En rafflande final!

Herrarnas SM-final blev riktigt spännande med 10-10 i halvlek men överläge för Drott under nästan hela andra, MEN Sävehof kom igen och kviterade strax innan slutsignalen, matchen gick till förlängning.
Efter 2x5 minuter kunde Sävehof stå som segrare efter en grym upphämtning, det är bara att gratulera även om jag sympatihöll lite på Drott för att dom verkligen spelat så fruktansvärt bra handboll under säsongen och överraskat rejält. Stieven Nilsen som stod i Drottmålet storspelade hela matchen och var grym, synd att målvaktsspelet inte hjälpte i den här matchen. Måste även berömma Emil Berggren som blev matchhjälte för Sävehof när han var den ende på planen som vågade ta ansvar och göra mål i otroligt viktiga lägen.

Grattis till Sävehof som tog SM-guld x2 idag och gjorde något som ingen annan klubb lyckats med, nämligen att vinna både dam och herrfinalen under samma år.

Nu checkar jag nån film med Pierce Brosnan och det blir nog sängen snart =)

Imorgon blir det massa pluggeliplugg till fysikprovet.