120 minuter non-stop!

Japp det är så mycket handboll som jag har spelat idag , Och bra gick det också!

Mötte först Partille, där vi var taggade för en jämn och rolig match men så skulle det inte bli. I halvlek ledde vi med 11 mål, men vi visste sedan förra matchen att allt kan hända i andra halvlek. Men vi lyckades hålla undan hela matchen och vann tillslut med 34-11 (?) eller nått sådant.

Efter denna match blev det några minuters fikapaus, där vi tryckte i oss bananer och vatten. Sen var det bara att försöka ladda om till matchen mot Bankeryd.
Målet denna gång var 50 mål (eftersom vi vann med 44-10 sist). Ursch vad hemskt det låter när man behöver sätta upp ett sånt mål för att man ska tycka matchen blir någorlunda underhållande. Vi vann tillslut den matchen med 50-9. Det finns inte mycket att säga i ett referat mer än "GÄSP" . Aja, skönt att komma hem och kolla VM-finalen mellan Frankrike och Kroatien.. Just nu står det 18-18 och det är en kvart kvar. Spännande spännande!
Längtar efter käk också, ska bli gott med Pasta och ostsås idag!