gameday

Idag har jag spelat match (suttit på bänken) mot Kropps hemma i heidhallen och denna match var min debutmatch på hemmaplan i elitserien, var lite sådär smånervös innan, en härlig känsla och det var skoj att vara med på bänken. Så nu har jag faktiskt varit med två elitseriematcher i rad, roligt!

Ikväll är det hemmakväll som gäller, blir väl antagligen lite melodifestival och mys i soffan.

Imorgon är det ännu en match, mot Kongelf i div1, ska bli gött att få speltid och förhoppningsvis går det bra också, har kännts riktigt bra senaste träningarna nu och även inhoppet mot s-hof, så nu taggar jag om och kör järnet imorgon.



tjofräs

mysig eftermiddag i grönabur

Idag har jag spenderat hela eftermiddagen i Grönabur med Sandra och hennes mormors hundar Harry och Tilly. Vi har gått en mysig promenad i solskenet, spelat kort, fikat och bara umgåtts sådär som bara vi kan. En väldigt härlig dag som avslutades med kvällspromenix med hundarna och lite span efter stjärnor på en otroligt klar himmel, helt klart vinterns finaste stjärnhimmel.



Nu är jag hemma och myser i soffan, blir nog att duscha av sig lite hundlukt sen och imorgon är det jobb och träning som gäller.

huset fullt igen..

Nu har jag jobbat ordentligt i 8 dagar och mitt huvud börjar faktiskt ta slut. Idag har jag målat väldigt många ungar i ansiktet, massvis med tigrar, lejon och fjärilar. Roligt men slitigt.

Igår började dagen väldigt bra, nämligen i en väldigt varm famn, myspys. Därefter fortsatte dagen med ett antal timmars jobb för att sedan avslutas med ett spännande derby i heidhhallen, mot Sävehof som slutade oavgjort, ruskigt surt eftersom det verkligen kändes som om vi hade övertaget större delen av matchen, men men så kan det vara, är nöjd över mitt inhopp iaf.

Idag var det sista arbetsdagen för några dagar och imorgon gör jag a-lagsdebut mot H43 på bortaplan, ska bli så grymt spännande att få vara med på rikigt. nu låter jag som ett litet barn men det är en speciell känsla att få vara med i a-laget.

Nu kollar jag på glee och snart är det dags för käk och lite melodifestival...

Gött häng..

Min vecka är inget vidare spännande mer än alla unika möten på jobbet varje dag så inget att uppdatera er om egentligen. Har målat lite ansikten på jobbet i helgen och jag tycker det är jätte kul. Men det var inte riktigt det jag skulle berätta om nu...

Jag tänkte mest uppdatera angående gårdagskvällen goa häng med uni-folket på jobbet. Efter jobbet hängde vi kvar tills alla slutat och gick och köpte pizza/thai och sedan tillbaks till jobbet för att käka, kolla på dåliga klipp som "vad tyst det blev", "fat people falling" och massa annat skit som speciellt John älskade. Oj som han skrattade, han var mer underhållande än själva klippen.
Efter lite film och käk blev det lite sällskapsspel i form av "vem vill bli miljonär", ganska kul faktiskt. Var hemma tidigt, runt elva nån gång och det blev direkt i säng (efter att ha kokat ris till matlådor) för att ladda om till en ny dag.

Efter jobbet så blev det idag direkt hem för att ta det lugnt och kolla tv. Gjorde även 400 situps, har fått ett ryck nu igen, haha.

Imorgon startar dagen tidigt, nämligen med ett besök hos osteopaten kl 8.00, därefter blir det jobb och träning.

Nu skall jag återgå till filmen "Catch and release", tjofräs!

ensam hemma

I morse (förmiddags) körde jag min kära familj till bussen som tar dem till Österrike och en vecka i alperna vilket innebär att jag lämnats ensam hemma. Känns skumt att vara ensam hemma i över en vecka i det här stora huset men jag ska väl överleva det också.

Efter att jag lämnats hemma av familjen drog jag till gymmet och körde ett rehab/armar/axlar/mage-pass, det var skönt, kändes bra också. När jag kom hem igen blev det ett mellanmål och sen hamnade jag framför datorn såklart. För en stund sedan såg jag Alice i Underlandet och jag älskade den (precis som alla andra Tim Burton filmer) och så mycket mer har jag faktiskt inte gjort idag.

Ikväll blir det tv-kväll med let's dance och säkert någon film jag redan har sett, ensam såklart, buhuuu..

Imorgon och fem dagar framöver är det jobb på heltid som gäller, samt träningar och även ett besök hos Niclaes som får äran att rätta till min rygg lite.

Nu skall jag återgå till bachelor, haha!


bra dagar

I Fredags blev det en grym utgång med Sandra, vi började kvällen på Tio Peppe med pizza och vin (lite speciell kombo men gott vare) Sedan vidare in till stan där enda målet var Avenyn, så det blev efter lite velande Bryggeriet av någon anledning. Vi dansade, sjöng och hade väldigt roligt fram tills att Sandras klack brakade sönder under mig (vi bytte skor under kvällen) och eftersom jag känner världens bästa Kristofer så fick vi krascha i hans säng medans den gentlemannen sov på soffan så vi slapp försöka hinna med nattens sista tåg. Väldigt snällt av honom.

När vi kom hem igen på lördagen så blev det en väldigt lugn dag, fick hela familjen att se Bortspolad tillsammans med mig, väldigt mysig film som jag och pappa velat se väldigt länge.

Blev även en tidig kväll eftersom Söndagen bestod av match. Hemmamatch mot Brukspöjkera som slutade med två poäng till oss, väldigt bra.
Söndagskvällen spenderades i goda vänners sällskap, dvs Sandra och några från jobbet, vi bastade, badade och lirade lite musik. Var hemma ganska sent, typ halv ett.

Igår var jag ledig hela dagen och gjorde inte allt för många knop, kollade på Hajar som hajar bara, men det blev en go träning med a-laget medans mina grymma b-lagsbrudar var och tog 2poäng mot serieledarna Skara, så gött! Pratade även med Mia om min axel och det verkar vara bicepssenan som är uttöjd, så det blir rehab och så får vi se vad som händer.

Idag har jag lagat god mat åt mig själv, stått en bra stund i tvättstugan och även gymmat. Allt detta hann jag med innan jag åkte till jobbet, skulle egentligen inte ha jobbat idag men där hamnade jag ändå, väldigt skönt att jobba lite!


NU skall jag återgå till TVn.
Imorgon är det gameday i Trollhättan.



Har en go känsla nu

Just nu har jag en ruskigt go känsla i kroppen, så många härliga ljuspunker jag tar del av just nu och mycket rolig som ligger framför mig. Handbollen går bra med mycket speltid närmast på söndag mot Brukspöjkera, Mitt jobb är världens bästa och jag har helt fantastiska kollegor, Jag och Sandra har börjat umgås mer och mer igen efter lite sisådär med tid och sånt, sedan åker vi till London om 2 månader och det är något som skall bli så awesooome! Jag bara njuter av tillvaron och inget skall få förstöra för mig just nu, så härligt!

Imorgon väntar jobb 14-18.15 och därefter hem för att snygga till sig och vidare till tio peppe där det blir middag med Sandra innan vi går ut och skakar rumpa i gbg. Grym kväll helt enkelt! Lördag blir en ledig och lugn dag inför söndagens gameday och på kvällen blir det häng hos Albin.

Nu skall jag förresten fortsätta "plåga" mig igenom den gamla James bond rullen "Live and let die" som inte alls är särskillt bra, allt är så överdrivet och likadant som alla andra gamla bond-filmer, den här är från -73 så ni kan ju tänka er vilka specialeffekter och annat som visas. Men nått som är bättre är det iof inte på TV så här sitter jag med mina föräldrar och kollar på 007.


en ledig dag med massa mys..

Idag har jag varit ledig (igen), denna veckan är en sån vecka där jag är typ helt ledig. Jobbade iof igår men avslutade kvällen i soffläge hos Kristofer. Kollade på nån skum japansk film som hette Death note. Egentligen ganska bra men de animerade dödsgudarna i filmen såg ut som jokerns (i batman) kusiner och inte alls skräckinjagande som jag hoppades vilket störde mig. Annars var filmen bra även om den var på det knasiga språket japanska.

Imorse vaknade jag upp hos Kristofer och vi ägnade morgonen åt att mysa i soffan och kolla på Death note 2, som var typ likadan som den första men ändå ganska okej. Sen blev det dusch och hemfärd för att hinna käka lunch innan det blev en jättemysig eftermiddagsfika med världens bästa Sandra på Espresso house. Vi bestämde också att det blir utgång med middag på resturang på fredag, härligt!

Nu sitter jag hemma i köket och har precis målat naglarna, testade det där graffiti nails från isadora och det är verkligen as coolt.


RSS 2.0