åååh Eclipse!!!

Började dagen med att köra mamma och hennes kollegor till Säve flygplats, tog rätt lång tid men det är trevligt att upptäcka nya vägar, speciellt om man kör pappas sprillans nya Audi. Efter vändan ut på Hisingen åkte jag tillbaks in mot stan för att ställa bilen utanför Liseberg och ta en vända till jobbet innan bion.
Snackade en stund med mina kollegor innan jag drog mig mot Bergakungen, på vägen blev det donken också så jag åt en mcfeast meny på stående fot och träffade upp Andréa, Jessica och en tjej till 20minuter innan filmen börja, och ni som känner mig och hört mig dilla den senaste veckan vet att jag såg Eclipse, som jag längtat!

Filmen var över alla förväntningar och helt klart bäst av de tre filmer som kommit ut, och det kändes ännu mer lyckat när så mycket fanns med i boken, helt otroligt bra! Och alla skådisarna gjorde rollerna ännu bättre i Eclipse än tidigare och de två timmar som jag smalt i biofåtöljen flög i väg något otroligt snabbt och när filmen var slut kunde vi alla gå hem med ett stort leende på läpparna..!

Efter filmen gick jag upp till jobbet igen och fortsatte prata med lite folk innan jag, Erika och Albin satte oss ner i konferans rummet och lyssnade på Anders case genomgång och introduktion för oss nyaste guider, det var en riktigt bra genomgång och det kändes bra att få lära sig lite mer om rutiner och annat nyttigt.

Vi var klara 21.15 och då promenixade jag tillbaks till bilen och åkte hem!

En riktigt lyckad dag!


Årets första dopp!

Idag var jag uppe tidigt och gymmade duktig som jag är, därefter blev det ett snabbt ombyte och iväg till beachen. Det har varit otroligt varmt och skönt idag så för första gången i år har jag badat och för första dagen på en månad känner jag mig nästan helt frisk, får hoppas att badandet inte ställer till det nu, men det var faktiskt nästan skönt i vattnet så det var ju bra.

Efter några timmar på stranden åkte jag hem för att äta och powernappa lite innan cooper-testet.

Cooper testet gick sådär, jag kände av förkyldningen hela tiden men jag tog mig runt på en inte allt för dålig tid. Efter löpningen drog hela gänget (dvs laget) till heidhallen för att träna handboll 1,5 timme. Träningen gick bra även om benen var lite tunga och mitt vänstra knä spökar, inget allvarligt men känslan är ändå obehaglig. Men efter den här veckan så får kroppen lite semester i 3 veckor där det bara blir 3gym och 3löp varje vecka och en massa jobb.

Imorgon ska jag vara chaufför till Säveflygplats och lämna av mamma och hennes kollegor som skall till Skottland på tjänsteresa. Därefter ställer jag bilen i stan och går på premiären av Eclipse med Andréa och några till. Äntligen! Som jag har längtat.
Efter ett härligt biobesök skall jag på introduktionsmöte på jobbet och är hemma någon gång efter 22 så det blir en dag med fullt ös!

NU är det snart dags för sängen, är riktigt trött!
Tjofräs


begär?!

Hahah, jag kom och tänka på en sak när jag låg på stranden förut idag, nämligen begär och varför dom finns?! Varför ska man behöva få sånna där måste ha eller vill ha känslor ibland när man egentligen har det man behöver och inte alls egentligen vill ha föremålet för begäret? Någon som har ett bra svar får gärna dela med sig!

Aja förövrigt idag så började jag och Filip dagen med en vända till K1 och Freeport så han äntligen kunde köpa sig en väska och lämna tillbaka min. Därefter tog vi bilen ut till Åsa för att sola och bada (jag badar inte än pga förkyldningen). Jag och Jenny låg och tittade på människor och kommenterade dem och det var både positivt och negativt, bland annat så tyckte vi väldigt synd om några småtjejer som var otroligt överviktiga och att vi inte kunde förstå hur föräldrar väljer att utsätta sin barn för något sånt, osv.
Efter 3 timmar på stranden så var jag tvungen att dra mig hemåt för att käka innan träningen som idag började med ett 400meters lopp, det blev en förbättring på 5 sekunder för min del så jag får väl vara nöjd. Därefter vart det handboll med mycket spel som gällde, det gick bra men det är sjukt jobbigt att träna när man är kissenödig om någon undrar. Vi avslutade träningen med lite fys, sen var det bara att dra sig hemåt...

Inget mer av intresse har hänt idag så nu går jag och lägger mig så att jag hinner gymma imorgonbitti!

Tjofräs

Midsommarhelgen

Min midsommar helg har varit riktigt rolig och händelserik, men för att inte göra någon uttråkad så drar jag en kort resumé.

På midsommarafton
(fredag) hade vi lika trevliga gäster som vanligt, och jag agerade lite chaufför åt min bror under kvällen för att avsluta kvällen i gott sällskap av Kim och se filmen prinsessan och grodan. Klockan två låg jag iaf i sängen.

På midsommardagen
(lördag) vankades det jobb 11.45-21.15 så en ganska lång och egentligen seg dag, men vi lyckades få dagen att rulla på i hyfsad fart för att sedan avsluta med lite after-work på stagestore. Där satt jag tsm med Anna, Anna och Suvi och drack vin och pratade snusk. Det blev sista tåget hem 00.17 för att sova några timmar.

Idag (söndag/måndag) har jag jobbat mellan samma tider som igår och även idag har det flutit på väldigt bra trots ganska lite folk. Mamma, pappa och Filip var inne på Universeum en sväng för att som alla andra njuta av silkesaporna och deras ungar, försök vara arg och titta på dom= Omöjligt uppdrag! Förresten, jag har fått prata lite spanska både igår och idag, det var längesedan men jag kunde faktiskt svara på frågor lite lätt.
Efter jobbet kom Andreas hit och hälsade på lite, lika mysigt som alltid även om dagens huvudämne var amerikansk mat, jaja allt är intressant.

Imorgon blir det nog en dag på stranden för att sedan ha ett gött träningspass i heidhallen!

Nu blir det däremot sängen, god natt och tjofräs!


Glad midsommar!

Idag har jag spenderat 4 timmar på stranden i Åsa, jätte skönt med sol och värme och midsommar såklart!
När jag och Filip kom hem igen blev det lite förkäk och en nice dusch för att sedan slänga på sig en fin sommarklänning. Det är fortfarande en timme kvar tills gästerna kommer och det känns som om det kommer bli en riktigt mysig kväll!

Imorgon och på Söndag så är det jobb för min del, 11.45-21.15 så om någon tröttnat på sommaren redan så är det bara att besöka Universeum.

Nej nu ska jag gå ut och prova min fina midsommarkrans som mamma varit snäll och gjort och resten av kvällen njuter jag utav sol,värme,god mat och trevligt sällskap!

Tjofräs

Mayrace

Nu ska jag göra lite reklam för ett band som kommer från Kungsbacka, nämligen Mayrace. Jag sitter och diggar deras musik och det är helt i min smak!
Var ju bara tvungen eftersom en arbetskamrat till mig lirar i bandet, Christofer Carlsson om någon undrar.

www.myspace.com/mayrace
lyssna!


första pris!

Mitt lag vann dagens annorlunda fotbollsmatch (herren på täppan, med tre lag). Och första pris var en tisha med RIK's autografer, haha nu är jag helt klart redo för studiegången.


Härliga dagar!

Igår var jag på jobbet större delen av dagen, utan att jobba. Hade först HLR utbildning som var riktigt bra faktiskt, därefter magdans med guiderna. Det är fruktansvärt svårt att dansa magdans och det gör jätte ont i höfterna om man är lika stel som mig men det var roligt. Efter lite ombyte hade vi lite möte med alla guider om info från företaget, därefter lyssnade vi på våran VD och viceVD innan vi lyssnade på en helt enormt rolig föreläsning, nästan alla låg ner i stolarna och skrattade, för Tomas som föreläsaren hette hade ett helt otroligt sätt att fånga publiken och förmedla så att alla hängde med.

Efter en timmes skratt drog vi upp på balkongen på fyran och minglade och after-workade. När det blev lite kyligt satte vi oss (guiderna) i akvariehallen och fortsatte att prata. När kvällen var slut fick jag skjuts till Kungsbacka utav Medhi's mamma, jätte snällt. Det var en otroligt lyckad kväll, tack!

Idag ägnade jag några timmar på stranden i Åsa innan det blev käk och träning. Träningen gick bra även idag, och det är så fruktansvärt roligt att träna med a-laget. Dock är det bara en vecka kvar till semestern, tyvärr, men det ska även bli skönt att få vila upp sig lite.

Imorgon är det midsommar och jag har knappt några planer alls, det blir förhoppningsvis gym på morgonen, därefter en stund på beachen och därefter en trevlig middag med lite gäster till mamma och pappa. Därefter blir det nog krocket med min barndomskompis Kim, lugnt och skönt men roligt såklart!

Näh nu ska jag gå och köpa frimärken!
Tjofräs

Tuesday bloody tuesday

Igår hade jag en helt suverän dag rakt igenom! Några timmar på stranden i åsa för att lira beachvolley med Filip och Co. Därefter en go träning som sög rejält i benen mot slutet för att sedan avsluta kvällen hos Anton med sushi och en mängd goa skratt! Var hemma 01:15 och jag somnade direkt efter att ha tränat hårt och skrattat otroligt mycket. '

Idag var planen att kunna ligga på stranden en stund innan träningen men det gick bara i en timme innan jag höll på att frysa häcken av mig och åkte hem istället. Tog en vända på kungsmässan och köpte en ny BH, lite nagellack och födelsedagspresent till min älskade bror som snart fyller 18.
Träningen gick suveränt trots enorm träningsvärk i både rumpa och baksida lår, löpningen sedan var nog droppen, all kraft gick ur mig och jag fick verkligen kämpa mig igenom 35min löpning.
Har precis sett klart en film och fått härligt med info om vad som händer de närmsta helgerna, låter riktigt roligt!

Imorgon blir det först HLR 13.00 på jobbet, därefter magdans med alla guider (lite läskigt) för att sedan fortsätta med inspirerande föreläsningar och afterwork. Låter som en riktig toppen dag!

Nu ska jag snart dra mig mot sängen. tjofräs

boored..

Såhär tråkigt har jag just nu...


boored..

Såhär tråkigt har jag just nu...


En riktig mysdag!

Idag har hela familjen umgåtts, först några timmar på utställningen :and there was light i Eriksbergshallen, en konstutställning med många klassiska verk utav renässansens största konstnärer, Leonardo da Vinci, Michelangelo och Rafael (alltså 3/4 av turtles gänget).

Det var en imponerande utställning men som alltid är konst ganska långtråkigt och när magen började kurra så tröttnade även huvudet, vilken tur att hela familjen tröttnade samtidigt!

Vi åkte vidare till Linnégatan för att äta en god måltid på en trevlig resturang som jag inte kommer ihåg namnet på (ligger mellan Mykonos och Karlssons garage), jag åt en otroligt god entrecote med stekt potatis och bea-sås, mums!
När alla var mätta och belåtna satte vi oss i bilen för att åka hem, när vi kom hem blev det glassdrinkar och sedan bar det av till gymmet för att biffa lite armar, kändes riktigt skönt!

Ikväll blir det lugnt, kolla tv och dega i soffan!

Fullt ös, medvetslös!

Idag har det varit bra med folk på jobbet, trots att det både vart fotboll och bröllop på tv, det gillar vi. Har haft en lika rolig dag som alltid med mycket skratt och fullt ös som vanligt.

Nu är jag riktigt trött och sliten och har kollat på bröllopet en stund, snart vankas det käk men just nu är det "she's the man" som gäller.
Kvällen blir förövrigt lugn eftersom det blir en händelserik dag imorgon, först gym sen konstutställning och därefter middag på någon resturang. Mysig dag för att fira mamma och pappas födelsedagar helt enkelt!


En solig fredakväll...

Ja, efter en heldag på jobbet kom jag hem till en varm altan där solen fortfarande värmer, egentligen jätte skönt men mindre kul att sitta och njuta av solnedgången ensam. Istället hamnade jag här efter att hela familjen (för en gångs skull) samlats för att avnjuta en god måltid, bestående av grillat kött, potatissallad, grekisksallad och tzasiki, riktigt gott!

Aja, kvällen kommer väl antagligen spenderas här i soffan, med datorn i knät och rush hour på tv, en och annan chokladbit slinker nog ner också. Imorgon blir det jobb igen så det är antagligen bra att jag håller mig hemma.

Tjofräs

hujeda mig..

Det blev inte många minuter sol i förmiddags men ändå lyckades jag bränna hela bröstet, skumt. Det blir iaf brunt och fint imorgon. Läste förövrigt ut min 700 sidor tjocka bok, kalla mig galen (det gör Filip) som lyckas läsa så mycket på 3 dagar, men när jag väl börjat ska det till mycket för att jag ska sluta, den var grym, väldigt mycket bättre än filmen!
Nu behöver jag bokförslag inför resten av sommaren!

Efter att ha spenderat hela dagen hemma på altanen begav jag mig till gymmet för att pumpa ut all energi ur kroppen. Vilket skulle visa sig vara ganska enkelt för min kropp är fruktansvärt nedbruten just nu, förkyldningen och all träning har väl inte varit den optimala kombinationen. Men men jag klagar inte! Jag fick iaf gjort det jag skulle även om det var ovanligt tungt.

Nu sitter jag nyduschad och fixar lite med datorn, ska nämligen försöka skriva ut mina tackkort, men först behöver jag en skrivare, pappa kommer till undsättning!

Tjofräs


En ledig dag i solen

Klockan är bara 11 och jag har redan varit vaken i 1,5 timme, ganska skönt faktiskt. Sitter och funderar på om stranden vore nice eller om man ska stanna hemma? Svår fråga, får kolla med Filip vad han tänker göra.

Är förövrigt ledig idag för att sedan jobba både fredag och lördag, nice..
Blir ett pass på gymmet ikväll också!

Nu ska jag fortsätta att njuta av solen och värmen, tjofräs

Jag hatar kackerlackor!

uhuuu.. blev nästan överfallen av ett gäng kackerlackor när jag skulle ställa ut kackerlacksfällor i regnskogen på jobbet när vi stängde, äckliga små jävlar som lyckas rymma sådär. Fick iaf trampat ihjäl de flesta som hade lyckats ta sig ut men det var med rysningar över hela kroppen som jag lämnade regnskogen idag.
För övrigt har det varit på tok för lugnt idag men det är väl förhoppningsvis lugnet före stormen, för när högsäsongen kommer så lär det bli trångt. Så om någon planerar att besöka Universeum, passa på att göra det snarast.

När jag kom hem blev det iaf käk och sedan bar det av mot gymmet, ett rygg/axlar-pass som gick bra, imorgon blir det ben/bröst och förhoppningsvis så träffar jag Patrik så han kan passa åt mig...

Funderar på om stranden vore nice imorgon? hmm.. lockande iaf.

thats the way i wan't it

Idag har jag ägnat hela förmiddagen åt att försöka kurera mig genom att sitta på altanen i bikini och steka mig, vet inte om det fungerade men lite färg fick jag iaf. Fortsatte för övrigt att läsa i min bok, och på två dagar har jag läst nästan 400 sidor, bra bok helt enkelt!
När jag tröttnat på läsandet en stund så bestämde jag mig för att göra en kladdkakstårta eftersom mamma fyller år idag. Den blev jätte god och det finns fortfarande en hel del kvar, mums! (en liten del får följa med till jobbet imon)
Kvällen spenderades som vanligt i heidhallen med handbollsträning och sedan löpning, min förkyldning hämmade mig lite men det kändes ändå okej..

Nu sitter jag här nyduschad och funderar på om det börjar bli dags för sängen, det är ju jobb på schemat imorgon! 9.45-18.15 är det som gäller och därefter blir det en vända till gymmet.

förkyldning suger!

Nu har jag varit förkyld i två veckor (sedan studenten) och jag har faktiskt tröttnat rejält på att hosta, vara tät i näsan och allmänt seg. Någon som har en mirakel kur får gärna höra av sig!

Idag då, skulle ha varit med Andreas idag men han bangade så jag satte mig i en stol på altanen och (nästan) sträckläste 200 sidor i den sista boken om Lisbeth Salander. Därefter åkte jag och tränade, handboll i drygt en timme och därefter hinderbana och stationsfys. Trots förkyldningen gick träningen bra, tappade dock kraft i sista delarna av fysen, men värre än så var det inte. Har dock förbannad mensvärk, vilket är väldigt ovanligt för min del men det gör det inte bättre, ursch på det.

Ska snart ta och dra mig mot sängen, blir nog en tidig kväll trots att jag faktiskt är ledig i morgon också..

Nu har jag inget mer att dela med mig av, tjofräs

En riktigt bra helg

Har inte bloggat på hela helgen men jag har haft fullt upp, vilket bara har varit roligt!...
Fredagskvällen bestod först utav ett spinning och bodypump pass på verket med laget, därefter skyndade jag hem för att slänga i mig lite mat och sminka mig innan Oscar och Filip gav mig skjuts till högsbo där vi hade kick-off med jobbet hos Kjell. Senare på kvällen begav vi oss ut på stan, Nef blev målet för kvällen och vi dansade och snackade ett bra tag. Hade iaf en riktigt, riktigt rolig första kick-off med jobbet men drog hem redan vid två för att hinna sova några timmar innan lördagens jobb.

Lördag och söndag har jag jobbat heldagar 9.45-18.15, och det har mest varit roligt, såklart lite långtråkigt emellanåt men jag har absolut världens bästa jobb.

Nu är jag ledig i två dagar innan jag ska jobba igen, skönt att ta igen sig lite.


Tonight's gonna be a GOOD night!

Gårdagen började sådär med ett 20minuter försenat tåg vilket gjorde att jag kom försen till jobbet, jag hatar västtrafik! Aja, var en väldigt, väldigt lugn dag på jobbet, vi var stundtals mer personal än besökare i RS, inte så mycket att göra precis. Men en nice dag på jobbet iaf.
När jag slutat jobbet bar det av till järnbrott för att besöka Majas studentmottagning, mycket prat och fniss innan jag begav mig hemåt strax efter 8 på kvällen...

Idag började dagen med ett bålpass, dumt egentligen eftersom jag har spinning och bodypump ikväll, men att fuska med gymträningen lurar ingen och eftersom jag inte hann träna något igår så fick jag ju göra det idag.
Har äntligen lagat mina skor som gick sönder på studenten så nu kan jag använda dem ikväll! Ska nämligen till en arbetskamrat i högsbo(?) efter träningen ikväll för att umgås med mina supergoa kollegor, kommer bli riktigt nice, blir eventuellt utgång också.

Nu ska jag dega några timmar innan träningen börjar!
Tjofräs

Ormar, ödlor och kackerlackor

Eftermiddagen på jobbet var lugn, inskolningen varade ungefär 30 minuter och tsm med Kjell gick jag igenom öppnings och stängnings rutiner och hur man startar om alla grejer som någon gång under dagen lär hänga sig.
Sedan blev jag "överlämnad" till Medhi och vi gick en runda på Explora och provade lite lustiga saker med en av pedagogerna innan vi tog lite rast som är det svåraste momentet på jobbet faktiskt!

Därefter fick jag vara med när Medhi hade ett barnkalas, 14 stökiga pojkar på 7 år i regnskogshyddan, inget bra kalas! Skräckexempel uttryckte Medhi efteråt och jag förstår honom, även om inte alla barn är såhär jobbiga. Och för er som någon gång funderat på ett kalas på Universeum med tema djur, fundera en gång till! Är du rädd för ormar, ödlor, kackerlackor eller andra krälande djur ska du inte utsätta dig för detta.

Efter kalaset gick jag upp till Anna som skulle ha en vattenlivs guidning i RS, ingen kom så jag fick ett bra tillfälle att klura ut vad jag själv ska säga imorgon när jag har den här turen för första gången.

Sen slutade jag för dagen och begav mig hemåt!
Nu vankas det jordgubbar!

Duktigt Elin !

Imorse var jag uppe tidigt trots att jag inte börjar jobba förrän 13.45, bara för att hinna gymma och köpa present innan. Det var knappt en kotte på gymmet så det gick väldigt snabbt att köra igenom mitt armar/axlar-pass.
Duktigt av mig!!

Nu ska jag äta och alldeles strax dra mig mot jobbet. Ett kort pass idag, bara 3,5 timme för inskolning på Explora.

Förresten så var gårdagen väldigt lyckad (trots att den började uselt) ! Andreas var här och umgicks med mig i flera timmar, vi snackade massor, åt mat och pluggade lite innan det blev dags för mig att dra mig mot träningen. Träningen var rolig och gick bra, löpningen efter gick oxå bra, så jag var nöjd när ja la ifrån mig min bok -utläst igår kväll.

Nu blire käk.. tjofräs

Roande telefonsamtal

Avslutade ett långt samtal med Andreas för en halvtimme sen och trots att vi inte pratat i telefon (bortsett från skype) på över ett år så är det alltid lika roande. Var lite osäker på om han skulle uppskatta ett samtal från mig nu när hans tjej vart med och hälsat på här i Sverige men det gjorde han. Andreas är största retstickan jag känner men jag kan inte låta bli att skratta samtidigt som jag låtsas bli sårad, hur trovärdig är man då? Inte det minsta men det är iaf väldigt roligt att prata i telefon med honom, så det gjorde väl min kväll så att säga.

Övrigt idag då, jo maten jag lagade tidigare blev väldigt god, kyckling, ris och wokade grönsaker, så jag åt massvis. Därefter fastnade jag inte helt oväntat i min bok innan jag åkte ner till Kungsmässan för att möta mamma och kolla lite affärer innan jag åkte till träningen. Jag hittade en supersöt sommarklänning i modell lång som jag blev kär i så den följde såklart med hem.

Träningen gick sådär idag, kände av ryggen hela träningen och det är aldrig kul. Min förbaskade rygg påverkade mig negativt hela träningen och inget kändes riktigt bra, men jag bad sjukgymnasten Mia tejpa ihop mig efter träningen så att jag iaf slipper en behandling just nu.

Nu ska jag nog dra mig mot sängen och kanske läsa ytterligare ett kapitel innan jag slocknar för dagen.
Tjofräs

Basket case

Läste reccensionen på helgens Green Day koncert och huh så avundsjuk jag är på Filip som var där och fick chansen att höra mina absoluta favorit låtar live, aja jag kan ju iaf fortsätta lyssna på dom som vanligt.

Imorse väckte förövrigt mamma mig klockan 9 och tyckte jag skulle börja göra mig i ordning för jag skulle tydligen vara hos henne på jobbet och bli undersökt 10.40. Så det var väl bara att gå upp och göra sig i ordning. Efter 15minuters undersökning köpte jag med mig halstabletter och åkte till coop för att köpa brassestolar. När jag kom hem ringde jag till Elgiganten och Microsoft angående min dator och det tog ungefär 10min och därefter började jag med matlagningen samtidigt som jag sitter här och degar framför datan.

Ikväll blir det träning som vanligt och sen får vi se vad som händer.

Ska fortsätta med maten nu..

Bildregn från balen


She

Idag har jag faktiskt inte gjort någonting, väldigt skönt, måste verkligen se till att bli frisk på riktigt nu. Har läst väldigt mycket i min bok och sovit någon timme. Inte speciellt spännande faktiskt  MEN jag har gjort en rolig sak idag, jag har åkt longboard för första gången och jag ramlade inte en enda gång. Duktigt av mig, nu ska jag öva så jag kan åka ordentligt sen, wihoo.

Nu sitter jag framför TV'n och kollar på en ny serie, Miami Medical, väldigt bra första intryck så vi får väl se om det kan vara nått att se nu när Bones är slut. Efter detta så är det en film som jag tänkte se, Kärlek på Menyn heter den, låter som en klichig romantisk drama av nått slag, aja blir nog en okej kväll iaf.


Lördag 5/6

Igår tog Kungsbackas treor studenten och jag vart lite smått avis för jag skulle gärna tagit studenten en gång till! Men aja, uppvaktade iaf några gamla kompisar innan jag fick skynda mig hem och byta om innan träningen. Ett handbollspass på 1,5 timme och därefter 30minuter med intervaller, rätt jobbigt i våran kvava hall.
När jag kom hem och hade duschat bar det av upp till Kim, en barndomskompis till mig som tog studenten, jag uppvaktade honom lite till och passade såklart på att äta mat.
Var hemma igen vid tio och kollade på så ska det låta innan jag entrade sängen...

Imorse var det tidig uppgång för att bege sig till Träningsverket i Sisjön för att (för andra gången på 2 veckor) testa styrkan i bänkpress och dips. I bänkpress går det åt helvete just nu så får väl be Patrik pusha sönder mig på gymmet under sommarn men jag förbättrade mig med 2 dips på bara två veckor, det är ganska okej måste jag säga. Efter 1,5 timme gymmet bar det av hemåt för att ta en vända till Freeport med mamma och försöka hitta ett par korta jeansshort och scooore, jag hittade ett par helt perfekta på fox! Sen gick vi bara en stund innan vi åkte hem för att äta mat. Sedan dess har jag suttit i solen i bikini och stekt mig i sällskap av min bok, flickan som lekte med elden, den andra i serien om Lisbeth Salander, as bra!

Nu i kväll har mamma tantkväll här hemma för pappa är ute och seglar och Filip är på Green Day (jag är såååå avundsjuk på honom) Och jag sitter för tillfället här men ska nog gå ut och njuta av sommarkvällen och grillspetten alldeles strax.

Aja, ha en underbar Lördag, tjofräs!

Så var min student!... GRYM

Som de flesta vet så tog jag studenten i tisdags (två dagar sen) och min dag var helt fantastisk! Vi började med champangefrukost vid 7.30 och sedan var det håll igång fram tills att jag kom hem efter studentfesten kl 4.00 på morgonen.

Det är inte lätt att förklara hur underbar min student var, man måste liksom ha varit med för att förstå vilken mäktig känsla det var!
Så därför så tänker jag bara dra dagen i korthet bara för sakens skull!

7.30 champangefrukost hos Erik där vi även åt jordgubbar och glass.
8.30 klassfotografering (som vissa kom försent till)
9.00 samling i klassrummet där Lena snackade lite och visade bildspel med massa bilder från våra tre år på skolan.
10.00 samling med alla naturklasser i 210an där rektorn delade ut studentpremier. Jag fick ta emot 1000kr för bra betyg.
10.40 grymt mycket taggning i klassrummet med hög musik och såklart underbara klasskamrater.
11.30 Pyntade vi flaket med våra lakan, ballonger, björkris och flaggor.
12.00 Studentlunch i idrottshuset med alla studenter, lite seg början men mäktig avslutning!
14.05 UTSPRING!!!!!!
15.00-16.30 flakåkning runt om i stan, vi hade lätt snyggaste lastbilen!
17.00-20.30 Mottagning hemma, riktigt god mat, fina presenter och trevliga gäster.
21.00-03.00 FEST!! först sejlden med klassen sedan hardrock med hela skolan, grymaste kvällen.
04.00 sovdags

Det var min student i korthet men den var otroligt grym, vill göra om det igen!

Nu såhär två dagar senare tycker jag att det är väldigt sorgligt att skolan är slut och vill inte alls bli vuxen.
Är förresten lite sjuk också, jätte ont i halsen, hängig och hade även lite feber i morse, inget kul. Träningsvärk i massor oxå efter gymträningen igår, nice!!

RSS 2.0