Vardagsdramatik

Nu är det sådär längesen jag skrev nått igen, men eftersom blogg.se inte har en såndär app så att man kan uppdatera från telefonen så blir det väldigt sällan numera...

Idag och som nästan alla andra dagar så har jag jobbat (suprise). Det har vart ungefär 1500 skolelever på klassresa på jobbet idag, vilket såklart resulterat i ett smärre kaos, dvs hög ljudnivå som bara barn kan uppnå, massvis med spring i barnen som överhuvudtaget inte kan vara still i två minuter och såklart de där myttomanerna som känner nån som känner nån som har gjort nått jättehäftigt eller snarare orealistiskt och korkat.
Sen finns det ju iof de där eleverna/barnen som man faktiskt tycker om, de där som tycker det är lite kul att sitta och snacka med en guide om allt och inget, vara med på snopp-gissar tävlingar, ställer roliga frågor och håller sig lugna som normalt folk.

Så ungefär så har min dag sett ut i helhet, men en dag kan ju inte sluta utan lite dramatik, och idag har det inte vart några bortsprugna barn (som alltid råkar vara på explora när dom hittas), ingen unge som brutit eller skadat nått eller inte ens en bråkig 15åring som spottat på nån i trapphuset..
Nej, idag avslutade vi dagen med att hitta en leguan i vattnet hos arrapaymorna (som är enorma fiskar och väldigt aggresiva). Leguanen som heter Maximiliam bor normalt i ett träd på en ö i akvariet men fick av någon anledning för sig att bada, vilket iof inte är så konstigt eftersom ödlor är skickliga simmare precis som ormar. Men sån tur vi hade så var Klas kvar i huset, Klas är en stofil som han själv säger men jag skulle nog vilja säga hajexpert och dykare. Han fick helt enkelt hoppa i akvariet med våtdräkt och cyklop och plocka upp den skrämda leguanen och lägga tillbaka honom på land. Förhoppningsvis har Maximilam lärt sig en läxa och badar inte på ett tag...

Slutet gott, allting gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0