spåret i KBA, vilket orsakade kaos. Tåget jag åkte med vände mellan anneberg och hede och jag fick gå av i Lindome för att stå i nästan en timme och vänta på ersättningsbuss. Frusna fötter, hungrig och sur så kom jag äntligen till KBA.
Detta hemska mildväder var antagligen orsaken till olyckan och den stackars man som dog när han halkade ner på spåret.

Sedan jag kom hem så har jag såklart ätit, dammsugit mitt rum, plockat i ordning på småsaker, läst en text i svenskna och nu äntligen så degar jag sönder!!!

weekend! (lååångt inlägg!)

Jag haft en kanon helg som tyvärr lider mot sitt slut!

Lördag
Igår blev det en vända till Kungsmässan med mamma och pappa för att försöka hitta en snygg och bekväm skidhjälm. Jag har nämligen insett att även om hjälmar är det fulaste som finns så är det fruktansvärt bra att ha! Självklart hittade jag en as snygg hjälm från Head, som passar perfekt till min jacka. Jag passade även på att köpa ett par googles från Dr Zipe. Jag lyckades ju tappa bort mina andra sist jag åkte så.
Är jätte nöjd med mina inköp inför skidsemestern, som förövrigt bara är 4 veckor bort nu! LÄNGTAR!
Jag hittade även ett par nya svarta jeans från Twist&Tango, och för första gången i mitt liv var det ett par jeans som inte var förstora i midjan, skräll! Dom kommer jag verkligen bo i nu.



Nu kommer jag vara riktigt snygg i backarna ;)


Efter shoppingturen blev det en snabbis hem för käk och så kom Mikael och vi begav oss till Sävehof hallen (som förövrigt bytt golv) där det skulle liras match. Tyvärr fick vi nån form av blackout och gjorde bort oss rejält några gånger och förlusten gick inte att hindra. Kommer inte ihåg resultatet men det var en del bollar emellan.

Efter en sur förlust åkte jag och älsk in till stan för en vända på donken och därefter bio på Bergakungen. Kvällens film var Avatar! Jag är helt kär i filmen nu efteråt. Drömde hela natten om den och har redan bestämt att jag skall vara en Na'vi i mitt nästa liv! åååh måste se den igen!

Söndag
När vi kom hem efter bion var det redan söndag, eller iaf så var klockan nästan 01.00. Och efter en jätte mysig natt och morgon var vi tvugna att säga hejdå. Mikael var tvungen att hinna packa innan bussen tillbaks till K3 (helvetet) gick och fick åka hem tidigt.
Jag däremot gjorde mig redo för att lira match med 2/3-laget mot GKIK. Började som vanligt och efter mina 30minuter i mål ledde vi med några bollar. Jag fick världens tjottablängare rätt på näsan idag, och för första gången i mitt liv blödde jag näsblod. Hahahaha, visserligen rann det ju inget, men lite blod kom det allt. Vi vann sen matchen med 23-14 en rätt lugn seger. Däremot så hatar jag att möta såhär dåliga lag, dom har ingen koll på nått och många av mina lagkamrater fick kliva av efter farliga smällar. Dessutom är det bara i sånna här matcher man blir skjuten i huvudet, en duktig spelare skulle aldrig göra det i ett öppet läge. Vi hade inte ens riktiga domare idag, utan deras tränare tsm med Benny, iof var dom typ bättre en de vanliga domarna men ändå, så ska det inte vara, fy skäms på förbundet!

Aja, efter matchen fick jag hämta mamma hos gammelmoster Svea som är världens häftigaste 90åring. Och såklart fick jag ta en vända hem till Mikael och lämna hans vantar som han glömt.
När jag äntligen kom hem blev det en efterlängtad middag och efterrätt.
Kvällen kommer att spenderas framför TVn, me like! Ont i huvudet har jag också.


Planer!

Jag kom och tänka på hur mycket kul saker jag skall göra den här våren, fram till studenten iaf.

  • Steg 4 i JSM 23-24 januari
  • Skidåkning i Österrike 12-21 februari (sportlovet)
  • Arkietektprovet släpps 1 mars
  • Påsklov v14
  • Måste ha sökt in till universitetet 15 april, gaah panik?
  • massor av födelesdagar som kanske firas
  • GymnasieSM
  • Danmarksresa med handbollarna i skolan
  • Studentbal 29 maj
  • STUDENT!!!!! 1 juni
Tänk att allt detta roliga skall jag göra, plus att spela massor utav handboll såklart! Vilken underbar och stressig vår det kommer bli! Men, jag gillar det!

Äntligen fredag!

Livet flyter på och trots att jag är riktigt trött idag så njuter jag av att skolan och morgonträningarna finns där!
Imorse körde jag ett MAQ-pass, även kallat långtråkigt och smärtsamt! Det gick bra och förhoppningsvis kommer jag märka skillnad i min rygg av det här!
Sen slutade jag och jag åkte in till stan för att kika lite, innan tåget gick! Hittade inget alls och när jag kom till KBA gick jag på two hearts för att kolla vad den tatueringen jag vill göra skulle kosta. 600ca, billigare än vad jag hade räknat med iaf, nu gäller det bara få tummen ur och göra det, har velat ha den här tatueringen i 4 år nu.

Nu sitter jag hemma och degar, börjar bli dags för käk också. Ikväll blir det träning som vanligt och därefter mys i soffan.



Plugghäst?

Igår blev det inget inlägg för jag hade så mycket annat för mig, trots att jag slutade 9.00. Gerke och jag körde ett riktigt jobbigt men roligt benpass på morgonträningen och idag har jag väldigt mycket träningsvärk!
Igår var jag även med Mikael en stund, och vi bestämde att vi ska se avatar på lördag, myslördag helt enkelt! Sen blev det TV'n som fick underhålla mig resten av kvällen, när jag egentligen borde pluggat.


Idag däremot, har jag varit en riktig pluggis.
På engelskan var jag jätte duktig och översatte massor av ord i en tidningsartikel, svarade duktigt på Lenas alla frågor och lärde mig ett och annat roligt.
Sen på fysiken, satt jag med ögon och öron riktade framåt, de ni! Lyssnade faktiskt på hela genomgången, utan att flyta iväg in i min egen lilla värld.
På tåget hem gjorde jag fysikläxan som är tills nästa torsdag.
Och så fort jag kom hem skrev jag om ytterligare en författare från 1800-talet i svenskan.
Nu är jag helt slut i huvudet efter att ha vart så duktig! Borde nog egentligen berömma mig själv med lite choklad!
Ikväll blir det träning med SM-laget, me like! Och sen snabbt i säng för att orka morgondages MAQ-träning. Sen är det helg!

Värstingdag!

Idag har jag varit riktigt duktig i skolan, först svenska där jag och Erik var jätte duktiga och nästan skrev klart ett helt inlämningsarbete om Balzac. Sen på engelskan var jag också väldigt duktig, läste och översatte en lång text och skrev massa synonymer till ord vi fick i läxa, skönt att vara klar med läxan till fredag. Efter engelska var dagen slut och äntligen dags för att åka hem.

När jag kom hem fick jag i uppgift att göra en paj, och den blev jätte god! Brände mig dock på ugnen och det gjorde as ont.

Har precis skrivit klart hela Balzac inlämningen och tittar på How I met my mother, Ska åka till träningen om 10min.

Elin goes känd från TV

hahaha, Rebecca smsa mig och sa att jag var med på Västnytt, och sedär det var jag! Nån kamera snubbe tryckte upp en filmkamera i ansiktet på mig när jag skulle gå av vagnen i fredags och helt plötsligt var jag med på TV i nått repotage om laserpekare.

(bilden funkar inte att lägga upp just nu, så den kmr sen)

slappis dag

Idag är det verkligen en degig dag, det är rätt skönt faktiskt, eftersom det har vart fullfart hela helgen!
Började som vanligt 7.30 i morse med träning, första passet på egen planeringen, var gött att köra lite bål och armar. Kl 9.00 var träningen slut och efter en dusch och frulle begav jag mig hemåt igen, tänk om man kunde ha det såhär alla dagar i veckan.

Aja, nu sitter jag här hemma och degar, precis som planerat. I eftermiddag blir det träning med juniorerna, hoppas det blir en roligare träning än i torsdags! Ikväll blir det nog också bara deg eftersom jag inte orkar eller vill göra något annat!

gameday

Idag vart det match mot Kärra och vi var rejält taggade inför en tuff drabbning och ville såklart ha revansh från senast. Och vad som hände i början av första vet jag inte, men vi satte allt, vårat spel funkade perfekt och det var verkligen så som vi alltid vill spela, grymt! De första 20minuterna var grymma och med en 10målsledning (21-11) i paus så var vi nog lite tagna, det hade nästan varit för enkelt. Efter mina 30minuters spel fick jag sätta mig på bänken och bara hoppas att mina lagkamrater inte slappnade av för mycket. 10 första i andra halvlek var väl ingen höjdare framåt, även om vi spelade rätt bra bakåt. Där gjordes några byten på nio och spelet flöt på igen. När slut signalen gick stod vi som segrare med ställningen 31-24. Skönt med en seger mot ett lag som faktiskt också spelar steg 4 om två veckor.

Nu är det sängen som gäller och imon träning 7.30-9.00, sen hem till sängen igen! nice

Första borta segern!

14.00 var det dags för avkasst i Frölunda kulturhus, inför dagens möte med Sport hade vi bestämt att ta revansh på både motståndarna och oss själva och efter 60 minuters spel visade vi att vi faktiskt hade gjort båda delarna. Vinst med 20-19 betydde säsongens första borta seger och dessutom ytterligare en derbyseger i bagaget! Gött!

Nu ikväll blir det lagfest hos Karlsson, ska bli riktigt skoj!


Fredag

Ingen rolig skoldag idag asså. Började 8.00 och satt med resten av handbollstreorna och skrev på egen planeringen. Den lektionen slutade 9.00 och sedan dess har jag haft håltimma. Börjar om 40minuter typ, ingen kul vänta. Typ bara jag och Adam här från klassen också så tiden har gått fruktansvärt långsamt. Svenskan vi ska ha är bara 40minuter också så rätt ovärd dag.. bläää! 

Aja när jag kommer hem bär det av till jobbet en stund och därefter blir det träning. Jag är sjukt taggad, för träningen med Glenn igår sög getpung! Resten av kvällen kommer jag spendera med Mikael och det blir nog en lugn kväll med film och godis. Me like!

Imon och på söndag blir det handboll för hela slanten! Imon möter vi Sport 14.00 i kultan med b-laget och på söndag har jag iaf två matcher med juniorerna. Kärlek på det!


Back to school!

Första dagen på den sista terminen! Nu känns det verkligen som om studenten är nära (även om det dröjer några månader). Att ha börjat sista terminen på gymnasiet är även lite sorgligt, vårat goa kompisgäng kommer splittras och vem vet vad som händer sen? Ingen antagligen, men det märker vi då.

Första dagen var ändå helt okej, vaknade 7.40 av väckarklockan och jag var tvungen och tänka efter en extra gång innan jag kom på att jag skulle till skolan. hmm, lov är verkligen inte bra för rutinerna.
Väl i skolan hade jag engelska, 9.40-11.00 och därefter 20minuters fysik innan våran lärare var tvungen att rusa iväg på en massa ärenden. Bestämde mig även för att nu får det räcka med matte E, gör alltså inte slutprovet, känner att jag är aldeles för långt ifrån en högre gräns och får väl vara nöjd med mitt betyg ändå, för kursen var verkligen as svår.

Påvägen hem tog jag en sväng till Teknik Magasinet och köpte ett fodral till ipoden, så nu kan den få följa med överallt utan att bli kvaddad.
Var iaf hemma till 13.00 och satte mig i soffan och kolla på diverse TVprogram tillsammans med brorsan. Och det är väl ungefär det jag gjort hittills idag.

Om en timme bär det dock av till träningen, weeei! Hoppas verkligen jag klarar träningen utan hosta och annat skit som jag haft i kroppen den senaste veckan.


färdigjobbat!

Efter ytterligare en dag på jobbet var det färdigjobbat för den här gången. Fick t.om sticka tidigare idag, det var skönt, fast mindre roligt att köra bil hem i snöstorm.

Så fort jag kom hem ställde jag mig i duschen för att återämta mig efter allt slit och även dränka mig i olivolja. Förhoppningsvis hjälper oljan min torra hud att bli mjuk och fin igen. Nu är det Glee på tv och det är faktiskt jävligt kul.

Ikväll blir det bara deg hemma i soffan, as skönt! Imon åker jag till Sandra en stund och leker lite innan hon åker tillbaks till USA.
TJOFRÄS!

Jobb, jobb och huvudvärk

Uppe med tuppen idag! Klockan ringde redan 05.30 och då var det bara att hoppa i kläderna och bege sig till jobbet. Åtta timmars jobb sliter fruktansvärt, speciellt när det knappt finns något att göra och man måste improvisera hela tiden. Aja vi fick städat där det vart folk under julen iaf och nu är det rent och fint.
Nu har jag varit hemma i nån timma och sitter framför tv'n med bultande huvudvärk, hosta och snorig näsa, najs!

Ikväll blir det tidigt i säng och mys i soffan!

Tårtkalaset är över

Nu är min födelsedag snart över och tårtan är slut!
Jag har haft en lugn och mysig födelsedag, med god mat, prinsesstårta tillsammans med familjen, Sandra och Mikael.

Nu är tårtan, maten och sällskapet borta och jag sitter själv framför tv'n och kollar på Damernas Detektivbyrå. Det är snart dags för sängen också, måste se till att vara någorlunda pigg om jag ska orka jobba imon. Är sjuk också, lite febrig och hostig, inte roligt. Jag kan inte träna alls just nu, blääää!

Aja, godnatt

Och så vart man gammal ..

Min 19årsdag idag, känner ingen skillnad dock.

Fick lite presenter i förmiddags, när jag och sandra orkade gå upp. Sen har vi typ suttit framför tvn hela dagen.
Snart blir det iaf käk och tårta!

Orkar inte skriva mer nu!

Födelsedagsfirande x2

Imorgon är det min 19onde födelsedag men eftersom det är söndag imon så tar vi firandet idag!
Jag och Sandra ska ut och fira både hennes (som var 30/11) och min födelsedag eftersom hon ändå är hemma. Det kommer bli en grym kväll, som vanligt när vi är ute!

För övrigt idag har jag inte gjort nått speciellt, har iof precis duschat och väntar nu på att Sandra ska komma hit.

100101

Första inlägget för året och här kommer en summering av min nyårsafton!

Vaknade upp hos Mikael och mer av den förmiddagen vill jag inte veta av. När jag kom hem blev det en dusch, lite lunch med familjen och sen var det dags att åka till Rebecca för att göra mig i ordning! Hos Rebecca blev det en tjejstund innan Erik kom och hämtade oss och vi åkte till Jonsered, för middag och fest.

När vi kom hem till Andreas, som höll i festen blev det mingel och ett antal presentationer innan maten ställdes på bordet! Chefen för maten var Bosse och till förrätt serverade han och resten, en soppa på kronärtskocka och en lätt sandwich med hemmagjort skagenröra. Till huvudrätt fick vi ungsbakad kycklingfilé fylld med fetaost i en rödvinssås och till det hasselbackspotatis. Efterrätten serverades såsmåningom och det blev en vaniljpannacotta med björnbär och hallon. Helt underbar middag gjord av ett gäng riktigt goa killar.

Efter middagen var klockan tio och vi slängde undan middagsbordet och istället blev det ett dansgolv. Massor utav dans och trevliga samtal senare var klockan 00.00 och vi stod ute i kylan och skålade in det nya året!

Efter lite skumpa och nyårskramande gick vi tillbaks in i värmen och efterfesten drog igång. Dans och snack fram tills det blev dags att åka hem.

Kom hem vid fyra i morse med en grym känsla i kroppen! Tack alla som gjorde min nyår så perfekt!

Vaknade i dag med en ännu värre förkyldning men annars mådde jag strålande, är jävligt trött bara, jag är så jävla nöjd med min nyår, sitter här och ler lite för mig själv nu.

God fortsättning alla!


RSS 2.0