En riktigt trött tjej !

Dålig uppdatering jag vet men vem bryr sig? Har iaf jobbat lördag och söndag så något super intressant har inte hänt mer än att jag varit barnvakt åt aporna.
Var tillochmed tvungen att "lyfta" i shakowski flera gånger idag eftersom hon har fått riktiga carwings på barnvagnar och verkligen hoppar ner i dem, stackars barnen blir ju rädda, dumma apa! Det första hon gjorde imorse var att ta en liten gummiödla från en unge i en barnvagn och då blev det att ringa på djurvård som kom till undsättning, därefter var jag tvungen att sköta bortsjasningen från barnvagnarna själv, jätte segt eftersom det är roligare att prata och guida gäster än att stå och stirra sig blind på ouppfostrade apor. Aja, dagen har flutit på ändå och jag gjorde nog min roligaste vattenlivsguidning någonsin, känns bra.


Igår hade vi (dvs med jobbet) förresten lite mys vid näckrosdammen på kvällen, där vi lyssnade på vacker sång a la Malin och Anna och fina gitarrsolon från Medhi. Vi grillade och åt massa onyttigt samtidigt som vi pratade lika mycket som vanligt. Tack för en riktigt trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0