Midsommarhelgen

Min midsommar helg har varit riktigt rolig och händelserik, men för att inte göra någon uttråkad så drar jag en kort resumé.

På midsommarafton
(fredag) hade vi lika trevliga gäster som vanligt, och jag agerade lite chaufför åt min bror under kvällen för att avsluta kvällen i gott sällskap av Kim och se filmen prinsessan och grodan. Klockan två låg jag iaf i sängen.

På midsommardagen
(lördag) vankades det jobb 11.45-21.15 så en ganska lång och egentligen seg dag, men vi lyckades få dagen att rulla på i hyfsad fart för att sedan avsluta med lite after-work på stagestore. Där satt jag tsm med Anna, Anna och Suvi och drack vin och pratade snusk. Det blev sista tåget hem 00.17 för att sova några timmar.

Idag (söndag/måndag) har jag jobbat mellan samma tider som igår och även idag har det flutit på väldigt bra trots ganska lite folk. Mamma, pappa och Filip var inne på Universeum en sväng för att som alla andra njuta av silkesaporna och deras ungar, försök vara arg och titta på dom= Omöjligt uppdrag! Förresten, jag har fått prata lite spanska både igår och idag, det var längesedan men jag kunde faktiskt svara på frågor lite lätt.
Efter jobbet kom Andreas hit och hälsade på lite, lika mysigt som alltid även om dagens huvudämne var amerikansk mat, jaja allt är intressant.

Imorgon blir det nog en dag på stranden för att sedan ha ett gött träningspass i heidhallen!

Nu blir det däremot sängen, god natt och tjofräs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0