Fredag - en dag på stranden

Sov hos Mikael i natt och vaknade redan halv 10, och en halvtimme senare var vi redo att lämna huset för en snabb visit hos Mikaels farmor innan vi cyklade till örsviken för möta Robin och bada.
Dock var det väldigt kallt i vattnet så några långa dopp blev det inte, men lite svalkande var det ändå. Mycket sol fick jag på mig idag och nu är jag lite brunare, på större delen av kroppen iaf- Blev lite bränd här och var och mina soleksem är inte nådiga mot mig just nu, gud vad det kliar!! Aja, vill man vara fin får man lida pin!

Efter en heldag på klipporna cyklade vi hem till Mikael igen och njöd av det 28gradiga vattnet i poolen innan det blev dags för mig att dra mig hemåt. Väl hemma blev det en svalkande dusch och god mat. Såg förlängningen och straffläggningen i Sverigematchen också, riktigt surt att de förlorade tack vare en stolpträff. Men aja sånt är livet, man kan inte vara bäst jämt!

Nu ska jag bara dega i någon timme till innan det blir dags för sängen! Tidig kväll idag eftersom vi har fysläger hela helgen. Ska sova hos Mikael i helgen eftersom han fyller 19 imorgon och M och P har fest här hemma så vill/får inte vara hemma heller. Försöker väl skriva något igen på söndag..
Tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0