söndag

Trots att jag fick en extra timme i natt så sov jag länge. När jag vaknade blev det snabb frulle sen gymmet, ett bålpass stod på schemat och så blev det, bra rehab för ryggen!

Efter gymmet vart det snabbt hem för en dusch, sedan åkte jag och Filip till freeport och även stan för att han skulle kika på skidoutfit, jävlar så läcker han kommer vara i backen, se upp brudar!

När Filip åkte hem till Kungsbacka så åkte jag hem till mig för att slänga in alla grejer och sedan gå och handla. När jag kom tillbaks med all mat så lagade jag mat, macaroner med ost och köttbullar, mat för den late men åh så gott!

Nu sitter jag framför tv'n och kollar på repriser, Grey's och Cougar town. Sen blir det gossip och Indiana Jones, kvällen är räddad.


naked number one

hahahha, jag sappade över till fyran nyss och såg att Thomas Di Leva har gjort en låt som heter just naked number one, det trodde jag aldrig om honom.

Det var nog det enda för nu..
Tjofräs

take me out

Imorse vaknade jag faktiskt innan nio, skräll, men det var nog för att jag ville till freeport och köpa jackan jag ville ha innan den tog slut. Men det blev snabbt change of plans, för strax innan tio ringde jobbet och ville att jag skulle komma och jobba, så det blev jobbet istället, men det löste sig för mamma åkte och köpte jackan åt mig så snäll som hon är.

Så jag har alltså jobbat hela dagen och det har vart som vanligt, med mycket folk och högt ljud så huvudet är lite tungt nu, men ändå så vill jag uuuut. Jag är supertaggad för fest men nej, istället sitter jag hemma i KBA och gör ingenting, mamma och pappa har gäster så jag joinar väl vid maten och sen håller jag mig undan.


SÅ om det råkar vara någon som har lika tråkigt som mig hör av dig...

förövrigt, glad halloween

I want it that way

Vaknade halv 10 imorse och insåg att det spöregnade vilket gjorde att jag vände på mig och sov en timme till och struntade i min planerade promenad. Men det gjorde inget för jag fick lite motion av att gå i regnskogen hela dagen, svettigt värre var det idag, men jag hade mina guldkorn till gäster idag också, vilket alltid gör det lättare att orka en hel dag med ett stor leende. Idag var den en familj från London som förgyllde mina timmar, riktigt goa människor!

Efter jobbet åkte jag till Kungsbacka för att slippa spendera kvällen ensam i lägenheten, så nu sitter jag i soffan med mamma och pappa och strax börjar utröstningen av idol. Och idag säger jag  bara HEJA JAY, så fruktansvärt bra gjorde han Backstreet boys, ojoj gåshud!

Imorgon ska jag åka in till jobbet och lyssna på vad jag tror är en superintressant föreläsning, annars inga planer så överraska mig med något kul, gärna halloweenparty!

NU IDOL

två poäng till järnbrott

Är hemma i lägenheten efter att ha lirat handboll i Lerum.. En usel match från våran sida, men det räckte till vinst (26-23) som tur var. Började matchen och stod min halvlek och är hyfsat nöjd och det räckte för ett måls ledning i halvlek.

Min rygg havererade på uppvärmningen och nånting låste sig väldigt illa, får nog boka in ett besök hos osteopaten snart.

Aja sitter i soffan och degar, ska jobba i morgon så snart blir det sängen!


Spontan utgång

Igår när jag och Sandra satt och fikade på Linnéas insåg vi att vi var as taggade på utgång så det blev hem för lite smink och taggning, vi bestämde en nykter kväll så att det blev enkelt att komma hem men bil.

Så vi tog bilen in till stan, började på parken där det skulle vara standup club men det var dåligt drag så vi drog till Viktoria och träffade Sebastian och hans kompisar. Vi hade grymt kul där och vid bordet brevid satt två fulla gubbar (40+) och snacka med oss, stammisar helt klart! Dom hette Tony och BögBengt, byggarbetare på vift. Det var massvis med hets och nya smeknamn, sjukt goa gubbar, stackars Fredrik bara som nästan blev antastad av bögBengt, han visade sig nämligen vara bög på riktigt, lite småcreapy så Sandra fick rycka in som livvakt och spela flickvän åt Fredrik.
Sen ville Sandra jätte gärna gå till Berså och träffa Tim så det gjorde hon och jag följde med till Deep där det var sjukt mkt handbollskillar, grymt nice, haha sakadad för livet av den älskade sporten! Röjde ett tag på dansgolvet inann jag sa hejdå till Marcus, Fredrik och Sebastian och mötte Sandra igen för att åka hem, vi var båda jävligt nöjda med kvällen och kunde somna gott vid 2 i natt!! Mer sånna här utgångar väntar!

Vaknade vid halv 12 i förmiddags och har sedan dess inte gjort mycket alls, packat, bäddat, ätit frukost och startat en tvättmaskin, nu sitter jag och diggar lite musik och ska snart se reprisen av gårdagens Grey's.

Det är gameday idag också, tagga som bara den! Balticov borta är det som gäller. Ytterligare en vinst? Vi går för fullt iaf, åååh ska bli så skönt att lira!


ursch vilket väder

Ursch och fy för sånt här höstväder när regnet bara öser ner och det blåser halv storm ute, gillas inte!
Speciellt inte när man envist bestämt sig för att gymma och måste cykla dit, regnkläder på var det som gällde och när jag kom fram till gymmet hade jag nästan svettats en flod så jobbigt var det, fick kämpa som en tok för att komma framåt i all motvind.

Fick iaf kört ett rejält armar/axlar-pass, kändes gött eftersom det var ganska längesen jag körde igenom de kroppsdelarna så hårt.

När jag äntligen kämpat mig hem igen så blev det dusch, dammsugning av rummet och sedan matlagning, stekt lax, hollandaesås och ris, såå gott.

Nu sitter jag och degar, ska fika med Sandra om en timme, ska bli gott eftersom jag är så enormt sötsugen nu!


Tjofräs

Lyxig choklad

Sitter i soffan och äter lyxig choklad som mamma och pappa köpte på chokladmässan och kollar på äntligen hemma. Ska försöka lura Filip att spela tv-spel med mig sen.

Har förövrigt haft en helt okej dag som flutit förbi i lagom takt.
Utvecklingssamtalet med Juana gick bra och det kändes bra att prata lite med henne om allt möjligt, sedan bjöd Kristofer på mandelskum, han ville nämligen testa det på oss innan han eventuellt ska bjuda sin syster och hennes kompisar på det.

Nu återgår jag till godiset!


dags att röra på fläsket

Efter en alldeles för lång sovmorgon så åker träningslkäderna på och jag går ut och springer, härligt!!
I eftermiddag blir det utvecklingssamtal med chefen på jobbet.
Det är ungefär det här som händer idag, åker nog hem ikväll eftersom jag ska leka med Sandra imorgon och dessutom gymma.

Nu LÖPNING!!

För mycket fritid ?!

Jösses, jag har verkligen för mycket fritid ibland, denna veckan är jag helt ledig vilket är väldigt väldigt väldigt segt, jag kan ju inte flytta in på gymmet precis.

Idag har jag iaf gymmat, köpt ett par nya löpartights och en bra jacka att springa i nu när det är kallt, och såklart tränat handboll.

En inte allt för händelserik dag men tiden har gått snabbt i vilket fall och det är skönt.

Nu sitter jag framför tvn och kollar på NCIS och ska väl såsmåning krypa till kojs, ska ju trots allt löpträna lite imorgon samt utvecklingssamtal på jobbet.



Förövrigt så är jag så sjukt sugen på Halloweenfest nu, ge mig maskerad, läskiga drinkar och trevligt sällskap!!!

en vanlig söndag bland ormar och andra smådjur

Som ni förstår på rubriken så har jag jobbat hela dagen och det har varit en bra dag. Förutom en väldigt obehaglig incedent framåt stängning, men det tänker jag inte gå in på. Det löste sig rätt okej ändå.

Något annat häftigt har inte hänt idag, sitter i Kungsbacka och myser framför tvn med resten av familjen, vi kollar på Indiana Jones och dricker te.

Imorgon blir det gym, stan, handboll och hem till lägenheten.

Tjofräs


working hard

Matchen igår gick helt klart vår väg och när slutsignalen gick stod vi som vinnare med 31-19, och vi som verkligen trodde det skulle bli tufft, det visar alltså hur bra vi faktiskt är. Bella stod nästan hela matchen och hon var riktigt riktigt bra, jag gjorde ett litet inhopp i slutet av matchen och jag är väl nöjd med det lilla också, det känns ganska okej att sitta på bänken en såndär match.

Idag har jag iaf jobbat hela dagen, ett ruskigt svettigt och regnigt pass i regnskogen, är sådär lagom mör i huvudet nu. Efter jobbet åkte jag upp till lägenheten och duschade och lämnade lite grejer, sedan begav jag mig hem till kungsbacka.

Nu sitter jag och väntar på mat, det blir en riktigt go lördagkväll i soffan, nice!

Imorgon så jobbar jag återigen, men förhoppningsvis så slipper jag RS och får hålla mig på "kalora". Funderar på en löprunda imorgonbitti och kanske en sväng till freeport innan jobbet, aja vi får väl se.

Nu, soffan!!

GAMEDAY

Nu sitter jag i köket hemma i KBA och det luktar gott av mat och det är dags att börja tagga för match...

Idag har jag inte gjort mycket, men ute i solen har jag varit. Gick och solade i förmiddags och därefter gick jag upp till jobbet för att käka av våra goda negerbollar som vi gjorde igår. Dom var riktigt goda!
Därefter var det dags att röra sig mot tåget, men eftersom jag hade så gott om tid så tog jag mig till centralen och åkte öresundståget hem.

När jag kom till stationen så promenixade jag hela vägen hem och så fort jag kom innanför dörren så bytte jag om och gick ut för att plockat äpplen till mamma som skall göra äpplemos, mums!

Nu blir det taggning och kvällen spenderas i HH, fredagsmys på hög nivå!

I wan't you bad

I morse när jag vaknade fick jag ett litet ryck och fick för mig att jag skulle göra 150 situps, så det gjorde jag innan frukost. Sedan dammade jag och städade lite innan jag begav mig mot jobbet.

Jobbade till 18.15 och när jag kom upp från RS så hade Kristofer köpt ingredienser till negerbollar så vi satt och geggade negerbollar, jag han tyvärr inte smaka eftersom jag stack till träningen, så ska förbi jobbet innan jag åker till KBA imorgon för att smaka lite.

Träningen gick bra, fick även kört lite medicinboll med Emma medans utespelarna repade nått grundspel, härligt!

Imorgon är det förövrigt GAMEDAY och det är Skara som kommer på besök till heidhallen. Det kommer bli ett tufft möte men det är så vi gillar det. För den som är intresserad så är det avkasst 19:45, en fredagkväll i heidhallen vill alla ha!


Nu skall jag återgå till NCIS
Tjofräs

lite seg i huvudet

Imorse var jag uppe ganska tidigt (faktiskt) för att hinna gymma på verket innan jobbet. Körde ett härligt benpass och kroppen kändes riktigt fräsch, sen bar det av mot jobbet.

Jobbade till 18:15 och det var riktigt skönt att sätta sig i soffan när jag kom hem. Nu tänker jag inte röra mig mer för idag, imorgon blir det ytterligare en härlig dag på jobbet, och träning såklart!



Förresten, ni som inte har något att göra på julafton kan ju besöka på Universeum för där är jag fram till 15.00.

You gotta love it

Krampande och stenhårda vader, smärtande rygg, översträckning i en armbåge och träningsvärk, kan man annat än älska handboll?!

Nej jag tror inte det, idag tränade jag med damerna och det gick bra, förutom i slutet på kantskotten när jag blev lite ofokuserad och trött i huvudet, gjorde en riktig tv-räddning på Sandras friläge i slutet av inneträningen och vips så vart det en översträckning i höger armbåge, men annars är livet prima. Löpningen kändes bra också, vaderna krampade lite bara men annars så känns faktiskt kroppen fräsch.

Det enda som saknas nu är en riktigt fräsch kille som är grym på att massera!

Imorgon är det ett gympass och jobb som väntar, härligt!


omnämnd i tidningen

Fick höra på träningen förut att jag var omnämnd i en tidning i värmland där dom hade skrivit om våran match mot Brukspôjkera så var ju tvungen att kika själv, länken finns på heids hemsida. http://bkheid.se/ .  Det var faktiskt väldigt kul att läsa eftersom jag själv kände att det gick väldigt bra.


candles in the wind

Imorse när jag vaknade upptäckte jag till min stora sorg att det vackra höstvädret har ersatts med typiskt götebrogshöst, nämligen regn, blåst och tunga moln, blä!

Efter frukosten åkte jag hem till lägenheten igen och degade hela förmiddagen. Framåt två åkte jag in till Nordstan för att säga hej till en riktigt gammal barndomsvän, nämligen Maria Jonsson som var min vapendragare under mina första år. Vi bodde grannar i Kristinehamn men när jag flyttade till Kungsbacka hösten 1997 så började kontakten minska, och när vi sågs idag så insåg vi båda att det är 7år sedan vi sågs senast, väldigt längesedan helt enkelt. Men det var ett roligt möte, hoppas det blir av snart igen.

På vägen tillbaka hem så handlade jag mat och när jag kom hem så åt jag pastasallad som jag tog med från mamma och pappa. Nu sitter jag och kollar på ett gammalt avsnitt av "Project runaway" och snart bär det av mot heidhallen för träning, ska bli riktigt gött!

Tjofräs

lite seg...

Nu sitter jag på bussen hem från Deje, och vi plockade med oss vinst och två poäng hem, 24-21 efter full tid. Jag är väldigt nöjd med min insats med drygt 50% i räddningar. Riktigt gött efter en sån lång resa.

Vi stannade i Karlstad och käkade på donken, därefter satte vi på Twilight i bussen så det är en ganska behaglig hemresa iaf.  Är väl vid heidhallen om 2 timmar kanske. Kommer sova riktigt bra inatt, är riktigt seg i kroppen efter bussresor och 60 minuters spel.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen!

gameday

Klockan är 8:20 och jag är vaken, en söndag. Kallt som tusan är det också. Iaf så sitter jag och resten av laget på bussen upp till Deje, det är gameday och om drygt 4 timmar är vi framme och taggningen kan börja på allvar. Dagens drabbning går mot Brukspôjkera klockan 14.00

Nu ska jag försöka sova någon timme eller nått, tjofräs!

Anders Bagge har grått hår under armarna..

Haha klockren kommentar i idol alldeles nyss!

Aja det var riktigt skönt att träna förut, även om det kändes i luftrören att en förkyldning ligger och trycker. Men kroppen känns ändå fräsh, det känns gött inför söndagens drabbning i Deje.

Imorgon blir det jobb och sen åker jag hem hit till Kungsbacka igen för en myskväll med familjen. Det behövs, samling 8.00 vid heidhallen på söndag och en nästan 5 timmars bussresa innan vi spelar, sen är det hem igen.
Handboll är livet!!

blääääääää

det är vad jag säger om min förmiddag, riktigt mycket blä!

Jag tog mig en lång sovmorgon och efter frukosten satte jag mig framför datan och av någon anledning satt jag och kollade hur höga intagningspoängen var inför höstens antagning. Och jag kikade lite på vad som krävdes på högskoleprovet.

Jag såg ju ganska snart att 1,9 på högskoleprovet eller 22.3 är lite högt för mig så arkitektur på chalmers ligger just nu lite långt utom räckhåll, och jag hatar det! Däremot såg jag att jag med god marginal hade kommit in på arkitektur i Luleå om jag hade sökt dit, och det suger ju ännu mer. Luleå ligger långt bort och vilket hade inneburit att jag vart tvugnen att ge upp satsningen på handbollen.

Tänk att livet är så orättvist att man inte ska kunna få göra båda de sakerna man vill här i livet... I HATE IT!

Aja, jag kommer få plugga som en liten slav för att lyckas någorlunda på högskoleprovet och jag kommer behöva rita riktigt bra för att lyckas på arkitektprovet.

Nej, nu får det vara nog på skit för idag, jag går till jobbet och äter fredagsfika istället. Sedan bär det av till träningen!

långa nätter

Idag har jag haft en riktigt trevlig dag även om den till större delen bestått av jobb.
Började dagen i KBA och efter frukost åkte jag till lägenheten för att byta om till träningskläder och bege mig ut på en nästan 40minuters lång löprunda, grymt härligt.

Efter att ha eftersvettats, duschat och ätit så gick jag till jobbet för att snacka lite med Juana innan jag började jobba på riktigt. Tre timmar på Explora innan jag hade lite rast för att förbereda övernattningen tillsammans med Elin och Christofer för en gymnasietrea från Sävsjö. Vi hade en 7-kamp och åt pizza, det var ungefär vad jag hann med innan jag slutade kl 21.00. Nu sitter jag och kollar på lyxfällan och väntar på att nån film ska börja.

Imorgon blir det en lugn förmiddag och på eftermiddagen blir det träning, härligt!

Tjofräs

Det börjar verkligen bli höst nu

Det blev två poäng i skövde igår (härligt tjejer) och efter två timmar i en buss var jag hemma klockan kvart i ett. Efter att fått punga ut 230 spänn för en taxiresa från frölundatorg till chalmers så fick jag mig en uppfriskande nattpromenad sista biten hem.

Imorse gick jag upp vid halv tio och efter frukosten begav jag mig mot kungsbackapendeln. När jag kom hem möttes jag av Sandra och vi satte oss och snackade en stund innan Sandra fick godisångest och vi gick och köpte lite godis, sen hamnade vi framför Tv'n och Oprah. Innan Sandra skulle till jobbet tog vi oss en härligt promenad i höstvädret och passade på att fota lite.

Nu sitter jag vid köksbordet och fryser, ska nog lägga mig i soffan med en filt och en kopp te sen.


kan inte få nog!

Det måste vara nått fel på mig när jag nu en ledig tisdag sitter på en buss upp till Skövde för att heja fram damerna när dom möter skövde i arenan klockan 19.00. eller är det bara så att jag inte kan få nog utan handboll?

Började förövrigt min dag med ett härligt bålpass på verket innan jag åkte hem för att ladda med pasta. Mötte upp laget vid heidhallen halv tre och nu sitter jag här.

Ikväll sitter jag iaf på läktaren i skövdearena och hejar som en tok, är hemma sent ikväll.

I'm the best damn thing

Vilken otroligt härlig höstdag det är idag, solen skiner och värmer faktiskt. Står man i skuggan däremot är det svin kallt.
Imorse vaknade jag strax efter tio men trodde klockan va efter tolv, skumt. I alla fall så bestämde jag mig direkt när jag såg vädret att jag skulle ut och gå. Så efter frukost åkte träningskläderna på och jag gick en rask promenad på sammanlagt en timme. Passade på att gå och sola på vägen, hälsa på mina gamla lärare på Katrinelund och kila upp en sväng på jobbet, varför hamnar man alltid på jobbet?

När jag kom hem var klockan två och jag ställde mig i köket för att göra i ordning en god lunch, det blev potatismos och köttbullar och lite gurka till. Efter maten hamnade ja här framför datorn.

Nu sitter jag och degar tills jag ska till träningen, inget gym innan idag, tar det imorgon istället. Jag är ju nästan ledig hela veckan så det blir träning varje dag! I love it!

Tjofräs

en riktigt hes tjej

Nu blir det update för hela helgen men ska försöka samanfatta lite...

Jag har haft en riktigt bra helg faktiskt. Vi vann matchen mot Trollhättan i fredags efter att vi tagit oss i kragen och vänt underläge i halvlek till vinnst med 6, det visar att vi faktsikt är bra iår. Jag stog som tidigare nämnt hela andra halvlek och jag är riktigt nöjd, fick till några riktigt viktiga räddningar. Efter matchen åkte jag med hem till KBA och umgicks med familjen. Blev iof en tidig kväll och lördagen började med uppgång 8.00.

Jobbade hela dagen igår och avlsutade även denna kväll i KBA, pappa och jag satt och kollade på P.s I love you, som är en otroligt bra film och åt pizza från Valentin. Efter filmen och några tårar så blev det sängen och uppgång redan 7.15 imorse.

När jag vaknade i morse så insåg jag snabbt att det inte gick ett tåg när jag ville så jag fick stressa som en tok för att hinna till det tåget som gick 7.47 istället, snäll som mamma är fick jag låna en bil som hon hämtade senare. När jag kom in till stan så gick jag hem till lägenheten, sov i en halvtimme, duschade och gick till jobbet. Jobbade flitigt hela dagen och avslutade kvällen med mina goa arbetskamrater på Liseberg. Vi spelade lite men ingen vann något, men däremot åkte vi en väldig massa, VIP banden är bra saker. Vi åkte säsongens sista tur i slänggungorna, stackars barn som stod bakom oss i kön. Vi avslutade iaf kvällen med att se på fyrverkerier innan vi skildes åt.

Nu sitter jag sjukligt hes (efter en heldag på jobbet och några timmar på lisberg) här i soffan och kollar på en film med Adam Sandler, på trean, vet inte vad den heter.

It's gonna be a bumpy ride

Idag är det fredag, en ganska skön sådan! Tog mig en rejäl sovmorgon efter gårdagens påfrestningar, dvs 3 timmar tågresa från Karlstad, direkt till jobbet och vidare till träningen. Ingen vila där inte, somnade som en stock på kvällen iaf.

När jag vaknade vid 11 idag så blev det frulle och direkt till Chalmers för att hälsa på Michaela och Louise, två av de få saker jag saknar från maskinprogrammet.
Därefter blev det en vända i mataffären och när jag kom hem igen tog jag itu med städningen. Rejäl städning till och med, damma, damsuga, städa badrummet torka av överallt.

Nu har jag precis käkat pasta och köttfärsås och åker in till stan för att shoppa med brorsan.

Ikväll är det drabbning i heidhallen. På andra sidan planen står idag Trollhättan och dom ska få smaka rejält. Andra halvlek är min för den som undrar, så om ingen har nått för sig ikväll så ses vi i heidhallen!

kallt och blåsigt

Efter att jag och Marcus hållt oss vakna väldigt länge i natt så vaknade vi vid halv tolv och åt frukost och degade en stund. Satt och målade medans Marcus skrev klart en labb. Därefter gick vi ner till Universitetet för att Marcus skulle snacka med nån snubbe och vidare in till stan för att käka lunch. Vi åt jävligt god pasta på Kebabhouse och gick en sväng. Idag har det förövrigt varit riktigt kallt och blåsigt, inte alls som hemma.
Vi kom tillbaks till lägenheten vid 18.00 och sedan dess har vi bara degat. Ikväll blir det hamburgare till käk och sedan ska vi kika på diverse serier. Bla säsongspremiären av Grey's anatomy, äntligen!

Nej nu ska jag försöka slita bort Marcus från x-boxet och hitta på nått skoj.

Imorgon blir det förövrigt tidig uppgång för att ta tåget hem till gbg och sedan jobb och träning, en fullspäckad dag.
TJOFRÄS!

Besök i de värmländska skogarna

Sitter hemma hos Marcus och kollar när när han lagar mat, det bli tacos! redigt gött, är svinhungrig efter tre timmars tågresa och en vända på stan. Iof så åt vi lite lättare lunch förut men tacosen är efterlängtad.

Förresten mamma, jag lever och mår bra, har lite träsmak i rumpan bara, så nu vet du det, måste jag ringa också?!

Ikväll blir det chill framför någon bra film med Marcus och hans kompisar, sen kommer jag sova som en stock. Vi får väl se vad som händer imorgon.

tjofräs

A moment that's mine

Sitter här i soffan och njuter av en kopp te och kollar på en despererat 17årig tjej som vill bli glamourmodell, lite små patetiskt men men. Retas lite med Marcus på msn också.

Idag vaknade jag hemma i Kungsbacka så sent som 11.30 och eften frukost begav jag mig in mot stan. Var inne på jobbet en sväng för att lämna en tröja men fastnade såklart och hann äta två kanelbullar innan jag gick.
När jag kom hem till lägenheten så blev det lite mat och ombyte till träningskläder. Det blev en timme på gymmet innan handbollsträningen också, skönt att göra av med lite energi.


Imorgon åker jag till Karlstad med tåget 11.07 för att hälsa på Marcus och får även återse de värmlänska skogarna igen. Var ju trots allt 13år sedan jag flyttade från Kristinehamn och snart 20år sedan jag föddes i just Karlstad.
Vi får väl se vad jag och Marcus hittar på men jag kommer hem igen på torsdag morgon, för då är det jobb och träning som gäller!


glasögonorm

Igår kväll gjorde jag debut i div1 på riktigt, 30 minuters spel blev det i partillebo. Jag är nöjd med min insats trots att vi åkte på stryk med 3 bollar. Skönt att få spela bra när man faktiskt blir insläppt på planen för en gångs skull. Nu hoppas jag på fortsatt förtroende.

Idag har jag jobbat hela dagen och jag sitter här i lägenheten och kollar på superstars i min mysoverall och med glasögon...
Ska snart ställa mig i köket och steka pankakor, blir en ensam kväll i soffan med lite godis.


RSS 2.0