Om 10 timmar är året slut!

Nyår firar jag inte som planerat, men jag kommer ha grymt kul ändå! Tack Andréa och Rebecca som är mina räddare i nöden, vi kommer ha så jävla kul ikväll! Snart är alltså 2009 slut och året har varit både bra och dåligt, men jag är totalnöjd med vad som hänt och inte hänt iår och vet att 2010 kommer bli minst lika ballt!

Nu ska jag käka lite lunch, sen drar jag mig hem till Rebecca för att göra mig i ordning och därifrån vidare till partille för middag och fest!

Gott Nytt år!


Världens bästa Sandra är hemma !!!

Åååh vad jag var glad när jag vaknade imorse! Däremot mår min hals riktigt illa så det blev ingen träning idag, det gillas inte. Körde iaf mamma till jobbet imorse eftersom jag behövde bilen själv.

Klockan 12 kom nämligen Sandra utklivandes på Landvetter och min uppgift var att få hem min lilla amerikanska! Vi satte oss i bilen och brummade hem till KBA igen. När vi kom hem till mig fick jag lite julklappar, dvs t-shirts, armband och en parfym som jag är helt körd på! Sen tog vi oss ner till Kungsmässan för att kika lite, tog dock en evighet att hitta en parkeringsplats. På kungs så fikade vi lite, gick och kollade i affärer och träffade Sandras farmor Margaretha. Framåt halv fem blev det dags att säga farväl för idag och ta sitt pick och pack hem igen. Nu är jag brutalt hungrig och jag ska äta mat nu tänkte jag.

Imon blir det stan med älsklingen och förhoppningsvis lite mys också!


hur väcker man någon som inte vill vakna?

God förmiddag alla! Sitter just nu hemma hos älsklingen, i ett mörkt rum där det stinker starkt av manliga hormoner och där älsklingen ligger och sover som en liten bebis. Han vill för allt i världen inte vakna och jag vill ha någon att prata med. Hur gör man då för att väcka någon som inte vill vakna? Gaaah!

Aja, det blev iaf en helt okej kväll igår. Förkrök hos Filip och sen in till stan, trädgårn. En nykter kväll för min del, men som vanligt har jag alltid lika roligt! Igår träffade jag några kända ansikten, och Tom förlåt att jag inte kopplade direkt! Blev en hel del dans i min höga oranga pujcks, och inte ens ont i fötterna fick jag, yey! Blev ändå en hyfsat tidig kväll, Mikael var väldigt trött så vi tog bussen hem 2.15. Vi var väl hemma vid 3 och då total slocknade jag direkt.
Var däremot väldigt pigg i morse, och kunde lätt studsa upp ur sängen. Mikael är nog lite bakis och väldigt trött så han har inte vaknat än som ni redan läst.

Vad som händer här näst vet jag inte, får väl se om jag ens får upp sömntutan, annars får jag väl gå upp och försöka få igång disneychanel och flyta in i den tecknade världen.

Sista dagen av jul

Idag är det annandagjul och det innebär ju sista dagen av julfirande och mellandagsrea. Och idag har jag fått shoppat en hel del faktiskt, mest kläder.

När vi var klara med vändan på stan, var det meningen att jag och mamma skulle till gymmet men det blev en långpromenad istället, det var riktigt skönt.

Mer har jag faktiskt inte hunnit med idag, ska antagligen ut ikväll, med Mikael och CO. Får väl se vart vi hamnar, ska bli kul iaf.

Nu har jag precis kollat klart på björnbröder också, myspys film!

Juldagen

Varför är man alltid så förbaskat trött och seg på juldagen? Iaf så är jag det varje år.
Det blev iaf inget bloggande igår, hade fullt upp med allt annat.
Mormor och Morfar, Farbror Claes och familjen hade en riktigt mysig julafton. Jag orkar inte göra en utläggning av hela dagen men den var iaf bra.
Jag önskade ju mig bara en Ipod Nano så det fick jag. Fick även Ice Age 3 av brorsan, så nu kan jag se den när jag vill! Vilket jag precis gjorde!

För övrigt idag blir det en hemmakväll, ska kolla på första avsnittet av predikanten stenhuggaren med mamma, äta lite julgodis, det blev inte så mycket sånt igår, konstigt nog.
Imon blir det gymmet, mellandagsrea och så lite mys med Mikael!

Nu ska jag fortsätta pilla på min Ipod!

Dan före dan !

Idag var det tidig morgon som gällde, jobb stod först på schemat. Efter att jag hade gjort klart allt jag skulle så smet jag lite tidigare från jobbet för att hinna sova en stund innan älsklingen kom. Efter två timmars sömn kom han äntligen och vi bytte julklappar, myste jätte länge i badkaret och avslutade med mys framför love actually. Jag blir alltid lika pirrig i magen varje gång jag ser honom, sötnöten min!

Sandra ringde idag också, gaaaah, sinnes vad jag saknar henne! Hon frågade vad jag ville ha från USA, så nu hoppas jag på något fint, när hon nu kommer hem! Snart hoppas jag!

Imorgon är det julafton och i år blir det firande med farbror Claes och mormor och morfar, ska bli jätte mysigt!

Men nu ska jag faktiskt dra mig mot sängen så jag får sova ut ordentligt, så att jag orkar hela julafton med mat och grejer.


Spinn/medel

Det blev inte gym, det blev spinning! Jag ångrar verkligen inte att jag valde detta passet för jäävlar vad jobbigt det var.
Fördelen med spinning är ju att man kan göra det precis så jobbigt som man vill ha det, och mitt mål idag var att ligga på mjölksyragränsen och det lyckades jag med. Det var även en jätte bra spinninginstruktör som är sådär pushande och skriker kommentarer som "komigen nu, ni orkar lägga på mer", " det här ser ju alldeles för enkelt ut, lägg på mer motstånd" osv. Precis sådär som en jävlig fystränare eller handbollstränare skall vara när man har de där svinpassen. Passen man egentligen vill slippa men som man mår så himla bra efter! Jag är iaf nöjd med mitt träningspass idag och nu är sängen otroligt lockande!

Imon blir det jobb och sen träning med mina goa bruds i laget! Hoppas på mkt spel och att dagens jobb inte förstört hela mitt fokus! Nu blir det en god natts sömn =)


Jobb och gym!

Gårdagen blev väldigt mysig, även om vi nästan frös ihjäl på Liseberg :) När jag kom hem på kvällen slocknade jag nästan direkt.

Idag var det tidig uppgång, redan 6.00 och det är första dagen på jullovet! Men när det är lov från skolan så jobbar jag istället, bra va! Pengar är alltid bra!
Jobbade mellan 7 och halv 4 på samma ställe där jag jobbade i somras, nämligen Ringhals. Det är jätte goa tjejer att jobba med där så det var faktiskt lite kul att städa idag. Däremot är snö och grus ingen bra kombination med moppar. Undra hur många kilo grus jag sopat upp idag?

Kom hem för en bra stund sen och håller på att göra mig redo inför gymmet, funderar dock på vad jag ska köra idag? Aja det kmr jag väl på sen.

Men men, tjofräs nu drar jag igen!

10 månader, 4 advent och fyra dagar till julafton

Idag har jag och älsklingen 10månader tsm, låter som en evighet i mina öron men tiden har bara sprungit i väg. Dagen till ära firar vi med ett besök på Jul på Liseberg och det ska bli såå mysigt, har längtat att få gå dit med Mikael sen det öppnade, och idag är ju faktiskt en perfekt dag för det! Det kommer förhoppningsvis upp några fina bilder sen.

Idag är det även fjärde advent och sista ljuset skall tändas. Tyvärr har advent blivit lite undanskyfflat i år, har knappt varit hemma på söndagarna och så inte idag. Men iaf idag brinner även det fjärde ljuset här hemma!

Och till sist, det är väl ingen som har missat att det bara är 4 dagar kvar till julafton, fyra ynkliga dagar sen blir det julbord, julklappar, kalle anka och mys med familjen. Och för första gången på 12år firar vi med mormor och morfar!

Nu börjar det bli dags för käk, sen drar jag till stan!

Den som kom på julen måste älska att städa!

Nu skiner varenda liten vrå av det här huset, hela dagen har det städats här. Så här ordentligt har jag nog aldrig städat mitt rum, men nu var det iaf gjort och det dröjer innan jag gör om det. Städning är överskattat, det blir ju lika dammigt igen liksom så det är en av de saker jag inte gör onödigt ofta.

Iaf, Igår var det en bra dag!
Sista "skoldagen" eller ah Universeumdagen, vilket betyder ett välförtjänt jullov.
Därefter blev det jobb, bara 1,5 timme, men dom pengarna behöver jag.
Snabbt hem för att äta och packa, kvällen skulle jag nämligen spendera tills största delen i heidhallen. Mitt andra hem! Efter att ha kollat på B-lagets match mot sport (där det tyvärr blev en sur förlust) åt vi tacos med hela gänget, gjorde en av Magnus påhitta quiz och åt juleskum. Det är så roligt att spendera lite tid med tjejerna, mer än på planen.
Framåt 23.00 drog jag mig mot Billdal, där älsklingen väntade på mig. När jag såg honom så kom jag på hur mkt jag saknat honom de här 3 veckorna när han inte varit hemma. Vi hade iaf en jätte mysig kväll/natt och kollade bla på Upp.



Idag, var också en bra dag!
Vaknade vid 10.00 utav att solen sken rätt in i rummet, såg hur snön gnistrade över hela hästängen och även på träden, så vackert!
Efter lite mys och gos gick vi upp för att äta frukost och duscha.
Vid 13.00 drog jag mig mot heidhallen, igen, för att kolla på dammatchen. Heid mötte Spårvägen och jag var golvtorkare. Damerna vann iaf efter en helt okej match.
Sen åkte jag hem igen för att äta lunch och JULSTÄDA! Jag hatar egentligen att städa, men man mår så himla bra när det är gjort. Jag och brorsan gjorde även en grovrengöring av badrummet, så nu är t.om avloppsrören skinande rena!
Kvällen har jag spenderat i soffan med mamma, pappa och bror. Inget bra på TV dock, så datorn fick äran att vara mitt sällskap. Är rätt trött nu så går nog snart och lägger mig också.




Lite bilder från idag


Min morgon utsikt


Min snygging till pojkvän


Julstädning, såhär såg det ut innan


Julstädning, och såhär fint blev det



Riktig vinter ! Hur länge stannar den?

Idag har det verkligen varit riktig vinter, sex minusgrader minst, under hela dagen och dessutom några omgångar med snöfall. Mer vinter kan det inte bli här, jätte mysigt, men det gäller att klä på sig om man ska ut för det blåser isiga vindar också.

Idag då, Universeum såklart! Efter en heldag där begav jag mig hemåt för att käka och packa matchväska. När pappa kommit hem åkte vi iväg en sväng för att pappa ville hitta en julklapp till mamma. Så nu var det gjort, och mamma om du läser detta så kommer du uppskatta den JÄTTE mycket, för det är något väldigt fint!

Sist på dagens schema stod höstsäsongens sista match, nämligen borta mot Aranäs. Första halvlek var väl ingen höjdare, och jag spelade verkligen inte bra alls, helt fel fokus, trött efter en dag på universeum, ätit för långt innan och så ville jag alldeles för mycket. Inte bra, sorry för det tjejer, tur att jag har er som räddar mig! Trots lite lojt spel i första gick vi till vila med ledning (11-13). Andra halvlek började vi betydligt bättre och vi kunde gå ifrån och lägga oss en nivå högre än motståndarna. Vi kämpade på och behöll ledningen, dock slappade vi till oss lite i slutet och de fick in några enkla mål, men vi vann tillslut med åtta bollar (19-27). Vi var helt klart det bättre laget idag, även om vi slarvade lite och inte spelade 100% alla gånger, men fruktansvärt bra försvar i andra halvlek, grymt tjejer! Nästa match lovar jag att jag spelar bättre, med rätt fokus!! Nu kör vi stenhårt med fysen hela jullovet!

Nu är det iaf dags för sängen, sista dagen på Universeum imon, sen jullov, med jobb, träningar och förhoppningsvis en massa mys och gos!

Nu blir det vinter?

Efter gårdagens regn var det fruktansvärt halt imorse, så cykeln fick stå kvar i garaget och jag fick gå ner till tåget. Även om det var halt var jag väldigt glad att det var minusgrader, det är ju trots allt vinter.

Universeum idag också för den delen, jätte roligt som alla dagar, guidade allt från 7åriga svenskar till 13åringa norrmän, en upplevelse. Lärde mig en massa konstiga ord på norska, tyvärr kan jag inte stava så dom kmr inte upp här. Slutade kl 15.15 och begav mig då till stan.
På stan träffade jag Filip och vi gick en sväng för att julhandla och fika. Så nu är iaf alla julklappar köpta och inslagna. Vi åkte hem vid halv 7 och när vi kom hem fick jag hjälpa till att lyfta ut alla grejer från vindarna och ställa i mitt rum. Nu är mitt rum smockfullt med kartonger, barbiehus och annat tjafs, men det är det värt för imon kommer gubbarna och isolerar golvet. Äntligen slipper jag höra vartenda litet ord som sägs där nere, och mamma och pappa slipper klaga på mitt hamrande på tagnentbordet.

Imorgon är det ännu en dag på Universeum och på kvällen spelar jag höstens sista seriematch, mot Aranäs faktiskt! Ska bli kul att möta dem, hoppas bara att vi gör en bra match!

Nu ska jag nog ta och sova, är helt utmattad av allt lek och stoj!
Nattinatti

10 dagar till julafton

Idag, 14 december är det precis 10dagar kvar till julafton och bara 4 dagar kvar tills jullovet börjar på riktigt.
Dagen började iaf med morgonträning, eller ja egen planering, vi har börjat att planera 14 träningar fram till sportlovet och det går framåt måste jag säga. Därefter frulle och sen årets sista prov, nämligen matteprov. Förhoppningsvis gick det rätt okej, får försöka nå Bengt i veckan och få ett resultat iaf.

Slutade vid 11.00 och begav mig då hemåt, en vända till solhuset unnade jag mig på vägen också. När jag kom hem körde jag ett dubbelavsnitt av andra avenyn innan jag käkade och begav mig till träningen.

Förövrigt idag har jag fått extrajobb över jullovet, goa pengar måste jag säga. Fem dagars heltid blir det 21-23 december och 4-5 januari.

Imorgon blir det Universeum igen och dagen börjar med en guidning för 4-5åringar, ska bli riktigt roligt.

Nu är det förövrigt dags för sängen, att sova är verkligen välbehövligt ikväll!

Lusselelle

Matchen mot Önnered kunde ha varit lite mer spännande, Att vinna med 30-12 mot Önnered är inget man gör varje dag och i ett derby vill man helst ha lite mer spännande matcher. Aja, vi fick oss en soft match och kunde åka hem nöjda.

När jag kom hem så blev det luciamys med familjen. Glögg, pepparkakor och lussekatter är alltid gott och så även idag.
Nu börjar Holiday alldeles strax, en jätte söt film för er som inte sett den innan.

Imon ska jag till skolan för vi är lediga från Universeum. Börjar 7.30 med egen planering med handbollarna, vet dock inte riktigt vad jag skall göra eftersom jag inte har hunnit vara med på föregående lektion. Men sånt brukar lösa sig. Därefter ska jag skriva sista (förhoppningsvis slipper jag slutprov) provet i matte E och sen slutar jag, imorgon blir alltså min sista skoldag innan jullovet.
Missar julavslutningen för tredje året i rad, ettan var det karibien istället, förra året satt jag fast på ett tåg som stannat och på årets avslutning befinner jag mig på universeum. Men det gör inget, jag lider inte.

Nu har Holiday börjat.


Gameday

Efter en härlig sovmorgon gick jag upp. När jag kom ner i köket julpysslades det för fullt, mamma bakade nämligen både bröd och pepparkakor.
Nybakt bröd till frukost och lite pepparkaksdeg på det är aldrig fel, bra början på dagen iaf. Efter en stund vid frukostbordet öppnade jag matteboken och försökte få in ytterligare kunskaper inför morgondagens prov.
Nu börjar uppgifterna bli svåra och vissa kunde jag verkligen inte förstå, så det blev till att lägga den ifrån sig igen. Hoppas ändå att jag klarar provet hyfsat, jag kan ju faktiskt nästan allt, tror jag.

Datorn fick ta mattebokens plats och här sitter jag nu och väntar på lunchen som är klar vilken minut som helst. Efter maten ska jag åka till Heidhallen och lira näst sista matchen innan jul. Önnered står för motståndet i DJ-södra, dvs att jag spelar med heid2/3 och jag tror att vi har ett rätt okej lag med idag.


snyggingen


Älskling <3


veckan som gått..

Som ni säkert har läst så har jag jobbat som guide på Universeum hela veckan och inte haft någon som hellst tid med datorn.
Under veckan har det hänt massor utav skoj, flera timmar på dansmattan och i handbollssimulatorn varje dag är rätt jobbigt, sen att gå runt att le och leka med barn hela dagarna tar också på krafterna. Träningarna har tyvärr blivit drabbade eftersom jag kännt mig trött och ofokuserad. Aja något drastiskt har inte hänt iaf.

Saknar däremot alla mina älsklingar, Mikael och Sandra. Måste ni vara där jag inte är =( <3

Första universeumveckan avslutades med utgång tillsammans med Susanne, hade trevligt även om musiken sög.

Idag har jag lirar div1 match i Eksjö, mot just sävsjö/eksjö. Efter en bra första halvlek och ledning i halvtid gör vi en fruktansvärt andra halvlek och förlorar.

Nu sitter en trött Elin framför datorn och försöker uppdatera loggboken, sängen är otroligt lockande!!


Universeum

Den här veckan kommer det inte komma upp så mkt på bloggen eftersom mina dagar är oerhört enformiga. Idag var andra dagen på Universeum, jag är fortfarande otroligt hes men med turen på min sida så hade vi inga guidturer idag. Fick istället slussa barn mellan guidestationer inne i akvariet men de va rätt lugnt.
I övrigt har jag kört ett otroligt träningspass hela dagen, dansmattan är faktiskt riktigt jobbig. Handbollsmålet fick sig också några besök och även hästen och roddmaskinerna. Så även om jag inte har några morgonträningar så kan jag lova att det är lika svettigt att jobba på Universeum.

Nu blir det käk, sen träning! Är helt utmattad så vi får väl se hur det går.

Helgen vi tog oss till steg 4 och inga röster har vi kvar heller!

Lördag:
Uppgång klockan 5.00 i lördags för att åka upp till Tyresö och spela steg3. På bussen upp hände väl inte mer än vad man förväntar sig. Vi sov länge allihopa, sen såg vi på Eva och Adam i några timmar, sen var vi frame och det blev dags att tagga inför första matchen.
Lindeskolan stod för motståndet och efter en svängig match och dåligt anfallsspel kunde vi stå som segrare. Därefter hade vi några timmar på oss att äta och packa upp sovgrejer innan vi gick på planen igen för att spela mot Strömnäs. Efter en ännu sämre match från vår sida och ett avgörande i slutminuten vann vi den också, efter första dagen hade vi full pott, vilket var det enda som räknades.
Därefter blev det pizza och sängen.

Söndag:
Nästan lite sovmorgon idag, frukosten serverades klockan 9.00 och efter en god natts sömn på luftmaddrass var det dags att vakna till och förbereda sig på den avgörande matchen, vann vi denna mot Opal var det klart. Med inställningen på topp gick vi in på planen. En ytterligare svängig match med både ruggigt bra spel och fruktansvärt dåligt och en vilja av stål vann vi och glädjen var total! Helt underbart måste jag säga! Vi var i steg4 och bättre kunde det inte bli! Mitt sista juniorår, mitt sista ungdoms SM, Vi vinner den avgörande matchen och jag blir matchens lirare, grymt! Första matchens lirare någonsin och i en sån viktig match, nice!
Helgens sista match gick mot Tyresö och vi var väl inge vidare taggade, svårt att få upp ångan igen efter förmiddagens urladdning, men efter en totalt värdelös första halvlek med ett underläge på 13bollar gick vi in i andra som ett helt nytt lag och tog i kapp massor, och tillsist förlorade vi med 8bollar, men vad gör det? Vi är i steg4!
Och stackars Maja som skadad suttit med hela helgen får chansen att lira hon också, steg 4 den 23-24 Januari! Gött!

Och så som vi har skrikit och hejat hela helgen så har jag ingen röst kvar alls, hur ska guidningen på universeum gå?




Jag älskar er alla mina underbara Heidbrudar! Ni äger!


Run to the hills

Gaaaah, Erik Grönvall en så jävla underbar sångare va! Han är ju redan världsstjärna, och ikväll gjorde han så jävla bra ifrån sig, han borde lätt vinna Idol!

Fatta känslan att sitta i publiken i Scandinavium ikväll, sjukaste. Måste fråga Dempe hur det var på måndag, mäktigt iaf! Och så Westlife också, flickidolerna nummer ett, fan att jag inte köpte nån biljett!

Aja, Erik och Tove till final hoppas jag iaf!

Hemmakväll med Idol

Efter förra inlägget så drog jag faktiskt hem och sov i två timmar innan jag var tvungen att åka och jobba lite och när jag hade jobbat färdigt åkte jag med mamma hem.

Sedan dess har det inte hänt nått väldigt dramatiskt, jag har packat min väska inför helgen, jag har ätit mat och kollat på TV.

Kvällen kommer jag tillbringa i soffan med brorsan och Idol. Tacos blir det också!
För imorgon blir det tidigt uppgång, redan 05.15 för att hinna äta och klä på mig innan bilen till heidhallen går. Bussen går 06.30 från hallen och äntligen är det dags för steg3 i SM. Efter ett antal timmar i buss kommer vi vara frame i Tyresö och då gäller det att vara taggad till tusen!

Önska oss lycka till!


Fredag

Idag är det en ovanligt seg fredag, sitter i skolan, har haft teori på morgonträningen och precis ätit frukost. Funderar på att dra hem istället för att vänta på lektionen som börjar 13.50.

Aja får väl se vad som händer, sängen där hemma är iaf väldigt lockande!

Om en månad..

Om en månad, har jag hunnit fira både jul och nyår, och dessutom så fyller jag år exakt om en månad, tänk så gammal jag blir då. Hela 19år, de va de värsta va!

Idag har studenten också kommit en dag närmre, igår köpte jag nämligen balklänningen och idag beställde jag studentmössan! gaah, inte långt kvar nu, och så mycket kvar att göra!
Annars i skolan har jag pluggat matte som en galning för att verkligen klara sista provet i kursen, måste se till att hålla pluggandet uppe trots att jag kommer befinna mig på Universeum de kommande veckorna innan jullovet. Men ingen idé att stressa upp sig, det får gå som det går!

Läste ut Camilla Läckbergs senaste bok, fyrvaktaren, fruktansvärt hemsk och spännande! Gillar man drama/spänning och mord ska man absolut läsa den! Dock inte bättre än twilight-serien.

Nu är det dags för käk, sen åker jag och tränar, sista träningen innan helgens SM-steg i Tyresö!


Underbara vinterväder!

Idag är vädret så underbart det bara kan bli när det är december! Solen skiner och det är minusgrader ute, så mycket bättre än regn och blåst!

Idag har jag haft en smärtsam förmiddag och morgon, först träning med en ond rygg, därefter vidare till osteopaten som tog bort det onda, nu är jag bara helt mörbultad istället! Nu är jaf iaf fitforfight inför SM och kommer inte kunna klaga på en trasig rygg, gött!

Jag har även varit superduktig och skickat in min ansökan till Liseberg, Så Emma nu får du va på dina chefer så att jag får jobb den här gången!

Nu ska jag sätta mig och julpyssla lite, myspys.


RSS 2.0