sista skolveckan

Nu går jag in på min sista skolvecka innan jullovet, riktigt skönt! Sen blir det två veckor på Universeum, riktigt roligt!
Idag har det varit en tröttisdag, det var sjukt jobbigt att gå upp och träna imorse, även om träningen gick helt ok. När matten började fick jag reda på att jag egentligen inte behövde gå på den, men duktig som jag är så gjorde jag ett test på första halvan av kapitlet och klarade alla uppgifter enkelt. Måste verkligen köra stenhårt med matten den här veckan så att jag klarar provet innan jul! Så matte är vad som kommer göras på eftermiddagarna den här veckan!
I övrigt idag så sov jag i över 3 timmar när jag kom hem från skolan innan det blev dags att åka till träningen. Lugn träning idag, genomgång inför SM bara.

Sen jag kom hem igen har jag bara degat, är fortfarande as trött, så ska nog dra mig mot sängen nu!

Vad är det för en dag?

Ja vad är det för en dag idag? Nä det är ingen vanlig dag, för det är Sandras födelesedag!
HURRA HURRA HURRA!

Grattis på födelsedagen älskling<3
Hoppas du får en grym dag trots att du jobbar!
Nu är du äldre än mig i 34dagar, så passa på att njuta av det!



Förresten blev jag asglad när du ringde igår! Det var verkligen roligt att får höra din röst!
Mängder av pussar och kramar!


Bilder från i lördags


Mikael och Rickard


PJ, Alex och Niklas


Pj och Jag


Alex visar sin finaste sida


Ska man förstöra en drink, så gör det ordentligt


Träffa Veronica, Bea och Jessica på Trädgårn


Där var även Johannes och Jesper

Lyckad kväll!!


mysfredag, festlördag och matchsöndag

Den här helgen har jag inte suttit vid datan alls, grymt skönt faktiskt! Dock har det ju inte blivit någon uppdatering här då, men vad gör det, livet är så mycket mer än en blogg!
Men här kommer iaf en samanfattning av min helg!!

Fredag: Degade ju hemma hela eftermiddagen, kollade tv osv.
Mamma och pappa var istan på nån koncert med mammas jobb så därför var jag och brosan ensamma hemma fram tills mitt i natten nån gång. Hämtade älsklingen vid stationen klockan åtta, då kom han med tåget från Karlsborg. Vi beställde hem pizza och spenderade hela kvällen i soffan! Vi gick väl och la oss vid ett och där slutade den dagen.

Lördag: Jag och Mikael kom upp ur sängen vid halv elva och begav oss ganska snabbt ner till Kungsmässan för att gå och kolla lite, det börjar ju bli dags att köpa julklappar. Vi fikade på Linnéas och gjorde egentligen inget särskilt, Mikael hitta massa kläder som han vill ha bara. Sen åkte vi åt var sitt håll för en liten stund, för att senare ha lite förkrök hos Mikael innan vi åkte in till stan och Trädgårn. Jag hade en nykter kväll, men som vanligt har jag alltid lika kul när jag är ute, så en helt klart lyckad kväll! Åkte nattbajsbussen hem till Mikael, den tar typ 100år att åka, men som tur slapp vi gå från Snipen hem, eftesom där stod bilen parkerad. Var hemma vid kvart över 4, och jag somnade nog väldigt snabbt.

Söndag: Vaknade vid 8(?) för att morgonsolen lyste rätt på mig, men kunde vända mig om, ge älsklingen en puss och somna om. Väckarklockan ringde sen vid 10.50 och då var jag tvungen att gå upp för att hinna äta frukost innan jag skulle till heidhallen för att lira match.
Första matchen (av två) gick mot Alingsås med DJ-elit laget. Efter en helt OK första halvlek (den halvlek jag stod) hände något med spelet, vi släpte motståndarna närmre, men kunde ändå håll ifrån och vinna med 29-22 (16-10).
I andra matchen stod Särö för motståndet, och vi började helt okej, hela första var faktiskt rätt bra, några mindre slarvfel och stillastående anfall emellanåt men vi ledde iaf med 9-5. Resten av matchen följde jag från bänken, och fick se stackars Anna bli lämnad med friläge efter friläge, ursch vilket katstrof spel det blev. Aja vi hade turen på vår sida och vann med 21-20, efter en disskusion mellan domarna som va oense och sekriteriatet.

En riktigt bra helg faktiskt, men nu är jag sååå trött! Kvällen kommer spenderas framför Harry Potter och halvblodsprinsen, med glögg och nybakta lussebullar!

fåret shaun

Hahaha, jag älskar honom !!!


bad romance

och så var det fredag, nice!

Började halv åtta som vanligt, men med teori istället för träning. Idrottsskador var det som gällde och lektionen i sig var väl rätt flummig. Hasse (som är lärare på id) snackade om tejpningar och ljumskskador i drygt 45minuter, sen slutade vi. Då satte vi oss i degrummet eftersom frukosten inte öppnat än. När frullen öppnade käkade vi och satt ett bra tag och snacka skit. Sen pratade jag med Lena och fick gå hem istället för att sitta i skolan i 4timmar innan lektionen.

När jag kom till Kungsbacka så tog jag mig en vända till Freeport för att kolla julklappar, såg en del smått och gott som kan vara intressant, men köpte inget idag.

Nu har jag varit hemma i drygt en timme och inte gjort alls mycket, det kurrar lite i magen så det är nog dags för lunch nu iaf.

Ikväll blir det bara en massa mys och gos med min älskling (hoppas jag) !! Idol också såklart! Vad ska ni göra ikväll och i helgen?

uppfräshning inför helgen

Haha, så illa är det faktisk, jag har inte varit så ovårdad på länge. Det är absolut dags för en rakning av benen en hårinpackning och kanske en ansiktsmask?! 

Oavsett så gick träningen rätt okej, fick spela på helplan ganska mycket också, och det var roligt! Nu ska jag kolla på singing bee och snart blir det nog en dusch också.

Imon är det idrottsskadeteori på morgonträningen och därefter får vi se hur dagen spenderas, kanske slipper min 5timmar långa håltimma och åker hem tidigt.

Nu har jag inget mer att skriva, så nattinatti!

Inväntar träning

Idag är jag nöjd, riktigt riktigt nöjd! Lämnade in ett helt färdigt CV på engelskan och dessutom en "uppsats" om jul och midsommar, så nu är nästan all engelska för mig avslutad för den här terminen. Eftersom jag skall vara på Universeum de två sista skolveckorna så missar jag inte allt för mkt om jag verkligen ligger i och jobbar hårt nu.
Hade Fysik prov för några timmar sen också, och det gick verkligen över förväntan, kändes inte som om det var några frågor som jag absolut inte kunde iaf, sen får vi se vad betyget blir! Sist idag hade jag matte och jag körde på och blev klar med läxan tills på måndag, gött!

Nu sitter jag i skolbiblioteket och väntar på att kunna åka till hallen för att träna, hinner inte hem så får hitta på nått här, facebook och bloglovin funkar som tidsfördriv. Tror ändå jag ska åka ner till stan och kolla efter julklappar, men får se.

Imorgon är det fredag och jag längtar tills imonkväll, då kommer älskling hem! puss på det!

regn och rusk..

Nu är jag verkligen supertrött på det här höstvädret, det är en månad kvar till julafton och fortfarande 10grader varmt och det regnar hela tiden, åt alla håll och kanter! Man blir verkligen inte motiverad att göra något, speciellt inte på att plugga, för det är redan tråkigt som det är!
Aja har ju fått gjort lite idag iaf, en timmes fysikplugg, ett nästan färdigt engelsktCV och ett svenskt CV, inte illa pinkat trots allt.

Nu ska jag sätta mig och pilla lite med en födelsedagspresent till Sandra, den ska nämligen skickas idag, hoppas den kommer fram i tid bara.
Lite mat hade vart trevligt också, så får väl gå ner och ta en vända i kylen.

Dagen kommer väl att ägnas till plugg och deg så någon får jätte gärna störa!

Veckans: att göra!

Måndag: Skola, plugga fysik, träna och var mv-tränare
Tisdag: Skola, plugga fysik och träna
Onsdag: Skola, plugga fysik, skriva klart CV
Torsdag: Skola, Träna
Fredag: Skola, ev.match, Mikael
Lördag: Mikael
Söndag: Mikael, 2macther


måndag...

Jaha, måndagskväll och här sitter jag och ska alldeles strax gå och lägga mig. Har inte alls gjort allt jag hade planerat att göra idag och det gör mig lite smått stressad. Aja, det löser sig väl.

Hade iaf ett roligt mv-pass på morgonträningen idag och sen tempohandboll, ber om ursäkt för att mina utkasst sög, men så är det ibland. Därefter var det underbart med frulle, så hungrig som jag var. Hade matte sen, Bengt var frisk och det var dags att ta nya tag och börja med det avslutande kapitlet i kursen. Hann med hela läxan på lektionen och slapp iaf att ta hem den.
När jag slutat åkte jag direkt hem för att sova, jösses vad trött jag var efter att ha sovit oroligare än på länge natten tills idag. Aja, gick iaf upp vid 14.30 igen och satte mig för att läsa på lite fysik. efter nästan en timmes konstant läsande och uppgiftslösande avslutade jag och käkade mat.
Åkte till träningen efter och vi fick spela helplan hela tiden, yes, äntligen!! Efter träningen blev det ett snabbt mellanmål för att sen åka vidare till bukärrshallen för att träna målvakterna i Särös 95-96. Det var skitkul att få vara tränare och det kändes verkligen som om tjejerna uppskattade det.
När jag kom hem blev det kvällsmat och TV, och nu blir det sängen igen!

Godnatt folks!

Regnet det bara öser ner..

Jah, ursch vilket fruktansvärt väder vi har, vilken tur att man kan gömma sig inomhus då och plugga massor av fysik. Har prov på torsdag och gick upp redan klockan 10 för att få ordentligt med tid att plugga. Nu är klockan halv två och jag har iaf pluggat 2 av de timmar jag varit vaken.
Nu börjar det dock vankas käk och sen beger jag mig in till stan för att mötta upp Andréa och co för att kolla New Moon, me like alot!!! Efter bion hämtar mamma mig och vi åker till Kungälv för jag ska lira match och lär inte vara hemma förrän tidigast 22.00.

Saknar min lilla älsklingsbajs Mikael också, men han ska jag tillbringa hela nästa helg med, längtar! Det är idiotiskt att göra lumpen i Sverige btw, ligga ute i skogen och bli blöt kan ju inte vara kul alls, och heter man Mikael Pettersson så är man en fara för sig själv och skadar sig hela tiden också. Aja, jag får pussa på honom om 5 dagar.

Nu kilar jag, ha en nice sönda eftermiddag/kväll!

Lördag

Ja, vad har hänt idag? Inte mkt iaf.

Vaknade vid halv elva och gick ner för att äta frukost.

Bakade cupcakes inför kvällens besök.

Hämtade Filip i ishallen och drog med honom till gymmet. Körde ben, vilket var jobbigt, träningsvärk imon!

Kom hem, duschade och så kom Gröndlunds (minus Marcus) vid halv sex. Vi snackade och hade trevligt hela kvällen och de åkte inte förrän strax innan halv elva.

Kollade tio minuter på en film på trean, sen fick jag ångest och satte mig för att skriva klart mitt engelskaarbete.

Nu, två timmar senare är jag klar och ska dra mig mot sängen.

NEW MOON om 15 timmar =)

The best of both worlds

Hahaha, jag måste ju vara helt körd, starta Hannah Montana filmen kvart över elva en fredakväll. Jag som inte ens är något vidare fan. Sandra det är ditt fel att jag diggar både serien och låtarna. Men iaf, filmen var störtskön! Jag tyckte verkligen om den.

Sen var ju inte Lucas Till helt fel heller och Miley är ju lika söt som alltid.

Nu ska jag iaf gå och lägga mig, nattinatti!


mysdag

För första gången på över en månad så skiner solen, helt perfekt höstväder, även om det nästan är 10grader varmt!

Idag har jag återigen varit duktig trots att jag är ledig.
Jag har nämligen städat hela mitt rum, städat duschen och diskat. Dessutom har jag pluggat ytterligare engelska, så nu kan jag hela texten utantill som är läxa till tisdag.

Om en liten stund ska jag gå ner och möta mamma vid tåget så ska vi åka in till stan för att kolla efter mönster till min balklänning, sen lär det säkert bli en fika och annat mys också. Sånna dagar när man får ha sin mamma alldeles för sig själv är värdefulla! Mor och dotterdagar borde införas i allmanackan helt enkelt.

Aja, nu ska jag rota i frysen efter lite lunch.


Världens bästa

Jadu Sandra, nu får du blunda om du vill!
Det är sjukt det där med bästa vänner, du bor på andra sidan jordklotet och trots det så står du mig fortfarande närmast av alla. Varje gång jag läser nått i din blogg eller att vi snackar via msn/facebook är det som om du sitter brevid mig och snackar, precis som förut. Det är en jävla tur att internet finns, för annars hade jag nog gått och blivit deprimerad.
Det är underbart att läsa i din blogg om hur bra du mår och att ditt självförtroende kommit tillbaka. När du är lycklig är jag lycklig, även om jag saknar dig.

Nu fyller du 19 om en vecka också, och för första gången på 12år kan jag inte fira med dig och höra dig säga " nu är jag äldre än dig i 34 dagar". Hoppas iaf att du får världens bästa 19års dag, ska försöka få skickat din present i tid så du får njuta av lite svenska läckerheter också.

Hoppas att du får chansen att komma hem och hälsa på snart, hade varit grymt kul! Då får vi ta och gå ut och festa, för det behöver jag! Fast du får ju hålla dig nykter efter förra veckans incident.
Och så hoppas jag innerligt att jag har råd att åka till dig efter studenten, vore hur kul som helst!

Aja, Du är världsbäst och inget kan ändra på det !
ÄLSKAR DIG, Sandra Malin Maynard! <3

Jag är SÅ duktig!

Jag är ledig och ändå har jag gjort fruktansvärt duktiga saker idag.

Jag har städat toaletten/badrummet inklusive avloppen till handfatet, inte så fräsht kanske.

Jag har pluggat massor utav fysik, nästan klar med alla uppgifter nu. 

Jag har lagat mat, kyckling och ris till hela familjen. 

Jag har skrivit en hel A4-sida om den svenska julens ursprung, på engelska. (bara midsommar kvar) 
 

Inte illa pinkat för att bara ha varit vaken i 4 timmar (typ). Nu tror jag inte att gör så mycket mer duktiga saker för idag, ska träna sen, det får räcka.


och så förälskade sig lejonet i lammet

Ja, nu har jag tittat på twilight igen, jag tröttnar aldrig på den filmen, den är så förbannat bra! Nu har jag ju fräshat upp minnet inför söndag också, då jag ska gå och se New Moon med Dea och co. Längtar!
Efter twilight tog jag fjärren och slog över till 6an för att kolla scrubs och nu sitter jag och kollar på Grey's som tyvärr är slut alldeles strax.

Ska snart gå och lägga mig tror jag, börjar bli lite trött. Men innan jag kan somna behövs det lite kvällsmat så det får det bli efter Grey's.




tuesday's grey and wednesday too !

Det är väl minst sagt vad man kan säga om vädret. Det suger. Det regnar och blåser åt alla håll och kanter och dessutom börjar det bli riktigt kallt ute, ursch det gillar vi inte.

Igår var det en helt okej skoldag, svenska, engelska och sedan möte på universeum. Det var jätte trevligt! När jag kom hem åt jag god lassange och sedan åkte jag till Staduim med pappa och Filip för att kolla efter div grejer. Kom hem med chockrosa långkallingar, extremvarma skidvantar och en super snygg burton mössa!
Därefter åkte jag till träningen, tränade och åkte hem igen.

Idag var det fruktansvärt jobbigt att gå upp, även om jag t.om hade en halvtimmes sovmorgon. Ingen morgonträning idag vill säga, utan istället nationellaprovet i svenskaB. Efter 3,5timmars skrivande och 7 fyllda A4 sidor var jag klar, och tur var väl det, för jävlar vilken skrivkramp jag hade. Sen slutade jag för dagen och behöver inte gå till skolan förrän på måndag. Känns skönt att få två lediga dagar nu så att jag kan sätta mig ner och göra klart lite inlämningar inför nästa vecka. Idag blir det dock inte mer pluggande, är fruktansvärt otaggad och ändå har jag gjort lite fysik, duktigt måste jag säga. Ingen träning ikväll heller så det blir en helt träningsledig dag, det behövs. Eftermiddagen och kvällen tillbringas antagligen framför tv'n om jag inte får för mig något annat.

Imorgon är jag som sagt ledig men dagen kommer att tillägnas skolan ändå. Ska se till att äntligen göra klart mitt engelska CV och även plugga lite mer fysik.





Min jätte fina mössa =)


SM steg 3

Den 5-6 december är det äntligen dags för nästa SM-steg, det ska bli skit kul!

Vi kommer att spela i grupp3 där Tyresö är arrangör i år igen. Så återigen blir det en lång resa upp till Sthlm och deras skithall.

För övrigt ser gruppen ut såhär:

Tyresö HF (arrangör)
BK Heid
HK Opal
Strömsnäs GIF
Lindeskolans IF


HEJA HEID !!!

Chokladglass

Chokladglass är som en airbag för hjärtat
det lindrar inte smärtan
men det dämpar smällen!


(jätte sött citat ur dagens Hannah Montanah avsnitt)


091116

Idag är det måndag och jag har verkligen varit usel på att uppdatera de senaste dagarna, men jag har gjort så mkt annat.. Men en snabb genomgång av helgen kan ni ju få.

Fredag: Hade morgonträning 7.30-9.00 som vanligt och därefter den otroliga håltimman på nästan 5 timmar. Så jag, Andréa, Erik och Gustav begav oss till mässan för att kolla in kunskap och framtid. Jag fick asbra information och är nu helt inne på Arkitektur i Lund, men vi får väl se. Sen umgicks jag med Marcus och C.O fram tills deras buss gick vid 14.00 och då träffade jag min älskling på stan. Vi gick en sväng och kollade lite, sen åkte jag hem för att äta och direkt iväg till träningen. Efter träningen blev det Idol och mys i soffan med Mamma och pappa.

Lördag: Spenderades till största delen i en bil fram och tillbaks till Uddevalla. Vi mötte Kropps borta och då gick ju hela dagen åt. Vi gjorde ju inte våran bästa match och det straffade sig, en sur förlust blev resultatet.
På vägen hem plockade jag upp Mikael så att han fick avnjuta kvällen hemma hos mig. Vi kollade körslaget, åt godis och tittade på Kenny Starfighter filmen innan vi däckade bägge två.

Söndag: Ingen riktig sovmorgon idag heller, stackars älskling som var tvungen att gå upp. Men han fick ju iaf skjuts hem när jag åkte till Heidhallen för att samlas med B-laget. En bortamatch till den här helgen och denna gång väntade Skara. Vi fick t.om åka Elfsborgs buss, de ni! Bussresan upp var trevlig, vi hade som vanligt en quiz som Magnus satt ihop och vi snackade taktik. Matchen gick sådär, något hände i halvlek. Jag är oavsett resultat väldigt nöjd med min insatts, nu är faktiskt den riktiga debuten gjord! Fick stå hela andra halvlek och kan inte annat än att vara nöjd.

Måndag: Otaggad som fan på att gå upp och träna, men jag kom iväg ändå. Körde ett jobbigt bålpass och har redan träningsvärk i magen. Hade matteprov i matteE idag också, och bra gick de då inte. Jävlar vad svårt det var. Och jag som inte haft tid att plugga på hela helgen. Hm, ett G är jag jävligt nöjd med iaf! När jag kom hem blev det avlämning av träningsväskan och sen iväg till UM. Hem igen för att mätta magen och eftersom det inte var någon träning idag så tillbringas kvällen framför datorn.

Idag är det även Andreas födelsedag! Grattis på födelsedagen snygging, och hoppas du gör nått grymt kul =) Saknar dig <3


Om det kunde vara som förut..

Bry er inte om rubriken, den är bara ett önsketänkande från min sida..

Idag har jag som vanligt varit i skolan och första lektionen bestod av EngelskaC prov, rätt svårt var det också, men tror ändå att jag satte en del. Det märker vi när vi får resultatet sen.
Efter provet hade vi rast i 40minuter och då pluggade jag matte, duktig som jag är. Lektionen som började 11.10 var fysik, och idag var det bara genomgång på det sista av kapitlet, så det blir prov om 2 veckor. På matten sen gjorde jag nästan inget för jag orkade verkligen inte så gick hem tidigare istället.
Vägen hem blev roligare än väntat, hade sällskap med pontus och pontus på tåget och vi hade riktigt roliga diskussioner och det var ju förstås trevligt!

När jag kom hem satte jag mig och kollade i KTH-katalogen som kom med posten, det börjar ju naklas högskola för min del. Och KTH som ligger i STHLM har ju den utbildningen jag vill gå (akitektur för er som inte redan visste) så det var lite intressant. Ska kolla upp lite mer om utbildningen imon på kunskap och framtidsmässan.

Nu sitter jag i min soffa med tända ljus runt omkring mig och myser i min ensamhet, tråkigt men sant.
Om en liten stund ska jag kolla på Hannah Montanah, äta mat och sen ge mig iväg till träningen.

Imon slutar jag redan efter morgonträningen 9.00 vill säga och vid 10.00 ska jag och mina klasskamrater besöka mässan så det blir nog en bra dag imon!


091111

Gårdagen spenderade jag först i skolan, sen blev jag hämtad av Mikael och åkte hem till honom och myste innan matchen.
Matchen vann vi mot GKIK med 23-12, riktigt tråkig match och efter matchen bar det av direkt hem till sängen.

Imorse var det uppgång tidigt för att åka till morgonträningen, handboll på schemat idag. Därefter frulle och fysik innan jag åkte hem.
Eftermiddagen har jag spenderat tillsammans med min engelskabok, inte särskillt kul, men nu kan jag iaf översätta texterna och alla övningar inför morgondagens prov. I drygt 3 timmar har jag pluggat så nu får det vara nog för en stund. Måste sätta mig ner med matten sen om jag orkar, prov på måndag och ett G vore ju bra.
Nu blir det nog deg en stund iaf sen får vi se vart tiden för mig...

Och Sandra dissade "Edward Cullen" xD sjuka människa! ;)


och så var det måndag igen...

Jaha, idag är det alltså måndag och vad har jag gjort idag? hm, knappt något alls. Imorse var jag iof väldigt duktig och körde ett rätt jobbigt bålpass på morgonträningen. På matten gjorde jag några uppgifter som jag faktiskt fattade för en gång skull.
Slutade kl 11.00 och var hemma 12.00, då snackade jag en stund med mamma, sen hamnade jag i soffan med min nya bok, Fyrvaktaren. Somnade även en stund innan jag käkade mammas goda pastacarbonara innan träningen.

Nu är jag nästan nyss hemkommen från träningen och ska ta mig en välförtjänt dusch! I kväll händer inget mer, bara tv'n som får underhålla mig tills jag går och lägger mig.



Söndag

Idag har varit en rätt trevlig dag faktiskt! Vaknade vid 11.00 och begav mig ganska snabbt ner till Aranäshallen för att kolla när Aranäs HJ spelade steg2. Där träffade jag ett antal gamla godingar och kollade sedan när de spelade. Matchen kunde inte ha blivit mer spännade och med lite tur gick de vidare till steg 3, vilken tur!!

När jag kom hem vid fyra satte jag mig ner med matteboken och löste några uppgifter innan vi åt fin farsdagmiddag hela familjen, Entrecôte och klyftpotatis, mums!

Nu sitter jag och kollar på Ensam mamma söker tillsammans med Filip och Sofia, vi har riktigt trevlig här i TV-soffan.

Imorgon är det skola igen, morgonträning och matte står på schemat, sen blir det hem och sova innan träningen!

Trevlig kväll!

Värre en Kisse..

Nu har jag hittat läskigaste snubben ever..

Jag tror ju knappast att någon av er som läser min blogg har sett reality serien "Ullared" som går på femman, men om ni har det så vet ni att i det senaste avsnittet var det en blond kille med namnet Mattias med. Superbög som var där och shoppade med sin fjortismamma. Aldrig har jag garvat mer åt en bög, ursch hemskt.

Iallafall, den här killen har ju såklart en blogg också, som jag tänkte länka till bara för att ni måste se den..
http://mattixstylingtheworld.blogg.se/

Någon får gärna lära mig hur man länkar youtubeklipp på ett snyggt sätt, men eftersom jag för tillfället inte kan det själv så får en vanlig länk räcka. Den här länken går till snubbens musikvideo, hel creapy verkligen, men se den för all del !!
http://www.youtube.com/watch?v=bTzrdac05Wk&feature=player_embedded

Den här killen är enligt mig mer underhållande/värre än Kissie, hon har blivit alldeles för förutsägbar, står ju jämt samma saker, visst det är kul att läsa men ändå.. Aja kolla in killen, hur läskig som helst =)



Olalalala

Jaa, OLA! Fan va grym hans manskör är! Först förför dom hela svenska folket med Ronnan Keetings underbara you say it best when you say nothing at all, sen charmar de oss genom att sjunga Sven Ingvars Leende guldbruna ögon på skånska. Det var verkligen kvällens höjdpunkt, men tyvärr finns inte klippen ute på TV4 och Youtube än så ni får nöja er med en bild.


HEJA TEAM OLA!!!


the show must go on..

Erik var helt klart bäst i Idol igår därav rubriken..

Idag är en tråkig dag, jag är halvsjuk, skabbig och trött, jätte mysig med andra ord. Har pluggat hela förmiddagen, på både projektarbete och nobelpristagarinlämningen så humöret är ju på topp...

MEN.. Nu blir det mat och då blir jag glad igen! Sen blir det dusch och peeling, sen ska jag åka och köpa godis!


Jacob Black

Visst, jag är totalt körd på twilight, men jag håller inte med marioteten när det gäller Edward Cullen. Jacob Black eller Taylor Lautner som han heter på riktigt är minst lika snygg och personligheten diggar jag honom stenhårt. Dessutom föredrar jag varmblodiga killar som kan värma en än en Iskall och hård kille som kan döda en när som helst.


Han är ju bara såååå snygg, grrrr <3


Gött brudar!

Läste precis Fridas blogg och såg att B-laget vann idag, första vinsten, och på hemmaplan. Den satt fint! Dock var jag inte uttagen och orkade inte åka till hallen för att kolla heller, mår ju fortfarande inte riktigt bra. Men en härlig seger mot Hallby blev det iaf. Grattis tjejer!

Äntligen fredag!

Ja, äntligen fredag, och det är såååå skönt. Mår fortfarande inte jätte bra eftersom jag fortfarande har biverkningar från vaccineringen. Huvudet är sprängfärdigt och jag har fruktansvärt ont i min vänstra arm/axel, men det ger sig.

Dagen förövrigt har väl varit hyfsad, först morgonträning sedan frulle och håltimma. Behövde dock inte gå på svenskan så åkte hem när de andra började sin kemilektion. Sen jag kom hem har jag pluggat lite och städat toaletten.

Nu sitter jag och kollar på Project runaway som vanligt vid den här tiden, och sen är det Hannah Montana.
Ikväll blir det deg för ovanlighetens skull, Idol, god mat och mys i soffan ska bli väldigt skönt!


New moon

Idag släpptes biljetterna till New moon som har premiär fredag den 20onde. Dock var biljetterna till premiären slutsålda när Andréas jätte snälla syster skulle boka våra, så vi går på söndag den 22 kl 15.40 istället! Ska bli så jävla skoj!


091104

Nice dag idag måste jag säga. Hade endast morgonträning i skolan, sen slutade jag.
Åkte då in till nordstan för att hitta en jacka, men icke. Jag åkte istället till KBA och köpte en jacka på Kungsmässan, den är faktiskt riktigt fin.
När jag kom hem hamnade jag framför tv'n med mamma och Filip som är hemma och sjukar sig. Vi kollade på en rolig film, som jag dock inte hann se klart eftersom jag skulle åka till vårdcentralen och vaccinera mig mot "baconsjukan". Efter en timmes köande fick jag äntligen min spruta och så kunde jag åka hem igen.
Sen jag kom hem för andra gången idag så har jag kollat på Project Runaway och Hannah Montana samt försökt plugga lite matte, sjuuukt svårt!

Nu ska jag se klart filmen jag påbörjade tidigare, sen blir det pankakor, Andra Avenyn och True blood. Ganska soft kväll helt enkelt!


BTW, det är bara 2 månader kvar tills jag fyller år !!! :O


Nu, en ny vecka

Idag är det måndag och det innebar skola för min del.
Efter drygt 4 timmars sömn gick jag upp kl 6.00 med världens huvudvärk för att åka och gymma. Väl på gymmet blev det armar, axlar och rygg som fick arbeta och efter ett helt okej pass blev det frukost, och sen slutade jag. Jag skulle egentligen gått till vårdcentralen och vaccinerat mig efter skolan men det fanns absolut ingen ork för det så jag åkte hem istället. När jag kom hem däckade jag direkt och sov i 4 timmar till, så efter det var jag back to normal igen. Sen blev det käk och efter det bar det av till träningen. Efter 1,5 timmes träning så begav jag mig hemåt igen för att inte göra något alls under resten av kvällen!

Nu sitter jag och kollar på världens fulaste hem och kommer förhoppningsvis inte röra mig överdrivet mycket innan jag går och lägger mig.
PoK

Bubbelbad


Här har jag spenderat kvällen =)


Promenix med mamma

Min eftermiddag har jag spenderat med mamma. Vi gick en promenix ner till Kungsmässan för att kolla på diverse saker. Mamma kom med kloka råd om mitt nuvarande tillstånd och vi pratade lite allmänt skit också, skönt att man har en mamma som bryr sig och som förstår.
Jag fick iaf med mig ett par rosa knälånga mysbyxor och en tunika hem, och mamma köpte träningskläder och nyårskläder.

Nu är det dags för käk och sen funderar jag på att krypa ner i ett varmt bad om inte klockan blir för mycket, det är ju faktiskt skola imorgon igen och jag har lite annat jag vill göra ikväll också.


Söndag

Klockan är 14.00 och jag sitter fortfarande i pyjamas, ursch! Idag är verkligen ingen bra dag. Jag är förkyld, arg, besviken och ledsen på en viss person (som inte ens är värd att nämnas vid namn här).
Aja får väl försöka hitta på något som kan muntra upp mig lite iaf, för jag hatar att vara såhär nere.

Nu ska jag gå ner och fika lite. PoK

RSS 2.0