Grattis på födelsedagen..


Grattis på födelsedagen älskling <3



Igår fyllde Mikael 19år och det firade jag med fysträningar i heidhallen! Svettigare träningar får man leta efter i den här värmen. Efter två jobbiga fyspass med löpning och styrka, fick vi jätte god mat som Kristian fixade.
Sedan satte jag mig i bilen för att åka och hämta biobiljetterna till IceAge3 premiären! Därefter bar det av mot Billdal och Mikael. Hos Mikael blev det grillad torsk som Tobba hade fångat själv och såklart jordgubbstårta till efterrätt, alla födelesedagsbarns favorit.

Kvällen spenderade jag dock inte med Mikael utan jag valde att dra in till Kungsbacka och hänga med Jochan och Sandra (bilder kommer), vi hade kul, speciellt åt att Sandra blev så ful på alla kort, haha..
Blev en ganska tidig kväll då jag skulle upp ganska tidigt i morse för att träna, åkte hem till Mikael igen och sov tillsammans med honom, så mycket mysigare än att sova själv.

Idag vart det samma träning som igår och lika svettigt såklart! Träningshelgen avslutades med lite godis och möte inför höstens kommande säsong. Sen fick vi gå på "sommarlov" med order om att träna ordentligt!
På vägen hem passade jag på att ta mig en sväng förbi freeport och jag hittade mig en jätte fin björnborg t-shirt, prisvärd och allt!
När jag väl landat hemma i trädgården passade jag på att börja läsa en ny bok och ta igen mig lite i skuggan. Hela eftermiddagen har spenderats på ungefär detta sätt, jävlit skönt måste jag säga!

Nu sitter jag här och skriver lite, är alldeles för trött för att hitta på något kul ikväll så blir en hemmakväll i soffan och eventuellt något på tv.. Men innan dess ska jag joina mamma och spela lite kort i trädgården.
Tjingeling


Fredag - en dag på stranden

Sov hos Mikael i natt och vaknade redan halv 10, och en halvtimme senare var vi redo att lämna huset för en snabb visit hos Mikaels farmor innan vi cyklade till örsviken för möta Robin och bada.
Dock var det väldigt kallt i vattnet så några långa dopp blev det inte, men lite svalkande var det ändå. Mycket sol fick jag på mig idag och nu är jag lite brunare, på större delen av kroppen iaf- Blev lite bränd här och var och mina soleksem är inte nådiga mot mig just nu, gud vad det kliar!! Aja, vill man vara fin får man lida pin!

Efter en heldag på klipporna cyklade vi hem till Mikael igen och njöd av det 28gradiga vattnet i poolen innan det blev dags för mig att dra mig hemåt. Väl hemma blev det en svalkande dusch och god mat. Såg förlängningen och straffläggningen i Sverigematchen också, riktigt surt att de förlorade tack vare en stolpträff. Men aja sånt är livet, man kan inte vara bäst jämt!

Nu ska jag bara dega i någon timme till innan det blir dags för sängen! Tidig kväll idag eftersom vi har fysläger hela helgen. Ska sova hos Mikael i helgen eftersom han fyller 19 imorgon och M och P har fest här hemma så vill/får inte vara hemma heller. Försöker väl skriva något igen på söndag..
Tjingeling


Michael Jackson är död...



I natt (svensk tid) dog the king of pop..
Konstigt att han är borta, vems misslyckade näsoperationer ska man nu läsa om? hehe
Jag sitter och kollar på ett minnes program om Michael Jackson nu och jag kan inte annat än konstatera att han var en artist av högsta klass, med alla sina underbara låtar som alltid får en på gott humör!!

en torsdags kväll

Eftersom sommaren har kommit till Sverige så har jag inte haft tid eller vilja att sitta vid datorn. Så mycket annat är roligare förstår ni..
En snabb uppdate av veckan kan ni ändå få..


Måndag: Låg mest och solade/sov i trädgården och bara njöt av värmen, passade på att läsa en bra bok också. På kvällen vart det löpfys med laget, alltid lika kul! När jag kom hem blev det tidigt i säng för jag var jätte trött av någon anledning.

Tisdag: Uppgång 05.30, yes!!! Åt en rejäl frukost med havregrynsgröt och sedan bar det av mot Jobbet, eller ah mammas jobb, där jag skulle städa innan de började. När jag kom hem vid 07.20 somnade jag som en stock igen och mamma väckte mig vid 10 när hon skulle åka.
Även denna dag full av sol och värme spenderades mesta dels hemma i trädgården. Det blev en vända till banken också för att uppdatera allt som går när man fyllt 18, helt okej!
På kvällen vart det hinderbane fys med laget, längesen jag svettades så jävla mycket, Det är nämligen bastuvarmt i våran träningshall, annars var det en kul men jätte jobbig träning. När jag kom hem denna kväll blev det också tidigt i säng, man blir trött av att vara ute i det fina vädret och att träna så mycket.

Onsdag: Denna dag började med att jag och Sandra tog bussen till Vita sand för att steka i solen och passa på att spana på alla beachboys, haha. Efter en heldag på stranden blev det bio i stan. Premiären av The proposal, riktigt rolig och söt film, helt klart  sevärd med Sandra Bullock i huvudrollen!

Torsdag(idag): Vi kom hem sent igår och Sandra sov hos mig så vi passade på att åka till stranden idag också. Blev iof en kort visit på beachen idag eftersom jag kände att jag behövde ta igen mig i skuggan för att kunna prestera bra på kvällens coopertest! Och tro det eller ej men trots den fruktansvärt tunga träningen vi har just nu så sprang jag helt okej måste jag säga. Efter träningen åkte jag till Mikael och här sitter jag. Har lärt mig att spela TV-spel idag, skräll!!! Spelade LittleBigPlanet, jätte roligt spel med söta gubbar.

Näh nu blir det väl sängen snart kanske.. Tjingeling

Söndag - Degdag

Idag har jag verkligen degat nått enormt och det har varit så skönt! Välbehövligt att bara få vara för sig själv efter en veckas med jobb och tre dagar hos älsklingen.
Jag kan faktiskt inte ens säga vad jag har gjort idag eftersom jag knappt vet det själv, hela dagen har bara flutit förbi.

I övrigt för den här veckan kan jag avslöja att jag faktiskt bara tränat två gånger eftersom jag ansåg att min kropp behövde en "hel" vilovecka för första gången på över ett år, och min kropp kommer vara fit for fight inför kommande veckans hårdträning. Eftersom det är sista veckan av "vårens" försäsong kommer det bli riktigt jobbiga träningar. Men jag ska vara duktig även under ledigheten har jag planerat, så jag inte kommer till "höstens" försäsong helt jätte slö.
 
För er som är intresserade kommer nedan en liten träningsplanering för kommande vecka...

Måndag: löpfys + medicinboll och spänst
Tisdag: Cirkelfys / hinderbana 60/30 x 12 x 3
dvs, 60sek arbete 30sek vila - 12 gånger och sen 3 gånger
Onsdag: Ledig
Torsdag: coopertest på slottskogsvallen
dvs 3km löpning på tid
Fredag: Ledig
Lördag:
morgonträning, fys 2 timmar
eftermiddagsträning, fys 2 timmar
Söndag:
morgonträning, fys 2 timmar
eftermiddagsträning, fys 2 timmar

Update av midsommarhelgen

Ja, här kommer en fortsättning på min midsommar..
Efter att vi suttit nere i Mikaels rum någon timme kom Rickard och vi satte oss istället på altanen och bara chillade och grillade i några timmar. Sen drog vi hem till Thielen där även Sebbe var och vi njöt av kvällen på deras terass. Framåt 11 åkte vi tillbaks till Mikael och vi alla 5 fortsatte att chilla och njuta av natten tills det började regna och vi tvingades gå in. Då passade vi på att städa undan lite och vi kom faktiskt i säng ganska tidigt, redan vid 2 faktiskt.

Dagen (lördag) har jag i princip spenderat i sängen tillsammans med min underbara pojkvän. Vi gick inte upp och åt frukost förrän vid 3 och efter det gick vi en lång och mysig promenad i solen, och kom tillbaks lagom till maten vid halv 6.
Utan att någon av oss tänkte på det så hade vi faktiskt 4månader idag, så grattis till oss!
Iallafall så åkte jag hem vid sju tiden för att spendera kvällen med min familj. God mat och mys framför tv'n är alltid lika skönt!
Näh nu ska jag faktiskt dra mig mot sängen, det är ju en dag i morgon också! Då blir det städning och pyssel på schemat. Nattinatti...

tjingeling

Midsommar

Idag är det midsommar och jag sitter för tillfället hemma hos Mikael och väntar på att något ska hända.
Dagen har förövrigt sett ut ungefär såhär..


Vi (jag och Mikael) vaknade vid 10 tiden och passade på att mysa en stund innan vi gick upp för att äta frukost.
Förmiddagen gick sedan väldigt snabbt och vid ett kom Rickard och hämtade oss för att åka ett ärende in till stan. Vi var hemma igen vid två och bara några minuter efter det kom familjen Wetterlundh för att äta midsommar buffé.
God mat som alltid när Tina lagar den, men jag väntar ändå på att Mikael ska överaska mig med riktig gourmet mat någon dag, men det kommer väl.
Efter all mat och såklart jordgubbar och grädde så gick vi iväg för att få med oss lite tradionellt firande med både femkamp och dans kring midsommarstången, trevligt!
När vi kom tillbaks för drygt en timme sen (halv 6) drog alla vuxna och just nu sitter jag som sagt nere hos Mikael och förtillfället är även Fredrik (Mikaels bror) och hans kompisar här nere och lirar CoD och allt pangpang ljud börjar trötta ut mig..
Aja, vi får väl se hur kvällen blir, update kommer väl imorgon kanske.

Tjingeling

Jobb

Idag borde jag haft en stegräknare på mig, för jävlar vad jag har gått.. nästan i 8 timmar har jag gått runt med en stor städvagn och dammat, torkat golv, tömt papperskorgar osv. Ett städjobb är verkligen ingen dans på rosor vill jag lova! 
Jag går runt där själv bland all vaktpersonal och gör mina sysslor och kan verkligen ta det hur lugnt som helst och trots det är jag helt utslagen när jag kommer hem. Som tur är, är alla vakter väldigt trevliga och man får sig ett leende och en liten kommentar då och då, och det är lite skönt.
Imorgon jobbar jag sista dagen den här veckan sen får jag ha sommarlov precis som alla andra i 2 veckor innan det blir mer jobb!

Näh, nu måste jag tydligen sitta och vara trevlig när resten av familjen äter!
Tjingeling


för jag har tagit körkort!!

En kort summering av veckans två första dagar:
måndag:
05.45 uppgång
07.00 första dagen på jobbet
15.30 slutar jobba och stressar som en galning hem för att hinna äta och byta om
16.30-18.00 handbollsträning med damerna
19.15 hemma helt utmattad

tisdag:
07.30 uppgång
08.30 (9.00) uppkörning
10.00 KÖRKORT!
11.15 på plats på jobbet (körde dit helt själv)
15.30 sluta jobba och åker den dryga halvtimman hem
18.00-19.30 fysträning med laget
20.00 hemma igen för att slappa och dega

Ett litet grattis till Sandra som också tog körkort idag! <3


söndag

jaha, då vart det söndag igen.. inte för att det egentligen hade spelat någon roll om jag hade haft ett vanligt sommarlov. Men nu när man är stor så jobbar man på sommrarna och det är precis vad jag ska göra från och med imorgon. Eller nja så farligt är det ju inte, ska ju faktiskt bara jobba fyra dagar denna veckan och sen är jag lite ledig.

Oavsett så började morgonen hel mysko, jag vaknade 9.14 med hjärtklappning för att jag hade drömt en hel konstig dröm. Många "experter" säger ju att drömmar speglar saker som man upplevt eller tänkt på. Men den här drömmen var hel sjuk och absolut ingenting som skulle kunna reflektera något i min värld. Tyvärr tänker jag inte avsölja drömmen eftersom detta inlägg skulle bli alldeles för långt då.

När den här myskodrömmen väckt mig så somnade jag snabbt om och vaknade en timme senare och bestämde mig för att det var dags för frukost. Mina morgonpigga föräldrar är som alltid vakna när jag går upp och så även idag.
Efter att frukosten fått sjunka ner lite blev det en härlig löprunda och därefter både spänst och bålträning, duktig är jag!
När jag senare kom ur duschen gick jag en promenix ner till stationen för att möta Mikael och vi gick en liten sväng på kungs tills magarna sa att det var dags för mat. Då gick vi hem och åt både god mat och tårta.
Därefter blev det film och mys till "Benjamin Buttons otroliga liv"  , jag  gillade faktiskt den filmen även om den var lite wierd. Aja, Mikael fick tyvärr dra sig hemmåt efter filmen eftersom jag har lite och pilla med innan jag somnar tidigt ikväll, det blir nämligen upp och hoppa redan 05.45 imon.
Aja nu ska jag försöka hitta TV4sport eftersom det är handboll som jag vill se..
Tjingeling

Lördag och inget regn!

Så är det faktiskt, det har vart jätte bra väder hela dagen, inget reng och rusk idag inte.. jag har t.om kunnat ligga och sola i värmen!
Annars idag har jag övningskört och letat efter svarta trädgårdsslangar med pappa, vilket inte fanns någonstanns i hela kungsbacka.
När vi kom hem fick jag mig ett uppdrag att bära tunga grästorvor och jord till den snart färdiga uteplatsen, och den kommer bli SÅ fin!
Mitt på dan blev det lite paus i arbetet för att äta mat hela familjen och sen fira mamma och pappas födelesedagar med tårta och paket. Efter det la jag mig i en solstol och solade och läste, riktigt skönt!
Men sedan kl 18.00 har jag varit ensam hemma och det är mindre kul. Har bara pratat lite i telefon med min pojk, ätit mat och kollar nu det sista utav filmen babel, ganska bra faktiskt!
Blir väl sängen snart så att jag kmr upp imon i hyfsad tid, är trots allt ganska trött. Hoppas på lika bra väder imon så att det går att vara ute och njuta av sommaren.

Näh nu blir det inte mkt mer skrivet här
tjingeling

Lottningen till Åhus!!!!

Junior, 91-89

Grupp 1

Flottans IF

Tumba a-flickor 3

H65 Höör HK 1

Lidingö SK

Karlskoga HK

IFK Tumba botkyrka

Kristianstad HK 2

Växjö HF

Önnereds HK

Åhus Handboll

BK Heid GBG 2

Borås HK


GRUPP 2

Lugi HF

BK Heid GBG 1

Tumba A-flickor 1

H65 Höör HK 1

Kristianstad HK

Eslöv IK

Varberg HK

Avesta Brovallen HF

Falköping AIK HK

Halmstad HP

Vakant 1

Yamboo-Kalinka   - Den här låten är så jävla mkt Åhus final, och iår ska vi ta oss dit igen, och iår är det guldmedaljen vi vill ha!!! Revanch till tusen!


Sommar och sol?

Jaha, mitt sommarlov fick ju en sådär start när det gäller vädret, men annars är allt bra.
Har inte orkat uppdatera sen i tisdags men det har knappt hänt något roligt sen dess ändå.
Min första sommarlovsdag spenderades hemma eftersom ingen hade tid och lust att umgås. Så jag passade på att gå runt i hela huset och plocka iordning på allas grejer, duktigt av mig måste jag säga!
Igår, dvs torsdag, spenderade jag med Mikael i stan där vi gick runt och tittade på alla människor och bara hade allmänt trevligt, för vi hade verkligen ingen lust att bara sitta hemma en hel dag, trots det dåliga vädret. Så stan blev enklaste alternativet.
Blev iof en tidig hemgång från stan för att hinna käka och fixa inför träningen, första handbollsträningen på länge faktiskt, ingen fys idag alltså. Istället för att åka hem efter träningen begav jag mig till Mikael för en myskväll, och självklart blev det mys och film. Filmen var iof sådär kul, en svensk film som hette "säg att du älskar mig". Handlade om tonårsbekräftelse och allt sånt, ganska hemsk måste jag säga. Men gillar man svenska filmer som jag tror många känner igen sig i så se den. Eftersom filmen slocknade jag direkt, ursch vad trött jag var.
Vaknade i morse utav Mikaels väckarklocka, redan kl 9. Men inte gick vi upp då! Nääh, det blev en lång morgon med mys i sängen, innan vi äntligen kom upp kl 12.
Resten av dagen har bara flugit förbi, kom hem från Mikael vid 15.30 och det är inte mycket som har hänt sen dess.

Så här ser golvet ut när det är städat..


Älskling som verkligen vill vara med på kort..

Näh nu ska jag faktiskt gå ner till mamma och pappa och kolla på finalen av talang 2009 !
Tjingeling


Tidsfördriv

1. Hur gammal är du om fem år? 23 och fortfarande ung
2. Vem var den sista du träffade? Filip och Oscar
3. Hur lång är du? 173
4. Vilken var den senaste film du sett? sidendressen eller nått
5. Vem ringde du senast? Mikael
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Alldeles för långt för att skriva i ett sms, till Christoffer
7. Vad är dagens planer? sitta hemma och tycka synd om mig själv
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? igårkväll
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna
12. När vaknade du idag? 12.15 alldeles för sent
13. Har du någon gång hittat en katt? njaa, kanske jag har
14. Vilken är din favoritplats? Guadelope! handbollsplanen eller på en klippa vid havet..
15. Vilken plats föredrar du minst? Kyrkogårdar, mörka och trånga utrymmen
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis bor jag utomlands och spelar proffshandboll, en man hade inte skadat heller.
17. Vad skrämde dig som barn? Åskan
18. Vem fick dig att skratta senast? don't remember
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja absolut
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? beror på
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? 2 (värmland och halland)
24. Har du någon gång spytt på fyllan? never
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor
26. Är du social? alltid, lite för social kanske
27. Vilken är din favoritglass? typ magnum almond eller nogger typ
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? flytta hemifrån kanske, shoppa och resa.. näh jag vet inte
29. Tycker du om kinamat? Inte okej!
30. Tycker du om kaffe? Nja, latte på café funkar!
31. Vad dricker du till frukost? mjölk eller juice
32. Sover du på någon särskild sida? beror på om jag sover själv eller inte
33. Kan du spela poker? klart, bluffpoker ;)
34. Tycker du om att mysa? Alla tider på dygnet !
35. Är du en beroendemänniska? Och det betyder vadå?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? hmm, nääh tror inte det
37. Vill du ha barn? Ja! fast inte än
38. Kan du några andra språk än svenska? hum, engelska och skolspanska ?!
39. Har du någonsin åkt ambulans? ne, inget jag vill göra heller
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet !
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, fika, smycken osv
42. Äger du dyra smycken? Jadå
43. Vad var det senaste du stoppade i munnen? tuggumin
44. Vem är den roligaste människan du känner? finns många!
45. Välj ett ärr på din kropp? varför? vilken människa har bara ETT ärr på kroppen? Aja jag väljer mitt stora fina ärr på ryggen isf
46. Vad har du för ringsignal? Nicke och Nilla - Du är det sötaste som finns
47. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? I en kartong på vinden ja
48. Flirtar du mycket? hahaha, inte nu när jag har Mikael
49. Vart togs din profilbild för din blogg? Modellab
50. Kan du byta olja på bilen? tänk att det kan jag nog
51. Har du fått fortkörningsböter? Har man inte körkort kan man inte få böter
52. Vilken var den senaste bok du läste? Sjöjunfrun
53. Läser du dagstidningen? ja, fast oftast bara sporten och serierna
54. Prenumererar du på någon veckotidning? nix
55. Dansar du i bilen? svårt att dansa sittandes?
56. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Bandit
57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? en av alla dikter jag skrivit
58. När var du i kyrkan senast? hmm.. Annika och Mathias bröllop
59. Vilka personer utmanar du? Alla som läser min blogg..

Skolavslutning !

Idag vart det skolavslutning, riktigt skönt att äntligen få det efterlängtade sommarlovet. Däremot kunde ju vädret varit lite bättre, men som tur kom det inget regn förräns nu på kvällen.
Tyvärr hade jag ingen kamera så jag kunde inte ta några kort på när våra helknasiga lärare ställer sig på scen och kör ett abbamedly. Men aja det finns kvar som ett minne ändå.




Efter skolan skulle klassen vidare till slottskogen för volleyboll men tyvärr fick jag dra mig mot stationen för att hinna med tåget till Varberg.
I Varberg sen blev det en liten promenix på stan och en välbehövlig lunch innan det bar av mot Varbergshälsan där ett dopingtest genomfördes.
Eftersom pappa fick vara chauför passade jag på att övningsköra hem och när jag kom hem blev det bara ombyte till träningskläder och sen bar det av till Järnbrott för träning. Fysträning är ju allas favorit, men jag kommer inte komma upp ur sängen imon, gött är det!!

Näh nu ska jag faktiskt fira min första sommarlovskväll med sömn! Tjingeling!!

Måndag och sista skoldagen

Jaha, nu var det äntligen slut för den här gången.. I morgon är det skolavslutning för näst sista gången.
Efter ett år fullt av läxor och prov får jag äntligen springa ut på mitt sista sommarlov, som iår kommer bestå av 4 veckor jobb och massor av annat kul!
Dagen i övrigt bestod av lekar och tävlingar tillsammans med alla andra naturelever, en ganska lagom avslutning på mitt näst sista år som gymnasieelev.
Tänk att nästa gång jag sätter min fot i skolan så går jag mitt sista år i skolan (vad jag vet än), lite läskigt att alla inbygda vanor från alla år i skolan helt plötsligt kommer att försvinna och ändras till nya lika viktiga mönster i vardagen. Men det är då och inget jag behöver tänka på än.
Nu närmast ska bara jag njuta så mycket jag bara kan av det här välförtjänta sommarlovet!!!
puss på det!

A whole new world...

Nu blev jag lite nostalgisk..

A whole new world

för er som läser och växt upp med disney vet vad jag menar...

Helg med älskling!

Här sitter jag nyduschad och fräsh och bara njuter, för jag har haft jätte mysigt med älsklingen!

Efter en lugn dag hemma med pappa igår så åkte jag till Mikael lagom till fotbollen. Såg andra halvlek och tyckte faktiskt det var rätt åt Sverige att dom förlora när dom brände så mycket lägen.
Sen vart det film och mys halva natten, det gillar vi!

klockan halv 9 i morse kom dagens skräll!!! Mikael väckte mig!! Fatta, jag som får kämpa jämt med att få upp honom innan klockan ett varenda morgon och nu väckte han mig, man börjar ju undra vad som hänt! Men det gjorde inget för det var skönt att komma upp i normal tid för en gångs skull.
Denna tidiga uppgång innebar att vi hade massor av tid att hitta på något kul på, och det gjorde vi!!
Det blev en tur in till stan, med fika på condeco, lite fönster shopping och.. höjdpunkten slottskogen!
Vi hade verkligen en jätte mysig dag, trots de små regnskurarna.
När vi kom hem till Mikael igen blev det käk, och det var verkligen behövligt, óch när maten fått smälta bar det av hemåt, och idag var det inte vilket färdmedel som hellst, utan en cykel!
1,8mil på 40minuter innebär att det går snabbare att cykla än att åka buss, så det lär bli fler cykelturer till Billdal i sommar. Bra träningsrunda, för svettig blir man!
Nu blir det mys framför tv'n, tjingeling!

Bilder från slottskogen
 


Mina underbara studenter!

För ni har tagit studenten, för ni har tagit studenten, för ni har tagit studeeenten, fy fan va ni e bra!!!




Studentfiranden

Idag har mina underbaringar Sandra och Mikael tagit studenten och självklart skulle det firas!
Min dag började redan 8.00 och efter att ha laddat med frukost bar det av en snabbis till kungsmässan för att köpa lite blommor till alla studenter vi skulle hälsa på.
Klockan 12.00 var det äntligen dags för Sandra att få springa ut i arbetslivet och efter att ha uppvaktat henne lite på plats knatade jag ner till nästa studentutspring, nämligen Mikaels! medan jag stod och väntade  på att klockan skulle slå 13.00 kom det en redig regnskur och det var inte kul. Uppvaktade min älskade Mikael med rosor och pussar. Medans Mikael åkte flak passade jag och pappa på att åka hem och dra på oss lite torra kläder innan vi hämtade upp Mikael och åkte till hans mottagning. Där blev det lite buffé och presentöppning och trevliga människor som alltid.
Därefter bar det av till Sandra för att uppvakta henne med lite presenter. Där stannade vi rätt länge för att äta tårta och umgås med alla trevliga släktingar.
När vi väl kom hem vart det en snabbis över till Jocke för att gratta med blommor och kvällens sista anhallt var hos Johanna där vi åter igen blev bjudna på mat och tårta.

Blev lite långtråkigt efter en stund så jag passade på att dra mig hemåt för att kolla på tallang och mysa i soffan.
Nu kom pappa hem så ska lägga in alla fina bilder på mina favoriter.  Några kommer upp här på bloggen !


Snart sommarlov!

Nu är det verkligen inte långt kvar i skolan.. Dagarna går så fruktansvärt snabbt och inte är jag ledsen för det.
I måndags vaknade jag hos Mikael och trots att det tog emot så gick jag upp för att bege mig till skolan. Hade bara en lektion och det var fysik så rätt onödig dag. Men jag fick iaf gjort lite fysik inför provet och det är ju bra.
Sen vart det bara hem och vila en stund, för att sedan åka till träningen där ett hårt fyspass väntade, somnade väldigt snabbt när jag kom hem. riktigt skönt!!
I tisdags var det uppgång redan klockan sju, trots att jag var ledig från skolan. Körlektionen på morgonen gick bra, bara lite mer träning så är jag fit for fight för en uppkörning. Efter detta bar det av till skolan, där jag skulle servera alla studenter. Riktigt roligt att få vara med och göra ett litet inside jobb! Efter utspringet bar det av hemåt och efter en snabb vända hemma åkte jag till träningen, fys även idag, fast det var rolig fys om nu fys kan vara rolig?!
Kom hem ovanligt tidigt och efter en stunds mysande i soffan gick jag och la mig.
I dag (onsdag) Tidig uppgång, klockan 6 som vanligt när det är morgonträning i skolan som står först på schemat! Efter gymmet och frukosten bar det av mot delsjön där vi skulle ha lite mysigt med klassen. Vi paddlade kanot och tog rast på en udde där jag, Johan och Fredrik passade på att bada. Sen paddlade vi tillbaka och åkte hem. Passade på att träffa Mikael en stund förut också, det gör mig alltid lite extra glad!
Resten av kvällen borde gå till plugg inför morgondagens prov, men icke sa nicke för jag orkar inte!

Resten av dagarna innan skolavslutningen ser ut på följande sätt:
Torsdag - Fysikprov och fysträning
Fredag  - 12.00 Sandras utspring, 13.00 Mikaels utspring därefter studentskivor
Lördag - 1,8 mils cykeltur till Mikael
Söndag - inget planerat, blir nog degdag
Måndag - klassdag med typ brännboll, fysträning
Tisdag - SKOLAVSLUTNING!

Sol och bad en sommarsöndag!

Igår var en underbar dag! Pigg och glad vaknade jag redan kl 9 och gick upp för att göra frukost till min älskade lilla mamma! Får ju passa på att vara lite snäll när det är morsdag!
Efter frukosten åkte jag till Mikael för att försöka väcka honom, och det gick efter många om och men.
Sen blev det en mysig cykeltur till havet för sol och bad!
När vi blev hungriga stack vi till pizzerian och åt, där träffade vi Rickard och Fredrik, som följde med oss tillbaka till Korshamn för att steka lite på klipporna.
När Niklas äntligen kom framåt eftermiddagen blev det bad! Mitt första dopp för iår, kallt som satan men det gick! Riktigt skönt att svalka av sig lite när vädret är så underbart och varmt!
Framåt kvällen blev det chill hemma hos Mikael med pojkarna men eftersom jag skulle upp för att gå till skolan fick stackarna åka hem ganska tidigt så jag fick min skönhetssömn...




Schtekarna såklart !

RSS 2.0