superfin i håret

Igår var jag hos Jessica och fixade håret, var så oerhört trött på mitt mörka hår så nu är det blont och fint igen, nyklippt är det också, så härligt och snyggt är det!

Förövrigt igår så gjorde jag inte mycket, kollade såklart på handbollen men som väntat så förlorade Sverige sin semi mot Frankrike och imorgon väntar bronsmatch mot Spanien som jag tyvärr missar eftersom jag jobbar.

Idag har jag jobbat och tyvärr frusit större delen av dagen eftersom jag ståt på VV, där det inte är allt för skönt såhär års även om man har mkt kläder på sig.
På vägen hem från jobbet köpte jag godis och när jag landade i soffan så blev det toast och shrek med brorsan. En sak jag kom att tänka på när jag såg filmen var hur lyckades åsnan göra en drake på smällen? Den som kommer på svaret ja den är sjukt kreativ eller smart eller nått.

Nu skall jag återgå till finalen av fångarna på fortet.. tjofräs

fullspäckat schema

Jösses vilken hektisk dag jag haft på jobbet, sex bubbelshower med Tom Noddy, vilket innebar ingen vila. Det var jättekul men stressigt eftersom jag var helt ensam med att lösa både insläpp/utsläpp, tidschemat, översättning och allt annat runt omkring. Fick tillochmed jobba över 1,5 timme för att kunna göra sista showen.

När jag kom hem så blev det semla och myskväll i soffan med resten av familjen och nu är precis fångarna på fortet slut och jag mumsar choklad. Tänkte förresten på att de tävlande i fångarna på fortet idag var otroligt korkade, blir så frustrerad på sånt, men men, inte mitt problem.

Nu ska jag återgå till TVn och kolla America's sweethearts och chokladen såklart..

Förresten Kim Ekdahl Du Rietz är kung i svenskalandslaget!!!!!




Hanging out with the bubbleman

Idag har jag jobbat min åttonde dag i rad idag och jag har gjort en riktigt rolig sak, nämligen översatt Tom Noddys bubbelshow inför publik, det var nervöst men det gick bra ändå, fick bra feedback efter så.
Tom Noddy är förövrigt en grymt kul snubbe, väldigt flummig och glad hela tiden. Och otroligt rolig att sitta och snacka med, han ligger inne med otroliga historier om såpbubblor och all den vetenskap som faktiskt finns bakom.

Efter att ha översatt showen fortsatte dagen i bubblornas tecken med bubbelmixtillverkning och såpbubbleverkstad, och det blev riktigt snorhalt efter en stund så jag halkade runt på kalejdo fram till 16:30 innan det blev dags att åka hem.

När jag kom hem igen blev det en lite stund att varva ner på innan jag åkte till gymmet och körde en timmes tempopass på spinningcykeln, det var grymt skönt och mitt ömma lår mår bättre nu så förhoppningsvis släpper det tills träningen imorgon. Förövrigt så var detta mitt tredje gympass den här veckan och jag älskar det, så härligt med träning.

Imorgon är jag ledig från jobbet och ska nog ta en promenad till Kungsmässan och kolla lite, sen blir det handbollsträning på kvällen och dags att börja tagga inför fredagens match. Sen består resten av veckan av jobb, som vanligt.

Nu ska jag fortsätta kolla film, tjofräs =)

På jobbet

Nu har jag precis avslutat min femte arbetsdag den här veckan, nice! Ikväll blir det film och chill hemma hos Kristofer och imorgon är jag faktiskt ledig.

Har inte suttit vid datorn sådär jätte mycket den här veckan och egentligen har det inte hänt något värt att berätta om heller.
Förlorade bortamatchen mot Kropps i tisdags dock, men jag är nöjd med min insatts och 54% i räddningar. Det är väl det enda den här veckan. Jobb och träningar har dominerat och det är så det ska vara.



Förövrigt så har vi disskuterat det här med blöjbyte och amning in public på jobbet idag och vad jag inte kan förstå är hur man mitt i en utställning med massvis av människor runt omkring sig kan välja att byta bajsblöjor på sina barn, alltså blotta hela sin unge eller slänga fram en tutte och amma helt öppet. Det är så vidrigt och respektlöst mot andra gäster och även mot oss som jobbar. Det finns avskilda platser och skötrum men svaret man får när man påpekar detta är "men det går så bra här". Vad tänker dom med?
SKÄRPNING ALLA SMÅBARNSFÖRÄLDRAR!!!

en helt underbar sovmorgon

åååh, idag har jag haft min första riktiga sovmorgon på tre veckor, så skönt. vaknade vid halv 12 idag efter elva timmars sömn och det är nog ett nytt rekord, jösses vad det var behövligt.

Nu, två timmar senare så sitter jag i soffan och pysslar, ska städa toaletten sen, och borde verkligen börja plugga på högskoleprovet, men det blir en annan dag, ska nog kolla upp vart det är lättast att hitta bra övningsprov iaf.

Har även fortsatt pyssla med min receptbok, den blir så himla fin!

Igår vart det bortamatch mot skövde och det blev tyvärr en förlust med 4 bollar, men jag måste ju erkänna att jag iaf är nöjd med min insatts, 54,7% i räddningar efter 45min spel och sista kvarten stod Emma och gjorde ett väldigt bra inhopp! Denna prestation gjorde vi med 3 spelare borta så nu är det bara ta tag i det och spela bättre på tisdag då vi möter kropps..

Ikväll är det träning, men tills dess blir det deg!

working hard

Igår efter jobbet hade jag och Sandra en mysig filmkväll med inception och SAC2, det var skönt att bara ligga i soffan och mysa även om tv'n ibland överröstades av brorsans förkrök, men så är det ibland.

Idag har jag jobbat igen, frusit sådär gött på VV hela förmiddagen och eftermiddagen spenderades på Explora. Nått som var förvånande idag är att tåget faktiskt har varit nästan i tid båda gångerna, skräll!

När jag kom hem igen ställde jag mig i köket och gjorde två matlådor med kryddig köttfärssås och ris som skall avnjutas under de två kommande dagarna på jobbet. Därefter fortsatte jag i matens tecken och gjorde pannkakor till mig, Filip och Jonathan, så duktig är jag! "Jag kan när jag vill" är ett bra mening för det.

Nu har jag precis målat mina naglar alldeles illgröna och sitter och kollar på dumpad, ska nog gå och lägga mig nu så att jag orkar med morgondagen med jobb och gathering...

Good night

Lekdejt

Idag har jag haft lekdejt på Sandra hela dagen, väldigt roligt. Vi började dagen på gymmet där jag körde ett konditionspass och ett jobbigt pass för benen. Sedan blev det dusch och en häftig diskussion om vad vi skulle äta, det är illa när vi båda är dödshungriga och inget duger, men till slut hamnade vi på Nello på Kungsmässan där jag åt pasta och Sandra pizza, vi avslutade måltiden med varsin brownie och gick en sväng och kollade lite i affärer innan vi åkte hem till mig och landade i soffan helt utmattade...

När Sandra skulle bli hämtad av Maria så hade hon blivit bortglömd, inte så förvånande men tillslut kom Maria ändå.
Nu sitter jag och kollar tv och tänker inte göra allt för mkt mer ikväll för imorgon är det jobb som gäller, gött gött.


Mysig födelsedag

Min födelsedag har varit väldigt mysig och jag började dagen med att sova till halv elva, något som sällan händer när jag fyller år eftersom jag vanligtvis vaknar tidigt och vrider mig tills familjen kommer och sjunger för mig. Men inte idag, ingen kom ju ändå och sjöng tidigt eftersom det bara var jag och Filip hemma när jag vaknade.

Efter en helt vanlig frukost fick jag ett par nya värmebralls att ha när jag lirar boll och den absolut sista delen i min servis som jag fått samla på sedan jag föddes, en liten del från mormor och morfar i 20år är inte illa pinkat och nu har jag en hel matservis och en hel kaffeservis som är jätte fin!

När pappa kom hem strax efter två så åt vi tårta och jag fick fler presenter, en superfin klocka från esprit av mamma och pappa och största överraskningen som var ett par örhängen från Rock by Sweden av Filip, sååå läckra, dom kommer användas flitigt!

Sen vilade vi magarna lite innan vi åkte in till Hard Rock för att käka massvis med mat, ååh så gott det var, ribbsen var fantastiska och magen blev proppfull. Sen till efterrätt blev det ett handbollspass i Heidhallen, äntligen igång igen!

Nu är jag nyduschad och ska nog faktiskt sova snart, imorgon blir det gym och dejt med Sandra! Tjofräs





3 januari 1991

För 20 år sedan föddes jag under ett rejält oväder..

Nu är jag stor! Grattis till mig, nu är det dags för sängen!



2011

Idag är det andra januari och jag gör 2011års första inlägg efter fullspäckade dagar med jobb, nyårsfirande och myskväll...

Nyårsafton bestod av jobb till 19.15, sen blev det dusch, käk och chillande med Anna och Kita. Vi var på jobbet och spelade ett egengjort twister, snackade massvis med skit och drack persikacider. Vid halv 12 så drog vi till tabla och festade, väldigt kul måste jag säga även om 90-talsdansen var det som dominerade dansgolvet. Drack gott, kollade fyrverkerier och skrattade en massa. En helt lagom nyår som avslutades strax innan två då det var dags att ta sig hem och ladda om inför jobb.

Igår jobbade jag och sen blev det myskväll hos Kristofer med honom och Kita, vi åt pizza och kollade film, en väldigt go kväll med en ganska tidig sänggång. Sov som en stock hela natten och fick tillochmed Kristofer att komma försent till jobbet imorse...

Nu är jag hemma och tillbringar kvällen framför tvn, väldigt skönt, ska ta igen mig i två dagar nu och sen är det jobb som gäller igen, Imorgon är det även årets första handbollsträning, som jag längtat efter sen uppehållet började typ.



Förresten så fyller jag vuxen imorgon, wohoo, firas med middag på HD med familjen och sen träning, nice!

RSS 2.0