Söndag

Riktigt bra dag idag! Började dagen med att övningsköra, gick jätte bra! Jag klarade att starta i uppförsbacke på första försöket! *stolt* Sen vart det Pastacarbonara och direkt iväg till match.

Matchreferat:
Hisingen stod för motståndet, men på hemma plan är vi svåra att slå och det visade sig direkt!
Att matchen slutade som den gjorde var ingen slump, för redan efter 10minuter ledde vi med 10-0. Därefter började Hisingen punkta bort både Emelie och Pillan. Fruktansvärt feg lösning eftersom det bara gått 10 minuter, men vi klarade av att leverera några bollar till och kunde gå till halvtidsvila med en stor ledning. Vi öppnade andra halvlek bäst och Carro slängde in första målet. Därefter började vi gå ner oss lite eftersom spelet blev så tråkigt när dom spelade sin fega tvåpunkt. Men vi lyckades hålla undan och de kom inte närmare än 5bollar. Tillslut stod vi som segrare med slutresultatet 19-13. Helt OK match från våran sida.