en riktig mysdag!

När jag vaknade i morse bestämde jag och mamma ganska tidigt att vi ville åka in till Göteborg för att kolla på människor och mysa lite, och så blev det.

Vi såg en hel del kul människor och jag gjorde av med massor av pengar, igen. Jag var iof skyldig mamma 350 spänn så jag fick såklart fylla på hennes busskort och betala maten, inga större utgifter för det iaf. Köpte förövrigt min eftrlängtade klocka på hollywood och jag kom även hem med en ny kalender och en riktigt läcker bikini från Roxy, behövde faktiskt en bikini till och när det är rea så måste man verkligen passa på!
Aja, när vi tröttnat på stan åkte vi hem för att ta båten ut till Kalvö och njuta en stund, väldigt skönt och jag fick även testbada min nya outfit och den klarade att hålla sig kvar på kroppen när jag hoppade från klipporna så det var ju positivt.


Efter en riktigt mysig dag så blev det flintastek och pommes, mums! Nu sitter jag här och myser i min nya WESC hoodie och kollar på tolken, verkar lite seg men men, ska ju ändå jobba imon så orkar inte göra nått avancerat, bara mys framför tvn.

Pratar förövrigt med Sandra på msn för första gången på evigheter, alltid lika kul, vill verkligen ha hem henne nu och hon vill hem så snart så blir det (förhoppningsvis) ett efterlängtat återseende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0