Tisdag!

Hade nationella i engelska imorse, uppsattsen och det gick nog rätt bra tror jag!
Sen hade vi lång rast och lunch det var skönt! Lektionen efter lunch var matte och dagen avslutades med redovisning i historia som också gick bra..
Har bara varit hemma och duschat och ätit, ska åka iväg och jobba nu, gott med lite extra klirr i kassan!

Imon har jag fruktansvärt soft dag!
Börjar skoldagen med morgonträning som vanligt, sen bara engelska prov och svenska, sen slutar jag senast kl 12.00!
Ska umgås med min pojk hela eftermiddagen så det blir en bra dag imorgon! Men mer om det då! Nu måste jag sticka till bussen, tjingeling!

Hahaha.. bara för att jag har tråkigt

Bara för att jag har tråkigt skickade Andréa ett jätte skoj klipp

http://www.youtube.com/watch?v=ybeIj-FRa7U

Kolla på det


Nu vart det måndag igen...

Ja, har väl inte mycket att säga om dagen..
-Hade handboll på morgonträningen
- sen god frulle som vanligt
- första och min enda lektion idag var matte (lite segt med 2 timmar av integraler)
-  Äcklig mat i bamba som vanligt
- hem till Kungsbacka för att ha körlektion (Men innan dess hittade jag äntligen min jeansjacka, på C&C)
 - Satt och gjorde massor av teoritester på körskolan innan lektionen, blev lite långtråkigt efter ett tag, hade lektionen 
- sen stack jag hem och nu sitter jag här.. Saknar min älskling gör jag också.. :/

När vi två blir en...

Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå
Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på
Jag ser på dej, och du ser på mej
Och jag säger, Ja ja, Jag vill ha dej
Jag vill känna din kropp emot min

När vi två blir en

Jag blir skogstokig...

Idag har jag ägnat tre timmar åt att försöka hitta en jeansjacka, och det gick käpprakt åt helvete.
På freeport fanns det inte en enda jeansjacka och det sög ju, så jag och mamma åkte vidare till kungsmässan. Där fanns det inte heller nått som passade.. Hittade faktiskt en söt jeansjacka på Lindex och biffig som jag är provade jag strl 40, men icke den var för LITEN, hur fan tänker butiker när dom köper in kläder?! Först uppmanas hela svenska folket att träna och sen finns det inte kläder till oss som rör på oss? Bara för att jag råkar ha blivit lite bredaxlad av alla år av träning så måste jag köpa kläder som är enorma, förstora och säckiga, den ekvationen går inte ihop nånstanns. Arg blir jag.. Näh, jag får ge mig ut nån annan dag och kolla om det finns nått som passar, men nu ska jag faktiskt äta mat så jag blir på bättre humör iaf.
Hittade trots allt ett par as snygga brills på MQ-outlet för 50spänn så får väl njuta av det istället när jag sen ska begrava min näsa i körkortsboken..


Lördag

Idag har jag knappt gjort något vettigt alls, hjälpt till med grejer hemma, pluggat körkortsteori och övningskört.. Mer spännande lördag blir det ju inte.. ursch tragiskt att jag sitter ensam en lördakväll och kollar på nån kriminalserie på trean....

Torsdag och Fredag

Avslutningen av skolveckan har varit bra!

I Torsdags hade jag bara en lektion och det var matte, mellan 12 och 13.30.. sen åkte jag till älsklingen och tog hand om min lilla sjukling som satt hemma alldeles ensam och pluggade. När jag kom hem drog mig ganska snart mot sängen för att orka ladda till morgonträningen.

Idag (fredag) hade jag morgonträning, som var sådär eftersom vi var väldigt kort om folk.  Efter morgonträningen blev det efterlängtad frukost, det var bra uppladdning för naturkunskapsprovet som faktiskt gick rätt bra! Hade lunch och idrott efter och det var skoj, sen åkte jag direkt till jobbet en sväng och gjorde det jag skulle. När jag kom hem låg jag en stund i solen och njöt. Åt grillat med mamma, pappa och filip innan jag hamnade framför tv'n. Nu sitter jag och kollar på "Dude, where's my car?" Hel flippad film, men bra att kolla på när man inte orkar tänka!

Appropå ingenting så måste jag bara lägga upp en jätte fin bild på Rebecca från när vi var på modellab, hon har nämligen äntligen hämtat sina bilder!

Lättnad..

Dagen började 06.10 med uppstigning och gröt till frulle innan det bar av till morgonträningen, lira handboll hela träningen, hur kul som helst, träning inför gymnasieSM var det. Jag kommer att spela med 3orna så ni vet.

Fick även mitt betyg i specialidrottA, ett MVG blev det, kändes bra med tanke på hur mycket jag utvecklats på dom här två åren, på alla plan!

Sen vart det frulle i skolan, gott! sen vart det engelska och svenska innan det äntligen blev lunchrast, dock var det mindre god mat som vanligt, men lite gick ner iaf. Sen var vi ute i burgårdsparken och plockade blommor på biologin och beskrev dem för varandra. Sista lektionen var för en gångs skull Fysik och det var en rätt slapp lektion idag faktiskt.
Klarade G-gränsen precis på matteprovet jag hade förra veckan, det var en riktigt lättnad eftersom jag fick totalt hjärnsläpp och inte svarade på mer än hälften av frågorna.

Satt och pluggade naturkunskap i bibblan innan jag träffade brorsan i stan för en liten shoppingrunda, han köpte både skor och shorts, medans jag bara var smakråd. Sen åkte vi hem.

Sen jag kom hem har jag pluggat lite matte och bytt om till myskläder. Nu sitter jag och kollar på sjukhuset och tänker bara dega resten av kvällen..


tisdag

Har just avslutat ett samtal med älsklingen min, tyvärr gick det inte att övertala honom att jag va viktigare än hans prov, attans säger jag! Ska sätta mig och plugga inför naturkunskapsprovet nu, har ett antal sidor kvar att läsa så ju förr jag börjar desto bättre!

Annars har det vart en bra dag idag, slutade redan 13.30 och kunde i lugn och ro lämna in mina skor hos skomakarn och sedan hälsa på hanna en snabbis på Lindälv innan jag begav mig hemmåt. Sandra kom hit och hälsade på och vi bakade kladdkaka!!!! MUMS! 

Nä nu ska jag pluggeliplugga..


bästaste helgen på länge!

Oj vad kul jag haft det i helgen, en liten resumé från helgen måste ju skrivas då.

Fredag-Lördag:
Fredakvällen tillbringades till en början ute i kyvik, där jag, Mikael, Niklas, Sebbe, Rickard och PJ myste av solnedgång och grillning. När det började bli lite kallt och mörkt sisådär vid halv elva drog vi oss vidare hem till Mikael för att dega. PJ och jag kollade på KillBill vol1, en film som jag inte förstod mycket av, rätt dålig faktiskt fast sällskapet var trevligt. 
De andra (förutom Rickard och Sebbe som körde) njöt av vattenpipan på utsidan. Sen kom även Sloth och hälsade på oss en liten stund, han var full och trött sa han. Kom inte i säng förrän kvart i 5 på lördag morgon iaf, lyckad fredakväll (natt)!

Lördag-Söndag:
Lördagsmorgonen spenderades i sängen hos Mikael eftersom jag fortfarande sov när det var morgon, Vid 11 fick jag upp Mikael ur sängen och jag kunde få äta min efterlängtade frukost. Medans Mikael låg i en solstol på altanen, tog jag mig en löprunda på 4km, det kändes skönt att börja dagen med något så duktigt. Va hos Mikael till 2 sen drog jag mig hemmåt för att hinna fixa i ordning mig till kvällens fest hos Rebecca ink utgång såklart.
Förkröket hos Rebecca var hur lyckat som helst, singstar och "jag har aldrig" blev stora succéer. Framåt halv 12 var vi inne i stan och drog oss mot Chez, där hade vi trevligt och träffade folk. Framåt halv 2 tröttnade vi på sällskapet och drog till BLVD och dansade. Kvällen slutade svettig men lyckad på BLVD vid 3, sen drog vi nattamat på donken inann vi begav oss hemmåt.


Tack alla som gjorde min helg så lyckad!!

33skoldagar..

Idag är det exakt 33 skoldagar kvar tills jag har mitt sista riktiga sommarlov?! Låter rätt ledsamt men det är faktiskt sant. Den här sommaren ska jag bara njuta och göra det jag tycker är roligt!
Lite jobb blir det också, men för er som vet så är ju inte mitt städjobb allt för krävande, det är faktiskt rätt skönt att få göra något vettigt ibland.

Men innan dess är det mycket annat som skall hinnas med, men för tilfället är det faktiskt rätt lugnt i skolan...

Idag har jag vart på riskutbildning på körskolan, väldigt intressant och gripande ämne att lyssna till. För er som inte är så insatta i det där än så kan jag avslöja att det handlar om säkerhet och droger.
Efter det stressade jag vidare till skolan för att göra ett matteprov som gick käpprakt åt helvete, jag fick en total blackout när jag satt där och stirrade på mitt provpapper, ursch vad sånt är hemskt, aja nån gång ska man väl misslyckas med stora marginaler också.
När jag kom hem från skolan tog jag mig en behövlig löprunda på sisådär 3,5km, skönt att få springa bort krampen i vaderna som jag fick av coopern igår. Kan ju vara bra om jag när någorlunda rörlig när jag ska ägna hela morgonen imorgon åt fystester.
Passade även på att göra matteläxan till måndag för en stund sen, och det gick förvånansvärt bra när jag väl fattade vad jag gjorde.

Nu har jag precis duschat och sitter här och inväntar kvällen så jag får gå och lägga mig, saknar lite folk gör jag också, ni vet vilka ni är så behöver inte nämna det!
Näh nu ska jag komma på något vettigare att göra!

Take care !

Onsdag

Jaha, då sitter jag här igen och skriver!

Började morgonen med coopertest, dvs 3km löpning på tid, gick väl sådär, men jag klarade mitt mål att springa under 14minuter så får väl vara lite nöjd iaf.

Dagen har i övrigt flutit på som vanligt, dock hade vi studiebesök på ekocentrum istället för biologi idag, passande eftersom fysiken var inställd, den fysiklektion som jag i för den delen hade planerat att ställa frågor på om matten som vi har prov på imon, jag fattar ingenting och jag blir bara tokig av att försöka, så det får väl gå som det går då.

Imon har jag en 4timmars föreläsning om säkerhet och droger på körskolan, sen direkt till skolan för att göra matteprovet, sen får vi se vad jag hamnar. Men det är imorgon, resten av den här eftermiddagen och kvällen tänker jag bara ta det lugnt, försöka plugga lite mer matte också, men får se.


Tisdag och ny vecka i skolan!

Ja, nu börjar det igen, plugget! Bara ett antal veckor kvar, sen är det sommarlov och det ser jag fram emot, men innan dess ska jag slita som ett djur för att orka sista jobbiga veckorna.

Idag hade jag faktiskt en helt okej dag i skolan, börjar bli klar med projektarbetet i programmering så har jag tur så slipper jag dom lektionerna när arbetet är inlämnat. På svenskan blev det inte mycket gjort men det gör inget. Sen åkte jag till Kungsbacka för att ha körlektion, börjar äntligen närma sig uppkörningen nu!! Sen tillbaks till skolan för att gå på historian, som va riktigt ovärd idag.
När jag kom hem fanns bara ordet MAT i mitt huvud, eftersom jag missade lunchen idag så hade jag bara ätit en drickyogurt på drygt 8 timmar, väldigt dumt! Men nu har jag ätit en stor och god portion pasta och ostsås och det var riktigt skönt att få i sig lite energi.
Ikväll blir det sängen tidigt, måste vara pigg till coopern imonbitti!

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, även om jag verkligen borde sätta mig med matten, men kanske ångrar mig om jag har tur.


Fick gruppbilderna från modellab idag !

Bilder från bröllopet!

 


Detta var bara några få exempel på bilder, fler finns, ehlin- @bdb

Bröllop i Hasslösa!

Lördagen började med uppstigning kl 8.00 för att åka till farmor och farfar innan bröllopet. På vägen hämtade vi Mikael som skulle få vara min dejt. Vi var uppe i Lidköping redan kl 11.00, jag och Mikael gick ett varv på torget eftersom det alltid är marknad där på lördagar, sen fikade vi på Garströms innan vi åkte till min morbror Christer och moster Marita i Vinninga. Där instalerade vi oss i husvagnen där vi skulle sova och åt lunch tsm med lite släkt.
Efter lunchen passade vi på att vila oss lite eftersom man måste vara pigg och glad på ett bröllop. Vi gjorde oss vackra och sen bar det av till Hasslösa kyrka.

En halvtimme sent kom brudparet äntligen in i kyrkan, vigseln var rörig med alla barn som var med men väldigt charmig, och det var mycket känslor inblandade. Sofia sjöng jätte fint i kyrkan och vigseln var väldigt lättsam.
Efter vigseln kastades det ris på det nygifta paret, som för den delen är min kusin Annika och hennes man Mathias.
Vi åkte vidare till brygdegården där festen skulle hållas, och i väntan på brudparet var det mingel bland nära och kära.

Brudparet kom och det hölls en välkomstskål och sedan fick vi gå in och leta efter våra bordsplaceringar och ta för oss av den italienska buffén som var fruktansvärt god.
Under middagen lektes det även en mängd lustiga lekar och vi sjöng massa knasiga sånger.

Efter maten var det kaffe och kaka och mera mingel. Sen var det dags att svinga sina lurviga på dansgolvet och t.om jag dansade. Det blev både vals, bugg, tryckare och fristil med kusinerna. Mikael ville nämligen inte dansa mer än tryckare.

Vi åt även en jätte god prinsesstårta och minglade och dansade ännu mera.
När klockan var halv tre var det dags att dra sig mot husvagnen för en god natts sömn och annat mys med älskligen som var fruktansvärt snygg i shorta, slips och kavaj.




Långfredag!

Jo, långfredagen är allt bra lång, eller iaf så känns det så.
Idag gick jag inte ur sängen förrän efter 11 och då var ja fruktansvärt pepp på att gymma, så jag tvingade med Filip till gymmet, fast jag tror inte han ångrar att han följde med. Blev faktiskt ett riktigt bra gympass och när vi kom hem blev det lite lättare käk.

Efter maten fick jag och Filip uppdraget att städa terrassen, och det är ungefär vad jag har gjort idag. Nu är  jag fruktansvärt hungrig iaf, blir påskmiddag med familjen och Filips flickvän Sofia om en liten stund.

Blir tidig kväll också, eftersom jag ska upp redan 8.00 imon för att åka till Lidköping och gå på bröllop. Jag har t.om lyckats få med mig Mikael, bästaste är han som ställer upp!

På kvällen blir det bröllopsfest med alla släktingar som är över 18, riktigt kul! Natten tillbringar jag och Mikael i Christers (min morbror) husvagn, kommer hem någon gång på söndag! Förhoppningsvis kmr det upp fina bilder då också!

Take care!

Torsdag !

Jätte mysig torsdag! Dagen börjar ju på bästa sätt också, att vakna upp brevid älsklingen min är bästa sättet att få en bra start på dagen!

Vi har bara myst i solen och gått en jätte lång skogspromenad för att plocka björkris och videkissar åt Tina!
Åt en jätte god middag och träffade lite släkt innan jag skulle hem!

Nu sitter jag och äter godis ur mitt påskägg och kollar på benknäckargänget-krossa dom och det är jätte trevligt. Har lagt fram mina kläder som jag ska ha på Annika och Mathias bröllop också, ska bli lite skoj att få vara finklädd för en gångs skull.

Imon blir det gym och påskmiddag med familjen.


Onsdag

Idag har jag absolut inte gjort mycket för världen!

Åkte till Mikael vid 12 och väckte både han och Fredrik, skojsit! Däremot tog det drygt en timme innan Mikael verkligen gick upp ur sängen, sen har vi typ bara degat och städat lite.

Åkte och jobbade en sväng förut och sen tillbaka till Mikael, nu sitter jag här och lyssnar när småpojkarna (dvs Mikael, PJ, Sloth och Richard) spelar Call of Duty, BOOORING!

Nu är det dags för mig att förstöra deras spelande lite..

Take care!

Tisdag!

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt, en löprunda på 4km,  dammsugit nedervåningen, diskat, hängt tvätt, målat klart en tavla, och så klart umgåtts med Hanna!

Hanna och jag har jagat Johnnys genom hela kungsmässan, fikat, träffat folk och gått en promenad genom innerstan. Vi passade även på att ta en vända in på femplus1 och hittade en hel massa skoj bla "kåtpiller", haha skoooj vare!

Nu tittar jag på Andra avenyn och tycker synd alla med en massa problem, blir en degig kväll framför tv'n nu..


Take care!

Måndag- men ingen skola!!!

Sköönt med lov!!! Idag har jag inte gjort mycket för världen, eller jo det har jag ju faktiskt!
Började morgonen med ett rejält gympass, kommer antagligen ha massor av träningsvärk imorgon.

Sen var det tänkt att jag mer eller mindre skulle sätta mig med matten när jag kom hem, men istället blev det en promenad med Andreas som jag träffade på vägen, jätte kul att träffa den lille amerikanen. Vi hamnade tillslut på körskolan och gjorde lite teoritester på datorerna.

Sen drog jag hem för jag var hungrig, och efter maten blev det faktiskt lite matte gjort.

Nu ska jag bara dega heela kvällen !!

Take care!


Söndag!

Idag har jag lekt bilmekaniker med pappa, hjälpte till att byta lite däck och bli smutsig!! Det gillar vi!

Sen övningskörde jag till heidhallen där vi först skulle kolla A-flickornas sista match och sedan äta middag och hade lite avslutningsmöte tsm, trevligt! Däremot att vi har uppehåll till den 4maj är trååååkigt!

Men det är lite cuper på schemat framöver!
Aranäsopen 16-17maj
Järnvägencup 22-24maj
Åhus 16-17 Juli



Imon är det gymmet som gäller, sen får vi se vad som händer! Hör av dig om du vill ses !


Take care!

Lördag!

Här sitter jag helt utslagen och jätte trött!!
Sov hos älsklingen i natt, hade hur jävla mysigt som hellst, kollade på skattkammarplaneten och bara myste! Kom iof inte i säng förrän halv 4 i natt så kanske inte konstigt att jag är lite trött nu?!
Idag har jag och Mikael vart ute precis hela dagen, bara suttit i solen och chillat, gått en promenix till bussen också, annars inget vettigt gjort, men skönt vare!!! Nu känns det verkligen som om våren och sommaren är påväg på riktigt!


Dags för käk, bara jag och pappa hemma hela kvällen, det är lite små skönt!

Take care!

Model lab!

Idag är det en väldigt bra fredag!! Hade omkörningslektion i morse och det gick strålande, hade inga lektioner i skolan och var bara där och vände typ, då jag och Andréa hade fått uppdraget att köpa gardiner och annat kul till klassrummet medans resten målade om.

Sen vart det snabbt in på donken och efter till modellab för att bli stylade och plåtade! Alla kort blev jätte bra, men så mycket pengar har jag inte så det blev bara några.. Här kommer några exempel, kommentera gärna!!!


Filip Elfwering



Min bror kan se bra ut.. ibland! Bilderna är från modellab

Torsdag

Imorse vaknade jag brevid världens mysigaste Mikael, skönt att man inte behöver sova ensam varje natt! 
Förövrigt idag så har jag dåligt samvete och jag hatar att vara förkyld! Att jag bara har kunnat träna en gång denna vecka och dessutom missar fystesterna i skolan gör att jag känner mig skabbig, fet, äcklig och allt man inte vill vara. Men är man förkyld är det inte lätt att gå ut och springa, trots att det är väldigt lockande i det fina vädret! Fystesterna missar jag iof pga att jag har körlektioner som är måsten just på morgonen.

Aja nästa vecka är det lov och då ska det bli träning varje dag!, det har jag bestämt!

Imon är det äntligen fredag, och vi ska styla om klassrummet och sen ska jag, Andréa, Malin, Rebecca och Sandra till modellab och fotas lite, skoj! får hoppas på utgång på kvällen också!

onsdag

Idag är det onsdag, en helt vanlig sådan, eller nästan iaf!

hade körlektion hela förmiddagen, i gbg.. kul men svårt!
Jag blev avsläppt utanför skolan lagom till lunchen, och efter att vi hade ätit så passade vi på att njuta i vårsolen, jätte skönt! och solen står fortfarande på himlen!
På biologin och fysiken var det väldigt lugnt.

När jag kom hem satte jag mig i solen och snackade med mamma, och fick massa mer fräknar efter bara en liten stund!
Nu har jag precis kollat på två avsnitt av andra avenyn och väntar på Mikael som kommer snart!



RSS 2.0