om jag kunde drömma...

De två senaste dagarna, dvs igår och idag, har jag till största delen spenderat med näsan i min nya favorit bok.
Om jag kunde drömma, boken med den underbara orginaltiteln Twilight, är bara så underbar på alla sätt, jag är helt jätte förälskad i den lidelsefulla kärleken mellan Bella och Edward...

Annars har jag inte gjort mycket på två dagar, igår gick jag en långpromenad i innerstan och även en sväng på kungsmässan och idag var jag och gymmade med Filip och Sofia. Sen fastnade jag med nästan i min bok igen..
Passade även på att se filmen en gång till, alltid lika bra även om jag vet vad som händer hela tiden...

Sandra, dumma unge som fått mig att älska Twilight.. ;)


a cinderella story..

Tänk om livet kunde vara så enkelt som i en kärleksfilm där man alltid får sitt "happily ever after" med den man älskar..
Aja satt iaf och kollade på a cinderella story med Hillary Duff och Chad Michael Murray, den är så söt.
Han: skolans snygging och kapten i football laget
Hon: en vanlig nobody som inte är något speciellt alls.
Men via skolans chatt får de kontakt och berättar allt för varandra och beslutar sig för att ses på skolans maskeradbal.. En förtrollad kväll men konsekvenserna av denna blir inte lätt för någon av dem, men de får varandra till slut ändå, som sagt happily ever after..

Och appropå Chad Michael Murray så är han nog en av de få killar som verkligen är vrålsnygg i snaggat hår ;)


Förresten för den som är intresserade har jag ätit våfflor ikväll, för snart 4 timmar sen och jag är fortfarande proppmätt.. läskit!
Sitter och kollar på navy CSI nu och går väl och lägger mig snart..

tjingeling

ful, tjock och inget att ta i

ja. det är med dom orden min pojkvän beskriver mig.. väldigt romantiskt måste jag säga!

Förövrigt har jag nästan bosatt mig hemma hos honom för några dagar.
Igår gjorde vi inte många knop, köpte godis kolla på film med PJ, Sloth och Richard, alltid trevligt. Blev tidigt i säng och sen ganska sen uppgång för min del, hann dock både duscha och äta innan Mikael behaga att vakna.

Idag har vi knappt umgåtts alls, för min nikotinberoende pojkvän har inte snusat på hela dagen och har därför varit så fruktansvärt grinig, så jag har underhållt mig själv, med hjälp av Disney chanel, Fredrik och Lina.
Duktig har jag också varit, var ute och powerwalka i drygt en timme, hann riktigt långt på den stunden faktisk, heja mig!

I skrivande stund sitter jag i Fredriks rum tillsammans med han, Lina och Mikael och kollar på nån Norsk skräckfilm, booring..

tjingeling

Spots

102 Dalmatians på Tv nu, sötaste Oddball är favoriten!


allmost hero

Gårdagen var en rolig dag, eller iaf kvällen!
Fram till halv fem låg jag mest och läste 14år till salu, åååh den är så hemsk och så bra, läs den!
Sen kom Sandra och hämtade mig så vi kunde åka till henne och komma i stämning inför kvällens utgång.
Vi började med att laga köttfärssås och spagetti som verkligen var jätte god, sedan kollade vi mirakulöst nog på film, på disney chanel gick nämligen cinderella 3, den var faktiskt rätt bra.
Därefter var det dags att göra sig i ordning och finkläderna och sminket åkte på. Framåt halv elva åkte vi in till Kungsbacka och Mingel för att möta upp med Jochan. Kvällen började lite segt men framåt halv ett var det riktigt go stämning på dansgolvet. Dessutom träffade vi massor av trevligt folk!
När Mingel stängde vid tre blev det hemgång och jag sloknade nästan direkt när jag kom hem och vaknade inte förrän pappa kom upp och väckte mig halv tolv i förmiddags.
Idag har jag inte gjort någonting, läst klart min bok och varit ute och sprungit en vända bara, lagom jobbig dag!
Nu sitter jag och kollar på film, nån komedi på femman, fattar inte mycket av den, men men..

Tjingeling

when you look me in the eyes..

Idag är jag helt såld på BackstreetBoys gamla dängor, av någon anledning tillfredställer dom mig..

Förövrigt så är jag trött idag, antagligen har vädret sin påverkan även på mitt humör, aja sånt är livet.
Dagen började annars med att mamma väckte mig och ville träna så det gjorde vi, och jävlar vad jag körde på tungt idag, hoppas på träningsvärk imorgon helt enkelt!
Därefter åkte vi hem för mat och dusch innan vi åkte till Freeport och K1 för att strosa runt lite. Handlade mat också. Vi avslutade våran runda på Intersport på K1 och där köpte jag mig en jävligt snygg bikini, billigt nagellack och boken 14år till salu, så nu har jag och göra !
Nu är jag hungrig igen och väldigt sugen på popcorn så drar väl mig mot köket snart!!

tjingeling

<3

I wish I could give the world to you..

..But love is all I have to give



-backstreet boys


Tisdag-Onsdag med Mikael

Igår eftermiddag efter att jag hade kört ett lite hårdare träningspass och bakat kladdkaka så tog jag bilen till Mikael.
Jag såg två avsnitt av prison break (för andra gången i mitt liv) innan det bar av till farmor Monika för middag med lite släkt. Mikaels faster med två barn och man är nere från Katrineholm och hälsar på, så då fick jag träffa dom också, riktigt trevliga människor. Däremot kan fyra killar med vattenpistoler och fotbollar (oavsett ålder) bli ganska jobbiga i längden. Mikaels kusiner är väl kanske 4 och 6, och han och Fredrik blev ungefär lika gamla när leken tog vid. Men alltid roligt att leka! Maten var jätte god och sällskapet trevligt så vi kom inte därifrån förrän vid halv elva. När vi kom hem så kolla vi på nån helsjuk film innan vi gick och la oss.

Dagen har till största delen spenderats i stan. Jag och Mikael har köpt oss nya skor. Vita och fina!
Efter ganska många timmar av letande hittade äntligen Mikael de skorna han ville ha så då var vi nöjda och åkte hem.
När Mikael senare åkte till gymmet tog jag bilen hem till mig och körde ett eget litet gympass, bålträning behövs alltid och jobbigt är det!

Imorgon blir det nog inte många knop gjorda, ett träningpass och kanske ett varv med dammsugaren, men det återstår att se.. NU ska jag däremot äta..


Njut av bilderna sålänge!


två av åtta Igelkottsbebisar som bor hos Mikael !!




Vilka skor är nya?

Mikael har rakat av sig håret  =(

För vi har nya skor!!! =)

update lördag-söndag-måndag

Lördag: Blev en lugn dag, eftersom jag var rätt sliten efter Åhus. Framåt femtiden kom däremot Mikael hem till mig och vi degade ytterligare en stund innan vi åkte in till stan. I stan blev jag bjuden på middag utav älsklingen på Chez där maten var fruktansvärt god, prisvärd och mättande!! Efter några timmar i stan åkte vi hem och beslöt oss för att avsluta kvällen med mys, så en vända till hemmakväll för att hyra film och köpa godis passade bra. Efter en jätte trevlig och mysig kväll så somnade jag i armarna på min älskling.

Söndag: Sen uppgång ur sängen var det som gällde! När vi kom upp ur sängen framåt ett blev det frukost och sen iväg till gymmet. Blev ett lagom jobbigt pass och sen åkte vi hem och åt god mat med mamma och pappa.
 
Måndag: Efter ett snabbt besök på banken för att hämta min lön så bar det av ut till Stockared och Sandra. Jag och Sandra gjorde precis sådär lagom mycket! Kolla TV, laga mat två gånger, var ute och gick, pratade, spelade singstar och pratade ännu mer, innan jag åkte hem på natten.

Åhus

Detta var bara ett ytterst litet smakprov av bilder, sammanlagt finns det 178 orginalbilder som jag inte rensat bland än..

Blandade bilder från Åhus


Lördag och helg igen...

Nu har jag äntligen lite semester från jobbet, och är ledig fram till vecka 32...

Dagarna som varit sedan jag uppdaterade i måndags har innehållit det mesta..
I tisdags jobbade jag som vanligt och åkte direkt hem till Mikael för att avnjuta en mysig eftermiddag med honom.
Vi åt mat, kollade på de åtta små och väldigt söta igelkottsbebisarna som bosatt sig i deras trädgård, vi kollade på film (you,me and Dupree med Oven Willson bla.) och bara hade det allmänt mysigt..

I onsdags började dagen med jobb som vanligt, och underbart nog var det sista arbetsdagen för den här gången, för eftermiddagen spenderades i bilen påväg till Åhus för att lira beachhandboll med resten av laget. När vi kom ner till campingen reste vi vårt tält och grillade korv med resten.

I torsdags började matcherna, och under dagen hann vi spela 7 gruppspelsmatcher med blandade resultat. Trots att matcherna bara är 10minuter är det riktigt jobbit att spela handboll i sand. Bra intervall träning kan jag avslöja!
På kvällen avnjöt vi våran middag på en resturang med hela laget och pizzan var verkligen efterlängtad.

I fredags (igår) avslutades gruppspelet med dåliga resultat och inget slutspel för oss, tyvärr. Så det blev att sätta sig i bilen och åka hem igen. Orkade inte vara kvar och kolla på det andra lagets A-slutspel, där dom åkte ut i semin mot Önnered. Kom hem rätt tidigt och det var ju skönt, och vi kunde ha en famlijekväll och fira Filip som fyllde år i torsdags.

Idag.. Regnar det och det är inte kul!  Ligger i soffan i bara pyjamasen och väntar på att Mikael ska ringa. Vi ska nämligen gå ut och äta ikväll, mysigt ska de bli, trots skitvädret!!!
Men tills dess kommer jag nog inte bry mig om hur jag ser ut och gå runt här hemma i min frölunda t-shirt i storlek XXL.

Tjingeling

ps. bilder kommer snart


Måndag

JOBB, JOBB, JOBB, Träning.. ja så har min måndag sett ut i princip. Ganska ointressant faktiskt! Men för den som vill ha en lite mer detaljerad update så fortsätt att läsa..

Imorse var jag alltså uppe med tuppen, klockan ringde redan 05.30 och efter en rejäl frukost bar det av till jobbet. Med radion på högsta volym i bilen så gick resan riktigt snabbt.
Efter det så har arbetsdagen bara flutit på, och vid 14.45 var det äntligen dags att åka hem.

Jag kom hem lagom till maten och efter att ha låtit måltiden smälta lite gav jag mig ut på en löprunda som avslutades med fotarbetesövningar och en jävla massa utfallssteg. Bra gjort måste jag säga!!!

Resten av eftermiddagen och kvällen har jag spenderat i lugn och ro på mitt rum, och nu tittar jag på Lasse Berghagen på TV.

Tjingeling

Söndag, summering av helgen

Jaha då var det slut på det roliga för den här gången, imorgon väntar mera jobb.. Fast denna veckan bara tre dagar, för sen drar jag till Åhus och lirar beachhandboll!!!

Den här helgen har gått på högvarv och i fredags var det utgång med Sandra och Jochan som väntade. Ett besök på The Queen startade kvällen och sedan bar det av till BLVD, men efter nån timme tröttnade vi, det var fan bara drygt folk ute, inge roligt, så vi bestämde oss för att dra hem och sova istället. Klockan två kunde jag och Sandra, dyblöta av regnet, krypa ner i sängarna.

Vid elva denna Lördag kom vi till sist ur sängarna och begav oss in mot stan för att ta oss en vända bland all REA. Vi avslutade dagen med en mysig fika, goda muffins stod på menyn. När vi senare, närmare besämt halv 6 kom hem igen var det dags för Sandra att ta sitt pick och pack och åka hem.
Kvällen tillbringade jag hemma, passade på att städa i garderoben, det behövdes! Såg även på den mysiga filmen proof, med mamma och pappa. Skönt med en hemmakväll.

Idag är det söndag och när jag kom upp ur sängen i förmiddags, eller ah vid tio iaf, blev det en vända till gymmet med mamma. Så imorgon kommer jag ha nådig träningsvärk hoppas jag!

Resten av dagen har jag tillbringat på terassen med en veckans nu framför mig, alltid trevligt att uppdatera sig om kändisvärlden. Dagen har alltså flutit förbi och nu är klockan snart åtta.
 
Dags för sängen snart, för imorgon blir det jobb!
Tjingeling


090709

Då var det torsdag ja och det innebar jobb idag med.. hmm, fast jag har ju börjat vänja mig nu så är inte lika trött på morgonen iaf.
Idag var det fruktansvärt jobbigt att städa, gårdagens fyspass har satt sina spår, träningsvärken är enorm, men det gör mig glad, för då vet jag att jag verkligen tog i. Borde nog köra samma pass på lörda eller sönda också!

Efter jobbet åkte jag med mamma och pappa till Ullared och Gekås. Skulle egentligen inte alls handla något nu, men när jag ändå var där så kunde jag inte hålla mig...
Såå, jag kom hem med nya jeansleggings, en skinnväska (praktisk att ha när jag och Sandra går ut), ett hippieband, ett jätte sött linne, en neccesär från Björn Borg, en liten present till Mikael, en design klocka och tre par jätte snygga spetstrosor, så nu blir älsklingen glad ;)!

Nu sitter jag och snackar med Sandy på msn, för vi ska ut imon!! weeeei! Och jag ska ha min nya supersexiga klänning, de ni! 

Tjingeling

Mera jobb...

Jaha, då var det Onsdag och nu har jag bara 2 dagar kvar på jobbet innan det är helg, riktigt skönt!!
Eftersom alla vet hur man städar så finns det ingen anledning att berätta vad mitt jobb egentligen går ut på, men jag tar mig friheten att sitta inne i vaktpentryt och läsa skvallerblaskor och dricka oboy en stund varje dag, gbanska mycket roligare än att städa iaf.

Efter jobbet åt jag en moccabakelse från Åsa hembageri, riktigt god! Men som vanligt när jag äter något sött och gott måste jag träna efter! Så efter att bakelsen hamnat i magen tog jag cykeln bort till friskis och körde ett stenhårt gympass. Vilken jävla träningsvärk jag kommer att ha imorgon. Var längesedan jag verkligen orkade köra igenom hela överkroppen ordentligt och idag kändes det riktigt bra, kunde köra tungt och många repetioner, så morgondagen kommer bli seeg, men det är det värt!!

Nu när jag har duschat och kommit till rätta så kollar jag på "stora byggslaget", riktigt kul att se hur så många viljor kan komma överens om hur ett helt hus ska se ut! Aja nu börjar det bli riktigt intressant här..
tjingeling

Jobb, jobb, jobb

Jaa.. en mindre spännande vecka faktiskt...
8 timmars jobb på Ringhals varje dag, tur att vakterna är trevliga så jag slipper känna mig så ensam när jag går där och städar.
Efter jobbet tog jag mig en riktigt jobbig löprunda innehållande både långdistans och intervaller. Avslutade "träningspasset" med streching i åskvädret, så nu efter en härlig dusch och ett mål mat så känner jag mig riktigt nöjd med mig själv. Något mer finns inte att säga om min dag...

Förresten så är det bara drygt en vecka tills jag drar ner till Åhus och lirar beachhandboll med världens goaste gäng!
LÄNGTAR!!! Dags att räkna ner! Så idag är det alltså 9 dagar kvar, och jag ska jobba 7 av dom.. seeegt! Men jag får ju min belöning sen iaf!

Tjingeling!

Shoppingsöndag

Efter några timmars sömn, vaknade vi. Sandra stack ganska snart till jobbet medans jag degade en stund hemma.
Efter att ha duschat bort gårdagskvällens lukter och gjort mig i ordning åkte hela familjen till Freeport för att spendera lite tid, och tydligen var det många som tänkt samma sak, fullt med folk i alla affärer!
Köpte en födelsedagspresent till Filip, han fyller år den 16juli om någon är intresserad. Passade även på att köpa mig en keps, första gången i världshistorien jag hittar en keps som är lagom liten och inte får mitt huvud se ut som om jag hör hemma i Jeremy och gänget serien.  Och för att chocka alla lite ytterligar kan jag tala om att det är en ljusrosa frölundakeps, den ni!
När vi fått nog av affärerna på Freeport åkte vi till Kungsmässan för att handla mat. Jag och Filip bestämde oss för att gå en sväng i stället och jag hittade en riktigt fräck klänning på Gina, den är tänkt att användas vid nästa utgång. Köpte också en BH, det behövdes kan jag tala om. Sen bar det av hemmåt för en välförtjänt måltid!




Min fina keps!

Lyckad lördag

Igår var en riktigt lyckad kväll! Utång med Sandra och som vanligt lyckas vi alltid ha lika kul!
Gårdagen började hemma hos mig med mat...

Framåt tio drog vi in till stan och BLVD, vi kom dit halv elvaoch det var helt dött men eftersom man inte kunde få stämpel förrän efter halv tolv blev vi kvar. Vi lyckades hamna mitt i värsta brat gänget som åt dyra ostron och drack dyr bål. De här killarna va inte några Särö/Kullavik/Askims brats utan riktiga jävla stureplans killar som kastade pengar om sig, det enda som saknades var den dryga dialekten. För övrigt var de oerhört trevliga och det var riktigt mysigt att sitta och lyssna när de sjöng och spela gitarr, men vi funderade lite på om dom var bögar hela kvällen. Aja strunt samma, vi blev bjudna på allt utan att ens fråga så det var bara att tacka och ta emot!

Senare anslöt sig några fruktansvärt trevliga tjejer från Lerum och vi bestämde oss snart för att dissa bratsen och hänga med dom till The queen en stund. Lite mingel där innan vi valde att gå tillbaka till BLVD och checka om dansgolvet hade blivit något mer livat. Och se det hade det! Vi dansade och svettades och tvingades gå ut flera gånger för syret inte räckte till inomhus. Kvällen var verkligen hellyckad och vi var inte hemma förrän efter fyra i morse!
Vi fick ytterligare ett trevligt minne att se tillbaka på!




Bilder 1-2 juli

Bilder från mysdagarna med Mikael..



update av veckan

Den här veckan har bestått av sol,bad och till viss del jobb och därför har jag inte orkat blogga något alls. Men en snabb update av veckan kan jag dela med mig av..

Måndag: Slapp dag hemma i trädgården
Tisdag: uppgång 5.30 för att cykla till och sen även från jobbet, ca 2 mil. kom hem strax innan 8 och somnade igen. Vaknade sen och körde ett fyspass, innefattande mycket armar. Efter ett svettigt pass blev det en snabb dusch och sedan åkte jag till Sandra. Sol och bad vid en sjö var det som gällde större delen av dagen. Åkte hem framåt kvällen och fick besök av älsklingen min som sov hos mig.
Onsdag: uppgång 5.30 för ytterligare en cykeltur till och från jobbet. Kom hem, duscha av mig och kröp ner i sängen hos Mikael. När vi vaknade nästa gång gjorde vi oss i ordning för en heldag på stranden och begav oss till Åsa. På kvällen blev det biopremiär av Ice Age 3, Jätte mysig film måste jag avslöja och absolut lika bra som de tidigare.
Torsdag: uppgång 5.45 för att åka bil till jobbet, lite lat idag måste jag säga. Men körde ett tungt bålpass när jag kom hem istället och träningsvärk fick jag. Åkte in till stan för att träffa Mikael på eftermiddagen och vi fastnade på heden där det spelas partillecup, så handboll och värme för hela slanten blev det. När jag senare skulle hem på kvällen så går inga tåg till Kungsbacka så fick ta blå "snigelbuss" hem istället. Det blev en kort visit hemma för att sen åka till Mikael för en myskväll med bad och gos.
Fredag: uppgång 5.20 för att åka till jobbet ända från Mikael. Kom hem och la mig och sov länge, när jag vaknade igen var det dags för en andra vända till jobbet. Eftermiddagen spenderade jag och mamma vid havet, i Lerkil närmare bestämt. Mycket skönare än att bli vändstekt i trädgården. Varmt i vattnet var det också, och allt toppades med en bra bok! Resten av fredagen tar jag som det kommer men det börjar vankas grillat så nästa stopp blir vid matbordet!

Tjingeling

RSS 2.0